2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Al işte bi taraftan öyle iyi böyle iyi övüyo insan bi afedersin senin kocan için söylemiyorum kendi kızgınlığıma söylüyorum bi aptallık ediyolar. Düşüncesizlik ediyolar. Herşey yerlebir oluyo. İnsanın söyliycek ne kdar çok lafı oluyo kavga çıkmasın diye susuyo. Ve ben sustukça içime sıkıntı yapar. Akşama kadar geçer işallah sinirimizde olay büyümez.

Evliliğe alışırken böyle ufak tefek tartışmalar yaşıycaz sanırım.. her iki tarafta aynı evde olma durumuna alışmaya çalışıyor.. Bazen birbirimizden o kadar farklı alışkanlıklarımız olduğunu görünce şaşırıyorum, Allahtan küçük şeyler, aynı evde yaşamıyınca anlaşılmıyor..

Sanırım erkeklerden bizim kadar ince düşünceli olmalarını beklememek gerek, yoksa üzülen yine biz oluyoruz.. Tam tersi durumda olsan etrafında pır döner, başından ayrılmazdın..

kızlar durun yanlış anladınız ben akşamları ayrı takılıyoz dedim gece demedim ki... yatakları ayırmadık yine beraber yattık.. akşam ben salonda oda oturma odasında tv izledi yan yana oturmadık.. bu anlamda söylemiştim. bide ben iş çıkışı eve gitmedim, kuaföre gittim saçlarımı kestirdim ve boyattım.. beni merak edipte aramadı bile..eve geç geldim yemek falanda yapmadım oda dışarı çıktı yedi geldi sanırım.. ben akşam yemeği falan yemedim. erken yattım ama uyuyamadım.. keşke ve hiç gitmeseymişim bile pişman oldum gittiğime.

ahsen haklısın ikimizde inatçıyız, ama eskidende her tartışmamızda falan kim haklı olursa olsun ben konuşurdum ilk, ya arardım ya msj atardım dayanamzdım. ama şimdi öyle olmayacam kendi bilir umrumda bile değil.. çok kırgınım. bir iki hafta önce beşiktaş-fener tartışmamız yüzünden beni facesinden silmişti, şimdide msnden engellemiş.. ama o böyle yaptıkça ondan iyice soğuyorum buz gibi oldum. kendini iyice bişey sanıyor, sanki çok umrumda facemde olması.. facesinden beni silme sebebi, benim sayfama 'sevgilim için dünyayı yakarım, beşiktaş için sevgilimi yazmıştı' bende cevap bile yazmadan aradım bu ne demek sen nasıl bi insansın falan dedim kızdım bağırdım, şimdi ben buna ne yorum yazsam haklıyım dedim oda korkusundan beni sildi.. hem yazıyor hem arkasında durmuyor bu kadarda korkak işte.. bide gelmiş oh artık rahatım sen yoksun facende yorumlarında olmayaack gibi saçma sapan şeyler söyledi, sustum sabrettim bişey demedim aramız iyidi. iki üç gün önceki tartışmamız tamamen farklı bişey yüzünden. oda uzun bir konu, ama resmen bana hakaret etti.

faceden silmek, msnden engellemek de ne demek oluyomuş!!! siz artık evlisiniz flört etmiyosunuz ki hiç bişey senin için ondan onun için de senden önemli olmamalı. erkekler için bu fanatiklik hastalık. bende bu durumdan müzdaribim bi çok şeyde maçı ts yi benden öne koyuyo bu da zoruma gidiyo... ama ona sorsak hiç olurmu öyle şey sen yine sabırlıymışsın canım beni faceden silecek bi de üzerine üstlük oh rahatım sen yoksun felan filan dicek allahhh yandı yandı. bence o alışmış her zaman senin onu aramandan, arayı düzeltmenden biliyo ya ne de olsa dayanamaz konuşur diye... bence bu seferlik bekle sadece sus ve bekle o adım atsın. tamam alttan almak iyide her zamanda değil. erkekleri dengede tutmak lazım fazla yüz vermicen hatta zaman zaman kötü olcan ki az iyi olduğunda değerin bilinsin. annem öyle derdi herşeyi dört dörtlük yapma bırak eksik kalsın öyle değer bilinir son olay ne canım çok özel değilse?

ah lemancım canım benim ya tam çocuk bunlar dimi tam çocuk valla. Pışpışlarsan sürekli iyiler. canım balım kocam bitanesin 10 numarasın. Ama hatalarını söyleyip kızdınmı tamam senden kötüsü yok. Sus sus sus insan çatlıyo. Face'e öle bişey yazması ne sinir bozucu. Ortak arkadaşlarınız vardır ve bu yazıyla senin takımından daha ddeğersiz olduğunu düşünürler. Aklına böyle geldi ve üzüldün dimi. Ama o bunu düşünemez. Ne alakası var sadece espri yaptım nerelere çektin ya. Taktın yine taktın taktın derdi benimki. Bende bu lafına sinir oluyorum hep. Ben takıntılı salak bi tipmiyim.

biraz önce biz de tartıştık sinirden ağladım of ya annem babam da yok sinir oluyorum kendime niye bu kadar uzağa geldim die

biraz önce biz de tartıştık sinirden ağladım of ya annem babam da yok sinir oluyorum kendime niye bu kadar uzağa geldim die

canım ya hiç sinir olma kendine.Kesin çözülmücek bir tartışma değildir.Artık evlendik,kendi ayakklarımız üstünde durmayı öğrenmemiz lazım,hiç annem babam yok buralarda diye kendini kötü hissetme. Biz güçlü kadınlarınız,üstünden gelemeyeceğimiz bişicik yok...

hemde ne kadar üzüldüm.. ortak arkadaşlarımız var tabiki, bende aynı şeyi söyledim beni değersiz gösterdiğin bi yazı dedim, sen lafın başını anlamak istemiyorsun galaba bak sevgilim için dünyaları yakarım da yazdım onu okumadın mı dedi, e iyide gerisinde de takımının herşeyden üstün olduğunu yamışsın benim ne önemim kalmış orda diye kızdım.. ama anlamak istemedi ona göre kendisi haklıydı yine.. sırf arkadaşları vaaay braavo ferhat sen çok yaşaa işte böyleee desin diye yazıyor.. onun bütün ark.ları sadece takımları olan bir sevgilileri bile olmayan zavallılar çünkü..

diğer konuda şöyle; fazla kredi kartı kullanmak istemdiğimiz için bir tanesini kullanalım her zaman dedik bende garanti var hem limiti yüksek baya onu kullanıyoruz herşeye.. ben 8 yıldır kredi kartı kullanıırm daha bu zamana kadar ne gününü geçirdim nede asgarisini yatırdım.. borçtan çok korkarım babamdan kalan bi alışkanlık, faturaları bile günü gelmeden ödemeye çalışırım.. geçen ayki kredi kartı borcu geldi, benimki hepsini ödemeyelim asgarisini ödeyelim onun yerine paraya altın alalım altın yükselecek dedi, benm cinlerim tepeme çıktı banane altından benim borcum dururken ne altını dedim kızdım.. en son anlaştık güç bela ödedim ama yine 250 sini eksik ödedim onun ısrarıyla, onuda bankaya yatırdı.. işte olay günüde şöyle oldu ben cumartesi mevlit verelim dedim bayanları çağırırım cumartesi sen yoksun zaten dedim.. etli ekmek falan yaptırırım dedim, oda ay başında yaptırsan hem nakit yok falan dedi, bende bankadan altınları bozdur o zaman deedim, zaten kredi kartını eksik yatırdık deli oluyorum falan deyince bana kızdı taktın kredi kartının borcuna dedi, madem bu kadar borcuna sadıksında neden öğrenim kredini ödemedin dedi, bende ödeyebilirdim onu ödeyecek durumdaydım ama çeyiz aldım dedim, kendi başıma yaptım herşeyimi eğer onu ödeseydim diğerlerini alamazdım dedim.. ben bide balayında harcarız diye 2000tl bi kenara ayrımıştım, düğünden sonra hiç paramız kalmamıştı zaten iyi oldu onu verdim balayında falan onu harcadık.. dedim ben istesem o parayıda gider öğrenimime yatırırdım balayı için ayırmazdım dedim.. oda iyice kızdı herşeyin hesabını yapıyorsun bütün derdin para pul diye bana bağırdı, o kadar zoruma gittiki dondum kaldım cevap bile veremedim, çektim yatak odasına gittim yattım ağladım, yanıma bile gelmedi, ona göre kendi haklı.. öylede uyumuşum, sabah işe geldim beni engellemiş msninden.. ne aradı ne sordu.. öyle işte..

bizimki de buna benzer bişisinir oluyorum para konularına

bizimde para mevzumuz olmuştu.. Bizim de çalışan bayanlar olduğumuzu, ekonomiden anladığımızı bilmeleri gerek.. Para idaresi sadece onların istediği gibi olmaz ki..

Sana kızabilir ama msn den neden engelliyor neyse tatlım sonu bir şekilde tatlıya bağlanacak sıkma canını.Bu gün eylül gelinleri için sorunlu bir gün ama her şey kısa zamanda düzeleceğine eminim...

bu erkelerin hepsi aynı bitanem ya ama napacaksın bi şekilde alttan alman gerekiyo yoksa konu uzar gider..ben düğünden çıkarken sorun yaşadım .. kendini o kadfar haklı görüyordu ki salondan çıktık evlerine gittik konuşmadı herkese rezil olduk çıktık bizim eve geldik arkadaşlarıyla onlar konuşturmaya çalıştı ama gene de onuşmadı en son onlar gittikten sonra konuştuk .. ben yaklaşmasam o hiç yaklaşmazdı eminim ama sonrasında sarıldık ben tek tek anlattım nasıl olduğunu sakince o zaman bana hak verdi bariştik.. seninkininde anlaması lazım sonuçta sen ne güzel herşeyini aldın ve ödüyorsunda sinirle bi anda söylenen şeyler için canını sıkmaya degmez....düzelirsiniz inşallah en kısa zamanda...

Ah güzeller ewlilik buymuş demekki. Kızsanda küssende aynı ewe gidiyosun ve onunla barışmak zorundasın. Zor ama böle işte. Benimkide yanıma geldi şimdi özür dilemeye. Oda arkadaşım camdan bakıyodu kerim geliyo dedi yok dedim buraya gelmez çarşıda işi vardır oraya gidiyodur. Bi baktım çıktı geldi. ÖZür dilerim dedi yanlız kalınca ama sende özür dile diyo. öyle huyu vardır o dileyince bende dilicem içi rahat etcek. Barıştık yani. Küsemeyiz ki. Ama çok üzüldüm ve kırgınım bu değişmez. Akşam göstercem ben sana dedi gitti

Lemancım eşin ewliliğe adapte olamamış bence. Yani Hesap vermiycek, kafasına göre gidicek,bekar arkadaşlarıyla takılıp ınların yaptıklarını yapıcak hala. Zaman lazım galiba tatlım. Bu zaman içindede sen iyi zamanlarını yakalayıp bol bol konuşarak düzelticceksin onu. Çünkü sinirli olduğunda seni hayatta anlamaz. Haklıda olsan haksızsın der.

slm kızlar.fotograf ekledim bende onun için girdim ama geçmişi okuyunca yaram deşildi benimde malesef.bizimde pazartesi 1.ayımızdı,sağolsun ne bi çiçek ne bişey,deli oldum,kutlamamızmı lazımdı dedi.dünde işyerinde bi arkadaşıma çiçek gelmiş,eve gidince özellikle söyledim çiçek geldi fln diye,verdiği cevap ne olsa 'neden gelmiş' dedi.bende senin gibilerde neden diye sorar işte dedim,çok sinirlendirdi beni ,yüzüm hep asıktı akşam,7 yıl oldu diyemi böyle bilmiyorum,sonuçta yeni evlendik,beni sevdiğinden şüphe duyuyorum dedim,yok dedi seviyorum dedi gönlümü almaya çalıştı (

neyse ya dış çekim fotolarımızı ekledim,biraz karışık oldu ama,albüm kapağında 0 resim diyo ama içinde var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…