2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Selam kızlar herkes bugün yoğun çalışıyor sanırım,birde eve gidip evdeki işlerle uğraşılıyor poff ne iş yerindeki işler bitiyor nede evdki işler bitiyor bayram gelsede bir düzene girsek dünlensek

hiç keyfim yok malum haberlerden ötürü hayat böyle işte,
bugün bunu yaptım, akşam ne yemek yapsam, eşimle sorunlarım var gibi şeyler şuan o kadar boş ki, sadece kafa dağıtmak için yazılanları okuyorum bişey paylaşmak içimden gelmiyor, büyük ihtimal tüm arkadaşlar bu durumda, bir süre sonra nasıl olsa hayat normale döner yaşanılanlar unutulur kızlar,
yine sohbetlerimize devam ederiz

çok sıkıcı ve moral bozucu günler geçiriyoruz kızlar... o yüzden kimseden havadis gelmiyo. ben bile evde olmama rağmen anlatacak bişey bulamıyorum... umarım ülke olarak şu zor günleri çabuk atlatırız... eşimle bile oturup habire haber izliyoruz, netten ne olmuş diye okuyoruz dışarı çıkıp gezesimiz bile gelmiyo...
bi aksilik olmazsa yarın yola çıkıcaz 10 günlüğüne memlekete gidiyoruz... ailemi görmeye çok ihtiyacım var...

evet hepimiz aynı durumdayız sanırım, birde ben regl olmuştum çok duygusal bi dönemdeyim.. haberleri okurken gözlerim doluyor devamlı. işyerindeyim diye yutuyorum, birde üşütmüşüm acayip derecede halsizim. kafamı kaldıracak halim yok bugün akşam nasıl oldu bilmiyorum, sanki dakikalar geçmek bilmedi..

Merhaba EyLüL geLinLeri, ben bu siteye çok önceden üye oLmuştum. O zamanLar nişan düğün vs. hiçbirşeyim yoktu takıLıyordum öyLesine... Sonra nişanLandım nişanLa iLgiLi konuLarı takip ettim, daha sonra düğün tarihi yakLaştı evLiLikLe iLgiLi konuLarı takip ettim ve bana inanıLmaz faydası oLdu diyebiLirim :) EvLendiğimden beride bu topic'i takip ediyorum. Çünkü bende bir eyLüL geLiniyim Bugüne kadar sohbetinize katıLamadım çünkü kuLLanıcı adımı ve şifremi unutmuştum Tekrardan üyeLikte açmamıştım ki iyiki açmamışım çünkü hatırLadım Bundan sonra sohbetLerinizde bende yer aLmak isterim benide kabuL edersiniz sanırım

demek o çok merak ettiğimiz ziyaretçilerden biride sendin
hoş geldin aramıza canım. hakikaten bu topic harika bişey nişanlılık sürecimizi hep birlikte geçirdik ve şuanda hepimiz evliyiz paylaşımlarımız farklılaştı artık ev temizliği, yemek tarifleri ve koca kahrından bahsediyozhayattt işte nerden nereyeeee

Evet bendim teşekkür ederim hoşbuLdum canım, Gerçekten de öyLe, evLiLik çok farkLı bişeymiş, kendi evinin hanımı oLmak heLe gerçekten büyük sorumLuLukmuş ama herşeye rağmen güzeL, umarım her birimiz hayatımızda çok önemLi oLan bu aLdığımız kararda asLa pişman oLmayız.

slm kızlar,nasılsınız?işyerinde giremiyorum evdede neti açcak zamanım olmuyo walla.malum deprem haberleri sürekli moraller bozuk.hele bugun enkaz altındaki bi kadına ulaşmaya çalışıyolardı,kadın eşine 'aşkım hakkını helal et' diye bağırdı enkazdan,eşide aşkım merak etme kurtulcaksın dedi,o anda koptum haber izlemiyorum ya çok etkilendim..

Günaydınn.. Tabiki kabul ederiz bizim kapımız herkese açık canım :) Seninde hikayelerini zewkle dinleriz Hoşgeldin...

Hoşgeldiiin aramıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…