2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

günaydın hanımlar hepinize merhabaaa,

demetciim doğum günün kutlu olsun, gönlünde dilediğin ne varsa gerçekleşsin inşallah...

ben dün hiç girmedim buraya, akşama kadar şehit haberleri okudum çok sıkıldım, içim acıyor keşke yapabileceğimiz bişey olsa, maalesef tv de anlatılan yalan dolan haberlerle yetinmek zorundayız..

shadowshow maşallah çok güçlüsün.. tek başına iyi dayanıyorsun tebrik ederim seni.. bugün cuma kavuşuyorsun ailene..

biz hala barışmadık... yani bana göre barışmadık, o konuyla ilgili hiç birşey söylemedi konuyu ben açıp konuşmak istediiğimde de kızdığım için söyledim beni kızdırmasaydın sende deyip geçiştirdi, gecenin bi körü oturma odasının kapısını çarpıp gittim yattım uyudum.. yine anlamadı.. elifciim çok şanslısın eşinin değerini bil gerçekten.. benimkinin öyle incelikleri hayatta yoktur, gelip ben seni kırdım deyipte özür falan dilemez, bırak özür dilemesini, beni kırdığını farketmez bile, söylüyorum ama umrunda bile değil.. evde konuşuyoruz mecburen tabiii, bi soba almıştık intden onla ilgili falan mecbur kaldım konuşmaya. imkanım olsa yüzüne bile bakmak istemiyorum.. konuşuncada o barıştığımızı zannediyor.. evden gittikçe soğuyorum. keşke ailemle yaşamaya devam edebilsem, akşam olupta o eve gitmek istemiyorum. dün akşam aldığımız sobayı babama göstermek için gittik, maçı varmış 10da mecburen döndük, ben orda kalmak istedim aslında ama belli etmedim, annemgil bişey anlamasın diyede orda normal davrandım güldüm falan.. çok canım sıkılıyor..

cnm benm çok zor bir durum senin ki eşinin anlaması lazım ama erkeler bazen anlamıyo işte ama napalım sen de onu bu haliyle sevdin bi iyiliğimni bi kötülüğüne sayacaksın...unutmaya çalış yoksa sadece sen üzülen taraf oluyorsun...

LEmancım çok üzüldüm senin adına ya aynı ew hala kırgın olmak çok sıkıcıdır eminim. Bikaç güne geçer siniriniz mutlaka ama şimdi senin için hırs dolu tamamen düzelene kadar hep için sıkılır dimi ben öyle oluyorum çünkü. Benim eşim Allah razı olsun anlar hatasını gönlümü alır hemen. UZatmayız hiç. İşallah seninkide yola gelir. Seni ne kadar çok üzdüğünü anlar. Böyle böyle birbirimize ewliliğe alışıp gidicez tatlım. Annemiz babamız gibi olamaz hiçkimse tabi. Gözümüzün içine bakarlar, üzülmeyelim diye ellerinden geleni yaparlar ailemiz. Çok yıpratma kendini elbet düzelicek aranız tatlım.

Saol cnm okuduğunuz ilgilendiğiniz için.

Lemlem çok üzücü bir durummuş. Malesef erkekler bazı konularda duyarsız oluyolar. Bide hayatın yeni değişti, evinden koptun, alışma sürecindesin daha hassassındır, belki ondan büyümüştür iyice.

nişanlıykende böyleydi, konu kendi kendine kapanırdı, benim içim acırdı beklerdim hiç bir şey yapmazdı.. ama yinede o zamanlar bu kadar uzun sürmezdi. her barıştığımızda da beni ne kadar üzdün derim biiyorum der, bende üzülüyordum der.. kendini kadın sanıyor, gidip benim gönlümü almamı bekliyor. bizde naz yapan o olur genelde.. şimdi bişi dicem olmıcak çok sinirliyim hala.. düşündükçe kızıyorum..bide zaten regl günüm gecikti onun gerginliği var üstümde, durup dururken ağlayasım geliyor

doğum günün olsun cnm benim...kocacın akşama sürpriz yapar inşallah unutulmaz bir doğum günü geçirirsin:)

doğum günün kutlu olsun adaşım nice mutlu senelere sevdiklerinle birlikte...

Doğum günün kutlu olsun canım nice senelere kocişinle beraber. neden berbat günün aslında bugün senin günün sen ne istersen o olur bugün

Doğumgünü çocuğu mutlu olmalı ama, akşam eşinle güzel bir kutlama yaparsın günün güzelleşir.. Doğum günün kutlu olsun

iiki doğduuun demeeeeeett... inş gzl bi akşam geçirmişsindiirr..

bnde evimde verdiğim ilk davetin fotosunu paylaşmak istedim sznle masayı eşim düzenledi bu arada :)

Teşekkürler kızlar 2 gün boyunca eşimin süprizleri devam etti.Güzel geçti :) Lemancım bence tavrını hiç bozma anlasın hatasını.Ya kızlar akşam dün kk kutlama mesajı atmış.Eşimde tesadüfen gördü.Kullanıcı adım yazıyordu. Googleden aratıncada çıkıyor :26:

Son düzenleme:
selam hanımlar,

bikaç gündür giremiyordum iş yerinde çok yoğunum akşam da hala anneanneme gidiyordum o nedenle uğrayamadım. neler olmuş burda sadece yakın geçmişi okudum...
tartışmalar sanki anlaşıp da hepimiz aynı anda mı darılmış kırılmışız beylerle... ananemi kaybettim zaten çok üzgünüm.... bu arada regl oldum çok şükür bir gün öncesinden test de yapmıştım gecikince neyse ki bişi yok... önce test aldığımı görünce beyefendi bi bozuldu korktu... ben de istemiyorum henüz bebek ama onun o kadar tepki vermesi ve korkması gücüme gitti... sonra duşa girdim bizim henüz sadece salonumuzda klima var ve bu hafta izmirde hava inanılmaz soğuktu ben de dedim ki salonun kapısını açık bırak da yatak odasına da gelsin sıcaklık... duştan bi çıktım salonun kapısını bi güzel kapatmış yayılmış orda... sinirden delirdim... o zaman hemen buraya da klima al dedim. para yok dedii ee donucak mııyım ben dedm soğukta. don dedi bana ((( sonra da gitmiş klimayı açık bırakmış ve salonun kapısı kapalı ben de çok sinirlendim ve salak mısın sen neden açık bırakıyosun dedim.. kalktı kapattı bağırdı çağırdı... ertesi gün seyahate gidicekti... gece küs yattık ve sabah hiç konuşmadan çıktık evden... telefonla araşıyoruz ama çok ama çook kırıldım... dün telefonumda 1.5 yıl önce dana nişanlanmadan önce attığı mesajlara baktım da o mesajları atan adam değil sanki bu şimdi evli olduğum... öylece seyahate gittii dün akşam da çıkmış yemek yemiş içki içmiş oradaki iş arkadaşlarıyla falan... sinir oluyorm... dışardayken hep beni üzücekmiş istemediğim şeyler yapıcakmış gibi korkuyorum... vazgeçmem lazım bu yersiz korkularımdan...

Bu korkularının üzerinde hiç durma, at hemen kafandan bence.. içine bu korkuyu bir alırsan bir daha çıkaramazsın.. Sanırım bu sıralar hepimizde böyle ufak tartışmalar olacak, aynı evde yaşamaya alışmaya çalışıyoruz.Bende çok üşürüm, ona göre çok soğuk olmadığından doğal gazı kısık açıyordu. Geçen gün annemlere gittiğimizde ben söylemeden bizimkilerde anlatınca ne kadar üşüdüğümü abartmadığımı anladı.Böyle şeyler olmaya devam edecek bence, önemli olan birbirimizi yıpratmadan bu günleri atlatmak

yine kara bulutlar dolaşıyor demekki üstümüzde.. aman arası iyi olanlarda dikkat etsin tartışmasınlar, gerçi erkek milletinin nerde ne öküzlük yapacağı hiç belli olmaz. bizim öküz mesela hiç farkında değil hala yaptığı öküzlüğün, biraz önce msn i açtı, hayret dedim engeli kaldırmışsın, konuştuk biraz neden sinirlendiğimi flan anlatmaya çalıştım ama duvarada anlatsam aynı şeymiş meğerse.. klavyeyi eskitmeme yazık, konuşursam dilime yazık.. öküz gelmiş öküz gidecek (buraları da umarım okur meraklı öküzzzz)

Kızlar doğum servisinden geliyorum şimdi. 10:30 dan beri ordayım. Çook tatlı maşallah çok uslu bi kızımız oldu ya AZRA bebek. Rabbim korusun onu. Bütün kötülüklerden uzak olsun işallah.

Lemancım şimdi hiçbişey deme bence. Ne msnde ne telefonda açma konuyu. Hiçbişey yok gibi konuş ama normalden daha soğuk konuş. O sana elbet sırnaşıcaktır. Yakınlaşıcaktır. O zamanda isteksiz yaklaşırsın. Noldu niye böylesin der sana. Sende kalbimi öyle bi kırdınki seni çok sewiyorum ama çok üzdün beni. Çok sewdiğim adama böyle hareketler yakıştıramıyorum. Biz daha yeni ewliyiz bu tartışmalara çok üzlüyrum de. Bide ağlarsan süper olur. Bi böyle denesene tatlım.

eğer kırılmışsam ve gönlümüde hala almıyorsa zaman geçtikçe sakinleşmem ben, aksine zaman geçtikçe o kırgınlığım katlanır katlanır katlanır, gittikçe büyür, hala konuşmamakta ısrar ederse artık ben hakaret etmeye başlarım, devamında da gözüm hiçbirşeyi görmez. kime rezil olmuşum aman kim ne demiş hiç ama hiç umrumda olmaz.. ağzıma geleni sayarım söylerim ne saygı kalır ne sevgi.. ama karşımda her zaman boş bir duvar vardır.. duymaz bile... aradan uzun bir zaman geçince artık olay kapanır, normale dönerim, günler haftalar belki aylar geçer... ama o konunun yeri gelirde bir açılırsa o ana döner birden tartışırım konuyu uzatırım, artık tamiri olmayacak şekilde o konu birdaha kapanmaz.. sonrada bunun adı sen hiç bir şeyi unutmuyorsun olur, her kötülüğü aklında tutacakmısın böyle olur.. halbuki zaten hiç kapanmamış olan bi olayın neticesidir.. bunu söylerim, kapanmadığı için her zaman gün yüzüne çıkacak derim, ama yine anlamaz yine anlamak istemez.. hıı der, ama kafası basmaz ne demek istediğimi.. bu böyle sürer gider.. o kadar çok yaşadım kiii...

evet geldi zaten, ama öpmesine izin vermedim ben sana küsüm dedim.. uzaklaştım.. ama elifcim senin bu söylediklerin normal insanlar için geçerlidir.. bahsi geçen şahıs tamam der döner gider.. umrunda bile değil yani..

evet geldi zaten, ama öpmesine izin vermedim ben sana küsüm dedim.. uzaklaştım.. ama elifcim senin bu söylediklerin normal insanlar için geçerlidir.. bahsi geçen şahıs tamam der döner gider.. umrunda bile değil yani..

Kızlar doğum servisinden geliyorum şimdi. 10:30 dan beri ordayım. Çook tatlı maşallah çok uslu bi kızımız oldu ya AZRA bebek. Rabbim korusun onu. Bütün kötülüklerden uzak olsun işallah.

Allah analı babalı büyütsün, uzun ömürlü sağlıklı sıhhatli olsun inşallah.. bende yarın bir arkadaşımın bebeğini görmeye gidecem.. onunda kızı oldu, yarın 1 aylık olacak tam.. hem kafamı dağıtırım bebek severim iyi olur..

Allah analı babalı büyütsün canım
Çok sağol canım...

Lemancım şaşırıyorum ya. Allah Allah insan karısının nazını çekmezmi ya. Ama uzatmayın yiede bitanem ya sende çok sinirlisin. Altında kalmak istemiyosun hiçbişeyin. Ama evlilik böyle değil işte. Alttan alıcan işte ewliliğin yürümesini istiyosan. Tabi herzaman sen olamazsın uyumlu taraf. Ama sinirliyken konuşmayada gerek yok. Bak biz eşimle tartışırken ben susuyorum yada olduğu yeri terkediyorum. Konuşmuyoru msiniri geçene kadar. Sonra aramız düzelince diyo bana ama aşkım sen bana hemen küsüyosun hiç düzelmek için uğraşmıyosun. YOk diyorum ben sana küsmüyorum ama o an konuşsam kötü şeyler çıkar ağzımdan. Kavga büyür. Bu sefer sen hatanı anlamazsın beni suçlarsın. Ben sadece susuyorum. Sende tepkini susarak ver kavga ettiğinizde. O bağırcak sen bağırcan o hakaret edicek sen edicen ee nolucak iş uzucak birbirinizden soğucaksınız. Ama senin koca da çok farklı bi karakter ya. Nasıl yola gelir bilemedim ki.

Lemlem kavga ettiğiniz konu neydi bu kadar büyüdü? Bulamadım bi türlü anlamadımda bu kadar büyük meselenin ne olduğunu? Bu arada üzme kendini, sende vurdumduymaz ol, umursamaz davran. Keyfine bak, akşamları otur dizini izle, üzgünde durma, tlfnda bol bol muhabbet et. Bak o da senin vurdumduymazlığına nasıl üzülcek.

valla shadow konunun ne olduğunu unutacam nerdeyse, o kadar uzun zaman olduki, sanki o günlr bende ay gibi geçiyor, sanki aylardır küsüz gibi... konu önemli değil ama bana sonraki davranışları beni önemsememesi önemli olan.. ben asıl kıran.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…