Günaydınlar herkese,
arkadaşlar ya yarın bana eşimin kuzenleriyle birlikte eşleri gelicek ne yemek yapcağımı bilemedim :26: ney yapsam ki yaa bi de heyecan basıyo bana böyle yemekli misafir olunca heyecanlanıyorum nasıl olcak nasıl yetiştircem diye :18::18:
Söylediğinin aynısını annemler kayınvaldemler geldiğin de yapmıştımyine aynısını yaparsam eşimde başka bişi bilmiyonmu misafir gelince hep bunu yapıyon dicek tavuk pirzolam var dolpta onu marine edip kızartayım yanına bi püre bi pilav bi de bişi daha yapıyım diyorum taze fasulye mi yapsam kolay olur.çorba yapıcam zaten,ortaya da közlenmiş domatesli ekşili patlıcan salatası,rus salatası,turşu,marul salatası falan nasıl sizce?tatlım var zaten bayramdan kalma yemekten sonra çay çerez tatlı falan çıkartırım.
kızlar hiç bebeğinizin ismini düşündünüz mü...
kızlar hepinize merhaba..hep okuyorum ama yoğunluktan çok sık yazamıyorum..isim mevzusu var benim eşim 15 sene halasında yaşamış halanın çocukları onun ismini koymamış halada bana siz koycaksınız dedi çok bozuldum konuyu kapattım açmadım eşimede ama çocuğumuz olsa baya sorun olacak gibi gözüküyor çünkğ halanın adı gerçekten çok kötüüüü
artenacım ben hazır yufkadan bi börek yapıyorum çok hoşumuza gidiyo eşimle. İstersen vereyim arifin dene. Yufkaları 5'e böl üçgen şeklinde. Sigara böreği gibi küçük üçgenler olmıycak. patatesli harcını hazırla. Geniş yere koy harcını yufkayı sar.sigara böreği gibi çok sıkı sarma ama. bi kaba su koy. bu sardıklarını suya sok çıkar çok hafif sık tepsiye diz. Hepsine aynı işlemi yaptıktan sonra dizdiklerini ortalarından karnıyarıkta patlıcanı kestiğin gibi kes. yağ gezdir üzerleerine. 175 derecede üstü kızarana kadar pişir.sıcakken güzel oluyo çıtır çıtır soğuyunca hoş olmuyo.
meşhur kremşantili kurabiyedende yap =)içine fındık kırığı koy ben en son öyle yaptım misafirlerim bayıldı.
Diğerlerini normal kahvaltılık koyarsın. Omlet, kızarmış sosis, patates kızartması filan.
Tatlı olarakta ben etimek tatlısını çok beğendim. 1 kere yaptım ama çok güzeldi.
Selam kızlar, çok yorgunum hiç ama hiç çalışmak istemiyorum.Hatta komple işi bırakasım var
Selam kızlar, çok yorgunum hiç ama hiç çalışmak istemiyorum.Hatta komple işi bırakasım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?