Al birini vur ötekine. İnsanlr kendilerini aklamak için elinden geleni yapıyor.Bazıları zaten kendileri muhteşem işler başarıyormuş gibi gözükerek üst yönetime(yaptıkları hataları başkaları üzerine atarak), o şekilde bir yerlere geliyorlar. Yönetici olabiliyorlar.
Üst yönetim ile ilgili birşey demiyorum.Geneli zaten sadece yargılıyor. Cevap hakkı vermiyor,veya veriyorda inanmıyor dediklerine.
Boşver sıkma kendini, üzme kendini...
Demet seni çok iyi anlıyorum. Memurlağa başlamadan önce bende 2 yıl özel şirkette çalıştım. Hergün ayrı stres, her gün ayrı hakaret. Hiç suçum olmadan o kadar çok suçlandımki. Müdürümün keyfi yerindeyse bizimkide iyiydi, onun morali bozuksa bizimkinide bozardı. Bu yüzden düğünüme 3 ay kala gözümü karartıp başka şehire atandım. Şimdi başka sıkıntılar çekiyorum, eşimle aynı evi paylaşamıyorum, yalnızım falan ama geçici bi durum sonuçta. Şimdi çok güzel bir işim var. eskiden migren ve reflüm vardı. İnan memur olduktan sonra geçti. Gerçi şimdide astım oldum ama ben herşeye razıyım, memurluk için herşeye göze alırım. Şimdi çile çekiyorum ama sonradan ömür boyu rahat edeceğim.
birilerinin üstüne basarak biyerlere gelmeye çalışan ne çok insan var.. bizim iş yerinde de oldu, kaç tanesi geldi gitti, hele bi tanesi çıkıp çıkıp beni müdüre anlatıyomuş.. saçma sapan konuşuyomuş arakamdan.. ama ne oldu ben sabrettim, işten o çıkarıldı. şimdi herkes onu çıkarcı, dedikoducu salak bir insan olarak anıyor.. gülüp geçiyoruz. sende sabret canım.
bide dışını bulamak için önce süte batırıyoruz
lezzet toplarını benm misafirlerim çok beğenmişti. bazılarını hindistan cevizine bazılarını renkli pasta süslerine buladım ben. göze de hitap ediyo.
Akşam eşimle konuştum bir daha aynı şey olursa hemen bırak diyor bende sınava kadar sabredip onun sonucuna göre hareket edeceğim.Sınavı kazanamazsam başka iş bakmayı planlıyorum parası pulu umrumda bile değil benim huzurum olmadıktan sonra...
İşteki huzur çok önemli gerçekten demetcim. sabahları insanın ayakları geri geri gidiyo yoksa. Bi ara ben oda arkadaşımdan çok sıkılmıştım. Yalancı palavracı geveze bi adamdı.yanınada sürekli ipsiz sapsız erkek arkadaşları gelirdi. Çok rahatsız oluyodum. Sonra adamın bisürü olayı oldu, işyerinden bi kadınla adı çıktı ( ki ben bizzat şahidim) kadının yuvası bozuldu onun üzünden. Birde msnden herkesin yazdıklarını takip ederdi. Bilgisayar kurduydu. Herkesin özeline bakardı. Çok huzursuzdum onunla aynı odada olmaktan ağlayarak gelirdim işe. AKşamları filan başım ağrırdı. Demetcim memurluk benmde hayalim. Ama ders çalışayım diye oturduğumda kafam dağılıyo. Kendimi toparlayı bi çalışamıyorum. Zabıt katibi olmak istiyorum. Ama ders çalışma şevkimin gelmesi lazım.
ya ben dün sodalı böreğimi yaktım yaa. tarifte 200 derece ısıtılmış fırında pişirin yazıyodu.. fırını ısıttım 200 derecede koydum, film izliyoduk, 15 dak falan geçti bi baktım yanmışşşş... hemen çıkardım içide hiç pişmemiş hala ıslak ıslak duruyodu.. benim fırınım zaten çabuk pişiriyo bide demekki 200 derecede pişirmemek gerekiyomuş.. çok üzüldüm bütün emeklerim boşa gitti.
Selam kızlar haftasonuna az kaldı çok şükürbu hafta kesinlikle evden çıkmamayı düşünüyorum sıcacık evde oh mis yanlız belki doktora gidebilirim genel bir muayne oluyım bebek yapmak istiyorumda tabi bu planım yıl başından sonra,yılbaşında biraz borçlarımız hafifliyor hemen evde alamıycağımıza göre inşallah kısmette varsa olur
Selam kızlar haftasonuna az kaldı çok şükürbu hafta kesinlikle evden çıkmamayı düşünüyorum sıcacık evde oh mis yanlız belki doktora gidebilirim genel bir muayne oluyım bebek yapmak istiyorumda tabi bu planım yıl başından sonra,yılbaşında biraz borçlarımız hafifliyor hemen evde alamıycağımıza göre inşallah kısmette varsa olur
Ayy çok güzel eylül gelinlerinden bebek isteyen bi gelinimiz çıktı sonunda hayırlısı olsun canım umarım istediğin anda ki yılbaşına ne kaldı şurda bebiş haberi alırsın,
bende cok sevindiim canım,hadi bakalım inşallah ocak ayında alırız bebek haberlerini :)
Canım benim çok saol bakalım aralık sonu denemelere başlarız,Allah kısmet ederse olur,belirli bir yaştan sonra hemen olmayabilirmiş biraz araştırma yaptım ama olsun biz deneyelim kısmetimizde varsa merhaba diyerek gelir bebiş
Canım benim çok saol bakalım aralık sonu denemelere başlarız,Allah kısmet ederse olur,belirli bir yaştan sonra hemen olmayabilirmiş biraz araştırma yaptım ama olsun biz deneyelim kısmetimizde varsa merhaba diyerek gelir bebiş
Kızlaaaaaaaaar....
Aydasu geldııııı
Bi kosu ben de evlendım geldım
Aılemı, ısımı, herseyı 10 saat uzaklıkta bırakıp gurbete gelın geldım...
Zaman ne cabuk gecıyor evlenelı bugun 25 gun olmuş...
Balayına Manavgat-Sıdeye gıttık, lemlem sen kesın bılırsın gıttıgımız otellerı sen geldın aklıma ordayken
Ay ozlemısım herkesı, herkes ıyı mı?
Bu arada ben ev hanımı oldum
Kızlaaaaaaaaar....
Aydasu geldııııı
Bi kosu ben de evlendım geldım
Aılemı, ısımı, herseyı 10 saat uzaklıkta bırakıp gurbete gelın geldım...
Zaman ne cabuk gecıyor evlenelı bugun 25 gun olmuş...
Balayına Manavgat-Sıdeye gıttık, lemlem sen kesın bılırsın gıttıgımız otellerı sen geldın aklıma ordayken
Ay ozlemısım herkesı, herkes ıyı mı?
Bu arada ben ev hanımı oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?