2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Günaydın Hatunlar zaman ilerliyor, neredeyse 2 aylık evliler olucaz:) ee ilk evli olaraktan bayramımızda geliyoo,
shadowshows canımcım senin durumun farklı birlikte yaşamadığınız için sabretmekten beklemekten yalnızlıktan biraz sinirler gergin normal bu, ama en olağan sakin şekilde atlatmaya bakın bu süreci, Para mevzuuları hepimiz için sıkıntı helde düğün yapmış ev kurmuşuz her birimiz, ben de bazen keşke eşimin daha iyi bi maaşı olsa otursam evde çalışmasam diyorum (iş yerinde sinirler iyice gerildiği anlarda normal şartlarda hayırr) isyan edesim geliyo haşa da, ama para mevzuları bizim aramızda hiç bi zaman surat asıklığına neden olmadı olmaması için elimizden geleni yapıyorz maddi olarak evet çok sıkışığız ama birlikteyiz şuana kadar sabrettik yine sabredeceğiz, balayı yapamadık, eskisi gibi alışveriş yapamıyorum, bunlar eşimin canını sıkıyor ama ben durumumdan gayet memnun olduğumu söylüyorum

Günaydın kızlar. Para mevzusu konuşulmuş. Kızlar bizim ewimiz kira. Eşim hala düzgün bi iş bulamadı, şuanda geçici bi yerde çalışıyo ama adamın maaşını vericeği meçhul, elemanların hiçbirine para vermemiş. Ve kocam 4 yıllık fakülte mezunu. Öyle biyerde çalışmak dokunuyo kıyamam. Ben asgari ücret alıyorum. Kirası faturası derken elimize bişey kalmıyo. Asla paranın lafını etmeyiz. 6 senedir tanıyorum ben kocamı. Yanındayken o kadar mutluyumki. herşeyi açık konuşuruz, imalar yapmayız. Bi derdimiz varsa söyleriz. He tartışırız, sürtüşmelerimiz olur ama tatlıya bağlarız. Parayı sakın problem etmeyin. Bakın şimdi eşim cafe açmaya niyetlendi. Karşı çıkmıyorum çünkü fedakarlık yapıp benm yaşadığım şehre geldi ama biz düzgün bi iş bulamadık ona. Kenarda olan 3-5 kuruş paramız gidicek. Ama gitsin o mutlu olsun bi işin ucundan tuttuğunu görsün kendine güweni gelsin. İşallah dua edin kızlar bu işin içinden çıkalım.

Heracım kendini neden o kadar yoruyosunki. Ben haftada 1 süpürge yaparım, diğer günler gördüğüm tozları şarjlı süpürgeyle alıweriyorum. Aman ya tozlansın kendimi yıpratmaya değermi. Misafir geliceği zaman toz alıyorum. Ama bu hafta c.tesi 12 kişilk bi misafir grubum vardı. İşyerinden geldier. 1 haftadır temizlik yapmıyodum. Cuma öğleden sonra bütün ewimi temizledim camlarımı sildim kurabiye kek yaptım + yemeğimide yaptım. 19:30da kocam geldiğinde hazırdı herşey ama çok yoruldum. Miafirlerime kremşantili kurabiye, kakaolu kek, karnıyarık böreği, çikolata topları yaptım. Annecimde öğlen geldi kısır yaptı. Çok güzel geçti. Pazar günü içbişey yapmadım. Bütün gün kocamla keyif yaptık. Akşam yemeği bile yapmadım. Kocam hamburger yaptı onu yedik.
Ewliliği keyfini çıakr bu kadar temizliğe düşme. Umutsuz ew kadınlarındaki kadın gibi olursun bak Allah korusun

canım çikolata toplarını nasıl yapıyorsun

canım çikolata toplarını nasıl yapıyorsun

ikolatal1 Toplar - www.kekevi.com

Ben burdaki tarifi yaptım canım. birazda kek koydum içine. pasta süsleri varya renkli birazını ona birazını hindistan cevizine buladım. Önce süte sokup sonra onlara buladım çünkü yapışmadı süte sokmadan. tavsiye ederim güzel oluyo. İçine ne istersen koy kendine kalmış artıkın.

teşekkür ederim canm bayramda yapıp kardeşime götürmeyi düşünüyorum özlemiştir benm yaptıklarımı

haklısın elifcim... Wallaha o kadın gibi olmam an meselesi.. Dün izlerken de kocam dedi aynını bak biraz daha abartırsan o kadından farkın kalmıcak diye

haklısın elifcim... Wallaha o kadın gibi olmam an meselesi.. Dün izlerken de kocam dedi aynını bak biraz daha abartırsan o kadından farkın kalmıcak diye

Ya güzelim bak kadının sonu kötü. Gör işte ders al. Erkekler o kadar titiz kadın sewmiyolarki tatlım. Benimki hep yanında olayım istiyo.Dün hiç iş yapmadım bütün gün ewde beraberdik. Tawla oynadık, film izledik,mısır patlattık. Tv izledik. Oh be diyo ben hep böyle olalım istiyorum diyo. Çok mutluydu. Bugün beni daha çok sewdin sanki deidm. Öpüp durdu Arada sal gitsin işleri kocana vakit ayır. Bidaha böyle günler gelmicek. İlerde çocuk olunca hiç vakit ayıramazsın. Sonra pişman olursun benden demesi.

Merhaba kızlar morallerim bozuk bu aralar,takılamıyorum size ne zamandır.Arada girip yazdıklarınızı okuyorum.

Haftasonu kayınvalidem ile bayram alışverişine gittik, bana elbise falan aldılar saolsunlar. Benim aileminde eşime bişi alınması gerekiyor mu acaba? Bide benim kayınvalideme bşi almam gerekiyor mu?

Temizlik konusun da eşim sürekli çok yapıyosun yoruyosun kendini her hafta temizlik mi yapılır,2 saatte bütün evi süpür yeter işte vs diye dır dır ediyo du başımda, cumartesi iş bölümü yaptık ben wc banyo mutfak o da süpürme -vileda ve toz alacaktı ki tam 4 saat yatak odasından çıkamadı cam bile sildi ya Maşallah aşkıma yatağına altını falan baktım komidinleri falan çekmiş:)) tabii sadece yatak odasıyla kaldı temizlik işi çoook yorulmuş çok, benim işim çook zormuş, nasıl yapıyomuşum bu kadar işi üstüne bide yemek yapıyomuşum kıyamazmış bana:)))

sAĞOLSUNlar kıymet biliyolar yine yaptığımız işleri görüyolar yani. bazı erkekler gibi sen ne yapıyosunki demiyolar dimi. Yemeklerime bayılır benim eşim. Tekrar tekrar eline sağlık der benimde daha da yapasım gelir o öyle dedikçe

Son düzenleme:
merhaba hanımlar nasılsınız? yeni bir haftaya başladık hepimz için çok güzel geçer inşallah...

ben haftasonu temizliğimi yaptım, gezdim, dinlendim, foto albümümüzü aldık (süper olmuş:)) ), mutfağımıza dolap aldık, babacım geldi kurdu,
bu sabah uykumu almış olarak uyandım (saatlerin alınmasının etkisi de var tabii) , eşime ve kendime sandviç hazırladım iş yerlerimizde yedik kahvaltı olarak, biraz önce öğle yemeğimi yedim karnım tok, penceremden güneş giriyor hafif hafif ısıtıyor, akşam olunca gidecek bir evim var, yapacak yemeğim var, Anam babam kardeşlerim sağlıklı yakınımdalar, Allahım bana verdiğin bütün nimetler için sana çok şükürler olsun yarabbim..

albümün dolabın hayırlı olsun canım. Ewet şükretmek için çok sebebimiz var. Binlerce kez şükürler olsun.

sofistike ailenin yanında olmana çok sevindim bayram sonuna kadar ordaysanız baya bir hasret giderirsiniz ne güzel olmuş..

shadowshow canım zor günler geçiriyorsun ama sabret, aslında sizin tayinleriniz başka şehirlere çıktıysa keşke ordaki görevin bitince aynı şehirlere gelince evlenseydiniz o zaman daha kolay olurdu alışması.. biz bile aynı evin içinde alışmamız ne kadar zaman aldı, hergün gittiğimiz evi bile önceleri yadırgadık, sen bide haftasonları gidiyorsun alışamamış olman çok normal. ama dediğim gibi sabret biz 1 ayda ancak alıştıysak sen belki 6 ayda alışacaksın ama sonrası daha güzel olacak.. şimdi birbirinize söyleyeceğiniz kötü sözlerin ilerde telafisi olmayabilir, dikkatli ol sinirliyken konuşma. maaş olayınıda kafana takma bence, ilerde nolacağı belli olmaz, hele bunu eşine asla söyleme belli etme, gururu incinir. yorgunluğuyla ilgilide belki tek başına olduğu için yemek falan yapamayıp devamlı aburcuburla falan geçiştiriyordur, veya makarna falan yiyordur sadece ve vitamin eksikliği vardır, mesela B vitamini eksikliği devamlı uyku hali ve yorgunluk yapar.. güzel bir besin destek ürünü alıp hediye et ona, hergün kullansın daha dinç olacaktır.. amway de var B Compleks diye bi ürün, bende iş arkadaşımdan almıştım çok iyi geliyor. daha sonra zaten aynı eve geçtiğinizde sen güzel yemekler yaparsın ev yemekleri yer oda daha sağlıklı olur.

kızlar yarın bizim 2.ayımız doluyor :)) 1.ayımzı babamın hastalığı nedeniyle kutlayamamıştık, ikinci ay için bari özel bişiler yapmak istiyorum. aklımda bi fikir var klasik bi fikir gerçi, güzel bir sofra mum flan romantik yemek yeriz :) güzel bi şarkı açarım, tütsü yakarım, loş ışık, güzel bişiler giyerim masaya güller alırım.. baktım eli boş gelmiş hiçbişey düşünmemişse o gülleri veririm bana vermek istersin belki diye almıştım derim.. yada bilmiyorum yarınki psikolojime bağlı, hiçbişey yapasımda gelmeyebilir

kESİNlikle yapmalısın lemancım çok mutlu olur. Ben ilk ayımızda yapmıştım romantik yemek. Çok sevinmişti eşim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…