2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

ahaa, sabah işe gelirken kurduğum hayalden bahsedeyim sana.. Bi kere haftasonu zaten çalışma olmayacak, biz evliyiz ya çarşambada izinliyiz.. İşimiz evimize 5 dk yürüme mesafesine taşınacak, sabah mesai 10 da başlayacak,5 de bitecek.. öğle arası 1 saat mola.. Yani milli piyangodan büyük ikramiye çıkması gibi bir hayal

vafi bayıldım hayaline :) Ah keske,keske demekten baska bişi diyemiyorum ne yazik ki

Hayali bile güzel

yani biz kadınlar bunu istiyoruz nolur sanki yapsalar, hobi gibi işe gidip gelsek bi taraftan telefonlara bakıp işimizi yaparken bi taraftan akşam marketten şunu şunu alim aa şu da eksikti mutfağım dağınıktıı taa yemek yapıcam diye düşünüp iş verimimiz düşsün ki dime ama, rahat çalışma koşulları versinler tam potansiyel çalışalımm,

vafi bayıldım hayaline :) Ah keske,keske demekten baska bişi diyemiyorum ne yazik ki

Bekarken çalışmayı seviyordum,evlendikten sonra biraz zor gelmeye başladı çalışmak.. Sanırım evlendikten sonra hepimizin kafasından iş saatlerimizin biraz daha kısa olması geçmiştir..

dimi ama, sanki çok şey istiyoruz

tünaydın hanımlar.. ben daha yeni kendime gelebildim, sabah öyle bir uykum vardı ki boş boş bakınıyodum.. uyumak istiyorum yaaa çok uykum var beniiiim....

selam hanımlar..
ay hayallerineze bayıldım valla benimde bu günlerde ki tek hayalim evimin her tarafının sıcacık olması çünkü çoook üşüyorummm. odadan mutfağa gitmek işkence ve kat kat giyinmekten hantal bi insan oldum:)) dün eşimin doğum günüydü sabah geldi eve bi de hastaydı dışarda bişeyler yaparız diye düşünmüştük ama hasta olunca vazgeçtik evde güzel bi yemek yedik. sonra pasta aldık kesti aşkım yaşlanıyo diye pek üzgündü yavrucum sonrada hediyesini verdim trabzondan ts cluptan aşkım için atkı bere almıştım bi de baskılı kupa onları verdim şaşırdı, sevindi canım. 17 side de 8 yılımız bitecek 9 a girecez aşkımlaa güzel bişeyler yapmam gerek gerçi oda kesin planlar peşindedir çok heyecanlıyımmm

tünaydın hanımlar.. ben daha yeni kendime gelebildim, sabah öyle bir uykum vardı ki boş boş bakınıyodum.. uyumak istiyorum yaaa çok uykum var beniiiim....

Dün sabah bende böyleydim, vücudumda kırıklık vardı.. Vitamin takviyesi yap canım, hasta olmayasın..

hey heyy merhaba kızlar yazmmıyorum ne zamandır ama okuyorum hep neler olmuş diye evlendikten sonra bende dakika hesabı yapıyorum bekarken iş çıkışı mağaza gezerken şimdi market geziyorum .. daha iki ay olmadı ama akşam yapıcak yemek bulamıyorum allahtan yemek topiği varda ordan fikir alıyorum .. ben 9 da işe geliyorum 5 20 da cıkıyorum ama yinede yetmiyor saatler özledimmmmmmmmm herkeziii

ben bu konuda sizden şanslıyım heralde. Ewim işyerime 5 dk. 1 saat öğle arası molam var. ewe gidebilirm yani istesem. hatta ilk günler eşim ewdeyken gidiyodum kahvaltıya bekliyodu beni o da. mesai saatlerim sabah 8 akşam 5. ben 8 de ewden çıkıyorum 5 geçe işteyim. h.sonu da tatilim.

sofistike maşallah daha uzun yıllar görmek nasip olsun. 21'i de bizim 6. yılımız doluyo 7ye giriyoruz artık. bende bişeyler yapayım diyorum, aslında pasta yapmak istiyorum ama p.tesi gününe denk geliyo. belki pazardan yaparım. marshmallowdan şeker hamuru yapmayı öğrendim ama daha yapmadım. belki onu deneyebilirim zor gelmezse.

sizede maşşallah canım. bende bişeyelr yapıyım diyorum ama belki dışarda oluruz o gün yaptıklarım boşa gitmesin. şeker hamurumu hani şu pastaların üzerini kaplıyolar o dimi nasıl kolaymı yapımı?
şimdi eşimle dışarıya çıkıcaz görüşürüz hanımlar

valla canım gerçek şeker hamuru pahalı ve benim burda bulmam zor. marshmallowdan yapmayı öğrendim. Denicem bakalım kısa zamanda. hani bim de satılıyo ya pmbe ve beyaz renkleri var bi paketin içinde. onlardan oluyomuş.

Lokumdan da oluyomuş canım gıda boyasıyla renklendirip elinde hamur gibi yoğurunca gayet güzel şekil alıyormuş,
Marsmallow yumuşak beya fos fos yapışır sanki ele hamur kıvamında olması için içine başka şeyler mi katılıyo acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…