2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

ohh buraya 2 gün uğramadım neler olmuş. shadowshows o garip evliliğe ben de sahibim, eşimin görevi nedeniyle antepte ben ise evli olmama rağmen ailemin yanındayım, balayına gidip aile evine geri dönmek ne kadar zormuş! umarım yaza eşine kavuşabilirsin, bizim bu durumumuza karşı farklı bir düşüncemiz var; bizim cicim ayımız seneye başlayacak yani daha uzun süre balayında olacağız

maaşı vermiyorum canım başka hesaba yatırıyoruz bi kısmını,harcamam gerekenden fazlası kalıyo.gel gör ki para var ama harcayamıyorum işte.aman saçma sapan ya.daha alışmadım yani düzene.eskisi gibi olsun istiyorum sanırım.ufacık harcamamda hesap verme söz konusu.ben babamın ek kartına alışmışım.bi de ince çizgi var para mevzusunda,sözler falan ağır geliyor işte.dedim ya hediye alırken bile korkarak alıyorum.

evet bu para mevzuları erkeklerin hassas olduğu bir konu. bizde geçen hafta kırgındık birbirimize.. beni yanlış anlamış sonrada kalbimi kırdı, bayada uzun sürdü hatta.. gönlümü bile almadı. o ince çizgiyi korumak lazım. alışırız heralde.

bu arada günaydın kızlar, bende bu akşam tatlı falan yapsam diye düşünüyodum, elmalı turta da güzel fikirmiş, evde bi dolu elmada var zaten. ahsen gibi bende bekliyorum tarif..

ayy dünkü maç berabere bitti yaaa, gol attığımızda rahatça sevinemedim bile ağzımı burnumu kapattı eliimi kolumu tuttu susss sakın sevinme diye tabi herkes anladı benim fenerbahçeli olduğumu.. üstümde ceket vardı formamı kapatan, arkadaşlarda eşimde sakın o ceketi açim falan deme, aaa ne kadar yakışmış üstündeki bak açma falan deyip durdular.. eşim ceketin altından sarkan sarı renkleri içime sokmaya çalıştı falan.. ama yinede çok eğlendim.

Günaydınnn. Bugün yarım gün ve ben öğleden sonra ewde büyüüük bi temizlik yapıcam. çünkü yarın yaklaşık 15 kişilik misafirim gelicek. İşallah alnımın akıyla çıkarım bu işten:26:

ooo ne güzel, peki neden yarım gün özel şirkette çalışmıyomusun? bizde normalde 19 mayıs,29 ekim,30 ağustos gibi günlerde tatil oluruz, ama bugün daha 28 ekiiiim, bitek okullar yarım gün diye biliyorum ben.

15 kişiye yemek yapması kolay ama servis mesele.. masayada sımazsınız, bi kısmına yer sofrası mı yapacaksın?

Günaydın arkadaşlar.. Bi aksilik çıkmazsa bugün bizede yarım gün.. Eve gidip temizlik yaparım bende, yarında anneme kahvaltıya giderim, bu haftasonu koşuşturmadan keyif yapmak istiyorum artık..

yaparsın canım benim bu akşam misafirim gelecek dün 1 saatte el yapımı domates,bamya,tatlı yaptım bide sarmamı pişirdim.
serviste de mutlaka birisi kalkar yardım eder zaten bize gelen 2 kişi eşi hamile zaten genelde eşim yardım eder :44::44:

bu arada bizde maaşımızı genelde tek noktada toplarız eşimin banka kartı bende istediğim zaman gider çekerim o bankacı olduğu için içerden alabiliyor zaten kredi,faturalar,borçlar genelde eşim öder

günaydın kızlar hepinize ..

günaydın kızlar ne güzel yarım gün olanlar varmış bize yarın da tüm gün çalışma var...yarın annemler temizliğe gelecek bende akşamdan aonlara tatlı ve mercimek köftesi yapsam diyorum...sarmam var dolapta onu pişirecekler zaten...

bu arada eşimle küstük...haksızken hemen haklı konuma geliyo ya..ütü masasını alırmısın dedim birlikteydik getirmedi odaya bende ben yapıyorum ne olur ki getirseydin dedim yorgunum dedi ..bende yorgun oluyorum ama senin için kahvaltı yemek falan hazırlıyorum bişey demiyorum deyince küstü hemen ...başıma kakma diye anlamadı beni ben onu sevdigim için yapıyorum mecburiyetten yada başına kakmak için degil ki...anlatamadım sabahda sütünü ısıtmıştım içmedi canı istemiyormuşmuş.. off offf sıkıldım ben ya

canım eşin saçmalamış cidden sonuçta oda yoruluyor sende sende çalışıyorsun eşinde yardım etmek zorunda..
senden beklentisi varsa tabi ama sanırım bi anda söylemen onu kırmış istersen bi ara tatlı dile güzelce anlat ona işe gidipte ayrıca yorulduğunu falan söyle

normalde böyle değildir cnm ya temizlik yaparken evi falan süpürürdü ama nazarım değdi galiba..bi anda da söylemedim zaten ama annesi alıştırmış hep ondan kaynaklanıyo aman oğlum çok yoruluyorsun diye diye tek yorulan kendi hissini uyandırmış onda..onun işi daha yogun farkındayım aynı sektördeyiz ama o sorumlu oldugu için tüm mağazadan hedefler falan daha çok çabalıyo ama bende korkuyorum ilerde çoçuk olursa yardım etmez mi acaba diye falan ..offf ben bide sizin gibi oturtamadım rayına her gün yemek yapamıyorum .. yada kahvaltı hazırlayamıyorum...eve geç gidince yemek yapsam yemesi falan çok geç oluyo hafif şeyler atıştırıyoruz..

ozaman belki de gerçekten o gün çok yorgundur canım takılma madem öyle ise bebek falan olunca yardım eder sana etmese bile babası gibi bebeğe bakar
canım eve gelip yemek yapmak zor oluyor ise akşamdan yap ben ilk başlarda öyle yapıyrdum akşamdan sulu yemeğimi yapardım yanında zamanım kalırsa başka bişey. gelince salata+masa hazırla falan ancak oluyordu

bu evlilik işini daha beceremiyorum galiba zaten yemek yapmasını pek bilen biri değilimdir...halledicem inşallah..bugun akşama bişeyler yapsam bari de aramız düzelse ...pratik ama güzel ne yapabilirim ki

bu evlilik işini daha beceremiyorum galiba zaten yemek yapmasını pek bilen biri değilimdir...halledicem inşallah..bugun akşama bişeyler yapsam bari de aramız düzelse ...pratik ama güzel ne yapabilirim ki

canım kimse beceremiyorki ama zamanla işte oturuyor rayına ben hala hazır çorba yaparken arkasına bakarım yani bu topicte kimse profesyonel değil
akşama da şnitzel al yumurta ve galete ununa bula kızart yanına da ister patates kızart ister makarna
işini kolaylaştırmak adına zeytinyağlı yemeği çok yap buzdolabında 1 gün ye ertesi gün yeme mesela kolay kolau bozulmaz bide yemeğini hazırla domatesini falan koy buzluğa at
çıkart sadece pişri

kızlarrr dün kayınvaldecim aradı kocamı daha bebek niye yok diye...millet olmuyomu diyormuş da çoçuk sevmek istiyormuşta boş durmayıp çoçuk yapacakmışız falan filan....eşimde garibim bişi diyemiyo...annelere kalırsak ben iki aydan hamileyim:)

söyle kendisi yapsın madem bu kadar çok istiyor hep beraber sevin bebek

ciddimi yaaa.. millet olmuyo mu diye soruyomuymuş gerçekten?? pardon yanlış anlamada merak ettim kayınvalidenler nerde yaşıyo?

Canım ben devlet dairesinde çalışıyorum yani hastanedeyim. Ama otomasyon elemanıyım. Memurların tatilinden bizde yararlanıyoruz işte :) Masa hazırlamıcam tatlım ya servis tabaklarında ikram edicem herkese. Bizim burda öyle yapıyolar.

Benim kayınvalidem de annemlerde hiç bebek lafı etmiyolar. Daha çok erken çünkü.

zeytinyağlılar nasıl yapılır bir becerebilsem yapıcam da:) annem domates biber falan yapmış kavanozda melemenlik falan diye yapmıştı zaten bende domates biber doğrayıp dondurucuya atmıştım bak yeni aklıma geldi.. .şnitzel hazır mı satılıyo marketlerde...yoksa tavuk gögüs gibi mi ayy çok acemiyim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…