2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Hemde nasıl değişti, o zamanlar kaç yorgan yeter hangi sitede indirim var telaşındaydık ama sanki o telaşlar o anlar daha bi tatlıyıdı ya baksana 2 ayı devirdik bile ey gidi eyy,
o zamanlarda evlenenlerin topiklerini okuyodum napıyolar acaba diye, şimdi tam içindeyiz o merakla beklenen evliliğin, ama şunu anladım evlilik kendi evin kendi yuvan ayrı bişeymiş anne evi her zmana özleniyo ama anneme gittiğimde de evimi özlüyorum hemen, yeni yeni yemekler öğreniyorum, he bu arada şu ıslatarak yaptığın böreği hiç yemedim ama acayip canım çekti nasıl olduysa bugün yufka alıp yapıcam inş.

elif, kafeniz hayırlı olsun.. bol kazanç getirsin

Ah bi de içim rahat etse, dün bile kendimi zor tuttum şöyle bi ortalığı süpürmemek için, umutsuz ev kadınlarındaki nermini gördükçe korkuyorum,

aynennnn dün akşam kocamla izlerken suratındaki ifadeden anlayabiliyodum düşüncelerini. çünkü ben de bişey damlamasına, leke olmasına tahammül edemiyorum. leke çıkarmada üstüme yoktur aslında da neyse..

evliliğin ilk zamanlarındaki temizlik takıntımı azaltmaya çalışıyorum, büyük ölçüde başardım da. eşim eve geldikten sonra bi tek masayı toplayıp bulaşıkları diziyorum makineye hepsi bu.

ay canım benim yakında olsan ben yapıwerirdim sana yaaa.. yapınca haber ver beğenecekmisin bakalım. O dönem heyecanlar güzeldi gerçekten ya. Stres doluydu ama çok güzeldi. ama ewlilik ayrı bi güzel. Sewdiğim adamla uyumak, uyandığımda onu görmek, yemekler hazırlamak ve beğenilmek... Akşama kadar özlüyorum kocacığımı. GEçen diyo ki biz 6 sene uzakttan nasıl dayanmışız, ewlilik ne güzel şeymiş Tabiki pürüzler oluyo,tartışmalar oluyo, hele ki yorgunluk çok oluyo ama olsun o kadarda yahuu

Artenacım canım çok sağol işallah hayırlı olur..

Günaydın kızlarrr, sitede çalışma vardı diğmi sabah giremedim de,

Elifçim senin tarifi hafta sonuna bıraktım canım benim koca tutturdu ben ıspanaklı börek yapcam diye, ama varya bi keyifli ki aldım çayımı oturdum içerde baktım ki sadece bi tutam ıspanağı yıkayabilmiş acıdım tabii, güya ben elimi sürmeden fikir bile vermeden kendi kendine yapabilirmiş hemde annanesininkinden! birlikte yaptık ama çok zevkliydi çok eğlendim durup durup bıncıkladım yüzünü gözünü haşere çocuklara benziyodu, oturup o geç saatte affedersiniz mal gibi yedim, sabahta kahvaltı falan yapmadım hala tokum yani,
Ama yufka bol bol aldım ki senin böreği de en kısa sürede yapıcam, Cafenizde size başarı huzur bol kazanç getirsin güzelim, ne güzel işte yeni bi heyecanınız var o cafe varya sizin çocuğunuz gibi olucak, biz hala kapanan cafemizin resimlerine dahi bakamıyoruz üzülüyoruzz

sewiyorum sizi kızlar yaaa. Çok sağolun iyi dilekleriniz ve moralleriniz için.

Semerta (ismin ebruydu dimi ya böle semerta demek komik oluyo ) eşin marifetli heralde canım bi erkeğin börek yapması maşallah büyük beceri aferin valla. benm kociş akşamları hiçbişey yaptırtmıyo bana. O gelene kadar yemeği yaptım hemen. Yedikten sonra mutfağı toparlamama bile fırsat vermiyo. Yanıma gel, yanımda otur, yanlız bırakma beni. Çocuk gibi ya hep ilgi istiyo. Ama son günlerimiz böyle akşam başbaşa vakit geçirdiğimiz. Artık akşamları hep cafede olur tahminimce.

Günaydın eylül gelinleri istanbulda berbat bir hava var ruhum daraldı iyice bu arada pazar günü kızkardeşim ve teyzemler yemeğe geliyor ne yapacağıma karar veremedim hala :26:

Demet canım adım, eşim maşallah marifetli bütün gün konuştu bi börek yapıcam parmaklarını yiceksin sen hiç karişmcaksın ben yapıcam dedi ama yardımımı almadan yapamadı tabi,
akşamalrı tek başına evde durmazsın canım cafede olursun sende işin olmadığı zamanlarda eşinin yanında olursun varlığın ona güven verir eminim özellikle ilk zamanlar ilk müşteriler heyecan verir eli ayağı dolaşır:)) biz misafir geldiğinde nasıl oluyoruz

Günaydın eylül gelinleri istanbulda berbat bir hava var ruhum daraldı iyice bu arada pazar günü kızkardeşim ve teyzemler yemeğe geliyor ne yapacağıma karar veremedim hala :26:

Evde tembellik yapma havası, fincana kahveni koyacaksın battaniyenin içine girip kitabını okuyacaksın, bir müddet sonra gözlerin kapanmaya başlayacak, bir bakmışsın uyumuşsun yani benim hayalim, çok uykum varda

Nerede o günler.Evde vakit geçirmeyi özledim.Geçen yıl bu zamanlar evdeydim ne güzel

Hayalin inanılmaz güzel. Bak bende hep şunu hayal ederim. Yağmur yağıcak dışarda, perdeyi açıcaksın. pijamaları giyip battaniyenin altına giriceksin. Güzel bi romantik film takıcaksın. Kahve sevmem ama sütle yapılmış bisalep güzel olur şöyle tarçın kokulu. kocişinde omzuna yatıcaksın. O gün hiiç iş yapmıycaksın. ooh ne güzel.. Sonra yine aynı yağmur sesiyle keyifli keyifli uyucaksın.

Bu da güzelmiş yaw, camıda aralıycaksın biraz toprak kokusuda gelecek, hafif ürpereceksin soğuktan.. Kocişimizde yanımızda nasılsa, ısıtır bizi

Bu da güzelmiş yaw, camıda aralıycaksın biraz toprak kokusuda gelecek, hafif ürpereceksin soğuktan.. Kocişimizde yanımızda nasılsa, ısıtır bizi

valla en güzel kocacım ısıtıyo ya canım benim bi sarmalıyo üşüyünce sıcacık oluyorum. o üşüyüncede diyo hadi bu sefer sen ısıt. Sen kocamansın sarmalayamıyorum ki diyorum

kızlar napıyosunuz ya hayalleriniz beni içine aldıı, zaten uyku modundayım, geçen tv de 72. koğuş çok geç saate koymuşlar izleyemedim bari filmi bulayım da şı hayallerinizi gerçekleştireyimm, zaten ufo denen alet hiç ısıtmıyo beni hep battaniye alıyorum üstüme,
ya evli çalışan bayanların mesaisi 10 da falan başlasa ya bi de erken bitseee, ee hiç çalışma bari de denebilir

valla en güzel kocacım ısıtıyo ya canım benim bi sarmalıyo üşüyünce sıcacık oluyorum. o üşüyüncede diyo hadi bu sefer sen ısıt. Sen kocamansın sarmalayamıyorum ki diyorum

Benim kocişde evde üşüdüm deyince, hemen gelip sarılıyor ısıtayım modunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…