Ayyy biz müfettişleri atlattık çok şükür de kalitecileri bekliyoruz biz de heran gelebilirler, Allah kolaylık versin ya bayram üstü ne zorları var gidip tatil yapsalar ya,
Ayy bebiş ne güzel olurdu, biz henüz bu konuları konuşmuyoruz bile ablam o kadar kızıyo ki bana sürekli soruyoo düşünmüyomusunuz diyee, ayy diyorum sen borçlarımızı öde bebeği yapıp vericem kucağına
bizim evde doğalgaz yok canım, hatta antalyada yok :)) burda sadece organize sanayiye geldi daha evlere gelmedi.. genellikle burda hep klima kullanırız ama biz küçük odamızda oturacaz kışın oraya klima almayı düşünmediğimiz için ısınacak bişey lazım. balıkçılar nasıl kullanıyor elektrikli ama :)
kurbanda inşallah bakalım kısmetimizde varsa kesebiliriz.. uygun bişeyler bulabiliriz inşallah, çok fazla bi bütçemiz yok çünkü. ama evlenmeden öncesinden beri hep evlendiğimizde kurban bayramında kurban keselim diyorduk, ikimizde çok istiyoruz.
elif daha iki gün geçmiş, benimde geçen ay gecikmişti biraz bişey olmaz bence.. hem daha erken yaa, gerçi kısmetiyle gelirmiş belki cafenize şans getirir :)
Müfettiş geldi az önce. İşalllah bi eksiğimiz yoktur ya. Stresten karnım ağrıdıBen ayniyat ve demirbaş ambarından sorumluyum. Şu odalara demirbaş eşya listesi asılıyo ya, idari kata çıkardım hepsini yeni ama polikliniklerde eskiler var. İşallah onları problem etmez. Kalite zaten sırf kağıt israfı yaa bisürü ıvır zıvır gereksiz şeyler
Bebiş için çok erken daha ya aslında olursa çok üzülmem, korunuyoruz çünkü buna rağmen olduysa nasiptir derim. Ama bilinçli olarak yapmayı düşünmüyoruz ya, bi ara özeniyoruz ama maddi olarak hiç hazır değiliz.
bizim ayniyatta sadece memurlar var, demirbaş listesine de o kadar da önem vermiyolar burda sorun olmadı bildiğim kadarıyla,
Kalite cidden öyle yaa, bi de otomasyona geçilmiş hala neyi kağıtta istiyolar anlamıyorum,
İnş, Cafeyle birlikte toparlanırsınız borçlar biter biran önce, herşeyin hayırlısı olsun tatlım
Amin canım ya. Bizim hiç düğün borcumuz yok. Kenarda 3.000 TL vardı,küçük altınlar ve hediyelik bilezikleri bozdurucak eşim şimdi bileziklerden birini de istiyo yetmiyomuş. Bitanesi farklıydı kayınvalidem kalın bi bilezik yapmış. Diğerlerine hiç ellemeyiz. Ama buna ihtiyacımız var diyo. Bende üzülüyorum para gittikçe. Bu sefer bende isterdim güzel bi işte çalışmayı ama kaç aydır bana bi iş bulamadınız ben size güvenerk geldim buraya diyo. E haklı bişey diyemiyorum öyle deyinceYani çok huzursuzum. İşallah altından kalkar hep dua ediyorum. Çünkü hiç anlamadığı bi iş. birde bisürü şeye kalkıştı dinlemiyo beni ya makarna yapıcakmış,salata yapıcakmış.. Ne anlarki o bunlardan. Bişey dediğim zaman destek olmuyosun bana diyo. Oooooff off
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?