off eve geldik yine bi ton iş çıktı. odaları taşıdık. küçük oda iyi ısınıyo kışı orda geçirecez o yüzden koltukları felan taşıdık. diğer oda karman karışık yetiştiremedik eşim akşam işe gitti yarına kaldı. pofff tatil boyunca hiç iş güç yapmadıydım ne güzeldiii
cnm ya bzde de o sıkıntı var oturma odam 2camlı bide balkonlu tek petek ısınmıyo kuzey cephe üstelik
salon tek cam 2 petek ara oda ve sıcacık...tv yi taşıyıp salona mı geçsek dios ama mobilyalara kıyamıyoruz hepsini değiştirsek de çok iş yemek odası takımı var oooff..fotolarım vardı sanırım bakabilirsin
:) benimde canım hiç çalışmak istemiyor,Demet sağlık sorunun vardı yanlış hatırlamıyorsam ne oldu gittin mi doktora?
mesai bitse de gitsekakşama menülerde neler var hanımlaaaar,
Demet karnında bi sorun vardı gittin mi dr.a canım noldu? benim de birkaç gündür sağ mememde bi ağrı var koltuk altıma kadar vuruyor... ama azalıyor bi kaç gündür... şimdi regl olucam o nedenle de kestiremiyorum ağrının geçip geçmediğini... regl den sonra geçmezse ben de göstericem dr.a.
bizim bu akşam menü de domates çorbası kabak mücver ve makarna var :)
al benden de o kadar yaabu evlilik ve iş hayatı ne yorucu arkadaş
sabahları uyanınca eşime gitmiceeemmm die naz yapıyorum sürekli..eminim evde kös kös oturmaya da dayanamayız da şimdi zor gelio
seneye yarım güne geçesim var ya fikrimden vaz geçmessem tabi:26: bakalım kararsızım..
oysa çk şükür eşim herşeyime yardım ediyo bulaşıktan temizliğe tabi arada kaytarıo ama olucak o kadar bu aralar oyuna dadandı nette sürekli başına oturmaya çalışıo
Bu arada bu gün çalışan tek benim sanırım daha 2,5 saat var
Bende çalışıyorum maalesef..Bizim c.tesi yoğun olmuyor ama işe geldikten sonra gün bitiyor.. zaten bu sabah kalkmak çok zor geldi, hasta olucam sanırım boğazlarım ağrıyo..
ben varım demetcim...ben akşam 7 ye kadar çalışıcam
Bende çalışıyorum maalesef..Bizim c.tesi yoğun olmuyor ama işe geldikten sonra gün bitiyor.. zaten bu sabah kalkmak çok zor geldi, hasta olucam sanırım boğazlarım ağrıyo..
geçmiş olsun cnm
bana da zor geliyo kalkmak ya.. ama yarın pazar diye diye kalktım:) bu akşam da eşimin arkadaşları çagırmış oraya gidicez galiba halimde yok ama..
Seninkide zormuş 7 çok canım ya
Cumartesi günleri sadece oturmaya geliyoruz ofise çalışsak gam yemeyeceğim.Eşim evde ne güzel uyuyor
İş olduğunda gelsek ne güzel olur, 2 haftadır gelmemiştim c.tesileri, sabahları erken kalkmıştım ama biriken işleri halletmiştim evde..
Aynen öyle ama 2 gün evde olsam yinede cuma akşamından temizliğimi yapar 2 günde keyif yapardım nerede o günler
Amin.......................
sağol canım, bir gün yetmiyor işte, haftasonu çalışmasak ne güzel olur, bir gün dinleniriz,diğerinde ev işleriyle uğraşırız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?