2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

iyiyim canım artık, hatta dün akşam temizlik bile yaptım.. Benim halılarım eksikti, haftasonu onları almıştık, dün geldiler, onlarıda serdim, ev tamamlanınca keyfimde yerine geldi.. Sen nasılsın?

oo hayırlısı olsun canım, iyi günlerde kullan.Fıstık gibi olmuştur şimdi evin.
İyiyim bende, ama canım hiç iş yapmak istemiyor.Bu psikolojiyi bir an önce atmam lazım üstümden.

O kadar çok ayva tatlısından bahsedildi ki,benimde canım çekti valla.Evde tatlım var.Hafta sonuna bende denicem kesin.

Sağol canım notumu aldım, akşam yapim bende.. 2 tane ayvayla yapıcam, benimkide çikolatalı tatlıları seviyor beğenmezse kalan bana çok gelir sonra..

vafi birde kapağı kapalı tencerede orta-kısık arası ateşte yarım saat pişirdim, arada bir kontrol edip yumuşaklığına bakabilirsin... birde nar koyacaksan eğer narın tadına bak, çok ekşiyse az koy bu sefer çok ekşi olabilir.. benim narım mayhoştu çeyrek narın tanelerni ekledim..

semerta, ya aslında işle ilgili bir problemim yok, maaşım iyi, şartlar iyi, doğru düzgün iş bile yok, yorucu değil, altımda son model şirlket arabası kendi işlerimi bile yapabiliyorum, saat kısıtlamam yok, istediğim yere gidip geliyorum, kimseye ben şura gitçem dememe gerek yok,(görüldüüğü üzere devamlı burdayım) ve cmt-pazarım tatil...ama işte gel gör ki beni çalışmamak sıkıyor.. bizim işimiz pazarlama gibi bişi, randevular alıp görüşmeler yapmam gerekiyor ama ben mühendisim pazarlamacı değilim, iki senedir görüşüyorum ama bişey satabildiğimde yok.. kendimi devamlı başarısız gibi görüyorum, hep tamamlanamamış işler var gibi.. sattığımız ürün çok pahalı ve olmazsa olmaz bişi değil, otellerle görüşüyoruz.. ama bir sürü dolap dönüyor rüşvet vs.. bizi işyerimiz rüşvet olaylarına karışmıyor tasvipte etmiyoruz ama millet alışmış o olmazsa almıyorlar.. çok paralr dönüyor başkalarının işini bozmuş oluyoruz, arkamızdan atıp tutmalar oluyor kendimizi ispat etmemiz zor.. kimse otel patronu tasarruf yapacak diye düşünmüyor benim cebime ne kadar girecek derdinde.. etrafımızda hep sahtekar insanlar.. ooofff işte bunlardan çok sıkıldım, sürekli başarısız olmaktan sıkıldım.. bişeyler yapmak istiyorum, çalışmak istiyorum.. iki senedir iş rahat dedim, maaş iyi dedim, karışan yok bişey diyen yok dedim sabrettim hırs yaptım olmadı, rüşvet bile verdik olmadı, ne yaptımsa olmadı.. kendimi burda yük gibi hissediyorum, yattığım yerden maaş alıyorum sanki onlarda benden memnun değilde bişi diyemiyolar gibi.. satış olsa sonrasındaki teknik serviside ben veriyorum suların analizi vs yapıyorum.. ama oda yok, kış geldi iyice durgunlaştı.. geliyoruz gidiyoruz bişey yaptığımız yok.. bunaldım artık..
başka bi iş bulayım diyorum, bulduğm hiçbir iş burası gibi değil, burdan güzel biyerde bulamadığım için çıkamıyorum.. burdaki insanları ortada bırakmakda istemiyorum. ama onlarda büyük bir yatırım yapmış iki sene olmuş artık geri dönüşlerin başlaması lazım adamlar bekliyor yok yok yok... eşime anlatıyorum rahat batıyo sana diyo ( doğru söylüyo), mutlu değilsen çık diyor. ne yapacağımı bilmiyorum.. bazen ben gidiyorum yaa deyip çekip gidesim geliyor.. ne yapacam bilemedim.. böyle böyle iki sene geçti işte

Sağol canım, evim artık daha derli toplu görünüyor gözüme.. Havaların iç karatıcı etkisiyle, bi ağırlık bendede var.. Zorlamadan ufak ufak yapıyorum, yoksa stres oluyorum.. Sende büyütme gözünde, çok sıkıştığında eşinden yardım istersin..

bende geçen yaptım ayva tatlısını ama fazla pişirmişim iyice yumuşamış biraz da dağılmıştı tadı yine de güzeldi ben bi de üzerine kakaolu puding koyuyorum bikere de sakızlı muhalleb, koyucam kesin o da güzel olur siz de deneyim derim

Selam hanımlar nasılsınız,ara ara okuyorum ama cevap yazamıyorum ne zaman cevap yazıcak olsam bi iş çıkıyor kalıyor bakıyorumda herkes alışmış evliliğe evine benim gibi,yemek yapma haricinde evle ilgili bir sorunum yok,eve gitmeden bugün bu yemeği yaparım falan diyorum ama eve gidince bir ağırlık çöküyor pratik bişeyler yapıyorum sonrada pişmanlık duyuyorum,hafta içi pek yemek yapamıyorum yani bu bende sıkıntı yaratmaya başladı biraz silkelenip kendime gelmem lazım,havalarında etkisi var sanırım

Kızlar birşey sorabilir miyim, yeni pişmiş keki kalıptan çıkardım az önce aynı kalıpla -henüz sıcak- başka bi kek pişirme durumum oldu acaba ikinci kek yapışır mı kalıba Normalde yapışmasın diye kalıba tereyağı sürüp üzerine un serpip buzdolabında bekletiyordum ama şimdi kalıp çok sıcak buzdolabına koyamam, öğleye kadar da pişmesi gerek öğleden sonrası için lazım iki kek de çünkü.

Bunalmışsın olduğun yerde sayıyor gibi hissediyorsun kendini normal, mühendis olup ta pazarlam işi yapmak seni böyle düşündürüyor, ama ekmek aslanın ağzında unutma, ama bide şöyle düşün yeni evlisin işin rahat ve evliliğe adapte olabiliyosun evine kendine eşine zaman ayırabiliyosun, bi dönem bende böyle hissetmiştim, 3,5 senedir aynı otomasyon üzerine çalışıyor ve sorunları artık ekranları görmeden personele sözel olarak çözdürebiliyordum, sürekli olduğum yerde sayıyorum yeni şeyler öğrenemiyorum diyip sızlanıyordum üstlerime:)) noldu tam düğün arifesi ihale yapıldı gece yarılarına kadar koşturmaca başladı sinir stres yaptım bak dün gece eşim sıcak yatağından kalkıp işe gitti, şimdi aslında rahat sayılır herşey yerine oturdu düşün bu durumda bile hem evlilik hem iş yoruyor çalışamasam çalışmak zorunda olmasam ne güzel olur diye düşündüğüm oluyor, İşin aslı insanoğlu memnuniyetsiz biraz, bazen otur işte ay sonu aynı maaşı alıyosun diyorum, bence yeni bir iş bulmadan çıkma fikrini kafandan çıkar çok mutsuz değil isen hem bak yeni bulacağın işte bu kadar rahat olmayabilir bize bu kadar zaman ayıramayabilirsinnn

Kalıbı soğuk suda yıka bence canım hem temiz olur hem soğumuş olur

iyiyim canım artık, hatta dün akşam temizlik bile yaptım.. Benim halılarım eksikti, haftasonu onları almıştık, dün geldiler, onlarıda serdim, ev tamamlanınca keyfimde yerine geldi.. Sen nasılsın?

Benim de küçük odama halı almam lazım, otantik bi kilimim vardı ama olmuyo onunla buz gibi yerler, evde fazla eşyadan da hoşlanmıyorum ama bu kış böyle geçmez, hmm bi de yatak odasında da aynı kilimlerden vardı, yatak odasınada kırmızı puf puf tüylü küçük halılardan düşünüyorum sabah yataktan çıkıpta soğuk yere basmak ıyyy içim donuyo

bizim de kat kaloriferi var ev çok sıcak oluyo ya sabahları yataktan terleyerek kalkıyorum üstümü değiştirip kazak falan giydiğimde fenalık geliyo işe gitmek için evden çıkasya kadar evi topluyorum bu sırada kazakla hareket etmek iyice pişiriyo beni dışarı bi çıkıyorum buz gibi hava vücut nolduğunu şaşırıyo

Halı olmayınca ev ısınmıyor, birde sürekli toz oluyor.. Bende daha almadım yatak odasına halı, eşimin ev tozuna alerjisi var hafif küçük bir halı almayı düşünüyorum, silkelemek kolay olsun diye...

Arkadaşlar halı demişsinizde, bi evde halı oluncamı daha çok toz olur, olmayıncamı sizce?
Bugun alerjik astım teşhisi koydular bana. Yeşil doğaya ve ev tozuna alerjim varmış. Bu sebepler artınca astımım alevlenecekmiş her zaman. Ankaradaki hayatım boyunca hiçbi problemim yoktu. Meğer Ankara kuru hava ve yeşillik olmayan bi şehir olduğu için rahatmışım. Şimdi tayin olduğum yer yemyeşil ve nemli. bu da astımımı alevlendirmiş. sigarayı bırakmak zorundayım.
Bazı geceler nefes alamayıp cama çıkardım. Nefesim kesilirdi ama aklıma hiçç astım gelmemişti. Ben hep psikolojik sanıyodum. Meğer bu şehirin bana bi hediyesi olmuş...
Tabi bu bi tayin sebebimidir, acaba rapor verirlermi bana onuda merak etmiyo değilim:)

geçen hafta sonu bende yatak odasındaki halıyı silkeliyim dedim.
5. katta oturuyoruz biz.Zar zor silkelerken alt kaltlardan kadının biri bana tip tip baktı.
Anam dedim şimdi laf edicek, topladım halıyı. Apartmanda yaşamanın öle kötü bir yanı var ya.

İlk öncelikle geçmiş olsun canım.Benimde toza alerjim var. İlk ay sürekli hapşırıyodum şimdi azaldı.Halıları yeni kullanıyoruz ya,çok tüyü çıkıyor.Sulu süpürge kullanıyorum ben,suyun içindeki tozları görünce şaşıp kalıyorum.

Saol cnm. Hapşırma falan bendede var. ama beni kuru öksürük ve yeterli nefes alamamak zorluyor. Aslında daha çok yeşillik ve hava yüzünden astımım arttı ama ev tozununda etkisi var. çünkü yıllarca bi şikayetim yoktu benim. Ankaradan taşınınca oldu böyle.

Valla kızlar bende anlamadım halı oluncamı olmayınca mı daha çok toz oluyo,
zaten halılarımız yeni olduğu için süpürgeye inanılmaz derece de tüyleri geliyo bunlarda evde toz oluşturuyo,
halısız oda da maşallah tozlar gözle görülüyo daha pismiş gibi geliyo, halı sadece toz görmemizi engelliyo, bana kalırsa halı olunca daha tozlu oluyo,

Yok bende dikkat edicem biri laf etmesin diye, o yüzden küçük ince kilim gibi bişey arıyorum yatak odasına,süpürsemde arada silkelemem lazım.. Eşimin ev tozuna alerjisi var, halı kullanmıycaktık ama soğuk oluyor.. Hani ortada dursun, ayaklarımızı yere basmayalım diye küçük birşey arıyorum yatak odasına..

Astım korktugum hastalıklardandır benim.Aman dikkatli ol. İnternette araştır biraz istersen canım. Bende daha çok yeşillik olan yere gelin geldim.Allahım yeşillik ağaç olunca hava daha soğuk oluyo.Sabahları donuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…