2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Geçmiş olsun, astım için rapor alsan belki tayinini kolaylaştırır..

Al canım al, özellikle bizler ayaklarımızdan üşütüyoruz. Benim evde terlik giyme gibi bir alışkanlıgım yoktu. Annemlerin evinde sıcak su vardı,ev sürekli sıcak olunca yerlerde sıcak oluyomus, şimdi yerler buz gibi oluyor sabah.Mecbur terlik giymeye alıştım :)

[...............................................................................

Son düzenleme:

Evet halı tozu topluyormuş, ama halı olmayınca toz odanın her köşesine dağılıyormuş, koltukların üstü,dolapların içi..Halıyı temizlemek daha kolay, ben evi süpürüyordum,tozunu alıyordum,yerleri siliyorum birgün sonra heryer toz, hava soğuk camda açmıyorum, bütün gün çalışıyoruz evde kimse yok.. Kafayı yiycektim, temizlik yapmaktan nefret ettim.. Bide halıcı yeni halının ilk başta tüy yaptığını bir hafta hergün halıları süpürüp,sonra su dolu kovaya bir bardak sirke döküp silersek hem tüylerin yok olacağını hemde halının daha parlak olacağını söyledi..2 kere yapsak yetermiş..

Bende öyleydim canım, zaten ayaklarımı üşüttümmü bilki ben 1-2 gün sonra hastayım..

silince giderse sileyim bende süpürürken ucundan topak topak tüyleri toplamaktan bıktım bi de iyi temizlensin diye fırçasını da kullanıyorum, hmm sirke çok faydalı nazara falan da iyi gelir ama kokusu işte az da damlatılsa koyuyo ya

Sildikten sonra tüm camları açarız 15 dk, koku kalmaz sanırım.. Tozdan kurtulayımda, yaptığım temizliğin görünmemesinden bıktım çünkü..

bizim halılarda sürekli topak topak toz, ilk zamanlara göre daha azaldı tabii ama yinede her süpürmede bakıyoruz bir sürü toz toplamış makine.. bide toz toplama bölümü şeffaf çok güzel görünüo içine girenler :) hangi halıyı süpürsek o bölüm o renk oluyo tozlarından.. bende evde kalın çorap giyiyorum birde terlik giyiyorum mutlaka, sanki yerler buz gibi geliyo, bide ben oturma odamızdaki halının altına kilim alıp sermek istiyorum, aynı boyda kenarlardan görünmeyecek şekilde sersem, acaba altında toplanıp dururmu? halı shagy bayada kalın tüyleri var ama sanki soğukluk geliyo gibi geliyo banada..

Sildikten sonra tüm camları açarız 15 dk, koku kalmaz sanırım.. Tozdan kurtulayımda, yaptığım temizliğin görünmemesinden bıktım çünkü..

15 dk geçer mi ki koku vafi, koku sinerse çok kötü olur. Önce küçük halıda falan dene derim ben. Ne olur ne olmaz.

halı sert ve kalın olduğu için toplanmaz canım sanmıyorum, valla ben de halı tozlu oluyo diye yatak odası ve küçük odama kilim sermiştim ama mecbur ısıtması için halı alıcam bu odalara da, yerler mermer bi de buz resmen buz hatta havalar biraz daha soğusun su döküp dondurup üstünde kayak yapmayı düşünüyorum o derece buz gibi yani

halının ağırlığından, kilimin kayacağını sanmıyorum.. üzerinde sehpa gibi ağırlıkta varsa..

bencede sen halı al. anlattıklarından ben burda dondum resmen. mermer çok soğuk olur yaa..

Yaw korktum şimdi, geçmezmi diyorsun :26: Dediğin gibi yapım o zaman, bide bir kova suya bir değilde yarım bardak sirke koyayım..

Anamm bi de 1 bardak sirkemi koyacaktın vayy:)) bence koymuş gibi olsun azıcık koy ya çeyrek falan, kokunun çıkmadığını düşünsene çeyrek bardak koy bence

Anamm bi de 1 bardak sirkemi koyacaktın vayy:)) bence koymuş gibi olsun azıcık koy ya çeyrek falan, kokunun çıkmadığını düşünsene çeyrek bardak koy bence

Ben ilk denemelik çeyrek bardak koyim, doğru söylüyorsun koku gitmezse havada soğuk çok havalandıramam evi, geriye dönüşte olmaz..

Selam kızlar benimde canım çok sıkkın.Memurluk dışında çalışmak istemiyorum artık.Lemancığım seni iyi anlıyorum bende şu an adliye sınavlarına hazırlanıyorum onu bekliyorum çok bunaldım artık ukala tiplerle uğraşmaktan

anlatmak ister misin canım ne oldugunu? Biraz sav söv için rahatlar... İçine atma sakın...

kızlar anladığınız için teşekkür ederim.. dışardan bakınca çok iyi bir işim var gibi görünüyor ama benim iiçim böyle işte... çalışmamaktan paslandım, ben gidip görüşme yapmayı çalışma olarak görmüyorum.. saçma sapan işler... neyse bencede sende anlat hadi bak ben döktüm içimi rahatladım gibi gibi

iyi akşamlar kızlar ben çıkıyorum.. akşama lahmacun yaptıracaz :), sizler yaptırdınız mı hiç evlendikten sonra pide falan, bizim orda bi fırın var geçen hafta iç hazırladık götürdü eşim adamlar çok güzel yapmışlar, bugün yine yaptıralım dedik..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…