2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Ben ilk denemelik çeyrek bardak koyim, doğru söylüyorsun koku gitmezse havada soğuk çok havalandıramam evi, geriye dönüşte olmaz..

Koku kalmaz canım ama dediği gibi bi bardak çok fazla biz annemle halı sildiğimizde durulama suyundan sonra sirkeli su yapıp kaldırırdık kurumaya hiçte bi koku olmazdı hatta yumuşatıcıyla birlikte karıştırırdık bazen.sirke halıyı hem yumuşak yapar hem parlamasını sağlar.

anlatmak ister misin canım ne oldugunu? Biraz sav söv için rahatlar... İçine atma sakın...

Tabi ben bir iletişim firmasında organizasyon koordinatörlüğü yapıyorum.Şimdi ay sonundaki bir fuar icin 10 adet iletişim cihazı revize etmem gerekiyor.Elimizde 11 adet var o cihazdan 2 gün önce yöneticim bunların 2 tanesini benden istedi ve program yüklemek için istedi ama başka bir işe göndermiş bana bildirmeden ve o cihazların sorumluluğu bende neyse üst düzey yöneticimde bu gün bana cihazları hazırlamam gerektiğini söyledi sonuç olarak ikiside beni suçladı.Ne olduğunu anlamadan kendimi savunmama bile izin vermediler cihazları başka müşteriye veren kişide diğer yöneticimle tlf da konuşurken duydum ben ona haber verdim diye yalan söylüyor.Delirmek üzereyim.

Ben kolay kolay rahatlayamam canım nerede ruh hastası ezik bir tip varsa beni buluyor

Al birini vur ötekine. İnsanlr kendilerini aklamak için elinden geleni yapıyor.Bazıları zaten kendileri muhteşem işler başarıyormuş gibi gözükerek üst yönetime(yaptıkları hataları başkaları üzerine atarak), o şekilde bir yerlere geliyorlar. Yönetici olabiliyorlar.

Üst yönetim ile ilgili birşey demiyorum.Geneli zaten sadece yargılıyor. Cevap hakkı vermiyor,veya veriyorda inanmıyor dediklerine.

Boşver sıkma kendini, üzme kendini...

Elif tam yarım saattir senin şu kremşantili kek tarifini arıyorummm, arıyorummmmm,bulamadım ya sinir oldum,bidaha versen olurmuuuu :)))

Demet seni çok iyi anlıyorum. Memurlağa başlamadan önce bende 2 yıl özel şirkette çalıştım. Hergün ayrı stres, her gün ayrı hakaret. Hiç suçum olmadan o kadar çok suçlandımki. Müdürümün keyfi yerindeyse bizimkide iyiydi, onun morali bozuksa bizimkinide bozardı. Bu yüzden düğünüme 3 ay kala gözümü karartıp başka şehire atandım. Şimdi başka sıkıntılar çekiyorum, eşimle aynı evi paylaşamıyorum, yalnızım falan ama geçici bi durum sonuçta. Şimdi çok güzel bir işim var. eskiden migren ve reflüm vardı. İnan memur olduktan sonra geçti. Gerçi şimdide astım oldum ama ben herşeye razıyım, memurluk için herşeye göze alırım. Şimdi çile çekiyorum ama sonradan ömür boyu rahat edeceğim.

birilerinin üstüne basarak biyerlere gelmeye çalışan ne çok insan var.. bizim iş yerinde de oldu, kaç tanesi geldi gitti, hele bi tanesi çıkıp çıkıp beni müdüre anlatıyomuş.. saçma sapan konuşuyomuş arakamdan.. ama ne oldu ben sabrettim, işten o çıkarıldı. şimdi herkes onu çıkarcı, dedikoducu salak bir insan olarak anıyor.. gülüp geçiyoruz. sende sabret canım.

ya ben dün sodalı böreğimi yaktım yaa. tarifte 200 derece ısıtılmış fırında pişirin yazıyodu.. fırını ısıttım 200 derecede koydum, film izliyoduk, 15 dak falan geçti bi baktım yanmışşşş... hemen çıkardım içide hiç pişmemiş hala ıslak ıslak duruyodu.. benim fırınım zaten çabuk pişiriyo bide demekki 200 derecede pişirmemek gerekiyomuş.. çok üzüldüm bütün emeklerim boşa gitti.

tüh canım ya keşke 200 derecede ısıttıktan sonra düşürseydin biraz yazık olmuş emeklerine

Günaydn güzellerr

Lemancım bende yaptım dün sodalı böreği çok güzel oldu. aynı 200 derecede yaptım ama önceden ısıtmadım fırını. Tariftede önceden ısıtın yazmıyodu ya. Tüh üzüldüm yanmasına ya. Dün birde elmalı kurabiye yaptım ben. Uzun süre mutfaktaydım yani.

cumartesi günü, kayınvalidemleri ve eltimleri çaya çağırıyım diyorum.
Çayın yanında neler yapsam ki? Böyle değişik çok güzel olsun :)

Elifcim dün uğramadın hiç herhalde.Görmedim seni. similla kurabiye tarifi istemiş senden.Ben diyorum sana bizim için bi albüm yapki yorma bizi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…