kızlar biliyo musunuz bi düğünümüzü sıfır borçla yaptık Allaha hamdolsun
ben çalışmadığım halde eşim iki aileye de borç bırakmadan evin a dan z ye herşeyini aldı ödedi
benim ailem sadece benim mutfak çeyizimi aldı
eşimin ailesi de tüller için 1000 lira verdi
yemin ediyorum bu 1000 lira haricinde tek bir kuruşları geçmedi evimize
ama babası yine kredi çekmiş düğünden önce
hem de 10 milyar
düşünüyoruz düşünüyoruz bu parayı ne yapmış olabilirler diye
bana bi tane teneke bilezik taktılar, görümcelerim küçük altın bile takmadı, yemin ediyorum ne hediye aldılar ne de düğünde taktılar
bizim istanbulda nikahımız ve kına gecemiz olmuştu
babası bursadan davetliler getirmişti
bir tek onların yol parasını verdi bi de
başka bizim için yapmış olduğu tek bir masraf olmadığına ragmen gittiğimizde eşimden kredi borcunu ödemesini istemişler
düşünün yaşadığımz şokueşim borcum harcım olmasın diye yeri geldi ek işlerde 24 saat çalıştı, babası aferin oğlum diyeceğine
madem borcunuz yok o zaman bizmkini ödeyin diyor
ayy ben çıldırmayayım da kim çıldırsın
Çok sıkıldım kimse yok mu?
Eşin ödemeyecektir umarım
hoşgeldin ahsen bayramın en azından yarısını kurtarmışsınız ne güzel :)) elifinde dediği gibi bayramdan bayrama görürsün onları zaten, hiç yüz verme soğuk davran boşver arkandan ne derlerse desinler en azından sana mesafeli dururlar biraz, başta yüz verdinmi öyle gider. kayınbabanın yaptığıda resmen saçmalık olmuş, eşin inşallah ödemeye falan kalkmaz ama o bile keşke gitmeseydik demiş ödemez demekki.. en azından gerçekleri görebiliyor.
Ahsencim maşallah eşine ne güzel herşeyin altından kalkmış.Bazı büyükler böyle işte, çocuklarından daha cahil oluyolar. Kimseye ihtiyacınız yok güzelim boşwer. Siz elele zaten her zorluğu aşıyorsunuz. Onlarıda bayramdan bayrama görürsünüz. Eşinde onların lafına bakmıyo nasılsa. Hiç takmaya üzülmeye değmez. Bizimde aileler sağolsunlar hiç borç bırakmadılar bize. Ama keşke dewamlı bi işimiz olsa, eşimin güzel bi işi bi maaşı olsa da borç ödesek. Çünkü elbet bigün düğün borcu bitecek. Maaşı bize kalıcak. Böyle işsizlik çok zor yaa.
Rabbim sizin de gönlünüze göre versin bitanem
cafe ne durumda?
günaydın kızlar...bugun çok yorgunum bacaklarım sızlıyo....pazar çabuk gelsin yatmak istiyorum:)
Çok sıkıldım kimse yok mu?
kimsecikler yok
Günaydın hanımlar,
Artık iyice kış geldi buz gibi burası buzz
romatizman mı var? benim bacaklarım hava nemli olduğunda çok sızlar.. suda eriyen aspirin çok iyi geliyor, doktor tavsiye etmişti.. geçmiş olsun canım.
burayada yakındır o zaman gelmesi.. gelmesin yaaa gelmesin iyiydik biz böyleee..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?