angelneşe sende aldığın maaşın hepsini verme eşine.. biz eşimle maaşımızıı aynı günler alıyoruz, borçlarımıız ödüyoruz kalanıda bankaya koyması için ona veriyorum ama 300 falan ayırıyorum, ondan gizli bişeyler almak için değil ama yanımda para bulunsun harcarım diyorum, bişey demiyor tabiki.. nereye harcadığımıda sormuyor, zaten hepsini ev için harcıyorum nerdeyse. ama sende kendine ayrı para bırakmalısın, kuaför vs ihtiyaçların olacak tabiki istediğin kişiye hediyede alacaksın. hepsini söyleme 5e aldıysan 3 e aldım de, üç tane aldıysan bi tane aldım de nebilim hepsini bilmeyiversin oda..
bir deeeee
ay kızlar bu sıralar eşim de ben de bebişlere merak saldık ya hem de ikizlere
ama tabi sadece merak saldık, yani icraata geçmedik henüz
ama lemlemtoşun dediği gibi ilk hamiş ben olabilirim :111:
işle ev işlerini yürütmek çok zormuş. hele benim gibi bekarken iş yapmayan biri içinYaw annem herşeyi ne güzel yetiştiriyordu.. Birde çok uykum var, ayakta uyuyorum.. ufffffffff bugün bunalımdayım
Bendeee bunalımdayımm
Valla bana saat ayarlı gereksiz geldi. arçeliğin bi mikrodalgası var, fiyatı çok uygun, hatta bi ara kampanya yaptılar 80 tlye düşürdüler. Gerçek fiyatı 150 falandı sanırım. Pişirme özelliğide var. Annemde ondan var çok kullanışlı bir mikrodalga. Eğer beyaz eşyaların beyazsa kesinlikle onu al. Benim herşeyim inox o yüzden alamıyorum. Bahsettiğim aynı mikrodalganın alt modeli, sırf inox olduğu için 400-500 civarı. beyaz eşyalarda inox için verdiğin fark dokunmuyo ama, küçük ev aletlerinde çok farkediyo. Kısmet olmadı daha bende mikrodalga alamadım, tost makinesi, narenciye sıkacağı falan hiçbişey yok evimde. Bitek çaycım var inox:) Herşeyi inox istediğim ve iyisi olsun dediğim için yavaş yavaş almak istedim.
KIZLAR bugün innaılmaz negatifsiniz. kendinize düzen oluşturun.
bide öyle aman evim mükemmel olsun aman herşeyim bitsin hiç iş kalmasın diye uğraşmayın...
ben çalışan bir insanım herşeyimi tamamen yetiştiremem. normal olarak eksiklerim de kalıyor.. haftaiçi çok sık temizlik yapmam süpürmem mesela
bazen vilede ile siler geçerim. haftasonu cumadan yada cumartesi adam akıllı temizlik yaparımve inanın bu hafta sadece salı günü evdeydim hiç iş yapmadım yani..
her zaman umursayamam. yoruluyor muyum evet ama her insan kadar
ve cuma gününe misafirim gelecek yemekli bu akşam da dışarıdayım.. sadece dün akşam yaprak sarma yaptım o kadar eve gelince diğer yapacaklarımı yapıcam...
annemin eviyle karşılaştırıyorum, o zaman kızıyorum kendime.. bide benim evim tam yerleşmemişti evlendiğimde, eşimde balayının son gününe kadar tatil yapalım istedi gelip o zamanda bişey yapamamıştım.. işe de başlayınca, anca pazardan pazara birşeyler yaptım.Dinlemeyince çok yoruldum, aslında bende farkındayım düzenimi tam oturtursam bu kadar zor olmayacak ama, bu sıralar biraz fazla bunaldım..
Dün akşamda gezmişsin ve sarma sarmışsın bravo sana vallahiKIZLAR bugün innaılmaz negatifsiniz. kendinize düzen oluşturun.
bide öyle aman evim mükemmel olsun aman herşeyim bitsin hiç iş kalmasın diye uğraşmayın...
ben çalışan bir insanım herşeyimi tamamen yetiştiremem. normal olarak eksiklerim de kalıyor.. haftaiçi çok sık temizlik yapmam süpürmem mesela
bazen vilede ile siler geçerim. haftasonu cumadan yada cumartesi adam akıllı temizlik yaparımve inanın bu hafta sadece salı günü evdeydim hiç iş yapmadım yani..
her zaman umursayamam. yoruluyor muyum evet ama her insan kadar
ve cuma gününe misafirim gelecek yemekli bu akşam da dışarıdayım.. sadece dün akşam yaprak sarma yaptım o kadar eve gelince diğer yapacaklarımı yapıcam...
Dün akşamda gezmişsin ve sarma sarmışsın bravo sana vallahi
gerçi ilk günlere göre bende de hızlanma var elimde ama ütüler bitmiyo işte benim şuan en büyük problemim o.gardolabım hep çeyiz doluydu daha geçen pazar yerleştirebildim onları bazaya,oyüzden eşyalar yıkandı yıkandı birikti boş odaya...
yani canım aynen öyl evin tam oturmadığı için işler sana içinden çıkamayacak gibi geliyor..
ama merak etme çok yormadan yavaş yavaş bitir bi anda hızlı yapınca çabukyorulursun
annemin eviyle karşılaştırıyorum, o zaman kızıyorum kendime.. bide benim evim tam yerleşmemişti evlendiğimde, eşimde balayının son gününe kadar tatil yapalım istedi gelip o zamanda bişey yapamamıştım.. işe de başlayınca, anca pazardan pazara birşeyler yaptım.Dinlemeyince çok yoruldum, aslında bende farkındayım düzenimi tam oturtursam bu kadar zor olmayacak ama, bu sıralar biraz fazla bunaldım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?