günaydın hanımlar hepinize merhabaaa,
demetciim doğum günün kutlu olsun, gönlünde dilediğin ne varsa gerçekleşsin inşallah...
ben dün hiç girmedim buraya, akşama kadar şehit haberleri okudum çok sıkıldım, içim acıyor keşke yapabileceğimiz bişey olsa, maalesef tv de anlatılan yalan dolan haberlerle yetinmek zorundayız..
shadowshow maşallah çok güçlüsün.. tek başına iyi dayanıyorsun tebrik ederim seni.. bugün cuma kavuşuyorsun ailene..
biz hala barışmadık... yani bana göre barışmadık, o konuyla ilgili hiç birşey söylemedi konuyu ben açıp konuşmak istediiğimde de kızdığım için söyledim beni kızdırmasaydın sende deyip geçiştirdi, gecenin bi körü oturma odasının kapısını çarpıp gittim yattım uyudum.. yine anlamadı.. elifciim çok şanslısın eşinin değerini bil gerçekten.. benimkinin öyle incelikleri hayatta yoktur, gelip ben seni kırdım deyipte özür falan dilemez, bırak özür dilemesini, beni kırdığını farketmez bile, söylüyorum ama umrunda bile değil.. evde konuşuyoruz mecburen tabiii, bi soba almıştık intden onla ilgili falan mecbur kaldım konuşmaya. imkanım olsa yüzüne bile bakmak istemiyorum.. konuşuncada o barıştığımızı zannediyor.. evden gittikçe soğuyorum. keşke ailemle yaşamaya devam edebilsem, akşam olupta o eve gitmek istemiyorum. dün akşam aldığımız sobayı babama göstermek için gittik, maçı varmış 10da mecburen döndük, ben orda kalmak istedim aslında ama belli etmedim, annemgil bişey anlamasın diyede orda normal davrandım güldüm falan.. çok canım sıkılıyor..
günaydın kızlar....
shadowshows cnm yaptıgın büyük başarı ben yalnız kalamazdım bile korkman çok doğal yalnızsın sonuçta ama çok güçlüsün maşallah...babanın iyi olmasına sevindim inşallah başka sorunlar yaşamazsınız ...istediğin zaman istediğin kadar uzun yaz.. biz her zaman dinlemeye hazırız seni...
doğum günün olsun cnm benim...kocacın akşama sürpriz yapar inşallah unutulmaz bir doğum günü geçirirsin:)
doğum günün kutlu olsun adaşım nice mutlu senelere sevdiklerinle birlikte...
Doğum günün kutlu olsun canımnice senelere kocişinle beraber. neden berbat günün aslında bugün senin günün sen ne istersen o olur bugün
Doğumgünü çocuğu mutlu olmalı ama, akşam eşinle güzel bir kutlama yaparsın günün güzelleşir.. Doğum günün kutlu olsun
iiki doğduuun demeeeeeett... inş gzl bi akşam geçirmişsindiirr..
bnde evimde verdiğim ilk davetin fotosunu paylaşmak istedim sznle masayı eşim düzenledi bu arada :)
günaydın hanımlar hepinize merhabaaa,
demetciim doğum günün kutlu olsun, gönlünde dilediğin ne varsa gerçekleşsin inşallah...
ben dün hiç girmedim buraya, akşama kadar şehit haberleri okudum çok sıkıldım, içim acıyor keşke yapabileceğimiz bişey olsa, maalesef tv de anlatılan yalan dolan haberlerle yetinmek zorundayız..
shadowshow maşallah çok güçlüsün.. tek başına iyi dayanıyorsun tebrik ederim seni.. bugün cuma kavuşuyorsun ailene..
biz hala barışmadık... yani bana göre barışmadık, o konuyla ilgili hiç birşey söylemedi konuyu ben açıp konuşmak istediiğimde de kızdığım için söyledim beni kızdırmasaydın sende deyip geçiştirdi, gecenin bi körü oturma odasının kapısını çarpıp gittim yattım uyudum.. yine anlamadı.. elifciim çok şanslısın eşinin değerini bil gerçekten.. benimkinin öyle incelikleri hayatta yoktur, gelip ben seni kırdım deyipte özür falan dilemez, bırak özür dilemesini, beni kırdığını farketmez bile, söylüyorum ama umrunda bile değil.. evde konuşuyoruz mecburen tabiii, bi soba almıştık intden onla ilgili falan mecbur kaldım konuşmaya. imkanım olsa yüzüne bile bakmak istemiyorum.. konuşuncada o barıştığımızı zannediyor.. evden gittikçe soğuyorum. keşke ailemle yaşamaya devam edebilsem, akşam olupta o eve gitmek istemiyorum. dün akşam aldığımız sobayı babama göstermek için gittik, maçı varmış 10da mecburen döndük, ben orda kalmak istedim aslında ama belli etmedim, annemgil bişey anlamasın diyede orda normal davrandım güldüm falan.. çok canım sıkılıyor..
selam hanımlar,
bikaç gündür giremiyordum iş yerinde çok yoğunum akşam da hala anneanneme gidiyordum o nedenle uğrayamadım. neler olmuş burda sadece yakın geçmişi okudum...
tartışmalar sanki anlaşıp da hepimiz aynı anda mı darılmış kırılmışız beylerle... ananemi kaybettim zaten çok üzgünüm.... bu arada regl oldum çok şükür bir gün öncesinden test de yapmıştım gecikince neyse ki bişi yok... önce test aldığımı görünce beyefendi bi bozuldu korktu... ben de istemiyorum henüz bebek ama onun o kadar tepki vermesi ve korkması gücüme gitti... sonra duşa girdim bizim henüz sadece salonumuzda klima var ve bu hafta izmirde hava inanılmaz soğuktu ben de dedim ki salonun kapısını açık bırak da yatak odasına da gelsin sıcaklık... duştan bi çıktım salonun kapısını bi güzel kapatmış yayılmış orda... sinirden delirdim... o zaman hemen buraya da klima al dedim. para yok dedii ee donucak mııyım ben dedm soğukta. don dedi bana((( sonra da gitmiş klimayı açık bırakmış ve salonun kapısı kapalı ben de çok sinirlendim ve salak mısın sen neden açık bırakıyosun dedim.. kalktı kapattı bağırdı çağırdı... ertesi gün seyahate gidicekti... gece küs yattık ve sabah hiç konuşmadan çıktık evden... telefonla araşıyoruz ama çok ama çook kırıldım... dün telefonumda 1.5 yıl önce dana nişanlanmadan önce attığı mesajlara baktım da o mesajları atan adam değil sanki bu şimdi evli olduğum... öylece seyahate gittii dün akşam da çıkmış yemek yemiş içki içmiş oradaki iş arkadaşlarıyla falan... sinir oluyorm... dışardayken hep beni üzücekmiş istemediğim şeyler yapıcakmış gibi korkuyorum... vazgeçmem lazım bu yersiz korkularımdan...
Kızlar doğum servisinden geliyorum şimdi. 10:30 dan beri ordayım. Çook tatlı maşallah çok uslu bi kızımız oldu ya AZRA bebek. Rabbim korusun onu. Bütün kötülüklerden uzak olsun işallah.
Lemancım şimdi hiçbişey deme bence. Ne msnde ne telefonda açma konuyu. Hiçbişey yok gibi konuş ama normalden daha soğuk konuş. O sana elbet sırnaşıcaktır. Yakınlaşıcaktır. O zamanda isteksiz yaklaşırsın. Noldu niye böylesin der sana. Sende kalbimi öyle bi kırdınki seni çok sewiyorum ama çok üzdün beni. Çok sewdiğim adama böyle hareketler yakıştıramıyorum. Biz daha yeni ewliyiz bu tartışmalara çok üzlüyrum de. Bide ağlarsan süper olur. Bi böyle denesene tatlım.
Lemancım şimdi hiçbişey deme bence. Ne msnde ne telefonda açma konuyu. Hiçbişey yok gibi konuş ama normalden daha soğuk konuş. O sana elbet sırnaşıcaktır. Yakınlaşıcaktır. O zamanda isteksiz yaklaşırsın. Noldu niye böylesin der sana. Sende kalbimi öyle bi kırdınki seni çok sewiyorum ama çok üzdün beni. Çok sewdiğim adama böyle hareketler yakıştıramıyorum. Biz daha yeni ewliyiz bu tartışmalara çok üzlüyrum de. Bide ağlarsan süper olur. Bi böyle denesene tatlım.
Kızlar doğum servisinden geliyorum şimdi. 10:30 dan beri ordayım. Çook tatlı maşallah çok uslu bi kızımız oldu ya AZRA bebek. Rabbim korusun onu. Bütün kötülüklerden uzak olsun işallah.
Çok sağol canım...Allah analı babalı büyütsün canım
Lemlem kavga ettiğiniz konu neydi bu kadar büyüdü? Bulamadım bi türlü anlamadımda bu kadar büyük meselenin ne olduğunu? Bu arada üzme kendini, sende vurdumduymaz ol, umursamaz davran. Keyfine bak, akşamları otur dizini izle, üzgünde durma, tlfnda bol bol muhabbet et. Bak o da senin vurdumduymazlığına nasıl üzülcek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?