2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

geçmiş olsun canım babanın durumu düzelmiş çok sevindim.. sen nerde oturuyodun trabzona yakındın ama nerde olduğunu bilmiyorum. artvin mi rizemi yoksa? valla evde tek başınasın cesaretine hayran kaldım benim eşim geceleri olmuyo sabahı zor ediyorum uyku haram oluyo bana tüm ışıkları yakıyorum. ne zaman alışacağım bilmiyorum gerçi gönlün ferah olsun bizim oralarda bişey olmaz
ah ah aynı dert bendede var öyle çok özlüyorum ki annemi, babamı, arkadaşlarımı, memleketimi odamı bile çok özlüyorum ne zaman tam anlamıyla alışacaz bilmiyorum...
lemancım bende sana benziyorum. kavga edince, kalbim kırılınca beni anlasın, gelsin konuşsun üzüldüğümü görsün o da üzülsün gönlümü almaya çalışsın istiyorum benim koca bazen yapıp şaşırtıyo beni bazende senin eşin gibi davranıyo.. o zaman gıcık oluyorum öfkem katlanıyo ve asla adım atmıyorum o da atmıyo böyle soğukluk oluyo bayağı biz evliliğimizin ilk zmanaları çok sorun yaşadık. ben biraz hassastım eşimde bunu bilip ona göre davranması gerekirken tam tersi bi umursamaz, bi rahat hal vardı bayağı didiştik günler boyu... ince, kadın ruhundan anlayan bi erkek zor şekerim. elimizdekilerle idare edicez kafalarına vura vura öğretecezzz inşallahhh
Kızlar doğum servisinden geliyorum şimdi. 10:30 dan beri ordayım. Çook tatlı maşallah çok uslu bi kızımız oldu ya AZRA bebek. Rabbim korusun onu. Bütün kötülüklerden uzak olsun işallah.

ayy yerim o bebişi ben ne güzel kokuyodur o şimdi Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallahhh

Elifcim bizde susma işini genelde o yapar, ben konuşana kadarda hayatta konuşmaz.. suçluysada konuşmaz haklıysada konuşmaz.. ama sen sinirin geçince konuşuyomuşsun, bizimki onuda yapmaz, ben konuyu açmasam hayatta ağzını açmaz...

Neyse kızlar boşverelim benim konuyla geçmesin gün...

beni bir arkadaşım aradı biraz önce, bir iş varmış, kırmızı reishi mantarı diye bişey varmış. bu mantarın pazarlaması gibi bi işmiş, pazar günüde burda bir toplantıları olacakmış.. sende katıl bir bak dedi , çok iyi bir iş fırsatı dedi,ek gelir olur hayatınız değişir gibi bi sürü laf eti. siz hiç duydunuzmu böyle bişey kızlar?

birde akşama ne yemek yapacaksınız? ben biraz önce markete gidip tavuk aldım, fırında patatesli falan yapacam.. yanınada pilav yaparım.. belki bu akşam kardeşimde iş çıkışı bize gelebilir, gel dedim de çıkış saatine göre bakacak, belli değilmiş.. oda işe başladı bugün ilk iş günü :))

kardeşinin işi hayırlı olsun canım, umarım gönlüne göre olur.. ben yemeklerimi 1 gün önce yapıyorum, yetişmiyor yoksa.. taze fasulyeyle ve pilav yapmıştım.. Ama k.valdemlere gidicez sanırım..

kardeşinin işi hayırlı olsun canım, umarım gönlüne göre olur.. ben yemeklerimi 1 gün önce yapıyorum, yetişmiyor yoksa.. taze fasulyeyle ve pilav yapmıştım.. Ama k.valdemlere gidicez sanırım..

ben 6.30da evde oluyorum 1 saat içinde yemeği yapıp sofrayı hazırlıyorum genelde.. bugün bende taze fasulye yapacaktım ama fasulyelerim dondurucudaydı akşam dolabın altına koyayım demiştim unuttum.. yarın yaparım belki onu.. veya yarın evdeyim daha zor bi yemekte yapabilirim..

ya bizim evden çeken int vardı artık şifre koymuş akşamları giremiyorum o yüzden.. gerçi akşam giren pek yok galiba.. ben bu sıralar evin içinde tek takıldığım için iyi olurdu net olsaydı.. belki komşularla ortak alabiliriz..

Kızlar merhaba...

Bekar olarak son kez yazmak ıstedım sızlere...

Yarın evlenıyorum ınsallah...

Dualarınızı esırgemeyın...

Cok gergınım, saglıksal acıdan da pek ıyı degılım...

İnsallah guzel haberlerle donerım, hepınız Allah a emanet olun...

kızlar annemi babamı özlüyorum demeyin, ben 10 eylülde evlendim ama eşim öğretmen ve şehir dışında görev yaptığı için ve tabiki bizde ailelerimizle aynı ilde yaşayalım dediğimiz için kocamdan ayrı hala ailemle oturuyorum. 5 yıldır hayalimizde evlenince şöyle olsun böyle olsun, şansa bak ki evlendik ve hala evlenince şöyle olsun diyoruz çünkü evimiz yok :84:

slm mileett..
güneşli bir pazar olması ne güzeel..
geçmişi okudum ara ara erkenden küsüşmeler başlamış çook üzüldüm bzde 1ay 12günlük evliyiz Allahıma çok şükür daha kavgamız olmadı..arada ufacık tripler oluyo ama onlarda normal artık..

dün altın günümüz vardı :) bugünde bana misafir gelecek sabahın köründen beri ayaktayım 7de kalktım eşime kahvaltı hazırladım 8de o gitti.evi topla pasta yap çok şükür bitti de nete bile girdim

annemleri bende özlüyorum şanslıyım onbeş güne bir yüksek lisans derslerimde olunca gidiyorum evime, eşim hafta sonu full çalıştığı için o evde yalnız kalıyor. Babam kızım ne gerek vardı da evlendik bak nasıl yoruluyorsun diyor Allahtan eşim anlayışlı yorgun olsa bile gözleri kıpkırmızıyken bile ya yemek yapıyor ya yardım ediyor bana.Sanırım yaş farkının etkisi bu (aramızda 6 yaş var)

kolay gelsin hepinizeeeee

eve yeni geldik haberimiz bile olmadı deprem olmuş ya van da haberlerde izliyorum çok üzüldüm.. poffff çok kötü çokk. Allah yardımcıları olsun

Günaydın Hanımlarr.. Artık kötü haberler duymıycamız, memleketimiz ve bizim için hayırlı bi hafta olsun işallah. Geçen hafta ne kötü bi haftaydı yaaa hep kötü haberler aldık ülkece..

Günaydın Hanımlarr.. Artık kötü haberler duymıycamız, memleketimiz ve bizim için hayırlı bi hafta olsun işallah. Geçen hafta ne kötü bi haftaydı yaaa hep kötü haberler aldık ülkece..

günaydın dünkü olaydan sonra bu hafta da gündem bununla devam eder. Rabbi beterinden korusun

günaydın hanımlar, inşallah van için gün aydın olur.. şu anda acı içinde kurtarılmayı bekleyenlere rabbim yardım etsin.. biz üstümüzde ceketlerle üşürken şu anda betonların arasında hem üşüyen hem korku dolu bekleyen ailelerinden haber alamayanlar var, Allah onlara yardım etsin, dayanma gücü versin, en yakın zamanda çıkarılsınlar işallah.

evet elifcim bizdeki kara bulutlar dağıldı çok şükür, ülkemizdeki kara bulutlar da dağılır inşallah bir an önce...

günaydın kızlar umarım herkes için, hepimiz için güzel günler bugünden itibaren başlar

evet elifcim bizdeki kara bulutlar dağıldı çok şükür, ülkemizdeki kara bulutlar da dağılır inşallah bir an önce...

Senin adına çok sewindim canım. Amin amin ülkemiz çok zor günler geçiriyor bu günlerde. Rabbim depremzedelerin yardımcısı olsun. Allah hepimizi kötülüklerden korusun. İyice korkmaya başladım ya bir saat sonra ne olucak hiç belli değil. Şehitler,,, depremler,,,kazalar.....

vanda çalışan bir devrem vardı ercişli sabah ailesinden haber alınamadığını öğrendim çok üzgünüm şu anda allahım yardımcıları olsun

inşallah iyi haberler alırlar, Allah yardımcıları olsun çok ama çok zor.. çaresizlik ne kadarda kötü birşey, elden birşeyin gelmemesi..

selam arkadaşlar
annemdeyim, ağlayasım var bugün hep
siz ne alemdesiniz?

aynen benimde ağlayasım var, haberlere baktıkça kötü oluyorum, bakmadan duramıyorum.. o soğukta napıyolardır şimdi, vanda çocukları okuyan ailelerde vardır şu an haber alamayıp çıldırmış durumdalardır.. benimde üniden bi arkadaşım vanlıydı orda çalışıyor.. intden msj attım ama haber gelmedi, inşallah aileside kendiside iyidir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…