inşallah herşey çok güzel olur.. sanırım sıfırdan yapıyosunuz herşeyi, tezgahı falan yokmuydu yani öncedende cafe olan biyer değilmiydi tuttuğunuz yer? siz güzel kaçak çay alın, çay güzel oldu mu gelir herkeshatta kaçak çayıda odun ateşinde semaverde yapın dadından yenmez :))) sırf çayı güzel biyer bile tercih edilebilir..
sıfırdan yapıyoruz canım. demleme yapıcakmış çayı benim kocacık. Bakalım nasıl yapıcak. Ewde bi deneme yaptırayım ben ona. Hamburgerleri sandwichleri denedik ama şu çayı da bi denemek lazım :) Geçen ewde milkshake yaptım. Öğrettim eşimede. onu da yapıcak :)
Elif,
Böyle şık şık saklama kutuları alırsınız şeffaf haftasonları falan sende kek,börek,tiramisu,amerikan salatası, değişik tatlılar falan yapabilirsin genelde ev yapımı şeyler güzel gidiyor..
dayımın büfesi vardı oradan biliyorum
Bende öyle düşünüyorum canım. Kurabiye kek filan yaparım arada. Birde çikolata toplarından yapıcam. Çay, kahve içenlerin yanına arada ikram eder eşim dikkat çeker hoşlarına gider bellki dimi.
kocacık deyince güldüm bi... bende diyorum arada ama benimki sinir oluyor, kocacık, bebişim, cicim gibi şeyler deme bana diyorbende inadına diyorum bazen..
kahve firmasıyla anlaşsanız bi makina verirler heralde.. gerçi onunda bi kotası falan olabilir. ama pratik oluyo inşallah verirler.. ayy ne heyecanlıdır yaa, nasıl bir cafe olacak daha çok yemek yenen biyer gibi mi? akşam kaça kadar açık olacak mesela, bazı günler canlı müzik falan olsa, haftanın iki günü gibi, ünv öğrencileriyle anlaşırsınız çalar söylerler.. tavla, jenga vs gibi oyunlarda güzel olur.. ayy tütsü falan da yakın hoş koksun içerisi..
bazı günler sinema günü yapabilirsiniz..
bak nargile koyun olurda yolum falan düşerse o tarafa gelir içerim
açık yeri yok cafenin canım ya nargile koyamıyoruz malesef. Ama eğer iş olurda cafe tutarsa yaza dükkanın önünü kırdırıp 2 masa atmayı düşünüyoruz bakalım.
genelde buna uyarım canım evim pis değildir ama bal dök yala deyimini de kullanamamgel sor bana hayatımı yaşıyorum sadece geziyorum,eğleniyorum
En iyisini yapıyosun, sabah ki muhabbetin üstüne iyi oldu bu yazı, ee bari hafta sonlarını yemesek temizlikle falan, benim bu yazıyı evimin duvarına falan asmam gerekir etkisi uzun süre sürsün istersemm
cuma akşamı iyice yorul tüm işlerini bitir canım haftasonun sana kalsınen rahat böyle oluyor ben öyle yapıyorum. bu hafta c.tesi de çalışıcam mesela. onun için yarına falan toz alır bi süpürüm yeter
yada haftasonu eşim yapar
Ah bi de içim rahat etse, dün bile kendimi zor tuttum şöyle bi ortalığı süpürmemek için, umutsuz ev kadınlarındaki nermini gördükçe korkuyorum,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?