- 18 Ekim 2009
- 1.678
- 13
- 158
inşallah iyi haberler alırlar, Allah yardımcıları olsun çok ama çok zor.. çaresizlik ne kadarda kötü birşey, elden birşeyin gelmemesi..
aynen benimde ağlayasım var, haberlere baktıkça kötü oluyorum, bakmadan duramıyorum.. o soğukta napıyolardır şimdi, vanda çocukları okuyan ailelerde vardır şu an haber alamayıp çıldırmış durumdalardır.. benimde üniden bi arkadaşım vanlıydı orda çalışıyor.. intden msj attım ama haber gelmedi, inşallah aileside kendiside iyidir..
yüreğimiz yanıyor, noluyor güzel ülkemize..
bu depremin amerikayla ilgili olduğu iddaaları var biliyormusunuz? okudunuz mu hiç? amerika ve israilin haarp diye bir teknolojisi var, araştırdım bu teknoloji amerikanın deprem silahı... kuzey ırağa girmemizi engellemek için yaptılar.. daha önce bu deprem silahlarını japonyaya karşıda kullanmışlar. bu konuyu araştıran o kadar çok Türk insanı var ki, umarım onlarında başlarına bir iş gelmez, umarım seslerini duyurabilirler.. van depremi haarp teknolojisi falan yazın google'da bir sürü yazı çıkıyor..
keşke bu oyuna gelmesek, devam etsek köklerini kurutmaya, bu kadar üstlerine gitmişken tekrar güçlenmelerini dinlenmelerini beklemeden saldırmaya devam etsek.. biz korkusuz ve zeki bir milletin torunlarıyız.. korkmamalıyız bu depremlerden, yoksa ilerde yıkılacak binalarımız bile kalmayacak belkide..
amerikanın depremin şiddetini bilmesi benim de kafama takılmıştı, ama yine de insan böyle bir şey nasıl olabilir diyor. lemlem07nin yazısından sonra şaşkınlık içinde 1-2 makale okudum; anlatılan hep aynı, önce o bölgede atmosferde ısınma(tabi bunu bilim insanları söylüyor) daha sonra gök yüzünde temelde beyaz ve kırmızı olan ışık. bu nasıl bir hırs, bu nasıl bir amaç ki milyonlarca insanı yok ediyorlar!..
shadowcum canım benim şuan yanında olup sana destek olmayı ne çok isterdim. Kader canım benim,tüm bu kötü günlerin acısını çıkartıcaksın hiç merak etme. Gün gelicek kocanın yanında yaşıycaksın.Ewini de sahipleniceksin. Temizliğinide yapıcaksın. Şimdi tabikide 2günlüğüne gidip temizlik yapamazsın. Sevdiklerinle dolu dolu vakit geçirmek varken.. Kimse seni kınamaz. Eşin yaşıyo şimdilik o ewde bırak sen gidene kadar nun düzeni dewam etsin. Aşkım şimdilik sen nasıl istersen öyle olsun ama ben gelince kendi düzenimi kurarım diye belirt.Hayat çok zor.Herkesin yaşamında türlü zorluklar var işte.Allah daha beterinden saklasın. Kendini üzüp yıpratma. İçine atma gel buraya anlatmaa dewam et yine.Ama böyle çok üzülürsen çok düşünürsen hasta olucaksın. Dediğin gibi üniversite öğrencisiyken paramız daha çokmuş.Market Alışverişine çıktığımızda ne istersek alırdık. Bizde üniversiteyi beraber okuduk. 6 sene oldu. Sağlığım olsun da borç ödeyelim canım elbet birgün güzel günler gelicek.
shadow ve elif kızlar resmen yaramı deştiniz ya bu aralar bende bunlara benzer şeyler yaşıyorum üniversitede eşimle birlikte okumadım ama öğrenciyken kesinlikle daha çok param vardı.2 yıl oldu üniversiteyi bitireli bi iş bulamadım zaten önceden yaşadığım yer küçüktü bulamıyordum şimdi izmirde bakıyorum her yerde tecrübe istiyorlar ama kesin kararlıyım bu defa bu kpss yi kazanacağım çünkü o sınava girip çıkmaktan stresinden o kadar yoruldum ki
ısrarla memur olmak istiyorum çünkü eşim memur tayinimiz çıktığında ben işi bırakmak zorunda kalmıyım istiyorum.ayrıca umarsızca para harcamak istiyorum öğrenciyken kesinlikle daha çok param vardı şimdi eşimden istemeye bile utanıyorum zaten istemiyorum da saolsun o beni parasız bırakmıyo ama insanın kendi parasını harcaması çok güzel bi duygu olsa gerek.ailemi bıraktım izmire geldim hiç tanıdığım kimsem yok bütün gün evde yapayalnızım bütün iletişimim sadece telefon yüzyüze konuştuğum insanlar sadece dükkanlardaki satıcılar üzülüyorum hemde çok daha fazla böle boşboş durursam psikolojim bozulacak hissediyorum konuşmadan durmaya o kadar alıştım ki eşimde akşamları biraz geç geliyor o nada pek yansıtmak istemiyorum yorgun oluyo gözleri kıpkırmızı oluyo yorgunluktan bir de bunlarla canını sıkmak istemiyorum öle işte...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?