2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

( ama ben göremiyoruum

valla elifcim çocuk mu bebek mi bilmem, beni de hiç ilgilendirmez koskoca adam olmuş ben onu eğitecek değilim söylediği sözlerin nereye gittiğini bilmesi gerekiyor. ayrıca sinirliymişte siniri geçsinmiş diyede hiç bekleyemem, ben ondan daha çok sinirliyim, bu akşamda annemgile gidecem zaten, eve gidip asık suratını görmek istemiyorum, hiç birşey yapmaması beni daha da çok kırıyor.. iş çıkışı eve gidip yemek yapar o gelmeden de çıkarım, akşamda yatmaya gelirim eve.. benim idare ettiğim yeter artık idare etmek istemiyorum çünkü..

similla fotolarına baktım öncedende facede görmüştüm çok ama çok güzel olmuşsun fotolarınız çok güzel olmuş.. çok beğendim. mekanda çok güzelmiş..

similla şimcik baktım fotograflarına, adaşım süpermiş.. Çokta güzelmişsin Allah bir ömür mutlu ve huzurlu bir evlilik nasip etsin..

Günaydın güzeller. Simillacım bütün fotolarına baktım çok güzel bi gelin olmuşsun canım maşallah.Ne güzel bi kızmışsın sen öyle

EE kızlar nasılsınız bakalım dünkü tartışanlar düzeldimi aralar ?? Bizim zaten dün öğleden sona o özür dileyince düzelmişti. AKşamda ewe gittim. Yemekleri yaptım. Geldi eşim hemen bi sarıldı ööptü tekrar özür diledi.Ben karımın kalbinimi kırmışım ya çok özür dilerim dedi. Gayet normaldik.Yemeklere tekrar tekrar ellerine sağlık dedi.BAma ben konuşmamı yemekten sonra yaptım. Akşam tv izlerken yine sinir etti ama çabuk toparladık.

günaydın kızlar...bugun hiç bişey yapasım yok her yerde şehit haberleri..bir hafta herkes hatırlıycak üzülecek ama onların aileleri napsın gitti yuvalarından yavruları...bitmiyo temizlenmiyo ortalıktan pislikler off.. inşallah soyları kurur..

inşallah canm bütün temennimiz o yönde

biz daha da kavga ettik akşam

Günaydın kızlar, size bişi sorcam elekreikli battaniye alanınız var mı? Hangi marka aldınız? Yada tavsiye edebileceğiniz bir marka var mı?

Günaydın kızlar, size bişi sorcam elekreikli battaniye alanınız var mı? Hangi marka aldınız? Yada tavsiye edebileceğiniz bir marka var mı?

Günaydın elektrikli battaniye olarak bilinen bir marka yok sanırım,elektrikli battaniye kullanıcaksanda yatak ısındıktan sonra yatmadan battaniyeyi çıkarmandır bir problem olmasın nede olsa elektrikli kablolar geçiyor bunun dışında nevresimin üstüne battaniye örtebilirsin vede sıcak su torbalarını hani şu polarlı olanlardan tavsiye ederim

Kızlar hepinize günaydın bir haftanında sonuna yaklaşıyoruz perşembe günlerini seviyorum çünkü ertesi gün cuma son iş günü bu haftasonu çok güzel planlarım var cumartesi eşimle geniş bir kahvaltı bol çeşitli ve sonrası alışverişe götürücek beni akşama kadar gezicez,pazarda evden çıkmamayı düşünüyoruz cumartesi film alıp evde keyif yapma güzel olucak, bu akşam yemek derdim yok sevgili annecime davetliyiz eminim çok güzel yemekler olucak annemin yemekleri özledim

Saol canım,Tavsiylerini dikkate alıcam.Yataga girdiğimde yatak sıcacık olsun istiyom. Baya bir üşüyen tipim.Isınmam uzun sürüyor

Saol canım,Tavsiylerini dikkate alıcam.Yataga girdiğimde yatak sıcacık olsun istiyom. Baya bir üşüyen tipim.Isınmam uzun sürüyor

Elbette yatağa girdiğinde sıcacık olması müthiş bişiy olur,ben çok üşümem aslında ama ayaklarım buz gibidir çorapta giysem ısınmaz o derece akşam yattığımızda eşim ısıtır ayaklarımı,kaç gündür söyleniyor bak hastaneye gidip test yaptırıcaktık hiç hatırlatmıyosun kesin kansızlık var sende diyor önemsemeyişime kızıyor,birde akşamları yemem için keçiboynuzu pekmezi almış kaşıkla peşimde koşuyor yemiyorum tabiki sonra kendi bir iki kaşık yiyor

yazık bari kaşığın ucuyla al o kadar koşuyormuş peşinden.....

yazık bari kaşığın ucuyla al o kadar koşuyormuş peşinden.....

Ama çok iğrenç bir tadı var bir kaşık yedim geçenlerde ama erkeklerin kaşık ayarı yok sanırım,tatlı kaşığını yemek kaşığı kadar doldurmuş zaten kilo aldım çok fazla birde hergün böyle şeyler yedirmeye çalışıyo hep yesem besili gibi olup kurbana kıvamda olurum

yorumlar için çok teşekkürler kızlar,o sizin gönlünüzün güzelliği :))

kavga durumlarıda nolcak işte,kırılsanda üzülsende akşam gidip mecbur konuşuyon,küsüp telefonalra cvp vermemeler bitti artık malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…