- 7 Eylül 2011
- 2.116
- 50
- 158
Ben ilk denemelik çeyrek bardak koyim, doğru söylüyorsun koku gitmezse havada soğuk çok havalandıramam evi, geriye dönüşte olmaz..
anlatmak ister misin canım ne oldugunu? Biraz sav söv için rahatlar... İçine atma sakın...
kızlar anladığınız için teşekkür ederim.. dışardan bakınca çok iyi bir işim var gibi görünüyor ama benim iiçim böyle işte... çalışmamaktan paslandım, ben gidip görüşme yapmayı çalışma olarak görmüyorum.. saçma sapan işler... neyse bencede sende anlat hadi bak ben döktüm içimi rahatladım gibi gibi
Tabi ben bir iletişim firmasında organizasyon koordinatörlüğü yapıyorum.Şimdi ay sonundaki bir fuar icin 10 adet iletişim cihazı revize etmem gerekiyor.Elimizde 11 adet var o cihazdan 2 gün önce yöneticim bunların 2 tanesini benden istedi ve program yüklemek için istedi ama başka bir işe göndermiş bana bildirmeden ve o cihazların sorumluluğu bende neyse üst düzey yöneticimde bu gün bana cihazları hazırlamam gerektiğini söyledi sonuç olarak ikiside beni suçladı.Ne olduğunu anlamadan kendimi savunmama bile izin vermediler cihazları başka müşteriye veren kişide diğer yöneticimle tlf da konuşurken duydum ben ona haber verdim diye yalan söylüyor.Delirmek üzereyim.
Tabi ben bir iletişim firmasında organizasyon koordinatörlüğü yapıyorum.Şimdi ay sonundaki bir fuar icin 10 adet iletişim cihazı revize etmem gerekiyor.Elimizde 11 adet var o cihazdan 2 gün önce yöneticim bunların 2 tanesini benden istedi ve program yüklemek için istedi ama başka bir işe göndermiş bana bildirmeden ve o cihazların sorumluluğu bende neyse üst düzey yöneticimde bu gün bana cihazları hazırlamam gerektiğini söyledi sonuç olarak ikiside beni suçladı.Ne olduğunu anlamadan kendimi savunmama bile izin vermediler cihazları başka müşteriye veren kişide diğer yöneticimle tlf da konuşurken duydum ben ona haber verdim diye yalan söylüyor.Delirmek üzereyim.
ya ben dün sodalı böreğimi yaktım yaa. tarifte 200 derece ısıtılmış fırında pişirin yazıyodu.. fırını ısıttım 200 derecede koydum, film izliyoduk, 15 dak falan geçti bi baktım yanmışşşş... hemen çıkardım içide hiç pişmemiş hala ıslak ıslak duruyodu.. benim fırınım zaten çabuk pişiriyo bide demekki 200 derecede pişirmemek gerekiyomuş.. çok üzüldüm bütün emeklerim boşa gitti.
cumartesi günü, kayınvalidemleri ve eltimleri çaya çağırıyım diyorum.
Çayın yanında neler yapsam ki? Böyle değişik çok güzel olsun :)
Günaydn güzellerr
Lemancım bende yaptım dün sodalı böreği çok güzel oldu. aynı 200 derecede yaptım ama önceden ısıtmadım fırını. Tariftede önceden ısıtın yazmıyodu ya. Tüh üzüldüm yanmasına ya. Dün birde elmalı kurabiye yaptım ben. Uzun süre mutfaktaydım yani.
lezzet topları yap canm çok güzel oluo bisküvili
Elifcim dün uğramadın hiç herhalde.Görmedim seni. similla kurabiye tarifi istemiş senden.Ben diyorum sana bizim için bi albüm yapki yorma bizi :)
tarifini istesem,çok şey mi istemiş olurum canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?