2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

günaydın kızlar..kaç gündür ara ara bakıyorum ama içimden hiç yazmak geldi üst üste gelen üzücü haberler falan...hayat devam ediyo herşeye rağmen..bende pek bişey yok git gel aynı evim temizlenecek annemler cumartesi gelip yapalım diyolar ..

Benimde temizlik yapmam gerek.. Evlilikte sadece temizlik işini sevmedim, yaw çalışırken çok zor oluyor (

kızlaaar merhaba, umutsunuz hoşgeldin aramıza, ziyaretçilikten üyeliğe terfi etmen güzel olmuş. :))) gerçi artık eskisi kadar aktif değiliz.. çeyiz hazırlıkları sırasında burası daha eğlenceliydi, şimdi işten güçten pek fırsat bulamıyoruz..

kızlar benimde işyerimle ilgili köklü değişiklikler var bu sıralar yoğunum o yüzden giremiyorum.. işyerimiz el değiştiriyor, daha sonra mekan değişecek bazı elemanlar değişecek.. biçok şeyle ben ilgileniyorum o yüzden fazla giremiyorum evde de net yok. yakın zamanda almayı da düşünüyoruz o zaman daha sık girerim. hepinizi öpüyorum..

ara ara bakıyorum kimseyi aktif görmeyince yazmıyorum nerelerdesiniz....

HoşbuLdum Leman Evet çok sessiz bi topic oLduğunun farkındayım evLiLik böyLe değiştiriyor işte hayatımızı
Ben çaLışmıyorum evimin hanımı oLdum, bu yüzden pek zorLanmıyorum. SizLeri düşünüyorum da gerçekten çok sabırLısınız. Onca koşuşturmaya iyi dayanıyosunuz. Ben herhaLde oturur hergün ağLardım
Nazar değmesin sizLere

Son düzenleme:

teşekkür ederim.. ama alıştım galiba yaa. eşimle aramızda huzur olduktan sonra gerisi kolay geliyor. hergün yemeğimi de yapıyorum hiç yapmadığım olmadı hemen hemen.. temizliğide eşimle beraber yapıyoruz çok güzel oluyor. bu akşama çayada misafirlerimiz var, ne yapsam pratik diye düşünüyorum.. milföy hamuru vardı sanırım onunla börek yaparım, birde tatlı gibi bişiler yapsam güzel olacak.

tek zor gelen kışında gelmesiyle sabahları o sıcacık yataktan kalkıp işe gitmek, hergün zorla kalkıyorum, eşime yaa ben işi bırakacam uyumak istiyorum diye sızlanıyorum, oda bırak aşkım diyor :)) ama bırakamam, bırakırsam evde hiç duramam.. sadece 10da falan başlayan bir işim olsa yeter

SizLere pratik bir tarif vereyim, beLki biLenLeriniz vardır
Vaktiniz kısıtLıysa, yada akLınıza yapıcak bişey geLmiyosa veya yorgunsanız hemen şipşak bişeyLer yapim çayın yanına diyosanız bu tarif size göre

PeynirLi Kızarmış Börek

MaLzemeLer:
1 Kase yoğurt,
1 adet yumurta,
1 paket hamur kabartma tozu
ALdığı kadar un
Bir fiske tuz

İçi için: Peynir, maydanoz

YapıLışı: MaLzemeLeri karıştırdıktan sonra eLde ettiğiniz hamuru 2 eşit parçaya ayırıp beze yapın. Yaptığınız bezeLeri merdane iLe açın. Kare kare kesin. Kestiğiniz kareye iç harcından bir miktar döküp kapatın kenarLarını. Sonra kızgın yağda kızartın. Kızartırken kabarıyor. Hem mayaLansın faLan diye bekLemenizede gerek yok. EşimLe ben seviyoruz beLki sizLerde seversiniz

Son düzenleme:

Ne güzeL İrmik tatLısıda yapabiLirsin. Tarifin yoksa verebiLirim?

Hımm, leziz görünüyo, hemde pratik.. Haftasonu deneyeyim, bakalım nasıl olacak..

Hımm, leziz görünüyo, hemde pratik.. Haftasonu deneyeyim, bakalım nasıl olacak..

İnşaALLah beğenirsiniz tadını. Mümkün oLdukça bende payLaşırım buradan tarifLerimi. GeneLde resim ekLeyerek seviyorum tarif payLaşmayı. Resimsiz pek güven oLuşmuyo bende nedense Tarif defterimdekiLerde hep resimLi tarifLerden oLuşur bu yüzden güvenirim defterime Ben köyde yaşıyorum eşimin görevi sebebi iLe, yeni yeni aLışıyorum mutfağıma biraz soğuk oLduğundan doLayı pek giremiyorum

bende mutfağa daha çok giremedim, çalışıyorum.. Anca haftasonu, bu tarz şeyler,değişik şeyler yapamadım daha, inşallah zamanla..
Resimli olması beni de daha çok cezbediyor, iştahım kabarıyor çünküm

Bugun çok hastaydım, sabah uyandığımda ayağa kalkacak halim yoktu. Bi taksi çağırıp kendimi acile kaldırdım. Evde yatıyorum şimdi, ilk defa yalnızken hastalandım. Size yemin ederim hastayken aklıma eşim falan gelmiyo, sadece ve sadece annem geliyor. Bitek annem olsaydı şimdi yanımda, bana çorba yapıp yanımda olsaydı. Yarın yola çıkacağım eğer gücümü toplayabilirsem. Bu halde burda yalnız kalmak istemiyorum. İyiki uçak diye bişey varya, zamanında türkiye içi doğru dürüst uçuş yokken napıyolarmış..

Geçmiş oLsun ): Eşin nerede ki? ÖyLe bian yaşamadım ama tahmin edebiLiyorum yaşadıkLarını hani varya bi rekLamda şarkı bi tek annem oLsun bana bişey oLmaz aynen öyLe işte ahh ahhh canLarımız anneLerimiz

evet o şarkıyı söyleyip ağladım bile bugun. Şimdi annem yanımda olsaydı, hiçbişe yapmasın sadece yanımda oturup muhabbet etsin benle. onun verdiği huzurla çoktan iyileşirdimki ben.
daha önceden forumda yoktunuz siz, ben tayinciyim evim, eşim, ailem hepsi ankarada, bende 850 kmlik uzakta bi yerde tek başıma yaşıyorum. 1 aylıkta evliyim, 1 sene sonra eş durumu tayini isteyebileceğim eşimin yanına. Bizimkiside böyle orjinal bir evlilik. Zaten benim hayatımdaki herşey böyle aksak ve ite kaka olur. Mesela düğünden 1 hafta önce eşim trafik kazası geçirdi, eşimin kaburgası çatladı, aramızda pert oldu. Haliyle kınada düğünde oynarken acı çekti. Nikah günü Ankara Kumrularda bomba patladı, ben kızılayda kuafördeydim, eşim kumruların girişinde düğün aracıyla o trafikte kaldı, çıkamadı uzun süre korktuk baya. Ankarada o gün tüm yollar kapalıydı, heryerde çevirme vardı, bu sebepten kendi nikahımıza 1 saat geç kaldık. Sonra başka şehirdeki düğünümüz olacak, düğün sabahı bi kalktım, kayınvaldemlerin evinde elektrikte suda kesilmiş. Otelde gidip duş aldım, kuaförde tam saçıma başladılar ordada elektirik gitti, 1.5 saat bekledim, jeneratör buldular kafaları geç çalışınca 1.5 saat sonra bulmak akıllarına geldi. Makyajımı saçımı iğrenç yaptılar, başka bi kuaföre daha gittim, tekrar saç makyaj yaptırdım, düğünümüde mis gibi geç kaldım. Sonra balayına gittik kemere, kemerde sokakta gezerken uzaklardan bi güm sesi geldi, meğer o gün kemerde bomba patlamış. Benim olaysız, sakin, sessiz geçen bi önemli günüm olmadı şu güne kadar. Bunları şimdi niye yazdım bilmiyorum, akşam akşam yine sinir patlaması yaşıyorum sanırım.

Düğünümüz açık havadaydı, tane tane serin serin çok romantik bir yağmur yağdı onu eklemeyi unuttum. Böyle romantik falan diyerek gözümde durumu yumuşatmaya çalışıyorum. Orda aramız pert oldu derken arabamız pert olduğu demeye çalışmıştım. Düğününe 3-4 kala normal gelinler saçını başını boyatıp, gelin ağdasını yaptırırken, ben günlerce karakol, çekici, kasko şirketi gezdim durdum. Eşim evde raporlu yatıyodu. Kınaya 2 gün kala biri şu soruu sordu: Saçının dipleri 4 cm uzamış, kaşlarında almış başını gitmiş, acaba kınana ve düğününe böylemi katılmayı düşünüyosun. Benim gerçekten aklımdan çıkmıştı, o bikaç gün öyle geçtiki aynaya bile bakmamışım.

İnanmıyorum ya neLer yaşamışsın böyLe
Gerçekten sabırLıymışsın, evLenipte ayrı şehirLerde buLunmak ne kadarda zor oLur ALLah yardımcın oLsun..
BunLarı buraya neden yazdım biLmiyorum demişsin ya işte o yanLızLıktan, içini dökecek biriLeri oLmadığından, konuşmak dertLeşmek istediğin için bence... Hava değişikLiği sana iyi geLicektir umarım bikaç güne sonunda güLücük oLan cümLeLerini görürüz

Saol, yarın gideceğim dahada kötü hasta olmazsam. Evet yalnızlıktan, içimi dökecek kimse olmamasından böyle uzun uzun yazıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…