2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Ahsencim maşallah eşine ne güzel herşeyin altından kalkmış.Bazı büyükler böyle işte, çocuklarından daha cahil oluyolar. Kimseye ihtiyacınız yok güzelim boşwer. Siz elele zaten her zorluğu aşıyorsunuz. Onlarıda bayramdan bayrama görürsünüz. Eşinde onların lafına bakmıyo nasılsa. Hiç takmaya üzülmeye değmez. Bizimde aileler sağolsunlar hiç borç bırakmadılar bize. Ama keşke dewamlı bi işimiz olsa, eşimin güzel bi işi bi maaşı olsa da borç ödesek. Çünkü elbet bigün düğün borcu bitecek. Maaşı bize kalıcak. Böyle işsizlik çok zor yaa.

Eşin ödemeyecektir umarım

Son düzenleme:
hoşgeldin ahsen bayramın en azından yarısını kurtarmışsınız ne güzel :)) elifinde dediği gibi bayramdan bayrama görürsün onları zaten, hiç yüz verme soğuk davran boşver arkandan ne derlerse desinler en azından sana mesafeli dururlar biraz, başta yüz verdinmi öyle gider. kayınbabanın yaptığıda resmen saçmalık olmuş, eşin inşallah ödemeye falan kalkmaz ama o bile keşke gitmeseydik demiş ödemez demekki.. en azından gerçekleri görebiliyor.

Eşin ödemeyecektir umarım

yok kızlar ödemicek tabiki öder mi
zaten bizim için harcanan bi para yok ki ortada. Neden ödesin
diyorum ya bi tane teneke taktılar sadece koluma

eşim çok üzülüyor ailesi tarafından böyle hor görülmeye
bunlar söylenmez ama biz yine de herşeye ragmen gittik onlara 200 liralık market alışverişi yaptık
hediyeler alıp götürdüm
garip insanlar ya teşekkür etmeyi bile bilmiyolar
neyse biz Allah rızası için yaptık
kendi ailemle kıyaslayınca ortaya çok dehşet bi fark çıkıyo
ama ben artık eskisi gibi takıp üzülmüyorum alıştım sanırım

Rabbim sizin de gönlünüze göre versin bitanem
cafe ne durumda?

Günaydın kızlarr...

Rabbim sizin de gönlünüze göre versin bitanem
cafe ne durumda?

Amin tatlım. Cafe boyası oldu, temizliği oluyo işte uğraşıyo eşim. Eşyaların siparişiverildi, masalar geldi. Heyecan dorukta :) Düğün heyecanı bitti, ewimize eşya almak bitti şimdi cafe heyecanı alışwerişi başladı

günaydın kızlar...bugun çok yorgunum bacaklarım sızlıyo....pazar çabuk gelsin yatmak istiyorum:)

günaydıııııııın... ben artıkın işe yarım saat daha geç geliyoruuuuuum.. yarım saat yarım saattir valla pek bi sevinçliyim..

elif inşallah cafenz çok güzel iş yapar.. ayyy korkularını bi kenara bırak yaaaa, nerdeyse her insanın hayalinde vardır bi cafe açmak.. sevin bence pozitif enerjini gönder o cafeye.. önceleri akmasada damlar kendini kurtarır belki anca ama sabır işi bu işler bence zamanla daha iyi olur..

romatizman mı var? benim bacaklarım hava nemli olduğunda çok sızlar.. suda eriyen aspirin çok iyi geliyor, doktor tavsiye etmişti.. geçmiş olsun canım.

malum hastalık canım her ay gelenden..bide yorgunluk var üstüne pazar günü akşama kadar yatıcam:)

burasıda çok soğuk ya normalde pantolon altına bişey giyinmem...artık onu bile düşünür oldum....
bu arada bugun tam ikinci ayımız:)

Günaydınlar herkese,
arkadaşlar ya yarın bana eşimin kuzenleriyle birlikte eşleri gelicek ne yemek yapcağımı bilemedim :26: ney yapsam ki yaa bi de heyecan basıyo bana böyle yemekli misafir olunca heyecanlanıyorum nasıl olcak nasıl yetiştircem diye :18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…