Ama çok iğrenç bir tadı varbir kaşık yedim geçenlerde ama erkeklerin kaşık ayarı yok sanırım,tatlı kaşığını yemek kaşığı kadar doldurmuş zaten kilo aldım çok fazla birde hergün böyle şeyler yedirmeye çalışıyo hep yesem besili gibi olup kurbana kıvamda olurum
yeni gelinler aranızda bebiş fikrine sıcak bakanlar var mı ?
Hadi hayırlısıSelam herkese
Kaç zamandır girip yazamadan çıkıyorum. Günler su gibi akıp geçiyor vallahi.. Bi yandan çalışıp bi yandan ev hanımı olmak çok zormuşşşİpin ucu bi kaçtı mı yakalayamıyorsun. Temizliğin sonu gelmiyor bir türlü. Eşim de bu kadar temizlik yapmama kızıyor ama ben olması gerekenden fazlasını yapmıyorum, fazlasını yapacak ne vaktim ne gücüm var zaten. Kapı-cam silmeye kadın geldi geçen gün misal.
Bi yandan misafir ağırlıyoruz. Akrabalar, arkadaşlar.. Hazırladığım masada yemeklerimi beğendiklerini görmek çok mutlu ediyor beni
Lemlem, eşinin tarafından da senin tarafından da bakıyorum duruma; kesinlikle sen haklısın. Ama senin sinirin seni haksız çıkarabilir işte
Ayy, bugün regl olmam lazım zaten. Ne gelen var ne giden :26: Eşime diyorum hamile olsam ne olur diye, çok sevinirim sen de genç yaşta anne olursun diyo.Bana kalsa ev almadan, borçlar bitmeden istemiyorum. Umarım bebiş haberi vermem size bi kaç güne kadar :44:
aMANDA aman ilk annemiz senmi olucaksın yoksa :) Hayırlısı olsun canım. Ne gelirse Allah'tan eşinin dediği gibi genç anne olursun ne güzel. Biz şu an istemiyoruz , eşim korunuyo ama olursada üzülmem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?