- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
dediğin gibi canım bu konuya takılmayayım, herşey bir şekilde hallolur.. Yoksa boşuna yere mutsuz olucam..
Senle aynı durumdayız vafi bizde balayından hemen sonra işe başladık bende tam oturtamadığım için böyle sıkılıyorum bunalıyorum
işle ev işlerini yürütmek çok zormuş. hele benim gibi bekarken iş yapmayan biri içinYaw annem herşeyi ne güzel yetiştiriyordu.. Birde çok uykum var, ayakta uyuyorum.. ufffffffff bugün bunalımdayım
offf aynen bende öyleyim sürekli yorgun hissediyorum sabahları kalkınca her yerim agrıyo sanki git gel git gel her gün akşam olsun diyorum ama akşam da çabuk bitiyor nasıl alışıcaz kızlar..
yorgun kızlar nasılsınız? ben geldim... bu sıralar yorgun değilim ben, temizlik yapmayı en çok sevdiğim günler cuma akşamları oluyor.. evi süpürme ve toz alma işi eşimin, yatak odasını beraber topluyoruz örtüsünü falan beraber açıp düzeltiyoruz veya benim işim varsa onuda eşim yapıyor, canım benim kendi kıyafetlerinide benimkileride toplayıp katlıyor, bazen çamaşırıda o seriyor,kuruyanları topluyor, bulaşık makinesinide hep eşim boşaltır yerleştirir, ben genellikle mutfak temizliği, yemek yapma, wc ve banyo işleriyle ilgileniyorum. ayyyy böyle anlatınca maşallaaah ne çok iş yapıyomuşsanki ben oturuyorum o durmadan çalışıyo gibi olmuş, ama tabiki o bunları yaparken bende boş durmuyorum.. benden de hızlı yapıyor, hem temizde yapıyor. kısa sürede işlerimizi bitirip dizimizi izliyoruz.. ay hatta bazen çay bile demeyip getiriyor.. neyse çok anlatmıyiim nazar değecek
yorgun kızlar nasılsınız? ben geldim... bu sıralar yorgun değilim ben, temizlik yapmayı en çok sevdiğim günler cuma akşamları oluyor.. evi süpürme ve toz alma işi eşimin, yatak odasını beraber topluyoruz örtüsünü falan beraber açıp düzeltiyoruz veya benim işim varsa onuda eşim yapıyor, canım benim kendi kıyafetlerinide benimkileride toplayıp katlıyor, bazen çamaşırıda o seriyor,kuruyanları topluyor, bulaşık makinesinide hep eşim boşaltır yerleştirir, ben genellikle mutfak temizliği, yemek yapma, wc ve banyo işleriyle ilgileniyorum. ayyyy böyle anlatınca maşallaaah ne çok iş yapıyomuşsanki ben oturuyorum o durmadan çalışıyo gibi olmuş, ama tabiki o bunları yaparken bende boş durmuyorum.. benden de hızlı yapıyor, hem temizde yapıyor. kısa sürede işlerimizi bitirip dizimizi izliyoruz.. ay hatta bazen çay bile demeyip getiriyor.. neyse çok anlatmıyiim nazar değecek
bencede aman nazar değmesin.. benimkide bazen yapıyor, bazende dalga geçiyor.. İşin ucundan tut deyince, bir işi 2 kişimi yapıcaz diyor, anlamak istemiyor.. o bişey, yaparken benimde başka işle uğraşacağımı.. kafa buluyor benimle.. Bende küstüm bir defasında, elimdeki işi bıraktım uyumaya gittim.. ne yapmasını istiyorsam söylemem lazımmış,o nerden bilsinmiş.. Ama ben görsün, yardım etsin istiyoruuum..
Ohh leman ve speddy ne şanslısın siz öyle. Benim eşimede söylersem yapar sağolsun hakkını yemiyim. Sürekli aşkım benim yapabilicem bişey var mı diye sorar. Yemek yaparken filan yanımdaysa bazen bişeyler soydururum. Temizlikte yanımdaysa ya süpürge yapar ya toz alır. Misafirler gittikten sonra etrafı beraber toplarız. Abur cuburları hazırlar getirir Tv izlerken. Sağolsun. Ama akşamları bana hiç iş yaptırma istemez. YAnında oturucakmışım hep. Özlüyomuş zaten akşama kadar. Gerekirse yemek de yapmıcakmışım atıştırırmışız bişeyler.
Selam kızlar benim düzenim oturdu çok şükür bu hafta anlayabildim bunu.Temizliğimi cumadan yapıyorum,Geç saatlere kadar sürüyor ama ne yapayım cumartesi yarım gün çalışıyorum.Çamaşırları hafta içi yıkayıp kurutuyorum.Ütülerimide tv seyrederken aradan çıkarıyorum.Yani hafta sonuna hiç iş bırakmıyorum.Sadece haftalık yemeklerimi yapıyorum onuda eşim hafta sonları geç kalkıyor bense erken o uyanana kadar hazır oluyor zaten.
aynen yaaa.. kendi eşimi gördüm bi anda ama bulaşık makinesi yerleştirme asla yapmaz miğdesi bulanıyormuş onları suyun altına tutarken, çamaşır yıkamaz makineye bile atmaz beceremem diye çünkü 1 kere evden yönlendirdim o çalıştırdı makineyi eve bi geldim yavrum nasıl üzülmüştü benim kot pant. atmış tüm eşyalar masmavisuç benim ama hiç çaktırmadım. dedim 2. yıkamaya çıkar napalım
tuvalet banyo temizlemek kolay kolay bunun dışında her iş eşimindir
yok zaten yerleştirir derken, bulaşık olanları dizmez makineye, temizleri çıkarıp yerlerine yerleştirir o anlamda söylemiştim. çamaşır makinasını benimkide daha hiç çalıştırmadı, sadece seriyor ve kuruyanları topluyor. makinayı zaten bende program kurup eve gelmeden hemen önce bitecek şekilde ayarlıyorum. inşallah her zaman bu şekilde devam ederler, ben önceden çok korkuyordum bütün iş bana kalacak nasıl çıkacam içinden diye, ama sağolsun yardım ediyor.
muhebbet koyulaşmış kızlar benim kocam da bulaşığı doldurur makinaya evi süpürür benden sonra çıkınca yatağı kapatır,salata yapar...maşallahhep böyle gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?