2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

dediğin gibi canım bu konuya takılmayayım, herşey bir şekilde hallolur.. Yoksa boşuna yere mutsuz olucam..

aynen canım benim.
bende annemin evinde inan içtiğim bardağımı kaldırmazdım eve gider otururdum annem bana çay getirirdi falan öyleydim yani.
ama şimdi ne oldu bi anda evin hanımı ben oldum ilk 1/2 ay yırttım kendimi heryer temiz oldum ev çamaşır suyu koksun falan diye. ama öyle olmuyır işte...
şimdi yine evim temiz ama bende mutluyum yanı sıra

Ah ah hem işte hem evdeki işler ço yorucu oluyor ama olsun çalışıyoruz bir işimiz var gelirimiz var,evdeki işlere gelince akşamdan mutlaka yemekten sonra bütün bulaşıkları makineye dizerim elimde sadece plastik süzgeçlerimi kullandıysam yıkarım,mutfak tezgahında bulaşık ve dağınık bişey bırakmam lavabosunu işim bitince çamaşır suyu yaparım,çöp dolmuş ise çıkarırım bu arada çayımı koymuş çerez veya meyvemi hazırlamış olurum salona eşime götürürüm o bunlarla ilgilenirken çamaşırım yıkanmışsa asarım ve banyoyu klozeti temizlerim hergün,bunlar bittikten sonra sevgili kocacımın yanına tv izlemeye giderim,bir odam boş çamaşırlığım ütüm masası çamaşır sepetlerim ve fazla olan eşyalarım ve fazla gelen hediyelerim bu odadadır,bütün evraklar ve faturalarım hala bir kolide duruyor bir ara bunları dosyalarına kaldırmam lazım,haftaiçi pek temizlik yapmam cuma akşamından toz alma süpürüp silme işlerimi yaparım cumarteside nevresimlerimi değiştiririm çamaşır ve ütü işlerimi yaparım,zor yemeklerimi bugüne bırakıyorum,aslında genel anlamda eviniz derli toplu olursa kullanılan şeyler yerine anında konulursa evde çok yorulmazsınız artı çokda strese girmeye gerk yok çalışan insanlarız sonuçta kimse mucize beklemesin bizden

Senle aynı durumdayız vafi bizde balayından hemen sonra işe başladık bende tam oturtamadığım için böyle sıkılıyorum bunalıyorum

günlük işler değil zaten beni de strese sokan, onları akşamdan bir şekilde yetiştiriyorum.. Çeyizlerimi kaldırmak, dolapları yerleştirmek, ortadakileri kaldırmak onlar çok yordu beni..

işle ev işlerini yürütmek çok zormuş. hele benim gibi bekarken iş yapmayan biri için Yaw annem herşeyi ne güzel yetiştiriyordu.. Birde çok uykum var, ayakta uyuyorum.. ufffffffff bugün bunalımdayım

offf aynen bende öyleyim sürekli yorgun hissediyorum sabahları kalkınca her yerim agrıyo sanki git gel git gel her gün akşam olsun diyorum ama akşam da çabuk bitiyor nasıl alışıcaz kızlar..

yorgun kızlar nasılsınız? ben geldim... bu sıralar yorgun değilim ben, temizlik yapmayı en çok sevdiğim günler cuma akşamları oluyor.. evi süpürme ve toz alma işi eşimin, yatak odasını beraber topluyoruz örtüsünü falan beraber açıp düzeltiyoruz veya benim işim varsa onuda eşim yapıyor, canım benim kendi kıyafetlerinide benimkileride toplayıp katlıyor, bazen çamaşırıda o seriyor,kuruyanları topluyor, bulaşık makinesinide hep eşim boşaltır yerleştirir, ben genellikle mutfak temizliği, yemek yapma, wc ve banyo işleriyle ilgileniyorum. ayyyy böyle anlatınca maşallaaah ne çok iş yapıyomuş sanki ben oturuyorum o durmadan çalışıyo gibi olmuş, ama tabiki o bunları yaparken bende boş durmuyorum.. benden de hızlı yapıyor, hem temizde yapıyor. kısa sürede işlerimizi bitirip dizimizi izliyoruz.. ay hatta bazen çay bile demeyip getiriyor.. neyse çok anlatmıyiim nazar değecek

offf aynen bende öyleyim sürekli yorgun hissediyorum sabahları kalkınca her yerim agrıyo sanki git gel git gel her gün akşam olsun diyorum ama akşam da çabuk bitiyor nasıl alışıcaz kızlar..

sanırım az da olsa hepimizde bu durum mevcut.. iç sesimizi fazla dinlemeyip bazı şeyleri oluruna bırakmak en doğrusu olacak.. Yorgunluk için vitamin almayı düşünüyorum, 10 gün sonrada bayram düzenimizi biraz daha oturturuz, dinlenmiş de oluruz..

maşallah diyelim nazar değmesin:)
benim eşimde bişeyler yapıyo ama bu kadar değil süpürüp siler pazar günleri...haftan içi bişey yap dediğimdede aşkım yorgunum diyo ayy ayyy sizler iyi alıştınız ben daha bu tempoya alışamadım günlük işlr bile zorluyo.. eve 7 de gitmiş olsam o bile yetecek bana

kızlar mikrodalga ile ilgili yorumlarınız için teşekkürler.. evet o programlı olanı gereksiz ve çok pahalı. basit bişeyde olsa almayı düşünüyorum. normalde kullanmayan biri olsam bu kadar aramazdım ama annem çok kullanırdı bazen evde elimde bi tabaak bişeyle dönüyorum arkamı (annemin evinde bulunduğu yere doğru ) aaa mikromuz yok biziiiim oluyorum.. bide geçen hafta mutfağa bi dolap aldık, altı kapaklı dolap üsünde mikrodalga yeri var, en üstünede ekmekliğimi falan koyacam. daha gelmedi bu hafta sonu gelecek. yani artık yeride hazır :)

bencede aman nazar değmesin.. benimkide bazen yapıyor, bazende dalga geçiyor.. İşin ucundan tut deyince, bir işi 2 kişimi yapıcaz diyor, anlamak istemiyor.. o bişey, yaparken benimde başka işle uğraşacağımı.. kafa buluyor benimle.. Bende küstüm bir defasında, elimdeki işi bıraktım uyumaya gittim.. ne yapmasını istiyorsam söylemem lazımmış,o nerden bilsinmiş.. Ama ben görsün, yardım etsin istiyoruuum..

yok canım o kadar da çok şey beklememek lazım, sonuçta erkekler :)) sen söylemelisin.. benimki söylediğim bi işi bitirince hemen yanıma geliyor mutfağa, bitti mi aşkım diyorum evet bitti diyor, hıhhh o zaman hadi şunuda yapıver olurmu faaln diyorum koşa koşa gidiyor yapmaya :)) sürekli söylüyordum ama mesela artık bazı işler sanki onun işi gibi oldu, ben söylemeden bakıyorum makineyi açmış bulaşıkları yerleştiriyor yanımda.. çok hoşuma gidiyor ama yaa..

aynen yaaa.. kendi eşimi gördüm bi anda ama bulaşık makinesi yerleştirme asla yapmaz miğdesi bulanıyormuş onları suyun altına tutarken, çamaşır yıkamaz makineye bile atmaz beceremem diye çünkü 1 kere evden yönlendirdim o çalıştırdı makineyi eve bi geldim yavrum nasıl üzülmüştü benim kot pant. atmış tüm eşyalar masmavi suç benim ama hiç çaktırmadım. dedim 2. yıkamaya çıkar napalım
tuvalet banyo temizlemek kolay kolay bunun dışında her iş eşimindir

Ohh leman ve speddy ne şanslısın siz öyle. Benim eşimede söylersem yapar sağolsun hakkını yemiyim. Sürekli aşkım benim yapabilicem bişey var mı diye sorar. Yemek yaparken filan yanımdaysa bazen bişeyler soydururum. Temizlikte yanımdaysa ya süpürge yapar ya toz alır. Misafirler gittikten sonra etrafı beraber toplarız. Abur cuburları hazırlar getirir Tv izlerken. Sağolsun. Ama akşamları bana hiç iş yaptırma istemez. YAnında oturucakmışım hep. Özlüyomuş zaten akşama kadar. Gerekirse yemek de yapmıcakmışım atıştırırmışız bişeyler.

Selam kızlar benim düzenim oturdu çok şükür bu hafta anlayabildim bunu.Temizliğimi cumadan yapıyorum,Geç saatlere kadar sürüyor ama ne yapayım cumartesi yarım gün çalışıyorum.Çamaşırları hafta içi yıkayıp kurutuyorum.Ütülerimide tv seyrederken aradan çıkarıyorum.Yani hafta sonuna hiç iş bırakmıyorum.Sadece haftalık yemeklerimi yapıyorum onuda eşim hafta sonları geç kalkıyor bense erken o uyanana kadar hazır oluyor zaten.

çok şükür canım her konu da yardımcılar.
eşimde malesef öyle çok sevmez gezmeyi ama 1 haftadr hiç evde durmadık sürekli dışardayız. bu akşamda mesela dünden yemek yaptırmadı mutfağa gitmeme için.
ama genelde sulu yemek ister mutlaka o istemese bile devamlı dışardan beni rahatsız ediyor yiyemiyorum

artık sende rahat edersin çok şükür benim sıkıntım kalması

Benimki de yardım eder arada söylemeden yıkanan çamaşırları çıkarır makineden alır asar,yemekten sonra tabakları toplayıp getirir,arada süpürmeğe de kalkıyo ama bikez bıraktım baktım hiç yapamamış dedim sen bırak aşkım ben yapayım onu ben söyleyince de yapar ama güzellikle söylemek lazım emri vaki yaparsam haytta yapmaz hoş zaten yorulduğumu görüyo bırak aşkım yorulma diyo..

yok zaten yerleştirir derken, bulaşık olanları dizmez makineye, temizleri çıkarıp yerlerine yerleştirir o anlamda söylemiştim. çamaşır makinasını benimkide daha hiç çalıştırmadı, sadece seriyor ve kuruyanları topluyor. makinayı zaten bende program kurup eve gelmeden hemen önce bitecek şekilde ayarlıyorum. inşallah her zaman bu şekilde devam ederler, ben önceden çok korkuyordum bütün iş bana kalacak nasıl çıkacam içinden diye, ama sağolsun yardım ediyor.

evet bende genelde kuruyorum istediğim saatte çalışıyor kolay oluyor

muhebbet koyulaşmış kızlar benim kocam da bulaşığı doldurur makinaya evi süpürür benden sonra çıkınca yatağı kapatır,salata yapar...maşallah hep böyle gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…