Lokumdan da oluyomuş canım gıda boyasıyla renklendirip elinde hamur gibi yoğurunca gayet güzel şekil alıyormuş,
Marsmallow yumuşak beya fos fos yapışır sanki ele hamur kıvamında olması için içine başka şeyler mi katılıyo acaba
ewet lokumdanda oluyomuş.. onuda arkadaşım dün denedi tadına bugün bakıcak bakalım nasıl olmuş :)
ben burdan gördüm bak. bunu pastaya uygulamayı düşünüyorum.
ewet lokumdanda oluyomuş.. onuda arkadaşım dün denedi tadına bugün bakıcak bakalım nasıl olmuş :)
l]
ben burdan gördüm bak. bunu pastaya uygulamayı düşünüyorum.
yürüt canım yürüt afiyet olsun=) benimde ewde internetim yok. işyerideyken bakıyorum işte böyle. mesajın diye düzenlenmiş ama anlamadım.
Elifff acayip yutkunuyorum muftinlere acayip için gitti, hele o kakaolu, haşhaşlı olanlar aman Allahım yemiş kadar oldumm derler ya ben bi 10 tane olsa indiririm mideye o derece canım çekti ellerim falan titriyo
yaa demet sorma valla bende şimdi bisküvili muffinleri inceliyodum. Ay hepsini yapasım var denemeye cesaret edemiyorum. ama bisküvili olanı deneyebilirim. canımda nasıl tatlı istiyo. uff olsada yesek.
yürüt canım yürüt afiyet olsun=) benimde ewde internetim yok. işyerideyken bakıyorum işte böyle. mesajın diye düzenlenmiş ama anlamadım.
ayy sizler böyle yemek tarifleri deyince bende ne zamandır bir arşiv yapayım diyodum da unutuyodum o aklıma geldi.. sonra acaba hazırda yapılmış bir arşiv varmıdır diye googleda arattım varmış, hemde çok güzelmiş program şeklinde yapmışlar.. benimde evde intim yok, bu bilg'a deneme amaçlı kurdum, int olmadanda çalışıyor.. flasıma attım evdekinede kuracam... şimdi link vermek de yasakmış ya nasıl yapsam da verebilsem acaba o programı size yaa :26:
bende baktım o bloğa güzel şeyler var gerçekten bende mufffin yapmak istiyorum ama benim kociş hepsini birden yer die düşünüorum 12 tane kalıp var zaten
hangi blok bu yaa? ben açtığımda elifin verdiği link silinmişti göremedim.. www ve com suz olarak adını yazsanız olur mu acabaaa? :26:
leylanın kahve dükkanı
leyleilekahvesohbeti bebişim..
elif çikolatalı top tarifini almıştım bayramda annemlere giderken yaptım götürdüm kardeşim bayıldı lezzet topları dio onlara hatta orada da yaptım teşekkür ederim tarif için tekrardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?