semerta ; geçmişe dalmışım ya ben bu topiğe nisan ayında yazmaya başlamışım sen benden önceden beri varsın. Ay o zamanki dertlerimizi okuyorum. Aslında 1 sene bile olmadı ama hayatımız ne çok değişmiş. Düğündü gelinlikti ailelerdi derken şimdi hayatımız nasılda değişti. Ayy nostaljik yaptım
Ah bi de içim rahat etse, dün bile kendimi zor tuttum şöyle bi ortalığı süpürmemek için, umutsuz ev kadınlarındaki nermini gördükçe korkuyorum,
Hemde nasıl değişti, o zamanlar kaç yorgan yeter hangi sitede indirim var telaşındaydık ama sanki o telaşlar o anlar daha bi tatlıyıdı ya baksana 2 ayı devirdik bile ey gidi eyy,
o zamanlarda evlenenlerin topiklerini okuyodum napıyolar acaba diye, şimdi tam içindeyiz o merakla beklenen evliliğin, ama şunu anladım evlilik kendi evin kendi yuvan ayrı bişeymiş anne evi her zmana özleniyo ama anneme gittiğimde de evimi özlüyorum hemen, yeni yeni yemekler öğreniyorum, he bu arada şu ıslatarak yaptığın böreği hiç yemedim ama acayip canım çekti nasıl olduysa bugün yufka alıp yapıcam inş.
günaydın kızlar..
Günaydın canım.. Nasılsın ?
Dünden daha iyiyim canım, bol bol meyve yiyorum vitamin almak için.. Sizin cafe işleriniz nasıl gidiyor, ne zaman açmayı düşünüyorsunuz?
Günaydın canım.. Nasılsın ?
Dünden daha iyiyim canım, bol bol meyve yiyorum vitamin almak için.. Sizin cafe işleriniz nasıl gidiyor, ne zaman açmayı düşünüyorsunuz?
Havalar çok aldatıyo bizi canım ya sabah güneşli burda ama iş çıkışı soğuk oluyo. Güzel havaya inanıp ince giymiyceksin. Benim eşimde hasta. Dün ona tavuk suyuna çorba yaptım hasta çorbası. Meyve edirdim bide bol bol..
Cafe 10 güne açılır heralde. Kuzucum uğraşıyo bakalım.
Havalar çok aldatıyo bizi canım ya sabah güneşli burda ama iş çıkışı soğuk oluyo. Güzel havaya inanıp ince giymiyceksin. Benim eşimde hasta. Dün ona tavuk suyuna çorba yaptım hasta çorbası. Meyve edirdim bide bol bol..
Cafe 10 güne açılır heralde. Kuzucum uğraşıyo bakalım.
Evet canım ya cumartesi günü ayaklarım çok üşümüştü, ondan sonra hasta oldum.. Dünde eşime hasta nazı yaptım, yemekleri o hazırladı, sabahta peşimde zorla pekmez yedirmeye çalışıyorEşinede geçmiş olsun, senin böyle ilgilenmen karşılığında hemen iyleşir bişeyciği kalmaz..
Cafeniz yüreğinizden geçen gibi güzel olur inşallah.. Yolumuz ordan geçerse çayınızı içmeye geleceğiz haberin olsun..
sewiyorum sizi kızlar yaaa. Çok sağolun iyi dilekleriniz ve moralleriniz için.
Semerta (ismin ebruydu dimi ya böle semerta demek komik oluyo) eşin marifetli heralde canım bi erkeğin börek yapması maşallah büyük beceri aferin valla. benm kociş akşamları hiçbişey yaptırtmıyo bana. O gelene kadar yemeği yaptım hemen. Yedikten sonra mutfağı toparlamama bile fırsat vermiyo. Yanıma gel, yanımda otur, yanlız bırakma beni. Çocuk gibi ya hep ilgi istiyo. Ama son günlerimiz böyle akşam başbaşa vakit geçirdiğimiz. Artık akşamları hep cafede olur tahminimce.
Günaydın eylül gelinleri istanbulda berbat bir hava var ruhum daraldı iyice bu arada pazar günü kızkardeşim ve teyzemler yemeğe geliyor ne yapacağıma karar veremedim hala :26:
Evde tembellik yapma havası, fincana kahveni koyacaksın battaniyenin içine girip kitabını okuyacaksın, bir müddet sonra gözlerin kapanmaya başlayacak, bir bakmışsın uyumuşsunyani benim hayalim, çok uykum varda
Evde tembellik yapma havası, fincana kahveni koyacaksın battaniyenin içine girip kitabını okuyacaksın, bir müddet sonra gözlerin kapanmaya başlayacak, bir bakmışsın uyumuşsunyani benim hayalim, çok uykum varda
Nerede o günler.Evde vakit geçirmeyi özledim.Geçen yıl bu zamanlar evdeydim ne güzel
Hayalin inanılmaz güzel. Bak bende hep şunu hayal ederim. Yağmur yağıcak dışarda, perdeyi açıcaksın. pijamaları giyip battaniyenin altına giriceksin. Güzel bi romantik film takıcaksın. Kahve sevmem ama sütle yapılmış bisalep güzel olur şöyle tarçın kokulu. kocişinde omzuna yatıcaksın. O gün hiiç iş yapmıycaksın. ooh ne güzel.. Sonra yine aynı yağmur sesiyle keyifli keyifli uyucaksın.
Bu da güzelmiş yaw, camıda aralıycaksın biraz toprak kokusuda gelecek, hafif ürpereceksin soğuktan.. Kocişimizde yanımızda nasılsa, ısıtır bizi
valla en güzel kocacım ısıtıyo ya canım benim bi sarmalıyo üşüyünce sıcacık oluyorum.o üşüyüncede diyo hadi bu sefer sen ısıt. Sen kocamansın sarmalayamıyorum ki diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?