2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

ben elbise giydim o pijamalarıyla oturdu masaya.. bide bana diyor böyle üşürsün niye giydinki bu kadar ince? bilmem dedim niye giydimki, iş işte benimkisi.. keyfimden giydim dedim, hemen kaçtı mutfaktan.

eh yani ne güzel karım süslenmiş demiyor da niye giydin mi diyor neyse son olsun artık 1. yılınıza inşallah

Günaydın kızlar, erkekler bizim gibi değiller malesef.Fazla beklenti içine giriyoruz.Onların düşüncesizlikleri bize değer vermedikleri anlamına gelmiyor.Kabullenmek lazım sanırım

Erkekler bizim kadar ince düşünmüyor, üzülmemek için önceden yönlendirmek gerek.. Ben önem verdiğimi, gününden önce bişeyler yaparız diye ufak ufak söylüyorum..

Evet aslında önceden söylemek lazım çaktırmak lazım hatırlamıyolar gerçekten benimki de öyle söylüyorum he evet dio sonra gene unutuyo bide hiç romantik değil insan iki üç kelime güzel şey söyler diyorum gülüyo çok nadir romantik b,kaç bişi söyler o da ayda yılda bir..

ben elbise giydim o pijamalarıyla oturdu masaya.. bide bana diyor böyle üşürsün niye giydinki bu kadar ince? bilmem dedim niye giydimki, iş işte benimkisi.. keyfimden giydim dedim, hemen kaçtı mutfaktan.

Kendi kocamı gördüm birden.. Yarın akşam da bizim ay dönümümüz. Beyimiz dün gece dedi "vay be perşembe günü 2 ay dolacak" diye.. Senin yazdıklarını gördükten sonra ben de heveslenmiştim ama şimdi tereddütteyim :26: Bi de ben çok çabuk alınıp üzülüyorum ve uzun sürüyor bu alınganlığım hele de kocama karşı.

Bu arada evimden kareler albümde bakalım beğenecek misiniz?

Son düzenleme:
selam hanımlar ben yine bi uğradım
yine kayınvalidemdeyiz şuanda. salonda ben kayınvalidem kayınbabam oturuyoz soba cayır cyır yanıyo. eşim koltukta sıcaktan maışmış uyuyo dün bizde kaldık bugün burda. herkes çok tatlılar biz gelcez diye bi ton hazırlık felan ama sayılı günümüz kaldı maalesef... perşembe dönüyoruz....
inanırmısınız evimi özledimmmmmmm. bugün eşimle konuşuyoruz arabada gelirken ya dedi ev n durumdadır şimdi evimize gitsek oh keyif yapsak dedi özleniyomuş hakikaten bide bazen ayrı kalıyoruz mesela ben iki gündür annemdeydim dün koştu geldi eşim özledim ulann diyee yinede burda olmak güzel... ben pek geçmişi okuyamadım eve dönünce artık bi günümü geçmişi okumaya ayırmam gerek:)
görüşürüz hanımlarrr

bilmiyorum seninki nasıl bir tepki verir, hevesini kırmakda istemem.. ben zaten bişey beklememiştim biliyordum bunları ama işte yinede insanın içinde ufacıkda olsa bi ümit oluyo demekki, tamam düşünmesi gerekmezdi ben ona razıydım ama yaptığım emeklere üzüldüm gerçekten.. yatarken keşke uğrşmasaymışım keşke hiç bişey yapmasaymışım dedim. yorgunluğuma yandım.

:)) Yaaa bu erkekler birbirinin kopyası heralde. İnsanda heves falan bırakmıyorlar.
Benimde bu yaz doğum günümde, ben tayin olalı 1 ay olmuş ve hayatımda ilk defa doğum günümü yalnız geçireceğim. O sırada nişanlıyız. Kız arkadaşlarım çiçek yollamaya karar vermişler. Arayıp eşimede söylemişler çiçek yollayacağız, o demişki çiçekçi bulunca banada tlf numarasını verin, bende yollayım. Yani kendide araştırmıyo internetten, hazır elinde olsun istiyor. Ama o gün vakti olmadığı için gönderememiş!!!
Ben bunları bilmiyorum doğum günümde kocaman çok güzel bir çiçek geldi, bi heves kartı açtım, emindim nişanlımdan olduğuna. Bi baktım kız arkadaşlarım göndermiş. Çok sevindim ama bi taraftan eşime çok kızdım. Bide işyerine yeni başlamışım, herkes aa nişanlınmı gönderdi diyor, moralim iyice bozuldu. Telefonda kızlar bana çiçek yollamış, çok sevindim, tabi herkeste nişanlım sandı dedim. Başka hiçbirşey demedi. Ertesi gün çiçek gönderdi, dedim bu çiçeğin bi anlamı kalmadı. benim doğum günüm dündü, üstelik mecburiyetten göndereceksen bidaha hiç gönderme. Çok üzülmüştüm o gün. O kadar çok kavga ettimki yüzüğü göndereceğime kadar getirdim lafı. Vaktim yoktu gönderemedim falan dedi. 5 dakikalık vaktini alacaktı oysaki...
Bikaç hafta sürdürdüm tribi, hatırlayınca şimdi yine üzüldüm. Benim ilk yalnız doğum günüm, yeni bir işe girmişim, bi çiçek göndermek çokmu zordu. Yeni bir ortamdayım, hiçkimseyi tanımıyorum, sahipsiz gibi hissediyorum kendimi, belki biraz olsun iş arkadaşlarımın arasında onore olacaktım gönderseydi. Ertesi gün gönderdiğinde daha zor duruma düştüm, herkes çiçek göndermediğim için bozulup kavga ettim ondan gönderdi diye düşündü haliyle. Bisene önceki doğum günümdede ben Ankarada çalışıyodum o memleketinde, yine uzaktaydık. iş arkadaşımın kız arkadaşının doğum günü benimle aynı gündü. Çiçek sipariş verdi, yaşı kadar kırmızı gül. O doğum günümdede bütün gün çiçek beklemiştim. Yine gelmemişti. O zamanda çok üzülmüştüm ama o sıra işsizdi parasızlığına bağlamıştım. Hiç lafını bile etmemiştim. Ama bu sene anladımki parasızlıkla alakası yokmuş, düşüncesizlikden kaynaklıymış.
Eşim beni çok seviyor, gözünden sakınıyor. Çok kıskanıyor, benim her türlü kaprisimi çekiyor. Ama bu konulardaaa acayip düşüncesiz. Belki lemlem biz fazla duygusalız. Bu tarz şeyler onlar için önemli değilse bizim içinde olmamalı. Onlar bize ayak uyduramıyosa bizmi uydurmalıyız onlara Hormonlar işte umursamadan olmuyo..

BiLiyorum şuan hiçbiriniz yoksunuz, beLkide kocişLerinizin koynunda mışıL mışıL uyuyorsunuz ama ben geLmişken vede 1 saatimi aLan geçmişi hazır okumuşken yazayım dedim Bikaç gündür nete giremedim, mutfağımıza doLap aLdık bugün gün boyunca onunLa uğraştım, dün bayram aLışverişindeydik para harcadık epey.. Birde eşimLe bende kesicem kurban Rabbim kabuL eyLer inşaALLah paramız azıcık kaLdı hatta öyLeki bayram harçLıkLarını düşünür oLduk eşimLe Bayram günü annemLerde kayınvaLidemLerin orada kesecekmiş kurbanı bunu duyunca mutLuLuktan havaLara uçtum, iLk günden görücem aiLemi Bian önce pazar günü geLsin istiyorum Bu sene bayram temizLiği teLaşım yok, her sene b,kaç gün önceden başLardık annemLe Biz memLekete gidicemiz için ev temizLememe gerek kaLmadı Bende durumLar böyLe işte

Bu arada ELif eşinin işi hayırLı oLsun, Rabbim emeğinizin karşıLığını kat kat versin inşaALLAh, yeni işiniz evinizede bereket ve mutLuLuk getirsin
Lemancım canım seni çok iyi anLıyorum, hiçbir bekLentin oLmadığı haLde eşinden geLen sadece anLayış, teşekkür ve bi öpücük sana yeterdi bunu karşıLığında göremediğin için bu denLi üzüLdün ama boşver canını hiiiiç sıkma ve bence bundan sonraki ayLarınızda da bu tür kutLamaLar anmaLar yapma hem üzüLmessin. Bizimde 2 ay oLdu ama biz ikisindede herhangi bişey yapmadık, üzüLmedikte Ben bazen eşime soruyorum, iLk tanıştığımız tarih? sözLendiğimiz tarih? nişanLandığımız tarih? düğün tarihimiz? doğum günüm? faLan şimdiye kadar hiç şaşırmadı ama yıLdönümLerinde görücem ben onu hatırLıycakmı bakaLım

Günaydıııııııııııııııııınnnnnnn:)
yarın son mesai günü yuppiii sonra bayram, bayram tatili en çok ta tatil olmasına seviniyorum ya zaten:)
görümcelerle kayınvalide geliyorlar demiştim ya bu sabah samsuna indiler bi kaç gün ordalar bayramın ilk günü gelip sonraki gün gidiyorlarmışşş, bende geriliyodum nedensee?:))
cumartesi bi temizlik yapar sonra da haşhaşlı revani yaparım hem anneme hem de kendime, annemde nokul yapıcak zaten bu kadar bayram hazırlığı yeter,
sizler ne yapacaksınız bakiyimmm

günaydın hatunlar... buraları sinek bastı, dışarısı rüzgarlı olunca hepsi ofise doldu, bide bizim bahçede itimiz olduğundan bu sinekler onun pisliğine geliyor, hayvanı dışarı çıkaranda olmayınca bahçe pok tarlasına dönmüş durumda zaten.. ıyyyyyy....

kızlar bu erkekler konusunda bence haklısınız, onların bizim gibi olmaları imkansız olduğuna göre bizim onlar gibi uyuz, düşüncesiz ve duygusuz olmamız lazım.. sanırım o zaman daha iyi anlaşacaz..

bayram geliyoooooor, bizde bu bayram Allah nasip ederse kendi kurbanımızı kesmek istiyoruz. bayram sabahı alırız kurbanı, kesim yerlerinde kestirip getiririz, ilk gün etle uğraşmayla geçer zaten.. ailelerimizi ziyaret ederiz onlarında işleri bitmiş olursa ilk gün akşamı evimizin damında ailelerimizle mangal yakmak istiyoruz.. mangalımızı malzemelerimizi önceden hazırladık.. tabi havada inşallah güzel olur..

henüz bayram temizliği yapmadım bende, ama evim zaten çok pis değil her hafta yaptığım için öyle dip köşe temizlenecek biyer yok, bitek salonun camları kirlenmiş durumda onları silecem normalde yaptığım temizlik haricinde.. tatlıyı hazır alacaz zaten.. arife günüde bayramlık bişiler almayı düşünüyoruz..

bugünde akşam yağlı radyatör almaya gidecez, evinde kullanan var mı kızlar biz bayadır araştırıyoruz, delonghi alacaz.

Yağlı radyatör evimde kullanmadım ama güzel ısıttığını biliyorum, hatta balıkçılar kayıklarında hep yağlı radyatör kullanırlar sizin ısıtma sitemi yokmuydu doğal gazlı diye hatırlıyorum ben,
ne güzel yeni evlisiniz ve kurban kesebiliyorsunuz Allah kabul etsin,
benimde her zamankinden farklı yapılacak bi temizlik işim yok,

bende bayram temizliği yapıyorum canım sanki evde durcaz gibi annemlere giderkende çikolatalı toplardan yapıp götürmeyi düşünüyorum kardeşim sever bayramın ilk günü evdeyim eşim çalışcağı için

yeni evlisiniz ve kurban kesiyorsunuz çok takdir ettim gerçekten Allah kabul etsin

Günaydın kızlarr... O kadar çok işim varki kafayı yicem. Hastneye hem kalite denetimcileri hemde sağlık bakanlığından müfettiş gelicek. Herkeste bi telaş. O kadar çok iş yükledilerki masam ewrak dolu.

Regl olmam gerek 2 gün geçti. Hiçbi belirti yok. Rüyamdada kendimi hamiş gördüm bugün Ay çok güzel bi duyguydu. Ama bunun gerçek olması için daha çooooooooooook erken...

Ayyy biz müfettişleri atlattık çok şükür de kalitecileri bekliyoruz biz de heran gelebilirler, Allah kolaylık versin ya bayram üstü ne zorları var gidip tatil yapsalar ya,

Ayy bebiş ne güzel olurdu, biz henüz bu konuları konuşmuyoruz bile ablam o kadar kızıyo ki bana sürekli soruyoo düşünmüyomusunuz diyee, ayy diyorum sen borçlarımızı öde bebeği yapıp vericem kucağına

bizim evde doğalgaz yok canım, hatta antalyada yok :)) burda sadece organize sanayiye geldi daha evlere gelmedi.. genellikle burda hep klima kullanırız ama biz küçük odamızda oturacaz kışın oraya klima almayı düşünmediğimiz için ısınacak bişey lazım. balıkçılar nasıl kullanıyor elektrikli ama :)

kurbanda inşallah bakalım kısmetimizde varsa kesebiliriz.. uygun bişeyler bulabiliriz inşallah, çok fazla bi bütçemiz yok çünkü. ama evlenmeden öncesinden beri hep evlendiğimizde kurban bayramında kurban keselim diyorduk, ikimizde çok istiyoruz.

elif daha iki gün geçmiş, benimde geçen ay gecikmişti biraz bişey olmaz bence.. hem daha erken yaa, gerçi kısmetiyle gelirmiş belki cafenize şans getirir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…