2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Müfettiş geldi az önce. İşalllah bi eksiğimiz yoktur ya. Stresten karnım ağrıdı Ben ayniyat ve demirbaş ambarından sorumluyum. Şu odalara demirbaş eşya listesi asılıyo ya, idari kata çıkardım hepsini yeni ama polikliniklerde eskiler var. İşallah onları problem etmez. Kalite zaten sırf kağıt israfı yaa bisürü ıvır zıvır gereksiz şeyler

Bebiş için çok erken daha ya aslında olursa çok üzülmem, korunuyoruz çünkü buna rağmen olduysa nasiptir derim. Ama bilinçli olarak yapmayı düşünmüyoruz ya, bi ara özeniyoruz ama maddi olarak hiç hazır değiliz.

Bizde bayramdan sonra küçük odaya geçmeyi düşünüyoruz, ufoyla ama, vala canım balıkçılar nasıl kullanıyo; daha önce alışveriş merkezinde çalışmıştım, kış geldimi yağlı radyatörler depodan çıkartılırdı hepside balıkçılara satılırdı büyük gemilerde elektrik su her türlü konfor var artık günlerce o gemilerde kaldıkları düşünülürse elektriksiz olmaz, hem bi gece bizde balığa çıkmıştık sabaha kadar kalmıştık yemek şıkır şıkır ışıkları yanıyodu kamaranın içinde,

valla ben de takdir ettim sizi ilk bayramınız ve kurban kesiyorsunuz inş. her bayramda kesmek nasip olur, Allah bizlere de nasip eder inş,
benim de evlenmeden önce düzensizliklerim olurdu evlendim gün şaşmadı daha iki kere regl oldum ama günleri hiç şaşmadı evlenince düzelir derlerdi de inanmazdım:))

bizim ayniyatta sadece memurlar var, demirbaş listesine de o kadar da önem vermiyolar burda sorun olmadı bildiğim kadarıyla,
Kalite cidden öyle yaa, bi de otomasyona geçilmiş hala neyi kağıtta istiyolar anlamıyorum,

İnş, Cafeyle birlikte toparlanırsınız borçlar biter biran önce, herşeyin hayırlısı olsun tatlım

Amin canım ya. Bizim hiç düğün borcumuz yok. Kenarda 3.000 TL vardı,küçük altınlar ve hediyelik bilezikleri bozdurucak eşim şimdi bileziklerden birini de istiyo yetmiyomuş. Bitanesi farklıydı kayınvalidem kalın bi bilezik yapmış. Diğerlerine hiç ellemeyiz. Ama buna ihtiyacımız var diyo. Bende üzülüyorum para gittikçe. Bu sefer bende isterdim güzel bi işte çalışmayı ama kaç aydır bana bi iş bulamadınız ben size güvenerk geldim buraya diyo. E haklı bişey diyemiyorum öyle deyince Yani çok huzursuzum. İşallah altından kalkar hep dua ediyorum. Çünkü hiç anlamadığı bi iş. birde bisürü şeye kalkıştı dinlemiyo beni ya makarna yapıcakmış,salata yapıcakmış.. Ne anlarki o bunlardan. Bişey dediğim zaman destek olmuyosun bana diyo. Oooooff off

Canım benim var sonuçta kenarda bi para ve eşinin yapmak istediklerine destek ol, zaten yeteri kadar zor bi süreç geçirmiş, Anlamasını sağla yardımcı ol, sende hünerlisin öğretirsin sende kekler kurabiyeler yaparsın destek olursun, biz şuanda bi işe kalkışsak kenarda ne altın ne para (Sadece bi tane bileziğim var ) var, onun için destek ol kredi çekmiyosun bi borcun altına girmiyosunuz sonuçta, hakkınızda hayırlısı olsun

slm kızlar nasılsınız bakalım.. burda yağmur yağıyo zate pek gelen yoktu şimdi iyice kesildi...hava da karardı zaten erken çıksak süper olur ya...

Selam kızlar, canım çok sıkkın karnımın hemen alt kısmında yumuşak ağrısız bir beze var bir kaç aydır.Ve bu gün farkettim iyice büyümüş.Yarın doktora gidicem bakalım ne diyecek.Nette araştırdım biraz pek hoş şeylerle karşılaşmadım.Dua edin benim için

Demet canım böyle şeyleri internetten araştırırsan yandın .... sakın bakma ve inanma.... git doktora inşallah yoktur bişey. gönlünü ferah tut....

Demet canını sıkma inşaALLAH önemLi birşey değiLdir, geçmiş oLsun, internette her yazıLanada güvenme önüne geLen yazıyor çünkü...

Meraba arkadaşlar nasılsınız? Bugun biraz sıkkınım ben. Bi arkadaşımın babası 2-3gündür komada, 56 yaşında daha çok genç. Kurtuluşu yokmuş. Yarın akşam yola çıkıyorum, cumartesi ziyarete gideceğim ama gittiğimde çok geç olabilir... Eşimede biraz önce söyledim çok kızdı bana, 3 gündür haberin vardı niye söylemedin diye. Kafam o kadar dalgınki söylemediğimin farkında değilim. Söylesem o giderdi ziyarete, halbuki diğer arkadaşlarıma ben haber verdim, bugun biri gitti ziyarete hatta. Eşime nasıl söylemedim bende çok pişman oldum. Ben gidemesemde o giderdi ikimizi temsilen.
Çok zor birşey, bu yaşta babasız kalmış, babasının dünyaya bu kadar erken veda ediyor olması. arayamıyorum ne diyeceğimi bilmiyorum çünkü. Nişanlısını arıyorum durumu ondan öğreniyorum ama onu arayıp ne diyeceğim? ne denir böyle durumda?
Benim annemde 2008 yılında 48 yaşındayken beyin kanaması geçirdi. Haftalarca yoğun bakımda kaldı, 2 tane beyin ameliyatı geçirdi. Şimdi çok iyi şükürler olsun. O günleri hatırladıkça hala kötü olurum. O kadar zorduki yoğun bakımda onu bilinçsiz yatıyor halde görmek.
Ben öyleysem arkadaşım nasıldır acaba Hiçbir umut yokmuş, allah sabır versin sıralı ölüm versin. Sapasağlam insan 2 ayda bu hale geldi. Bazı şeylerin önüne geçilmiyor

selam canlarim cigerlerim gecmisi okudum
Gecenin bu saatinde zombi gibi oturuyorum kocacigim hor hor modunda
Tablette n yaziyorum co k uzatamicam
Demet gecmis olsun onemli bisey degildir umarim
El if esinin islerini cok merak ediyorum duamdasin bunu bill bebbiskom
Lemlem ucuncu ayiniz size saglik mutluluk getirsin ins.
Ben de esimle bunun kavgasini cok ettim ama ayni tas ayni hamam
Biraktim Ben de artik Ken I bilir
Ama Boyle yaparak cok sey kaybediyolar o kesin

Bir mesa I yazmak tam on dk mi aldi
bu ilginc aletle daha fazla cebellesemicem
Optum hepinizi

merhaba hanımlar aslında ben burdayımda kimse yazmayınca bende yazmamıştım.. bayram tatiline saatler kaldı, çok mutluyum.. akşam pazara gidecem eşimin iş yerinin ordakine.. alıp alıp işyerine bırakıyorum iyi oluyor :) belki sonra bikaç üst baş bişiler almaya çıkarız. dünde çamaşırlarımı yııkadım kirli bişey kalmadı. yarın arife temizlik yapmayla geçer günüm sanırım.

Sessiz gelinlerr,
mesai bitti bitecek, aşkım izin aldı işleri vardı akşamda bi arkadaşına güvenlik kamerası konusunda yardım edicek yetiştirememiş akşamda yola çıkacakmış arkadaş, başka planlarımız vardı ama git dedim başı sıkışmasa aramazdı, ben de bişiler atıştırıp temziliğe başlarım, yarında çok yorulmam umarım, kaynana ve börülceler geliyo yarınn, ilk gün anneme gitmek isterdim ama malesef hem erkek tarafı hem uzun yoldan geliyorlar 1 0 öndeler bu seferlik böle olsun ne diyeyimm,

Kızlar bayram süresince giremem hepinizin bayramı şimdiden mübarek olsun, İlk evli bayramımız gezmeler el öpmeler çok olucaktır, minimum olması için elimden geleni yapıcam bol bol dinlenmeyi düşünüyorumm, Ailenizle sevdiklerinizle nice nice hayırlı bayramlaraa öptüm hepinizi

evet yaa elif o komşu resmen kabus gibiydi.. en sonunda kurtuldum gerçi..

bende giremeyebilirim bayram boyunca internete.. hepinizin bayramı mübarek olsun, kazasız belasız terörsüz depremsiz bir bayram geçiririz inşallah. tüm türkiye için hayırlı bir bayram olur inşallah.. hepiniz kendinize iyi bakın kızlar. görüşmek üzere...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…