24 şehit...24 asker...
Annesi,babası,kardeşi, sevdiğini düşünüyorum da Buz kesiliyorum...
Geçen sene bu zamanlarda eşimin Ağrıda askerlik yaptıgı günler aklıma geliyor.
Bir gün aramadı mı kafayı fırlatcak gibi oldugum günler...
Alllah tüm yakınlarına sabır versin,tüm şehitlerimizin mekanı cennet olsun.
Artık o anneler,babalar,eşler ağlamasın...
Bu anneleri,babaları ağlatan herkes,allahından bulsun...
İçimden savıp sövmek geliyor ama kime neye faydası var ki...
Anca bu acıyı çeken bilir.
Allah kimseye yaşatmasın...
24 şehit...24 asker...
Annesi,babası,kardeşi, sevdiğini düşünüyorum da Buz kesiliyorum...
Geçen sene bu zamanlarda eşimin Ağrıda askerlik yaptıgı günler aklıma geliyor.
Bir gün aramadı mı kafayı fırlatcak gibi oldugum günler...
Alllah tüm yakınlarına sabır versin,tüm şehitlerimizin mekanı cennet olsun.
Artık o anneler,babalar,eşler ağlamasın...
Bu anneleri,babaları ağlatan herkes,allahından bulsun...
İçimden savıp sövmek geliyor ama kime neye faydası var ki...
Anca bu acıyı çeken bilir.
Allah kimseye yaşatmasın...
Bugun babam ameliyat olmuş, kolunda sinir sıkışmasından. Olmuş diyorum çünkü ben başka şehirde olduğum için bana haber vermemişler. Ameliyattan çıktıktan sonra öğrendim. 4 aydır buradayım ve en zor akşamımı geçiriyorum. Buraya tayin olduğuma bugunki kadar hiç üzülmemiştim. Annemle babam hastanedeler ve ben şuanda onların yanında olamıyorum. Kolay bi ameliyatmış ama insan görmeyince, yanında olamayınca çok zormuş. Düğün yüzündende bir sürü rapor aldım, şimdi haftanın ortası rapor alıp gitsem sorun olur. Yıllık iznimde yok. Kendimi hiç bu kadar çaresiz hissetmemiştim. Evde ne yapacağımı şaşırdım. Hiç arkadaşımda yokki burda gidip dertleşeyim biraz rahatlayım. Tek başıma kafayı yemek üzereyim evde. 2 saattir ağlıyorum, kimseye bişeyde söyleyemiyorum üzmemek için.
1 aylık eevliyim. Eşim ve ailem bi yerde, ben başka yerde. İnsan sanarki evliliğinin ilk günleri hayatının en güzel günleri, benimki çok zorr, geçmek bitmek bilmiyor. 1 sene dişimi sıkmalıyım eş durumu tayini için. Ama nasıl geçecek bu 1 sene bilmiyorum. Uzakta olmak bu kadar zormuş demek, böyle kimsesiz çaresiz.
Herkes mesai bitti diye hevesle evine koştururken eve gitmek istemekmiş yalnız olmak. Ben artık dayanamıyorum, bugun burda olmamalıydım, en azından bugun burda olmamalıydım. Babamın yanında olmalıydım, ona ben refakatçı kalmalıydım. Bi cuma olsa, bian önce Cuma olsa gitsem buradan
kızlar bikaç gündür benimde moralim çok bozuk. yazdıklarınızı okuyorum ama yazmak gelmiyor içimden... eşimle tartıştık ona çok kırgınım, konuşmuyoruz... akşam eve gitmek bile istemiyorum. zaten akşamları ayrı odalarda takılıyorz..
Dün akşam bizde tartıştık çok kırıldım, hemde annemlere giderken, benim hasta olduğumda, moralim bozuk olduğunda hemen yüzümden belli olur ne kadar yansıtmamaya çalışsam da.. Bizimkilere de hasta olduğumu söyledim anlamasınlar diye, onlarda çok üzüldüler.. Ama zor tuttum kendimi ağlamamak için, eve giderken dayanamadım.. Eve gelincede hiç bir şey yapmadan yattım zaten, sonra eşim geldi gönlümü aldı. Ama hala çok kırgınım, hiç keyfim yok..
Hayırdır canım seni bu kadar üzücek ne yaptı ?
Beni yanlış anladı aslında, ben yapmadım diyorum, ama ben öyle anladım diyor.. Normal konuşurken tartışmaya dönüştü, ben hassasım bide bugünlerde annemleri özlüyorum.. Gece yatarken yanlış anladığını söyledi, ama ben üzüldüm.. İlk başlarda niye ben öle yapmadım dediğim zaman beni anlamaması aklıma geliyor kırgınlığım içimde kalıyor işte.. Uff canım ya şimcik konuştuk ama hala ona kırgınım..
Dün akşam bizde tartıştık çok kırıldım, hemde annemlere giderken, benim hasta olduğumda, moralim bozuk olduğunda hemen yüzümden belli olur ne kadar yansıtmamaya çalışsam da.. Bizimkilere de hasta olduğumu söyledim anlamasınlar diye, onlarda çok üzüldüler.. Ama zor tuttum kendimi ağlamamak için, eve giderken dayanamadım.. Eve gelincede hiç bir şey yapmadan yattım zaten, sonra eşim geldi gönlümü aldı. Ama hala çok kırgınım, hiç keyfim yok..
Seni çok çok iyi anladım. Erkeklerin inadı o işte. Kafalarına bi takıyolar illa o dedikleri doğru. Sonrada anlıyolar aslında yanlış olduğunu ama yiğitliğe b.k sürdürmemek diye bi laf varya çok afedersin o yüzden geri dönemiyolarda sözlerinden. Bizi üzgün görüncede özür dilerim yanlış anladım haklısın ben sinirliyken üstüme gelme bıdı bıdı dimi. Ah şu erkeklerrr
Daha çok kırılıp döküleceğiz sonra yeniden toparlanıp mutlu günlerimize kaldığımız yerden devam edeceğiz
Bugun babam ameliyat olmuş, kolunda sinir sıkışmasından. Olmuş diyorum çünkü ben başka şehirde olduğum için bana haber vermemişler. Ameliyattan çıktıktan sonra öğrendim. 4 aydır buradayım ve en zor akşamımı geçiriyorum. Buraya tayin olduğuma bugunki kadar hiç üzülmemiştim. Annemle babam hastanedeler ve ben şuanda onların yanında olamıyorum. Kolay bi ameliyatmış ama insan görmeyince, yanında olamayınca çok zormuş. Düğün yüzündende bir sürü rapor aldım, şimdi haftanın ortası rapor alıp gitsem sorun olur. Yıllık iznimde yok. Kendimi hiç bu kadar çaresiz hissetmemiştim. Evde ne yapacağımı şaşırdım. Hiç arkadaşımda yokki burda gidip dertleşeyim biraz rahatlayım. Tek başıma kafayı yemek üzereyim evde. 2 saattir ağlıyorum, kimseye bişeyde söyleyemiyorum üzmemek için.
1 aylık eevliyim. Eşim ve ailem bi yerde, ben başka yerde. İnsan sanarki evliliğinin ilk günleri hayatının en güzel günleri, benimki çok zorr, geçmek bitmek bilmiyor. 1 sene dişimi sıkmalıyım eş durumu tayini için. Ama nasıl geçecek bu 1 sene bilmiyorum. Uzakta olmak bu kadar zormuş demek, böyle kimsesiz çaresiz.
Herkes mesai bitti diye hevesle evine koştururken eve gitmek istemekmiş yalnız olmak. Ben artık dayanamıyorum, bugun burda olmamalıydım, en azından bugun burda olmamalıydım. Babamın yanında olmalıydım, ona ben refakatçı kalmalıydım. Bi cuma olsa, bian önce Cuma olsa gitsem buradan
kızlar bikaç gündür benimde moralim çok bozuk. yazdıklarınızı okuyorum ama yazmak gelmiyor içimden... eşimle tartıştık ona çok kırgınım, konuşmuyoruz... akşam eve gitmek bile istemiyorum. zaten akşamları ayrı odalarda takılıyorz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?