2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

cnm ya bzde de o sıkıntı var oturma odam 2camlı bide balkonlu tek petek ısınmıyo kuzey cephe üstelik
salon tek cam 2 petek ara oda ve sıcacık...tv yi taşıyıp salona mı geçsek dios ama mobilyalara kıyamıyoruz hepsini değiştirsek de çok iş yemek odası takımı var oooff..fotolarım vardı sanırım bakabilirsin

bizimde salonumuzda çift taraftan kocaman camları var ve bi tanesinin altına petek koymamışlar biz yaptıralım dedik sonra gelip bakanlar petek koydursanız bile istediğiniz kadar ısınmaz çok yakar felan dediler bizde kışı küçük odada geçirmeye karar verdik. biz ev kurarken ayrıca bi oturma odası yapmamamıştık eşimde bende istemedik onun yerine bazalı dolaplı bi misafir odası yapmıştık. o odaya geçtik işte ama bazayı felan diğer odaya yerleştiremedik bakalım zaman bol elbet yerleşiriz :) öyle koca odayı taşımak zor olur canım. biz tv sehpahası tekli koltuğu ve üçlü kanepeyi aldık değiştik odayı diğerleri salonda kapadıkta kapıyı misafirde gelirse napacaz bilmiyorum

ya özledim burda muabbet etmeyi,işyerinde bilgisayarlar kontrol ediliyomuş kimin nereye girdiğine bakıyolarmış o yüzden giremiyorum,akşam gelincede malum yorgunluktan laptobu açamıyorum bile...iyidir herkes inş,bizde film izlicez onu ayarlıyorum şimdi,'saklambaç' çok tavsiye ettiler,bakalım güzelmiymiş,hiç kendimize vakit ayırmıyoruz yaa,nedir bu isyan ettim artık film izlicem mısır patlatcam,hep iş hep iş,yiter yaa

:) benimde canım hiç çalışmak istemiyor,Demet sağlık sorunun vardı yanlış hatırlamıyorsam ne oldu gittin mi doktora?

Gittim ama bir şey anlamadı Perşembe günü kadın doğuma gideceğim bakalım ne diyecek

Bende çalışıyorum maalesef..Bizim c.tesi yoğun olmuyor ama işe geldikten sonra gün bitiyor.. zaten bu sabah kalkmak çok zor geldi, hasta olucam sanırım boğazlarım ağrıyo..

Bende çalışıyorum maalesef..Bizim c.tesi yoğun olmuyor ama işe geldikten sonra gün bitiyor.. zaten bu sabah kalkmak çok zor geldi, hasta olucam sanırım boğazlarım ağrıyo..

geçmiş olsun cnm
bana da zor geliyo kalkmak ya.. ama yarın pazar diye diye kalktım:) bu akşam da eşimin arkadaşları çagırmış oraya gidicez galiba halimde yok ama..

ben varım demetcim...ben akşam 7 ye kadar çalışıcam

Seninkide zormuş 7 çok canım ya

Cumartesi günleri sadece oturmaya geliyoruz ofise çalışsak gam yemeyeceğim.Eşim evde ne güzel uyuyor

geçmiş olsun cnm
bana da zor geliyo kalkmak ya.. ama yarın pazar diye diye kalktım:) bu akşam da eşimin arkadaşları çagırmış oraya gidicez galiba halimde yok ama..

sağol canım, bir gün yetmiyor işte, haftasonu çalışmasak ne güzel olur, bir gün dinleniriz,diğerinde ev işleriyle uğraşırız..

Seninkide zormuş 7 çok canım ya

Cumartesi günleri sadece oturmaya geliyoruz ofise çalışsak gam yemeyeceğim.Eşim evde ne güzel uyuyor

İş olduğunda gelsek ne güzel olur, 2 haftadır gelmemiştim c.tesileri, sabahları erken kalkmıştım ama biriken işleri halletmiştim evde..

Amin.......................

sizler için bndende kocaman AAAMMMİİİNNN..

halimize şükür bnde hafta içi 16da çıkıyorum die mızmızlık ediyorum :26: utandım biras
gerçi bnm işim çk yorucu 8saat aralıksız (tuvalate bile patlama anında gidecek kadar) 23 tane 5yaş grubu öğrenciyle uğraşmak feciii... bazen çıldırmaya geliyorum öğleden sora vakit geçmio die..

Allah hepimize kolaylık versin amin

sağol canım, bir gün yetmiyor işte, haftasonu çalışmasak ne güzel olur, bir gün dinleniriz,diğerinde ev işleriyle uğraşırız..

süper olurdu cnm ya o kadar ihtiyarcım varki buna...

kızlar herkese günaydın hepimiz yoğun bir bayram geçirmişiz anlaşılan, daha nice güzel telaşlı bayramlarımız olsun inşallah.
elif bir tarif vermiş benim de biraz değişiği olan tarifim var; dörde böldüğümüz yufkaların her parçasını tekrar üçe bölüyorum daha sonra üzerine sürmek için önceden eritip kaynattığım tereyağı, zeytinyağı ve su karışımını fırça yardımıyla yufkama sürüp üzerine ikinci kat yufkamı ekliyorum ve yine aynı karşımı sürüyorum. daha sonra üzerine kavurduğum kıyma, soğan ve maydanoz tabi tuz karabiber pul biber karışımımı ekleyip çok sıkı olmamak üzere sarıyorum. 1 saat buz dolabında dinlendirdikten sonra üzerine yumurta sarısı ve zeytinyağ karşımı sürüp karnıyarık şeklinde kesiyorum. En son kestiğim yerlere ince dilimlenmiş biber ve domates ekleyip pişiriyorum. Eşimin ve ailesinin bayıla bayıla yediği bi börek belki sizde beğenirsiniz. Hatta dün gece eşime ve arkadaşlarına 4 tepsi yapıp gönderdim
bu arada böreği peynirli olarakta yapabilirsiniz

günaydın kızlarrr.. Az şekerli çok güzel bi tarif vermişsin bende yapmak istiyorum bunu yaa. Eşim bayılır kıymalı böreğe. Ölçüleriyle birlikte tam tarifini yazabilirmisin lütfen?? Birde yüfkaları soslarını sürdükten sonra kesiyosun dimi.?

günaydın kızlaaaaar, oooff bugün pazartesi yaa, hiç sevmediğim gün. zorla kalktım sabah bende çalışmak istemiyorum evimde uyumak istiyorum, ama çalışmamız gerekiyor malesef.

cumartesi çalışanlara Allah yardım etsin bende önceden çalışıyordum 4-5 aydır cumartesileri artık çalışmıyorum ama bellide olmaz, müdürlerimiz değişti 15 gün sonra belli olacak çalışma ihtimalimiz çok yüksek..

Günaydın hatunlarr,
işten güçten bahsetmişsiniz, ben 8-5 çalışıyorum hafta sonu da tatil ama hiç öyle cumdan temizliğimi yapayım da hafta sonu dinleneyim olmuyo,
cuma akşamı sadece makinaya çamaşır atıyorum, cumartesi tüm haftanın yorgunluğuna sabahın 6 sında kalkmanın bedeli olaraktan öğleye kadar uyuyorum bu keyiften beni anca ileride olacak bebeğim (inşAllah) mahrum bırakabilir:)) sonrası kahvaltı temizlik vs kardeşlerim falan gelir genelde geç saatlare kadar oturuz , ee pazara bi daha yoruluyorum yine öğleye kadar uyururm eşim dayanamaz kahvaltı hazırlar, bu sefer de ütü yemek işleri çıkar tüm hafta sonu bolca uyuduğumdan uyku gelmek bilmez ve pazartesi sabahı kalkmakk işkencedirrr.
ama karar verdim cumartesi öğleye kadar uyuyup pazar erken kalkıcam dediğim 9 da kalksam yeterr,

bizde küçük odaya yerleştik, sadece tv yi ayarladık o kadar, minnak köy odası gibi bi odamız oldu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…