2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

ahahaa semerta bende sen gibiyim, cumartesi öğlene kadar uyuyorum hatta eşimin artık öğlen oldu uyanmıştır heralde deyip aramasıyla uyanıyorum , tembel tembel kalkıp kahvaltı yapıyorum, hiçbişeyi alıpta aman kaldırim toplayayıım demeden kös kös tv karşısında oturuyorum. eşimin çıkma saatine yakın çıkıp işyerine gidiyorum ogün akşam bi planımız oluyo zaten.. geç saatte eve geldiğimiz iiçin yine bi iş yapmıyorum.. hatta bide yarın nasılsa tatil deyip dizi falan izliyoruz çok geç yatıyoruz. cumartesi gündüzlerim bomboş geçiyor yani.

cuma akşamından temizlik yapmak daha iyi oluyor, yoksa haftasonu kalıyor öyle..

Günaydınlar,

hasta olmaktan nefret ediyorum ama bayramdan sonra yeni iş başı yaptm diyebilirim bi tek perşembe geldim sonra hasta olduğum için yine izin. bu hafta full çalışıyorum c.tesi de dahil artık bana bu hafta geçmez

bu arada artık buralarda soğudu.. bugün ilk defa kabanımı giydim 9 derece olmuş dondum... 20 lerin üzerindeydi hava birden düştü..

biz zaten uzun zamandır köşemizin olduğu küçük odamızda oturuyoruz. bu zaman kadar soğukta yoktu üşümüyoduk bakalım bugün napacaz.... ısıtıcımızı alamadık kalmamıştı bayramdan sonra gelecek dediler hala bekliyoruz.:44:

geçmiş olsun speedy daha kışın başında hasta mı oldun seeeen.. aman dikkat et havalar dahada soğuyacak.

VALLAHİ biz uzun zamandır kombi yakıyoruz 60 TL fatura kaldı burada havalar çoktan soğudu sanırım.
bide üstüne ev yeni bina olunca içi de soğuk oluyor bakalım biraz daha soğukta neler olacak :26::26::26:

geçmiş olsun speedy daha kışın başında hasta mı oldun seeeen.. aman dikkat et havalar dahada soğuyacak.

vallahi yaa daha ilk başında hasta oldum ama sanırım salgın var babamda aynı hastalıktan benimle aynı gün serum aldı

Geçmiş olsun, havaların birden soğuması hasta etti sanırım bizi.. Çok işim olmasa bugün benimde gelecek hiç halim yoktu, eklem yerlerim ağrıyo ayakta duracak halim yok kafamı zor tutuyorum.. Akşam biran önce olsa..

sana da geçmiş olsun canım canım bunca zorluktan sonra benimde tüm kaslarım ağrıyor ağrı kesici iç sende istersen iyi gelir

vafi sanada geçmiş olsun canım, inşallah bugün bitmeden iyileşirsin hemen. dikkat edin kızlar sıkı sıkı giyinin.

sana da geçmiş olsun canım canım bunca zorluktan sonra benimde tüm kaslarım ağrıyor ağrı kesici iç sende istersen iyi gelir

içiyorum canım, onun sayesinde biraz ayakta durabiliyorum, biraz uyuklama yapıyor sadece.. yarın için izin almaya çalışacağım, dinlenmeden toparlayamacağım sanırım..

içiyorum canım, onun sayesinde biraz ayakta durabiliyorum, biraz uyuklama yapıyor sadece.. yarın için izin almaya çalışacağım, dinlenmeden toparlayamacağım sanırım..

evet canım yatıp dinlenmek çok iyi oluyor fırsat olursa izin al dinlen kesinlikle

vafi sanada geçmiş olsun canım, inşallah bugün bitmeden iyileşirsin hemen. dikkat edin kızlar sıkı sıkı giyinin.

sağol canım,aslında çok sıkı giyiyorum lahana bebek gibi, hiç bu kadar üşümemiştim bu seneye kadar, bu konuda doktora gitmeyi düşünüyorum, kazak üstüne hırka giyiyorum hala içim üşüyor..

spidi geçmiş olsun canım bizde nezleyiz eşimle. ikimizde burun çekip duruyoruz.

Lemancım cuma günü sizde maç izliycekti eşinin arkadaşları, heralde sinirden ewde baya bi kıyamet kopmuştur. O kadr çok sinirlendimki maçtan anlamam ama kötü oynadıklarını ben bile anladım yani.

c.tesi günü 4 makine çamaşır yıkadım kızlar. Birde temizlik yaptım. Annemlere gittik orda kaldık. 3 gündür yemek yapmıyorm. cuma babanneme dawetliydik. Dün de kocacım sağolsun sakın yemekle uğraşma kahvaltılık yeriz dedi.
ya o kadar etrafı toparlıyosun anında tekrar dağılıyo, şu ew işleri ne nankör dimi yaa

bizim bu ay elektrik faturası 100 geldi, bundan sonra 200 e kadar çıkar herhalde yaa, ne zormuşş ev geçindirmesi, evimi çok seviyorum ama 2 sene sonra sözleşme bitipte borçlarda bittiğinde kaloriferli eve geçmek şart oluyo,

cuma günü aralarını yapmaya çalıştığımız arkadaşların işi çıktı gelemedi, onlar bugün gelecekler.. yeni evli komşularımız geldi onlarla beraber izledik ama sinir olduk berbat oynadılar çünkü.. bakalım yarın rövanşı var ama izlemek bile istemiyoruz artık..

sizin cafe işi nasıl gidiyor, yeri tutmuştunuz eşyaları alıyordunuz dimi en son?açılış ne zaman?

Valla bizimde hiç izleyesimiz yok. Hepsi birbirinden berbattı. Cafe işi iyi gidiyo. Eldeki para bitti bugün hediyelik bilezikleri bozdurucak artık eşim. Eşylaar alındı bugün tezgah filan monte edilcek. Ağızdan ağıza yayıyoruz şimdi. Reklamı yapmaya başladık bakalım :) Rabbim utandırmasın işallah. Çok korkuyorum lemancım ya parayı bi kenara bıraktım artık eşimin üzülmesini istemiyorum. Onun suratı asık olunca içim huzursuz oluyo kıyamıyorum hiç. Zaten burda yapayalnız. Herşeyle bi başına uğraşıyo yawrum.

ay canım benim inşallah eşinin beklediğinden daha iyi olur herşey hiç üzülmezsiniz

inşallah herşey çok güzel olur.. sanırım sıfırdan yapıyosunuz herşeyi, tezgahı falan yokmuydu yani öncedende cafe olan biyer değilmiydi tuttuğunuz yer? siz güzel kaçak çay alın, çay güzel oldu mu gelir herkes hatta kaçak çayıda odun ateşinde semaverde yapın dadından yenmez :))) sırf çayı güzel biyer bile tercih edilebilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…