2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

ewet lokumdanda oluyomuş.. onuda arkadaşım dün denedi tadına bugün bakıcak bakalım nasıl olmuş :)

l]

ben burdan gördüm bak. bunu pastaya uygulamayı düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
ewet lokumdanda oluyomuş.. onuda arkadaşım dün denedi tadına bugün bakıcak bakalım nasıl olmuş :)

Canımmm verdiğin linke bayıldımm, Leyla paylaşmayı severrr.... Elif te paylaşmayı sever...:)))
bi süre orada takılıcam gibi görünüyo, evde internetim olmadığından böyle işte senin tariflerin falan çıktısını aldım beya beya hatta aynı yazdığın şekilde copy yaptım anlatımların güzel:) şimdi bu siteden de bişiler yürüteyim ben

(

Son düzenleyen: Moderatör:

l]

linkteki paylaşımları çok beğendim bende.. Denemeye değer birçok tarif not ettim kafamda..

yürüt canım yürüt afiyet olsun=) benimde ewde internetim yok. işyerideyken bakıyorum işte böyle. mesajın diye düzenlenmiş ama anlamadım.

Elifff acayip yutkunuyorum muftinlere acayip için gitti, hele o kakaolu, haşhaşlı olanlar aman Allahım yemiş kadar oldumm derler ya ben bi 10 tane olsa indiririm mideye o derece canım çekti ellerim falan titriyo

Elifff acayip yutkunuyorum muftinlere acayip için gitti, hele o kakaolu, haşhaşlı olanlar aman Allahım yemiş kadar oldumm derler ya ben bi 10 tane olsa indiririm mideye o derece canım çekti ellerim falan titriyo

yaa demet sorma valla bende şimdi bisküvili muffinleri inceliyodum. Ay hepsini yapasım var denemeye cesaret edemiyorum. ama bisküvili olanı deneyebilirim. canımda nasıl tatlı istiyo. uff olsada yesek.

yaa demet sorma valla bende şimdi bisküvili muffinleri inceliyodum. Ay hepsini yapasım var denemeye cesaret edemiyorum. ama bisküvili olanı deneyebilirim. canımda nasıl tatlı istiyo. uff olsada yesek.

bisküvi tabanlı çilekli pasta var tariflerde, aslında pandispanya yı pek tutturamıyorum ben, aslında yumurta konusunda cimri davrandığım için tutmuyo, kahvaltıda yumurta varsa 2 şer tane bardak çatal bıçak kullanıyorum o derece sevmiyorum kokusunu, karar verdim pasta altı olarak mozaik pasta yaparız ya (ben dolabımdan eksik etmem streç filme sarar odun parçası gibi şekilsiz olur ama çok severim kendilerini) işte pasta tabanı olarakta kullanıcam artık hem hiç yumurta yok içinde hemde çok pratik sadece üzerine istediğin gibi krema

yürüt canım yürüt afiyet olsun=) benimde ewde internetim yok. işyerideyken bakıyorum işte böyle. mesajın diye düzenlenmiş ama anlamadım.

ayy sizler böyle yemek tarifleri deyince bende ne zamandır bir arşiv yapayım diyodum da unutuyodum o aklıma geldi.. sonra acaba hazırda yapılmış bir arşiv varmıdır diye googleda arattım varmış, hemde çok güzelmiş program şeklinde yapmışlar.. benimde evde intim yok, bu bilg'a deneme amaçlı kurdum, int olmadanda çalışıyor.. flasıma attım evdekinede kuracam... şimdi link vermek de yasakmış ya nasıl yapsam da verebilsem acaba o programı size yaa :26:

bende baktım o bloğa güzel şeyler var gerçekten bende mufffin yapmak istiyorum ama benim kociş hepsini birden yer die düşünüorum 12 tane kalıp var zaten

katagori katagori sınıflandırmışlar, çorbalar, et yemekleri vs diye.. biraz inceledim kendimizde ekleme yapabiliyoruz..tarif ekle diye bölümü var. nasıl bulduğumu anlatayım inşallah bulabilirsiniz.. google'a "yemek tarifleri indir" yazdım.. açılan sayfada linki doawnloadarsivi(nokta) com olan var bi tane. başlığı yemek tariflerim 2.00 indir falan yazıyo o siteyi açıp aşağılarda "yemek tariflerim 2.00 indirmeye başla yazan bi çubuk var ona tıklayınca 4.00 olan versiyonu çıkıyor onu indirdim ben.. inşallah anlatabilmişimdir..

Mesaj atsan onuda kontrol ederler mi acaba:26:
ay acayip acıktım tariflere baka baka

bende baktım o bloğa güzel şeyler var gerçekten bende mufffin yapmak istiyorum ama benim kociş hepsini birden yer die düşünüorum 12 tane kalıp var zaten

hangi blok bu yaa? ben açtığımda elifin verdiği link silinmişti göremedim.. www ve com suz olarak adını yazsanız olur mu acabaaa? :26:

elif çikolatalı top tarifini almıştım bayramda annemlere giderken yaptım götürdüm kardeşim bayıldı lezzet topları dio onlara hatta orada da yaptım teşekkür ederim tarif için tekrardan

elif çikolatalı top tarifini almıştım bayramda annemlere giderken yaptım götürdüm kardeşim bayıldı lezzet topları dio onlara hatta orada da yaptım teşekkür ederim tarif için tekrardan

RİCA EDERim canım ne demek afiyet bal şeker olsun. şimdi bi kurabiye tarifi buldym acaba malzemelri alıp bugün denesemmi. bugün akşam yemeğine de sodalı börek yapmayı düşünüyorum hazır fırın çalışmışken yapsammı kurabiyeyide bilemedim. Güzel olursa tarifini veririm sizede.

sodalı böreği bende yapmak istiyorum ama denenmiş bi tarif bulamadım sen yap bakalım yorumlarını bekliorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…