2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

valla benimki yemekleri birbirine karıştırıpta yemeye bayılıyor bana çok güzel diye tattırıyor sevmesemde yiyorum yeterki kocişimin gönlü olsun

günaydın hanımlar..
smilla canım faceden daha öncede görmüştüm seni çok güzel gelin olmuşsun
bende feci üşüyorum zaten kansızlık sorunum vardı evlenmeden önce ilaç felan kullanmıştım en son normale dönmüştü ama son durumdan haberim yok benimde detaylı bi kan testi yaptırmam gerek çünkü donuyorum resmennnn. baba evimdeyken pekmez yerdim her sabah şimdi bıraktım burdaki marketlerdekine güvenemiyorum kayınvalidem yapmış benim için bekarkende yapardı saolsun şimdi gidip almayı bekliyorum. keçiboynuzu pekmezide çok yararlı ama tadı biraz garip geliyo banada. elektirikli battaniyeye gelince bende düşündüm ama bi yandanda korktum açıkçası yatmadan önce bile tüm elektriğe takılı fişleri kontrol ederim takıntılıyım bu konuda bide yatarken çarpılmıyalım ben su torbasıyla yaşıyorum desem yalan olmaz.
bu arada eşim geldi kahvaltı yapıcaz canlarrr

bebek fikri bana hiç yakın gelmiyo nedense,düşünmüyorum bile,şu an evliliğe adapte olmaya,2 kişi yaşamaya,ev işlerini yetiştirmeye,kendime vakit ayırmaya çalışıyorum.becerdiğimde söylenemez ya,bebeği bunun neresine sıkıştırırım bilmiyorum,ben bebek olunca işi bırakacağım için,bebek demek hayatımda köklü değişiklikler demek,hem anne olmaya hazırmıyım,istiyomuyum? cevabım hayırrrrr...

insan nasıl anne olmak ister ki,içten gelen bi duygumu,nasıl bişey bilmiyorum

yeni gelinler aranızda bebiş fikrine sıcak bakanlar var mı ?

Bebekmi maalesef 1.5 sene kadar düşünemiyorum evliliği oturtmak,borçlardan kurtulmak, ve bir ev almak bu kadar zamanımızı alır sanırım acele etmeye gerek yok önce kendi hayatında düzeltmeleri ve olgunlukları sağladığın zaman kendine hazırmıyım diye sorup yapmak lazım,düşünün 30 yaşındayım yani 32 de falan anca çocuk yapabilirim derim

Bende bebekleri çok sewiyorum. Ay diyorum olsa bitane şöyle sewsek. Ama sonra onun sorumluluğu, gece kalkmaları,masrafı filan aklıma gelince daha zamanı var diyorum bide dediğiniz gibi ew işlerini daha rayıan oturtamadım. Ewliliğe alışmak lazım ve bi ew almak istiyoruz nasipse,tabi önce eşimin güzel bi iş bulması lazım. Ohooo böle sıralayınca daha çok var yani. 1 sene en az. Aslında çocuğumla aramda yaş farkı az olsun isterdim ama imkansız.

Bebekleri eşimde bende cok seviyoruz.
Ama ikimizde buna ne piskolojik olarak, neden maddi konuda hazır değiliz.
Geçen eşimle otobusle giderken 4. yasında bir cimcime oturdu önümüzde.
Allahım insan 1. saniye susmaz mı? Sen nereye gidiyon,ne iş yapıyon,o öle mi böle mi diyip durdu.
Sabır imtihanı yasadık sanki.
Otobüsten indikten sonra biz yaşlanmısız kafamız kaldırmıyor artık dedik.
İlerdi nasıl kafamız kaldırcak ki dedik
Bide biz tek çoçuk yapmayı düşünüyoduk,şimdilerde de kafamda biz öldükten sonra tek başına kalcak
bu dünyada falan diye düşünceler geçmeye başladı...Kafam karışık yani...
Tek bildiğim, bizim için (eşim ve benim için) daha cok erken olduğu,anne olcak kadar büyümedim ben :)

Selam herkese

Kaç zamandır girip yazamadan çıkıyorum. Günler su gibi akıp geçiyor vallahi.. Bi yandan çalışıp bi yandan ev hanımı olmak çok zormuşşş İpin ucu bi kaçtı mı yakalayamıyorsun. Temizliğin sonu gelmiyor bir türlü. Eşim de bu kadar temizlik yapmama kızıyor ama ben olması gerekenden fazlasını yapmıyorum, fazlasını yapacak ne vaktim ne gücüm var zaten. Kapı-cam silmeye kadın geldi geçen gün misal.

Bi yandan misafir ağırlıyoruz. Akrabalar, arkadaşlar.. Hazırladığım masada yemeklerimi beğendiklerini görmek çok mutlu ediyor beni

Lemlem, eşinin tarafından da senin tarafından da bakıyorum duruma; kesinlikle sen haklısın. Ama senin sinirin seni haksız çıkarabilir işte

yeni gelinler aranızda bebiş fikrine sıcak bakanlar var mı ?

Ayy, bugün regl olmam lazım zaten. Ne gelen var ne giden :26: Eşime diyorum hamile olsam ne olur diye, çok sevinirim sen de genç yaşta anne olursun diyo. Bana kalsa ev almadan, borçlar bitmeden istemiyorum. Umarım bebiş haberi vermem size bi kaç güne kadar :44:

aMANDA aman ilk annemiz senmi olucaksın yoksa :) Hayırlısı olsun canım. Ne gelirse Allah'tan eşinin dediği gibi genç anne olursun ne güzel. Biz şu an istemiyoruz , eşim korunuyo ama olursada üzülmem.

Hadi hayırlısı

aMANDA aman ilk annemiz senmi olucaksın yoksa :) Hayırlısı olsun canım. Ne gelirse Allah'tan eşinin dediği gibi genç anne olursun ne güzel. Biz şu an istemiyoruz , eşim korunuyo ama olursada üzülmem.

Yok yok, olmayayım ilk anne :26: Benim de eşim korunuyor, bebiş olmaması gerekiyor. Çok dikkat ediyoruz ama işte kurt düşüyor insanın içine..

Biz nasipse yaza doğru denemelere başlamak istiyoruz ben çok beklemek istemiyorum anne olmak için allah nasip kısmet ederse bi sene sonra bebişimiz olsun diye düşüncemiz var tabi herşeyin hayırlısı olsun hakkımızda maddi olarak rahatız çok şükür oyüzden bebiş geldikten sonra çalışmak zorunda da kalmıcam bitek eksiğimiz ev onun içinde para biriktiriyoruz herşey yolunda giderse herşeyimiz tam olcak inş.rabbim hepimizin gönlüne göre versin inş.hep evliliği ve anne olmayı çok merak ederdim allahım evlenmeyi nasip etti bu güzel duyguyu yaşattı annelik duygusunu da inş.. yaşatır bütün dualarım o yönde..

mrb kızlar bebiş muhabbeti başlamış biz de 2 yıl beklemeyi düşünüyoruz malum ev borcu düğün falan sarsıldık ama tabi herşeyin hayırlısı olsun

merhaba kızlar,

sizden hala hamile haberi çıkmadı sanırım 2 gündür şehitlerden dolayı ne kk'ya girmek istiyorum nede yorum yapmak

merhaba kızlar,

sizden hala hamile haberi çıkmadı sanırım 2 gündür şehitlerden dolayı ne kk'ya girmek istiyorum nede yorum yapmak

Çocuklar tamamen para yeme makinası gibiler arkadaşlarımdan öyle gördüm hemen hemen hepsinin çocuğu bebişi var (ben hariç) banada çok baskı yapıyolar işte yaşın geçti evlendinde daha ne bekliyosun,herkesin kendi hayatı olduğu gibi herkesin kendi kararı önemli olan verdiği kararların arkasında durmak ben demekki hazır değilmişim evliliğe bu yaşıma kadar bu yaşta kendimi hazır hissedip evlendiğime göre,bebeğinde hazır hissettiğim zaman olmasını (Allah kısmet ederse) istiyorum.Nice arkadaşlarım bebek için kariyerlerini bıraktılar aman çocuğum benimle büyüsün annesinin yüzünü görsün diye tabi bu güzel bir düşünce,ama öte yandan eşlerine baktığımda para yetiştirememe durumları kendine zaman ayıramama bunları görüyorum,yani bebek demek hayatın kendin için bitmesi onun için başlaması değil aile için bir hayat olmalı,bunun içinde maddiyatda çok önemli ve eşlere çok fazla yüklenilmemeli ben bunun taraftarıyım bebek isteyen çiftler hem bebeğin hem evin hem kendilerinin bütün masraflarını karşılıycak şekilde planlama yapmalılar,ben ailelerden evlendikten sonra yardım almayı doğru bulmuyorm(tabi borç olarak alınırsa başka) düşünsenize hem ev aldınız kredisi var,evin faturaları,evin gıda masrafları,ve kişisel bakım,kıyafet bunları saymıyorum bunun üstüne birde bebeğin masraflarını karşılıycak bir bütçe olması gerekir ,yoksa sonuç her ay sıkıntı stres mutsuzluk olmasın,yoksa herkes ister çocuk sahibi olmayı

merhaba kızlar,

merhaba kızlar,

ses verip kaçıyorum kocişimle gezmeye çıktık biraz nette takılıyoruz :) ilk misafirlerimi ağırladım evimde. eski iş yerinden dostlarım geldi. dozunu kaçırıp bir orduya yetecek yemek hazırladım. yavaş yavaş evime alıştım. düzenimi kurdum. altın meselesini soran arkadaşlara hiçbirfikrim yok diyeceğim. konuşmadık. konuşmayı düşünmüyorum. kırgınım. çok şeyler duydum. en yakınımdaki kişilerden beklemediğim sözler duydum. bize en başında evlenmek isterken ne haliniz varsa gmrün diyen kişilerin şimdi evimi dayayıp döşemiş gibi hak idda etmesi sinirime dokunuyor. ben mutluyum mutlu oldukçada daha çok sinirlerinie dokunacak. eşimle iki ay sonra boşanacağımızı düşünenler var
neyse çenem düştü yine öpüyorum hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…