2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

fırına tavuklu patates sür gitsin... o pişerkende yanına bi salata pilav falan.. al sana kolay yemek.. benim annem planda olmayan misafir gelince öyle yapar.. hem yorma kendini.. güzel de oluyor.. istersen fırın poşetinde yap hatta o daha lezzetli oluyor.

Söylediğinin aynısını annemler kayınvaldemler geldiğin de yapmıştım yine aynısını yaparsam eşimde başka bişi bilmiyonmu misafir gelince hep bunu yapıyon dicek tavuk pirzolam var dolpta onu marine edip kızartayım yanına bi püre bi pilav bi de bişi daha yapıyım diyorum taze fasulye mi yapsam kolay olur.çorba yapıcam zaten,ortaya da közlenmiş domatesli ekşili patlıcan salatası,rus salatası,turşu,marul salatası falan nasıl sizce?tatlım var zaten bayramdan kalma yemekten sonra çay çerez tatlı falan çıkartırım.

Bence güzel menü, sofrada gayet kalabalık görünür..Taze fasulyeyi zeytinyağlı yapabilirsin yada barbunya yaparsın..

Evet ya sofra biraz kalabalık görünsün ortaya koyulcakları ve fasulyeyi bugünden yapayım diyorum yarın iş çıkışı elim ayağıma dolaşır hepsini yapıcam die bi de evi silip süpürmekte var onu da kocişe sölücem bu akşam yapıversin

çalışırken misafir ağarlamak çok zor ya ben hala bu durumlara ayak uyduramadım...lemlem maç var demişti ...dün eşime istersen çagır arkadaşlarını dedim ama dün ve bugun sancım vardı bişi yapamadım...çağırma dedim sabah ...aslında her şeyim hazır da ufak tefek toplamam gereken yerler vardı

kızlar hiç bebeğinizin ismini düşündünüz mü...

Aynen ya çalışıyo olmak sanırım telaşlandırıyo insanı yoksa vaktin olsa herşeyi zamanında yaparsın bukadar çok telaş yapmazsın olcak mı olmucak mı diye heralde

kızlar hepinize merhaba..hep okuyorum ama yoğunluktan çok sık yazamıyorum..isim mevzusu var benim eşim 15 sene halasında yaşamış halanın çocukları onun ismini koymamış halada bana siz koycaksınız dedi çok bozuldum konuyu kapattım açmadım eşimede ama çocuğumuz olsa baya sorun olacak gibi gözüküyor çünkğ halanın adı gerçekten çok kötüüüü

aynı sorun bendede var kayınpederim bi rüya görmüş kayınvaldem hamileyken eşimin adı böyle koyulmuş...çoçugunun adı için küçüklüğünden beri zekeriya demişler eşimde zekeriya diyo ama ben hiç istemiyorum bu ismi

Selam kızlar

Geçmiş bayramınız mübarek olsun. Benim için yoğun ve yorucu bir bayramdı. Arefe günü grip oldum ve tüm bayram gripli gripli zehir oldu bayram. O hasta halimle memlekete gitmeden duramadım, memlekette akrabalarımı görmeden duramadım. Perişan oldum resmen Hala etkisinden kurtulamadım desem yeridir.

Hehh, bu bebek ismi konusu yarama parmak bastı. Tam dün gece olanlardan sonra.. Ya kızlar biz tanıştığımızdan beri bebek hayali kurmadık, lafı geçti ama hayal olarak değil de evlendikten 2-3 sene sonra olsun gibisinden. Ben de aynı düşüncedeyim olsun istemiyorum ama hayal kurabilelim istiyorum. Geçen hediye almak için bebek mağazasına girdik. Ben çıldırdım o minnak şeyleri görünce, bizimkine gösteriyorum tınlamıyo... Dün gece de dedim biz ne hayal kuruyoruz ne de isim konuşuyoruz. Neden diye. Konuşsak ne değişecek, nasıl olsa daha vakit var falan diye geçiştirdi. En sonunda bozucam yeminimi kalıcam hamile, o olacak yani

Ya bi de pazar sabahına kahvaltıya eşimin 2 arkadaşı gelicek. Neler yapsam? Tatlı olarak vişneli pudingli tatlıyı yapsam mı? :26:

artenacım ben hazır yufkadan bi börek yapıyorum çok hoşumuza gidiyo eşimle. İstersen vereyim arifin dene. Yufkaları 5'e böl üçgen şeklinde. Sigara böreği gibi küçük üçgenler olmıycak. patatesli harcını hazırla. Geniş yere koy harcını yufkayı sar.sigara böreği gibi çok sıkı sarma ama. bi kaba su koy. bu sardıklarını suya sok çıkar çok hafif sık tepsiye diz. Hepsine aynı işlemi yaptıktan sonra dizdiklerini ortalarından karnıyarıkta patlıcanı kestiğin gibi kes. yağ gezdir üzerleerine. 175 derecede üstü kızarana kadar pişir.sıcakken güzel oluyo çıtır çıtır soğuyunca hoş olmuyo.

meşhur kremşantili kurabiyedende yap =)içine fındık kırığı koy ben en son öyle yaptım misafirlerim bayıldı.
Diğerlerini normal kahvaltılık koyarsın. Omlet, kızarmış sosis, patates kızartması filan.
Tatlı olarakta ben etimek tatlısını çok beğendim. 1 kere yaptım ama çok güzeldi.

Teşekkürler elif Böreği de şantili kurabiyeyi de yapayım o zaman. Bi de sucuk-sosis, yeşillikler, kahvaltılıklar ve bir karadenizli olarak muhlama

Elif senden öğrencek çok tarif var anlaşılan :) Teşekkürler paylaşımların için, bende yapıyım bakalım bu böreği.

mesai bitse de gitsek akşama menülerde neler var hanımlaaaar,

Demet karnında bi sorun vardı gittin mi dr.a canım noldu? benim de birkaç gündür sağ mememde bi ağrı var koltuk altıma kadar vuruyor... ama azalıyor bi kaç gündür... şimdi regl olucam o nedenle de kestiremiyorum ağrının geçip geçmediğini... regl den sonra geçmezse ben de göstericem dr.a.

bizim bu akşam menü de domates çorbası kabak mücver ve makarna var :)

kızlar akşama benimde misafirlerim eşimin bekar arkadaşları gelecek maç izlemek için.. onlar maç bakar bende odamda dizilerimi izlerim:) eve gidip bi ortalığı toparlamam lazım ama pastalarım falan zaten çok var... belki bide böreginizi deneyebilirim:) çalışmak istemiyorum bende.. sürekli yorgunum ama napalım çalışmalıyız

biz bayram tatilinden döndük...
bu sabah indik otobüsten annem ve babamdan ayrılmam felaket oldu... eşimlere gidene kadar ağladım gözlerim balon gibi oldu... aynen annemde saatlerce ağlamış benden sonra... ben bu duruma ne zaman alışacam ya
vedalaşma haricinde tüm tatilim harika geçti bol bol ailemle vakit geçirdim. biraz kocişle ayrı kaldık ama olsun napalım. bi de bayağı yorulduk evimize girince anladık. bi orda bi burda gezdik durduk tanıdıkları. sabit bi yer olmayınca kötü oldu.
kurban kesenlere Allah kabul etsin diyorum. bizde seneye inşallah..
elifcim cafe işinizde hayırlı olsun, eminim çok güzel sonuçlar elde edeceksiniz. olumlu düşünelim:)
off eve geldik yine bi ton iş çıktı. odaları taşıdık. küçük oda iyi ısınıyo kışı orda geçirecez o yüzden koltukları felan taşıdık. diğer oda karman karışık yetiştiremedik eşim akşam işe gitti yarına kaldı. pofff tatil boyunca hiç iş güç yapmadıydım ne güzeldiii

Selam kızlar, çok yorgunum hiç ama hiç çalışmak istemiyorum.Hatta komple işi bırakasım var

al benden de o kadar yaa bu evlilik ve iş hayatı ne yorucu arkadaş
sabahları uyanınca eşime gitmiceeemmm die naz yapıyorum sürekli..eminim evde kös kös oturmaya da dayanamayız da şimdi zor gelio
seneye yarım güne geçesim var ya fikrimden vaz geçmessem tabi:26: bakalım kararsızım..

oysa çk şükür eşim herşeyime yardım ediyo bulaşıktan temizliğe tabi arada kaytarıo ama olucak o kadar bu aralar oyuna dadandı nette sürekli başına oturmaya çalışıo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…