- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
ben elbise giydim o pijamalarıyla oturdu masaya.. bide bana diyor böyle üşürsün niye giydinki bu kadar ince? bilmem dedim niye giydimki, iş işte benimkisi.. keyfimden giydim dedim, hemen kaçtı mutfaktan.
ben elbise giydim o pijamalarıyla oturdu masaya.. bide bana diyor böyle üşürsün niye giydinki bu kadar ince? bilmem dedim niye giydimki, iş işte benimkisi.. keyfimden giydim dedim, hemen kaçtı mutfaktan.
Kendi kocamı gördüm birden.. Yarın akşam da bizim ay dönümümüz. Beyimiz dün gece dedi "vay be perşembe günü 2 ay dolacak" diye.. Senin yazdıklarını gördükten sonra ben de heveslenmiştim ama şimdi tereddütteyim :26: Bi de ben çok çabuk alınıp üzülüyorum ve uzun sürüyor bu alınganlığım hele de kocama karşı.
Bu arada evimden kareler albümde bakalım beğenecek misiniz?
günaydın hatunlar... buraları sinek bastı, dışarısı rüzgarlı olunca hepsi ofise doldu, bide bizim bahçede itimiz olduğundan bu sinekler onun pisliğine geliyor, hayvanı dışarı çıkaranda olmayınca bahçe pok tarlasına dönmüş durumda zaten.. ıyyyyyy....
kızlar bu erkekler konusunda bence haklısınız, onların bizim gibi olmaları imkansız olduğuna göre bizim onlar gibi uyuz, düşüncesiz ve duygusuz olmamız lazım.. sanırım o zaman daha iyi anlaşacaz..
bayram geliyoooooor, bizde bu bayram Allah nasip ederse kendi kurbanımızı kesmek istiyoruz. bayram sabahı alırız kurbanı, kesim yerlerinde kestirip getiririz, ilk gün etle uğraşmayla geçer zaten.. ailelerimizi ziyaret ederiz onlarında işleri bitmiş olursa ilk gün akşamı evimizin damında ailelerimizle mangal yakmak istiyoruz.. mangalımızı malzemelerimizi önceden hazırladık.. tabi havada inşallah güzel olur..
henüz bayram temizliği yapmadım bende, ama evim zaten çok pis değil her hafta yaptığım için öyle dip köşe temizlenecek biyer yok, bitek salonun camları kirlenmiş durumda onları silecem normalde yaptığım temizlik haricinde.. tatlıyı hazır alacaz zaten.. arife günüde bayramlık bişiler almayı düşünüyoruz..
bugünde akşam yağlı radyatör almaya gidecez, evinde kullanan var mı kızlar biz bayadır araştırıyoruz, delonghi alacaz.
Günaydıııııııııııııııııınnnnnnn:)
yarın son mesai günü yuppiii sonra bayram, bayram tatili en çok ta tatil olmasına seviniyorum ya zaten:)
görümcelerle kayınvalide geliyorlar demiştim ya bu sabah samsuna indiler bi kaç gün ordalar bayramın ilk günü gelip sonraki gün gidiyorlarmışşş, bende geriliyodum nedensee?:))
cumartesi bi temizlik yapar sonra da haşhaşlı revani yaparım hem anneme hem de kendime, annemde nokul yapıcak zaten bu kadar bayram hazırlığı yeter,
sizler ne yapacaksınız bakiyimmm
günaydın hatunlar... buraları sinek bastı, dışarısı rüzgarlı olunca hepsi ofise doldu, bide bizim bahçede itimiz olduğundan bu sinekler onun pisliğine geliyor, hayvanı dışarı çıkaranda olmayınca bahçe pok tarlasına dönmüş durumda zaten.. ıyyyyyy....
kızlar bu erkekler konusunda bence haklısınız, onların bizim gibi olmaları imkansız olduğuna göre bizim onlar gibi uyuz, düşüncesiz ve duygusuz olmamız lazım.. sanırım o zaman daha iyi anlaşacaz..
bayram geliyoooooor, bizde bu bayram Allah nasip ederse kendi kurbanımızı kesmek istiyoruz. bayram sabahı alırız kurbanı, kesim yerlerinde kestirip getiririz, ilk gün etle uğraşmayla geçer zaten.. ailelerimizi ziyaret ederiz onlarında işleri bitmiş olursa ilk gün akşamı evimizin damında ailelerimizle mangal yakmak istiyoruz.. mangalımızı malzemelerimizi önceden hazırladık.. tabi havada inşallah güzel olur..
henüz bayram temizliği yapmadım bende, ama evim zaten çok pis değil her hafta yaptığım için öyle dip köşe temizlenecek biyer yok, bitek salonun camları kirlenmiş durumda onları silecem normalde yaptığım temizlik haricinde.. tatlıyı hazır alacaz zaten.. arife günüde bayramlık bişiler almayı düşünüyoruz..
bugünde akşam yağlı radyatör almaya gidecez, evinde kullanan var mı kızlar biz bayadır araştırıyoruz, delonghi alacaz.
Günaydın kızlarr... O kadar çok işim varki kafayı yicem. Hastneye hem kalite denetimcileri hemde sağlık bakanlığından müfettiş gelicek. Herkeste bi telaş. O kadar çok iş yükledilerki masam ewrak dolu.
Regl olmam gerek 2 gün geçti. Hiçbi belirti yok. Rüyamdada kendimi hamiş gördüm bugünAy çok güzel bi duyguydu. Ama bunun gerçek olması için daha çooooooooooook erken...
Yağlı radyatör evimde kullanmadım ama güzel ısıttığını biliyorum, hatta balıkçılar kayıklarında hep yağlı radyatör kullanırlar sizin ısıtma sitemi yokmuydu doğal gazlı diye hatırlıyorum ben,
ne güzel yeni evlisiniz ve kurban kesebiliyorsunuz Allah kabul etsin,
benimde her zamankinden farklı yapılacak bi temizlik işim yok,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?