2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Herkese iyi bayramlar,
bende şimdi otobüse bindim, eşimin ailemin yanına gidiyorum:) İçimde acayip bi heves var. Herkesi göreceğim, yeğenimide çok özledim, bebeğim burnumda tütüyor. Çok heyecanlıyım:)

herkese iyi bayramlar kızlar sağlıklı,huzurlu sevdiklerinizle geçirmeniz dilepiyle,bu bayram evliyiz,ilk bayramımı zzz:)

Demet ne yaptı acaba? İnşaALLAH sağLığı iyidir.
Şimdiden herkese mutLu bayramLar, Döndüğünüzde güzeL haberLer duymak diLeği iLe kızLar

kızlaar dün kocam geldi, çok şükür kavuştuk ama kayınvalidemlerde kalıyoruz tabiki, 3. gün annemlere geçicez. ailelerimizden ayrı geçireceğimiz ilk bayramımız o yüzden buruğum biraz neyse hepimize kocalarımızla ve ailelerimizle mutlu bayramlar...

selam kızlar evimde internet yok sıksık gelemiyorum oyüzden.işteyim şuan 24 saat nöbetteyim.bayram alışverişini ben yaptım eşimede ben aldım ipin ucunu kaçırdım depresyondamıyım ne alışverişe sardım iyi bayramlar...öpüyorum hepinizi

mutlu bayramlarr...hepimizin evli ilk bayramı kutlu olsun... bnde çok heyecanlıyım kurbanımızda alındı bgn :) birasda alışveriş yaptım kocacım kaşe kaban bakarken bana 2sini birden aldı çookk mutlu oldum..birinci günü kayınvalidemlerde 2.ve3. günü annemlerde geçireceğiz inş..

öpüyorum siziiiiiii

herkese selammmmmmmmmmm ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm kızlar çok özledim sizleri ama evimde interneti geçtim pc bile yok umarım hepiniz evli mutlu ve huzurlusunuzdur ben öyleyim annem,in yanıma geldim kocacım görevli izni yok o yüzden ayrıyız hepiniz bayram şekeri tadında bayram geçirirsiniz inşallah

güzeller hepinize hayırlı bayramlar.. Dün istanbula kayınvalideme geldik bizde. salı akşamı yola çıkıcaz bayramın son günüde benim annemlerle geçiricez. Herkese ayrı laf anlatıyoruz burda cafe konusunda sabrım sınanıyo valla.. öpüyorum hepiniziii

günaydın kızlar burası bu kadar hiç sessiz olmamıştı ...başlığı 2. sayfada buldum...
bayramınız nasıl geçti bakalım ben çok yorgun hissediyorum kendimi zaten dün iş başı yapmıştık.. eşim evde oturdu ben çalıştım
bu ayda bebek yok:)bir ayı daha atlattım diye seviniyorum:)
hepinizi kocaman öpüyorum bugun yoğun bir gün olacak girmeyebilirim...

Günaydın kızlar, 5 günlük tatilden sonraki ilk mesai saatleri sabah kalkmak çok zor geldi.. bayramlarınız nasıl geçtiiii?

normalde bayramda büyüklere gidilir, ama biz cinsiz ya aileleri sabahtan bize topladık :)) kurban kesim yerine gidecektik, şurda buluşalım burda toplaşalım şu saatte yok önce kahvaltı vs derken ben dedim hepiniz bize gelin sabah namazından sonra bizde kahvaltımızı yapalım öyle çıkalım.. çok güzel bir kahvaltı masası hazırladım, namazdan çıkar çıkmaz herkes bize geldi, kardeşlerimiz anne babalarımız, güzel bir kahvaltı yaptık sonra kurbanı kestirmeye gittik, sıra falan bekledik öğleden sonrayı buldu bitmesi, sonra tekrar hep beraber bize geldik kavurma yaptık yedik akşama kadar bizdeydik.. sonra ailelerimiz evlerine gitti, bizde peşlerinden onları ziyarete gittik :))
ikinci günde yine aileleri bizde toplayıp evin damında mangal yaptık.. hava çok güzeldi bayram boyunca yazdan kalma sıcaklık vardı.

işte böyle bizim bayramımız çok güzel geçtii.. Çok şükür ilk kurbanımızı kesmek de nasip oldu..

Günaydın kızlar Tatilden sonra çalışmak çok zor ( Ama bayram güzel geçti, evli olarak ilk ziyaretlerimizi yapmış olduk..

Günaydın herkeze,
Lemlem biraz ters olmuş ama yine kılıfıma uydurmuş peşinden siz gitmişsiniz bayramlaşmaya:)) Allah kabul etsin kurbanınızı,
Bizimde şöyle geçti, ilk gün eşimin nöbeti vardı( arife ve 3. günde benim nöbetim vardı) kahvaltı yaptık birlikte çıktı, sonra annemler köye gideceklerdi kapıdan uğradılar ablamı da bana bıraktılar yardım etmesi için, benim de kayınvalidem ve görümceler il dışından geleceklerdi ve akşam yemeğini birlikte yeriz diye düşündüm ablamla çok güzel yemekler hazırladık, 2 gibi kayınvalideme geçtim akşama kadar akraba ziyaretleri yaptık ( ziyaretlerin birinde kayınvalidem rahatsızlandı hastaneye gittiler) akşamda amcaları vs. bize geçtik, akşam dediğim 10 olmuştu artık saat bende servis tabaklarına hazırladım geç oldu gitmediler, tek başıma servisleri- çayı hazırla topla et, nevresim yorgan hazırla yatak aç derken 3 gibi yattık sabah erken kalkıp markete git ekmek al kahvaltı hazırla, topla et sonra mezarlığa git falan derken artık 2. günün akşamı oldu ( bu sırada büyük görümce yola çıkmadan acilde serum yeme ihtiyacı duydu) 2 saat annemler geçtik, kayınvildemi yolcu etmeye gittik otobüsü kaçırdılar, derkennn 3. günü nöbetten sonra rahat rahat annemlerde oturdum oturdum derken misafirler vardı çoğunlukla ayaktaydım, 4. gün oldu artık dedemin mezarına gidememiştim kardeşim eşi falan gezdik bu sefer, akşama eşimin kardeşi ve arkadaşı geldi onlara yemek hazırla servis yap çay yap derken benim işler kaldı, 10 dan sonra tüm nevresimleri yıkadım, mutfağı topladım derken gene geç yattım ve şuan uykummm varrr
Anlayacağınız 5 gün yoğun geçti ve ilk gelin bayramım hamaratlığım sınanarak geçti resmenn, Kayınvalidem anneme anlatırken duydum maşallah pek hızlı, pek hamarat, pırıl pırıl bizi çok güzel ağırladı
neyse bugün yarın çalışıp 2 gün gene tatill akşamda erken yatıcam bişey çıkmazsaa

günaydınlarr... Lemlemcim maşallah ne güzel kurban kesebildiniz. İşallah rabbim seneye bize de nasip eder çok istiyoruz.
Bizde istanbulda kayınvalidemlerdeydik. Güzel geçti. Dün sabah döndük. Annemlerin ewinin önünden geçiyo otobüs orda indik sabah. KAhvaltıyı annemlerde yaptık. Dayı hala gezelim derken akşam oldu. Ewimize akşam gelebildik. 2 makine çamaşır yıkadım yaa daha da var.

bu bayram bizim için çok yorucu geçti..,
ilk gün akşama kadar kayınvalde oturdum eşim kurbana gitmişti ve çok sıkıldım....
ikinci gün temizlik yaptım sonra kayınvaldemin köyüne gittik..
3. gün de gezdik en son arkadaşlarına gittik gece 2 gibi döndük ..
dün zaten iş yerindeydim çıkınca eşimin abisini yolcu ettik annemlere gttik oturduk eve geçtiimizde ikimizde yorgunduk sızdık kaldık:)

herkese slmlar kızlar..
bende ilk günü kayın validemdeydim kayınpederim kayınlarım ve eşim nerdeyse bütün gün kurban kesimindediler onlar gelesiye kadar çok sıkıldım akşam üstü geldiler ve akşam 11e kadar etlerle uğraşıldı yazık kocacım kesti parçaladı koskoca danayı bizde yıkadık parçalayıp poşetledik.hiç bukadar çok et görmemiştim karşı daireleri boş orda kesilip yıkandı ev resmen mezbaya döndü ben ki ete dokunmayan insan alıp kestim ilk başlarda çok iğrendim ama naparsın onlar yaparken sen karşıdan bakamıyorsun bizim etleri ayırıp evimize döndük buzlukta etten başka bişi koycak yer kalmadı.sevmem normalde ama Allah kabul etsin inş.
2.günü de akraba ziyaretleriyle geçti 3.günü de bi müşterimiz ailesi çocuklarıyla geldiler akşamda kayınvalidemler geldi gece 12ye kadar bendelerdi,enson günde annemler geldi onlarla otururken eltimle kaynım çocuklarla geldiler sonra kalkıp onları evlerine götürdük amcamlara geçtik sonra yine kayınvaldemlere derken akşam 10buçuk oldu evimize geldik.tatil olarak hiç bişi anlamadım diyebilirm.herzamanki gibi koşturmakla geçti günler şimdi de mesai başladı çalışmaya devam kaldığımız yerden..

biz ailelerimizle aynı şehirlerde olduğumuzdan yolculuk yapmadık, bu yüzdende hem eğlenceli hem dinlendirici bir tatil oldu bizim için.. ilk gün zaten aile ziyaretlerimiz bitti, ikinci gün ev sahibimize biriki arkadaşımıza gittik, etleri dağıttık ve akşamüstü mangal yaptık.. 3. ve 4. gün bize kaldı... fazla akrabalarımız falanda yok, genelde evde durmadığımız içinde gelen gidenimizde olmadı :) evde dağılmadı kirlenmedi :)

bu cuma milli maç var, arkadaşlarımzı bizde toplayacaz, hatta inşallah hayırlı bir işe yardımcı bile olabiliriz.. uyumlu olduklarını düşündüğümüz iki arkadaşı tanıştıracağız..

selamlar
herkesin bayramı güzel geçmiş anlaşılan
biz bayram sabahı bursadaydık, kayınvalidemlerde yani
o problemli görümcem, eşi ve çocukları da ordaydı
hapisten çıktıktan sonra ilk kez karşılaştık

ben hala bana yaptığı haksızlıkları, iftiraları hazmedemiyorum unutamııyorum
kinci değilimdir ama hayatımda tek kin bagladığım ve affetmediğim insan görümcem olacak sanırım
bi görseniz bana o kadar iyi davrandı ki canımlı cicimli konuşmalar, peşimde dolaşıp yardım etmeler, beni övmeler
resmen midem bulandı iğrendim tiksindim nefret ettim
bu kadar karaktersizlik olur mu ya olur mu?
hem o kadar şey yaptı hem de hiçbişey olmamış gibi davrandı
ben yüzüne bile bakmak istemedm çoğu kez
baktı ki benden yüz bulamadı arada laf dokundurmaya kalktı
tabi benim adım ahsen altta kalır mıyım o dokunmaya kalktıkça ben tıkadım ağzına gol üstüne gol attım hiçbişey diyemedi ohh olsun

çok strestliydi anlayacağınız
3. ve 4. gün annemlerdeydik herşey çok güzeldi doğal olarak son iki gün çok eğlendik
eşim "keşke bursaya gitmeseydik" bile dedi
anne baba sonuçta gitmeden de olmuyor

kızlar biliyo musunuz bi düğünümüzü sıfır borçla yaptık Allaha hamdolsun
ben çalışmadığım halde eşim iki aileye de borç bırakmadan evin a dan z ye herşeyini aldı ödedi
benim ailem sadece benim mutfak çeyizimi aldı
eşimin ailesi de tüller için 1000 lira verdi
yemin ediyorum bu 1000 lira haricinde tek bir kuruşları geçmedi evimize
ama babası yine kredi çekmiş düğünden önce
hem de 10 milyar
düşünüyoruz düşünüyoruz bu parayı ne yapmış olabilirler diye
bana bi tane teneke bilezik taktılar, görümcelerim küçük altın bile takmadı, yemin ediyorum ne hediye aldılar ne de düğünde taktılar

bizim istanbulda nikahımız ve kına gecemiz olmuştu
babası bursadan davetliler getirmişti
bir tek onların yol parasını verdi bi de
başka bizim için yapmış olduğu tek bir masraf olmadığına ragmen gittiğimizde eşimden kredi borcunu ödemesini istemişler

düşünün yaşadığımz şokueşim borcum harcım olmasın diye yeri geldi ek işlerde 24 saat çalıştı, babası aferin oğlum diyeceğine
madem borcunuz yok o zaman bizmkini ödeyin diyor

ayy ben çıldırmayayım da kim çıldırsın

ayy amma doluyum ya daha neler yaptılar da neyse daha fazla kafanızı şişirmicem
biz gönülleri olsun diye gidiyoruz ama moralimizi bozup gönderiyolar
neyse kızlar böyle işte
Allahdan altın gibi bir koccacığım var, hiçbişey umrumda olmuyo onu düşününce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…