2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

24 şehit...24 asker...
Annesi,babası,kardeşi, sevdiğini düşünüyorum da Buz kesiliyorum...
Geçen sene bu zamanlarda eşimin Ağrıda askerlik yaptıgı günler aklıma geliyor.
Bir gün aramadı mı kafayı fırlatcak gibi oldugum günler...
Alllah tüm yakınlarına sabır versin,tüm şehitlerimizin mekanı cennet olsun.
Artık o anneler,babalar,eşler ağlamasın...
Bu anneleri,babaları ağlatan herkes,allahından bulsun...
İçimden savıp sövmek geliyor ama kime neye faydası var ki...
Anca bu acıyı çeken bilir.
Allah kimseye yaşatmasın...

Amin..Bende sevenlerini, bekleyenlerini düşündükçe içim acıyor.. Allah ailelerine sabır versin, kimseye böyle acılar yaşatmasın.. Şehitlerimiz mekanı cennet olsun

AMİN..Bende sevenlerini, bekleyenlerini düşündükçe içim acıyor.. Allah ailelerine sabır versin, kimseye böyle acılar yaşatmasın.. Şehitlerimizin mekanı cennet olsun

Dün eve bi gittim. Hiç oturmadan üstümü değiştim hemen ortalık dün dediğim gibi darmadağınıktı,toparladım.Toz aldım.Kurabiyemi yaptım.Makarna ve kıymasız patlıcan musakka yaptım. o arada hafif erimeye başlayan domateslerim vardı.Onları doğrayıp 2 poşet (az miktarda) dondurucuya koydum. soframı hazırladım.eşim geldi.yemeği yedik.Bulaşıkları makineye diz. Mutfağı toparla.Tam oturdum sitem ediyodum eşime ah anam anam her işi yapardı,hiç yorulmazdım. Bilemedim kıymetini diye, kapı çaldı annem geldi. Birde komşular geldi misafir ağırladım. Bugünde ütüler var yapılcak.aah ahhhh...

Son düzenleme:

Çok geçmiş olsun..Allaha şükür iyiymiş baban, yanında olamadığın için üzgünsün ama cumaya az kaldı.. Üzme kendini daha fazla..

Dün akşam bizde tartıştık çok kırıldım, hemde annemlere giderken, benim hasta olduğumda, moralim bozuk olduğunda hemen yüzümden belli olur ne kadar yansıtmamaya çalışsam da.. Bizimkilere de hasta olduğumu söyledim anlamasınlar diye, onlarda çok üzüldüler.. Ama zor tuttum kendimi ağlamamak için, eve giderken dayanamadım.. Eve gelincede hiç bir şey yapmadan yattım zaten, sonra eşim geldi gönlümü aldı. Ama hala çok kırgınım, hiç keyfim yok..

Hayırdır canım seni bu kadar üzücek ne yaptı ?

Hayırdır canım seni bu kadar üzücek ne yaptı ?

Beni yanlış anladı aslında, ben yapmadım diyorum, ama ben öyle anladım diyor.. Normal konuşurken tartışmaya dönüştü, ben hassasım bide bugünlerde annemleri özlüyorum.. Gece yatarken yanlış anladığını söyledi, ama ben üzüldüm.. İlk başlarda niye ben öle yapmadım dediğim zaman beni anlamaması aklıma geliyor kırgınlığım içimde kalıyor işte.. Uff canım ya şimcik konuştuk ama hala ona kırgınım..

İyi sabahlar kızlar gerçi böyle bir sabah nasıl iyi olabilirse çok üzüldüm dün polislere ve bu sabahta askerlere bu haberleri duyduğum da tüylerim diken diken oluyor bir gün bende o şehit ailelerinden biri olmak istemiyorum ALLAH'ım sen koru

İyi sabahlar kızlar gerçi böyle bir sabah nasıl iyi olabilirse çok üzüldüm dün polislere ve bu sabahta askerlere bu haberleri duyduğum da tüylerim diken diken oluyor bir gün bende o şehit ailelerinden biri olmak istemiyorum ALLAH'ım sen koru

Seni çok çok iyi anladım. Erkeklerin inadı o işte. Kafalarına bi takıyolar illa o dedikleri doğru. Sonrada anlıyolar aslında yanlış olduğunu ama yiğitliğe b.k sürdürmemek diye bi laf varya çok afedersin o yüzden geri dönemiyolarda sözlerinden. Bizi üzgün görüncede özür dilerim yanlış anladım haklısın ben sinirliyken üstüme gelme bıdı bıdı dimi. Ah şu erkeklerrr

bizim 3 ayda bir denetmenlerimiz olur kayseridelerdmiş ya off bitsede kurtıulsak... bu arada benim kınamda sadece iki halam kaldı hiç genç yoktu..ablamda hastalanmıştı oturduk öyle sonra yattık hiç oynama falan olmadı...teyzemler falan ısrar beklemişler bizden .. ama yatmıycak gibi davranmışlardı dünde başka birinin vardı teyzem ler yatmış sabaha kadar oynamışlar cnm sıkıldı

Daha çok kırılıp döküleceğiz sonra yeniden toparlanıp mutlu günlerimize kaldığımız yerden devam edeceğiz

Ne diyim canım öyle güzel anlatmışsın ki, konu tam da budur işte..

canım benim ya ne kadar zor günler geçiriyosun
Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin, bir an önce bu sıkıntılı günleri atlatırsın inş
Rabbim önündeki bu 1 seneyi sana kolaylaştırıdkça kolaylaştırsın

lemlem kuzum neden bu kadar uzatıyosunuz
ben sizin ilişkinizde birşey farkettim, ikiniz de çok inatçı ve gururlusunuz
alttan almak yok, sabretmek yok
bebeğim sana hep alttan al diyemem ama evlendikten sonra daha iyi anladım ki evlilik özellikle kadın için sabır sanatı
mutlu olmak istiyosan bazen görmeyecek duymayacaksın
sakin bir zamanda güzel ve tatlı bir şekilde dile getireceksin
yatakları ayırıyorsanız evliliğinize verebileceğiniz en büyük zararı veriyorsunuz demektir
dost acı söyler bitanem topla kendini ve bu tarz şeylere son verin beraberce
ama buna sen öncülük yapabilrsin, o değil

Allah askerlerimizi korusun, çok kötüyüm ya bi tanesi şefimizin yeğeni buralı, tesadüfen öğrendik bizde Allah sabır versin tüm şehitlerimizin ailelerine

selam hanımlar.. dün kabus gibiydi çok hastaydım hayatımda hiç bu kadar hasta olmadım desem yalan olmaz bide evde tekim öyle kötü oldum ki eşimede izin vermediler ancak bi saat erken çıkabildi... kapıyı zor açtım. ben anne diye ağlarken öyle güzel baktı ki bana bi gecede iyileştim şükür. gitti gece meyve ve ıhlamur aldı elma, ayva ve limon kaynattı sonra ıhlamur ve çubuk tarçın attı içine. bide meyve salatası yaptı ardından vitamin içtim ve soğuk algınlığı ilacı. yatarkende su torbasıya uyudum bi terlemişim gece sabahda duş aldım yine içtim. şimdi iyiyyim. canım kocacım benimm

of yaa ne çok şehit vermişiz Yarabbimmm çok üzüldüm. Rabbim onların soylarını kurutsun inşallahh..

Kızlar size moral veriyodum sabah az önce bizde tartıştık.öğle arası ewe gittik yemeğe. Kavga ettik ayrıldık. Yemek filan içime sinmedi. gelir gelmez tartıştık.1 saat konuşmadık. işe kadar bıraktı beni ilk kez elele yürümedik.öpmeden ayrıldık. Offfff. zaten ewlilk yeni omzumdaki yükler zaten ağır geliyo. böyle tartışmalar olunca çok canım sıkılıyo ya. 1 saatlik molada bile bisürü iş yaptım geldim. kahvaltı hazırla, topla, dondurucudan tavuk çıkar,akşam için pirinç koy leğene, çöpü çıkar,bide koca kahrı çek!!!!

bizde az önce atıştık birazsanayiye gitcem dedi arabanın yapılacak bi kaç şeyi varmış. bende acelesi varmı ki zaten akşam işe gideceksin gece yoksun ya hastalanırsam gitme dedim... aman demez olaydım bi afra bi tafraa ben iyileşmişim turp gibiymişim hem bişey olursa ararmışım hemen gelirmiş.. o benim yanımda kalmasını istediğimi anlamadıktan sonra... iyi dedim buyur git. o da gitti tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…