canım çikolata toplarını nasıl yapıyorsunGünaydın kızlar. Para mevzusu konuşulmuş. Kızlar bizim ewimiz kira. Eşim hala düzgün bi iş bulamadı, şuanda geçici bi yerde çalışıyo ama adamın maaşını vericeği meçhul, elemanların hiçbirine para vermemiş. Ve kocam 4 yıllık fakülte mezunu. Öyle biyerde çalışmak dokunuyo kıyamam. Ben asgari ücret alıyorum. Kirası faturası derken elimize bişey kalmıyo. Asla paranın lafını etmeyiz. 6 senedir tanıyorum ben kocamı. Yanındayken o kadar mutluyumki. herşeyi açık konuşuruz, imalar yapmayız. Bi derdimiz varsa söyleriz. He tartışırız, sürtüşmelerimiz olur ama tatlıya bağlarız. Parayı sakın problem etmeyin. Bakın şimdi eşim cafe açmaya niyetlendi. Karşı çıkmıyorum çünkü fedakarlık yapıp benm yaşadığım şehre geldi ama biz düzgün bi iş bulamadık ona. Kenarda olan 3-5 kuruş paramız gidicek. Ama gitsin o mutlu olsun bi işin ucundan tuttuğunu görsün kendine güweni gelsin. İşallah dua edin kızlar bu işin içinden çıkalım.
Heracım kendini neden o kadar yoruyosunki. Ben haftada 1 süpürge yaparım, diğer günler gördüğüm tozları şarjlı süpürgeyle alıweriyorum. Aman ya tozlansın kendimi yıpratmaya değermi. Misafir geliceği zaman toz alıyorum. Ama bu hafta c.tesi 12 kişilk bi misafir grubum vardı. İşyerinden geldier. 1 haftadır temizlik yapmıyodum. Cuma öğleden sonra bütün ewimi temizledim camlarımı sildim kurabiye kek yaptım + yemeğimide yaptım. 19:30da kocam geldiğinde hazırdı herşey ama çok yoruldum. Miafirlerime kremşantili kurabiye, kakaolu kek, karnıyarık böreği, çikolata topları yaptım. Annecimde öğlen geldi kısır yaptı. Çok güzel geçti. Pazar günü içbişey yapmadım. Bütün gün kocamla keyif yaptık. Akşam yemeği bile yapmadım. Kocam hamburger yaptı onu yedik.
Ewliliği keyfini çıakr bu kadar temizliğe düşme. Umutsuz ew kadınlarındaki kadın gibi olursun bak Allah korusun
canım çikolata toplarını nasıl yapıyorsun
ikolatal1 Toplar - www.kekevi.com
Ben burdaki tarifi yaptım canım. birazda kek koydum içine. pasta süsleri varya renkli birazını ona birazını hindistan cevizine buladım. Önce süte sokup sonra onlara buladım çünkü yapışmadı süte sokmadan. tavsiye ederim güzel oluyo. İçine ne istersen koy kendine kalmış artıkın.
teşekkür ederim canm bayramda yapıp kardeşime götürmeyi düşünüyorum özlemiştir benm yaptıklarımı
günaydın kızlar. Para mevzusu konuşulmuş. Kızlar bizim ewimiz kira. Eşim hala düzgün bi iş bulamadı, şuanda geçici bi yerde çalışıyo ama adamın maaşını vericeği meçhul, elemanların hiçbirine para vermemiş. Ve kocam 4 yıllık fakülte mezunu. öyle biyerde çalışmak dokunuyo kıyamam. Ben asgari ücret alıyorum. Kirası faturası derken elimize bişey kalmıyo. Asla paranın lafını etmeyiz. 6 senedir tanıyorum ben kocamı. Yanındayken o kadar mutluyumki. Herşeyi açık konuşuruz, imalar yapmayız. Bi derdimiz varsa söyleriz. He tartışırız, sürtüşmelerimiz olur ama tatlıya bağlarız. Parayı sakın problem etmeyin. Bakın şimdi eşim cafe açmaya niyetlendi. Karşı çıkmıyorum çünkü fedakarlık yapıp benm yaşadığım şehre geldi ama biz düzgün bi iş bulamadık ona. Kenarda olan 3-5 kuruş paramız gidicek. Ama gitsin o mutlu olsun bi işin ucundan tuttuğunu görsün kendine güweni gelsin. Işallah dua edin kızlar bu işin içinden çıkalım.
Heracım kendini neden o kadar yoruyosunki. Ben haftada 1 süpürge yaparım, diğer günler gördüğüm tozları şarjlı süpürgeyle alıweriyorum. Aman ya tozlansın kendimi yıpratmaya değermi. Misafir geliceği zaman toz alıyorum. Ama bu hafta c.tesi 12 kişilk bi misafir grubum vardı. Işyerinden geldier. 1 haftadır temizlik yapmıyodum. Cuma öğleden sonra bütün ewimi temizledim camlarımı sildim kurabiye kek yaptım + yemeğimide yaptım. 19:30da kocam geldiğinde hazırdı herşey ama çok yoruldum. Miafirlerime kremşantili kurabiye, kakaolu kek, karnıyarık böreği, çikolata topları yaptım. Annecimde öğlen geldi kısır yaptı. çok güzel geçti. Pazar günü içbişey yapmadım. Bütün gün kocamla keyif yaptık. Akşam yemeği bile yapmadım. Kocam hamburger yaptı onu yedik.
Ewliliği keyfini çıakr bu kadar temizliğe düşme. Umutsuz ew kadınlarındaki kadın gibi olursun bak allah korusun
haklısın elifcim... Wallaha o kadın gibi olmam an meselesi.. Dün izlerken de kocam dedi aynını bak biraz daha abartırsan o kadından farkın kalmıcak diye
merhaba hanımlar nasılsınız? yeni bir haftaya başladık hepimz için çok güzel geçer inşallah...
ben haftasonu temizliğimi yaptım, gezdim, dinlendim, foto albümümüzü aldık (süper olmuş:)) ), mutfağımıza dolap aldık, babacım geldi kurdu,
bu sabah uykumu almış olarak uyandım (saatlerin alınmasının etkisi de var tabii) , eşime ve kendime sandviç hazırladım iş yerlerimizde yedik kahvaltı olarak, biraz önce öğle yemeğimi yedim karnım tok, penceremden güneş giriyor hafif hafif ısıtıyor, akşam olunca gidecek bir evim var, yapacak yemeğim var, Anam babam kardeşlerim sağlıklı yakınımdalar, Allahım bana verdiğin bütün nimetler için sana çok şükürler olsun yarabbim..
kızlar yarın bizim 2.ayımız doluyor :)) 1.ayımzı babamın hastalığı nedeniyle kutlayamamıştık, ikinci ay için bari özel bişiler yapmak istiyorum. aklımda bi fikir var klasik bi fikir gerçi, güzel bir sofra mum flan romantik yemek yeriz :) güzel bi şarkı açarım, tütsü yakarım, loş ışık, güzel bişiler giyerimmasaya güller alırım.. baktım eli boş gelmiş hiçbişey düşünmemişse o gülleri veririm bana vermek istersin belki diye almıştım derim.. yada bilmiyorum yarınki psikolojime bağlı, hiçbişey yapasımda gelmeyebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?