- 18 Ekim 2009
- 1.678
- 13
- 158
kızlar benim börek planları çöpe gitti sağolsun babacım aradı balık almışlar yemeğe çağırdı hem de işyerinden alıcak beni canıııımmmm..
yarım saat geçer de 50 dk geçer mi
GÜnaydın vafi, nasılsın bugün?
günaydın hanımlar... bugün stresteyim kafam karışık, canım sıkılıyor.. işten ayrılmaı düşünüyorum çok sıkıldım.. bugün genel müdür gelecek belki onla konuşurum..
dün akşam ayva tatlımı yaptım, kıpkırmızı olmadı, kendi çekirdeklerini ve nar taneleri de koymuştum ama renk vermedi demekki, ama tadı nefisti.. nar hafif ekşimsilik vermiş, çok severim ekşimsi tatlıları zaten.. eşim hiç beğenmedi,kendini beğenmiş, tadına baktı sadece accık ucundan.. o ağır tatlıları sever baklava vs gibi.. ekşi şeyleri hiç sevmez.. ama o kadar yapmışım bi parçayı bari bitir demi yooook.. sinir etti yine beni.
zaten yaptırmak da istememişti, ne tatlısı yaa gel yanımda otur falan dedi ben ısrarla yaptım, bide o yüzden yemedi heralde. canım bişiler yapmak istiyor yapamıyorum yaa, yemek bile yaptırmıyor, o gelmeden yaptım yaptım, yoksa uğraşma vs deyip duruyor..
neyse akşam tatlımı yemeyince bende ona surat yaptım gittim yattım, sonra dayanamadım kalktım mutfağa gittim ortalığı topladım böreğimi yaptım.. dolapta şimdi sodalı böreğim... yarın akşama pişircem bakalım, inşallah güzel olur... peki kızlar o böreğin üstüne susam, çörek otu vs bişiler serpiştirilmiyo mu? tarifte yazmıyordu..
günaydın hanımlar... bugün stresteyim kafam karışık, canım sıkılıyor.. işten ayrılmaı düşünüyorum çok sıkıldım.. bugün genel müdür gelecek belki onla konuşurum..
dün akşam ayva tatlımı yaptım, kıpkırmızı olmadı, kendi çekirdeklerini ve nar taneleri de koymuştum ama renk vermedi demekki, ama tadı nefisti.. nar hafif ekşimsilik vermiş, çok severim ekşimsi tatlıları zaten.. eşim hiç beğenmedi,kendini beğenmiş, tadına baktı sadece accık ucundan.. o ağır tatlıları sever baklava vs gibi.. ekşi şeyleri hiç sevmez.. ama o kadar yapmışım bi parçayı bari bitir demi yooook.. sinir etti yine beni.
zaten yaptırmak da istememişti, ne tatlısı yaa gel yanımda otur falan dedi ben ısrarla yaptım, bide o yüzden yemedi heralde. canım bişiler yapmak istiyor yapamıyorum yaa, yemek bile yaptırmıyor, o gelmeden yaptım yaptım, yoksa uğraşma vs deyip duruyor..
neyse akşam tatlımı yemeyince bende ona surat yaptım gittim yattım, sonra dayanamadım kalktım mutfağa gittim ortalığı topladım böreğimi yaptım.. dolapta şimdi sodalı böreğim... yarın akşama pişircem bakalım, inşallah güzel olur... peki kızlar o böreğin üstüne susam, çörek otu vs bişiler serpiştirilmiyo mu? tarifte yazmıyordu..
Günaydın canım ,
olsun sen beğenmişsin ya boşver sen yersin . bende şerbetli tatlıları sevmem canım ne biliyim eşim bana bunun için surat assa üzülürdüm herhalde sevmiyorum sonuçtasende düşünme bence bunu oda sevmiyormuş demekki.
ama seni kırmamak adına tadına bakabilirdi..
benim eşimde evde öyle yemekten sonra mutfakta yada başka yerde olmamaı çok sevmiyor benim de işime geliyor işyerinde yoruluyorum zatentv falan izliyoruz
evet zaten bende çok uzatmadım.. gittim böreğimi yaptım ne güzel.. beraber yeriz diye düşünmüştüm yemeyince bozuldum ama neyse hepsi bana kaldı oda güzel..
aynen canım sana kalmış..
dün öyle bir geçer zamankiyi de izleyemedim2 gündür evde yokuz evde toz falan almam lazım belki yarın maç yaparlar evi temizlerim
bazen iyi oluyor böyle maç yapması kendime zaman ayırabiliyorum
Dünkü yazılarımızdan sonra sanki eşimde bizi okuyormuş gibi ayva almış gelmiş eve :26: Nasıl yaptığını yazarmısın, bende deneyeyim..
Çalışmak ve ev işleri bizi zorluyor, alışkın olmadığımız için ama başka sorun yoksa işten ayrılmak iyi düşün canım, çalışmaya alışınca evde durmakta zor bu zamanlar yeni iş bulmakta zor..
yalnız bakarmısın evlilik iyice işlemiş zihnimize, kendime zaman ayırabiliyorum'un içinde evin tozları da var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?