slm kızlar.fotograf ekledim bende onun için girdim ama geçmişi okuyunca yaram deşildi benimde malesef.bizimde pazartesi 1.ayımızdı,sağolsun ne bi çiçek ne bişey,deli oldum,kutlamamızmı lazımdı dedi.dünde işyerinde bi arkadaşıma çiçek gelmiş,eve gidince özellikle söyledim çiçek geldi fln diye,verdiği cevap ne olsa 'neden gelmiş' dedi.bende senin gibilerde neden diye sorar işte dedim,çok sinirlendirdi beni ,yüzüm hep asıktı akşam,7 yıl oldu diyemi böyle bilmiyorum,sonuçta yeni evlendik,beni sevdiğinden şüphe duyuyorum dedim,yok dedi seviyorum dedi gönlümü almaya çalıştı(
neyse ya dış çekim fotolarımızı ekledim,biraz karışık oldu ama,albüm kapağında 0 resim diyo ama içinde var.
günaydın kızlar...bugun hiç bişey yapasım yok her yerde şehit haberleri..bir hafta herkes hatırlıycak üzülecek ama onların aileleri napsın gitti yuvalarından yavruları...bitmiyo temizlenmiyo ortalıktan pislikler off.. inşallah soyları kurur..
Günaydın güzeller. Simillacım bütün fotolarına baktım çok güzel bi gelin olmuşsun canım maşallah.Ne güzel bi kızmışsın sen öyle
EE kızlar nasılsınız bakalım dünkü tartışanlar düzeldimi aralar ?? Bizim zaten dün öğleden sona o özür dileyince düzelmişti. AKşamda ewe gittim. Yemekleri yaptım. Geldi eşim hemen bi sarıldı ööptü tekrar özür diledi.Ben karımın kalbinimi kırmışım ya çok özür dilerim dedi. Gayet normaldik.Yemeklere tekrar tekrar ellerine sağlık dedi.BAma ben konuşmamı yemekten sonra yaptım. Akşam tv izlerken yine sinir etti ama çabuk toparladık.
biz daha da kavga ettik akşam
Günaydın kızlar, size bişi sorcam elekreikli battaniye alanınız var mı? Hangi marka aldınız? Yada tavsiye edebileceğiniz bir marka var mı?
Günaydın elektrikli battaniye olarak bilinen bir marka yok sanırım,elektrikli battaniye kullanıcaksanda yatak ısındıktan sonra yatmadan battaniyeyi çıkarmandır bir problem olmasın nede olsa elektrikli kablolar geçiyorbunun dışında nevresimin üstüne battaniye örtebilirsin vede sıcak su torbalarını hani şu polarlı olanlardan tavsiye ederim
Saol canım,Tavsiylerini dikkate alıcam.Yataga girdiğimde yatak sıcacık olsun istiyom. Baya bir üşüyen tipim.Isınmam uzun sürüyor
Elbette yatağa girdiğinde sıcacık olması müthiş bişiy olur,ben çok üşümem aslında ama ayaklarım buz gibidir çorapta giysem ısınmaz o derece akşam yattığımızda eşim ısıtır ayaklarımı,kaç gündür söyleniyor bak hastaneye gidip test yaptırıcaktık hiç hatırlatmıyosun kesin kansızlık var sende diyor önemsemeyişime kızıyor,birde akşamları yemem için keçiboynuzu pekmezi almış kaşıkla peşimde koşuyor yemiyorum tabiki sonra kendi bir iki kaşık yiyor
yazık bari kaşığın ucuyla al o kadar koşuyormuş peşinden.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?