2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

selamunaleykuuuummm
kızlar nasılsınız? biz hala internet almadık
arada eşimin telefonundan giriyorum ama kaç gündür malum olaylar yüzünden hiç yazasım gelmiyo
okudum da hepiniz öyleymişsiniz

pööff hepiniz gitmişsiniz
neyse ben azcık havadis vereyim
eşimle olan özel durum bayagı bayagı düzeldi çok şükür
ufak tefek pürüzler kaldığını hissediyorum, o da geçicek inşaAllah
yemek yapma konusunda becerikliyim ama çok ayarsızım
yemeğii bi yapıyorum bi türlü bitmiyo, çorbaları bile 2-3 kez ısıtıyorum
bu sebebple hep zeytinyaglıları tercih ediyorum
artık pazara gidip meyva sebze almaktan vazgeçtik
ihtiyacımız oldukça ya da canımız çektikçe alıyoruz
çünkü bir türlü tüketemiyoruz bitmiyo hiçbişey
çürüyüp giden o kadar çok şey oldu ki
bir deeeee
ay kızlar bu sıralar eşim de ben de bebişlere merak saldık ya hem de ikizlere
ama tabi sadece merak saldık, yani icraata geçmedik henüz
ama lemlemtoşun dediği gibi ilk hamiş ben olabilirim :111:

mikrodalga fırın bende de yok
ama biz bosch un multifonksiyonlu fırınından aldık,
onda 8 tane özellik var biri de buz çözme özelliği
o işimi görüyo
ben hiç mikrodalga almayı düşünmedim

slm kızlar...yorulduğumu hissediyorum artık .. bir gün izin bana yetmiyo..kocam pek yemek falan istemiyo ama gene de ben kendimi suçlu hissediyorum bişey yapsam azcık yiyoruz kalıyo sonra yenmiyo atılıyo bu defa daha üzülüyorum....bide çok kilo aldım ya dur demem lazım yemek olmayınca ıvır zıvır yiyoruz bide bayram geliyo 3 gün iznim bi günü kayınvaldemde kurban işiyle geçecek offf offff....
ocwmays herşeyin yoluna girmesini sevindim cnm tüm gelinlerimiz bunu atlattı sonunda ...bizde çoçuklara bakıyoruz bi yanım çoçuk istiyo bırak işide otur evinde diyo bi yanımda çalış birikim yap hayatını yaşa diyo...ama çalışırken de kpss işi zor öyle karışık duygular var bende bu arada dün kücücük pembe bir bebek çorabı gördüm aldım:)dayanamadım:))

ocwanys bende 1/2 ay önce öyle çok istedim ki ama şimdi bakıyorum da yok anacım hiç gerek yok bebeeğe :44::44:
5 ay oldu nerede ise evleneli zaman öyle hızlı geçiyor ki birazcık daha beklemekte fayda var diyorum
1 haftadır eşimle eve girmiyoruz devamlı geziyoruz dolaşıyoruz falan filan onun için bebek büyük sorumluluk

Selammmm herkese

Günler akıp gidiyo, yetişemiyorum hiç bişeye eve koşmaya çalışıyorum sürekli. annemleri özlüyorum fazlasıyla. bu evlilik denilen şey, sevmeden olacak şey değilmiş. Kocamı canım kadar sevmesem, cık olacak gibi değil. Tam da bu yüzden "mantık evliliği" bana pek mantıklı gelmiyor açıkçası:44:

Ayneeen lemlem :13: Ben öğretmenim. Eşime maaşımın 1000 lirasını veriyorum, maaşımın kalanı ve ek dersler hesapta birikiyor. Çarşı pazar ihtiyaçları için ve kendi nakit harcamalarım için oradan kullanıyorum. Bi yandan da para birikmiş oluyor hesabımda. Taksitli bişey alacağım zaman eşimin kredi kartını kullanıyorum. Kendime kart çıkartmadım. Bi de senin dediğin gibi 3'e alıp, 1'e aldım diyorum.

bir deeeee
ay kızlar bu sıralar eşim de ben de bebişlere merak saldık ya hem de ikizlere
ama tabi sadece merak saldık, yani icraata geçmedik henüz
ama lemlemtoşun dediği gibi ilk hamiş ben olabilirim :111:

Ayyy hadi bakalımm Şu an reglim. 2 gün geç gelince hamile ilan edecektim kendimi neredeyse. Bayılıyorum bebeklere, hele de ikimizin bebeğini hayalini kurdukça yapasım geliyor. Hoş eşimle fiziksel olarak çok benzediğimizden değişik bişey çıkmayacak ortaya Bu yoğunluk ve borçlar azalmadıkça bebek 1-2 seneye anca..

Son düzenleme:
Kızlar bende buaralar pek iyi değilim ya yorgunum uykusuzum ve canım sıkkın.bi türlü huzurlu olamadığımı hissediyorum hayat değişti ve bi koşsturmacadır gidiyo ama ben neoluyo ne bitiyo anlayamıyorum doğru düzgün oh be diye oturupta keyif yapamadım hergün aynı şeyler sabah akşam gece bianda olup bitiveriyoo..
eski günlerimi özlüyorum annemleri özlüyorum onlara gidip kaldığımda da huzurlu değilim artık geri dönüş bile olsa dönemem gurbette olmasamda arkadaşlarımın çoğu dışardalar uzaktalar onlarla da dertleşemiyoruz.aslında pekte istemiyorum anlatmayı yanlış anlaşılmakta istemem.sıkılıyorum işten güçten işte bile canım hiç bişey yapmak istemiyo herşeyi erteliyorum yapmamk için yada istemeye istemeye yapıyorum.eşimin ailesine de alışamadım henüz biçok şeyleri farklı geliyo hepsinin,eskiden sıkıldığım ortamlara girmekten kaçınır bisürü bahaneyle kimseye gitmezdim kendi akrabağlarıma bile ayda yıl bir gider yada biyerde karşılaşırsak görüşürdüm ama şimdi öyle olmuyo malesef istemesem de herhafta karşılaşmak zorunda kalıyorum.ne zormuş evlilik ya gerçekten sabır işi.eşimi çok seviyorum sevgi olmasa zaten katlanılmaz da inş. bu alışma dönemi biter artık...

işle ev işlerini yürütmek çok zormuş. hele benim gibi bekarken iş yapmayan biri için Yaw annem herşeyi ne güzel yetiştiriyordu.. Birde çok uykum var, ayakta uyuyorum.. ufffffffff bugün bunalımdayım

ahsencim senin adına sevindim herşeyin yoluna girmesi çok güzel bi haber zamanla herşey daha da pürüzsüz olur sonra gelsin bebişler teyze olalım artık anne olamıcaz bi süre

kızlar ben de inanılmaz uykusuzum çalışasım yok 6 olsa da gitsem artık...akşam annemde yemek yicez ama erken kalkıp eve gitmek ve erken yatmak istiyorum bu akşam...

KIZLAR bugün innaılmaz negatifsiniz. kendinize düzen oluşturun.
bide öyle aman evim mükemmel olsun aman herşeyim bitsin hiç iş kalmasın diye uğraşmayın...
ben çalışan bir insanım herşeyimi tamamen yetiştiremem. normal olarak eksiklerim de kalıyor.. haftaiçi çok sık temizlik yapmam süpürmem mesela
bazen vilede ile siler geçerim. haftasonu cumadan yada cumartesi adam akıllı temizlik yaparım ve inanın bu hafta sadece salı günü evdeydim hiç iş yapmadım yani..
her zaman umursayamam. yoruluyor muyum evet ama her insan kadar
ve cuma gününe misafirim gelecek yemekli bu akşam da dışarıdayım.. sadece dün akşam yaprak sarma yaptım o kadar eve gelince diğer yapacaklarımı yapıcam...

Son düzenleme:

benim de herşeyim inox hatta çöp kovam bile sadece mikrodalgam beyaz samsung çünkü kocam bekarken birine hediye blender seti almıştı yanına mikro dalgayı hediye mi indirimli mi ne vermişlerdi ondan..

annemin eviyle karşılaştırıyorum, o zaman kızıyorum kendime.. bide benim evim tam yerleşmemişti evlendiğimde, eşimde balayının son gününe kadar tatil yapalım istedi gelip o zamanda bişey yapamamıştım.. işe de başlayınca, anca pazardan pazara birşeyler yaptım.Dinlemeyince çok yoruldum, aslında bende farkındayım düzenimi tam oturtursam bu kadar zor olmayacak ama, bu sıralar biraz fazla bunaldım..

yani canım aynen öyl evin tam oturmadığı için işler sana içinden çıkamayacak gibi geliyor..
ama merak etme çok yormadan yavaş yavaş bitir bi anda hızlı yapınca çabukyorulursun

Dün akşamda gezmişsin ve sarma sarmışsın bravo sana vallahi
gerçi ilk günlere göre bende de hızlanma var elimde ama ütüler bitmiyo işte benim şuan en büyük problemim o.gardolabım hep çeyiz doluydu daha geçen pazar yerleştirebildim onları bazaya,oyüzden eşyalar yıkandı yıkandı birikti boş odaya...

EVET CANIM 10'da başladım yarım kilo sarma sardım. çok şükür elim hızlandı iyice.
ama hızlı olmak değil sıkıntı aslında keyifle yorulmadan yapmak mesela 2 sepet ütüm var hala yapılmadı

yani canım aynen öyl evin tam oturmadığı için işler sana içinden çıkamayacak gibi geliyor..
ama merak etme çok yormadan yavaş yavaş bitir bi anda hızlı yapınca çabukyorulursun

dediğin gibi canım bu konuya takılmayayım, herşey bir şekilde hallolur.. Yoksa boşuna yere mutsuz olucam..

Senle aynı durumdayız vafi bizde balayından hemen sonra işe başladık bende tam oturtamadığım için böyle sıkılıyorum bunalıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…