- 18 Ekim 2009
- 1.678
- 13
- 158
Kızlaaaaaaaaar....
Aydasu geldııııı
Bi kosu ben de evlendım geldım
Aılemı, ısımı, herseyı 10 saat uzaklıkta bırakıp gurbete gelın geldım...
Zaman ne cabuk gecıyor evlenelı bugun 25 gun olmuş...
Balayına Manavgat-Sıdeye gıttık, lemlem sen kesın bılırsın gıttıgımız otellerı sen geldın aklıma ordayken
Ay ozlemısım herkesı, herkes ıyı mı?
Bu arada ben ev hanımı oldum
aaaa hoşgeldin aydasuu, nasılsın? sideye haftada biriki defa gidiyorum, sen balayındayken otelinizin önünden bile geçmiş olabilrim, belkide girmiş bile olabilrim
bizler iyiyiz yemek tarifleri vermeye başladık birbirimize. hatta şu an bi yiğenin hayallerini kuruyoruz, jelonun bebeğinin...
canım yazdıklarını okurken kendimi gördüm bende ailemden 12 saat uzaktayımzor geçio biraz ama alışıyorum artık
ya bidaha fırına bişey koyarsam başından ayrılmayacam.. benim gördüğüm tarifte 200 derecede ısıtılmış fırında diyordu elif, hatta tarifin çıktısını almıştım ordan baktımneyse sağlık olsun..
jeloo şimdiden sevindk yaa, ayy bide hamile olduğunda napcaz acaba hatta bebeğin olduğunda falan.. bir sürü teyzesi var şimdiden bak.. bazen benimde aklıma geliyor, özellikle minik erkek çocuklarına bayılıyorum. kızlarıda seviyorum ama erkekleri sanki daha çok seviyorum. ama erken olduğunu düşünüyorum, şimdi kış ayı ya böyle düşünüyorum, yaz gelince gezmekten tozmaktan aklıma gelmez sanırım. bide yüzük falı baktım kaç kere hem kendime hem eşime hep bi kız bi erkek çıkıyor ikimizinde aynı sırayla, çıktığımız zamanlardan beri aynı...
Hoşgeldin aydasu, nereye gelin geldin,gezilcek yerleri ve tandıgın br kaç kişi vardır umarım.
Evde insan tek başına kendini kötü hissediyor.Geçen hafta sonu eşim çalıştı.
2 gün evde tek başıma olunca,kendimi yanlız hissettim.
Gurbet zor canım...
Calısıyor musun?
Ben evlenmeden once calısıyordum fakat artık calısmıyorum. Evcımen bır yapım var, sımdılık sıkıcı olmuyor esım de ısı geregı gunduzlerı de yanımda oldugu oluyor...
Sız nasıl gecıyorsunuz vaktınızı?
çalışmıyorum canım memur olmak için çırpınıp duruyorum tekrardan başlıycam çalışmaya eşim 8-5 çalışıyo evde bütün gün yalnızım tadığım kimse de yok buralarda
aralık sonu başlarsanız ve hemen olursa eylül sonuna olur ve burcu terazi olur :))) biraz daha geç başlarsanız akrep, bir iki ay sonra olursada yay oluuuuurçok yaramaz bi fırlamanın teki olur o zaman, bende yay burcuyum, yay çocukları çok yaramaz.. biz eşimle yay burcuyuz hemen ister istemez olursa eğer ilk denememizi yay burcu olacak şekilde yaparım
Hemserımm nasılsın?
Cok uzaklara gelın geldım bacım, tanıdıgım hıc kımse yok, esım tayıncı...
Netım yenı baglandı ıste, daha evıme gelelı bı hafta oldu bugun...
Anca duzen oturtuyorum, yemek yapıyorum derken esım gelıyor...
Beraber gecırecek vaktımız cok oluyor kımı zaman gunduz evde cunku...
Bakalım bı sekılde alısıyoruz...
Sen nasılsın, neler yapıyorsun?
Hakkında hayırlısı olsun, Rabbım gonlune gore versın ınsallah...
Gırısken bırıysen komsu edınırsın belkı...
Ben o konularda cok kotuyum, sevmem gırıp cıkayım gırılsın cıkılsın falan...
Azcık kafama gore yalnız takılmayı daha cok severım mesela...
Hayırlısıyla olur inş.canım ben de düşünüyom öyle arasıra heyecanlanıyo insan hayalinde bile yaza doğru bizde denemelere başlıcaz nasipse.Allah çok beklettirmeden verir inşalah hepimize artık enbüyük dileğim hayırlı bi evlat bundan sonra
Jelocumm kararınıza çok sewindim. İlk annemiz sen mi olucaksın, işallah rabbim istediğinizde anda versin bebişi size. Bizde senin tecrübelerinden faydalanırız ne kadar güzel =) Kış geçsin, işallah cafemizde tutarsa haziran temmuz gibi çalışmalara başlarız diye düşünüyoruz.
Aydasu en taze gelinimiz hoşgeldin canım. Ew hanımı oldun demek ne güzel. Kış ayında benim hayalim gün boyu ewde oturmak, geç kalkmak, mayışmak. Ama çalışmak zorundayım (tamamen duygusal) EE anlat bakalım tatlım nasıldı düğünün?? Fotolarını göster bize..
slm kızlar bu aralar iş yogun ben yorgun gidip geliyorum... evime hasret kaldım nerdeyse geç saatte git sabahın köründe çık...ama şükürler olsun işimiz var rahatız :) memur olmak istiyorum ama daha çalışmaya başlamadım hadi bu ayda neyse de önümüzdeki aydan itibaren çalışmaya başlamam lazım...
jelocum hakkında hayırlısını versin rabbim inşallah bende evi düzene oturtabilsem istedim ama ben daha beceremiyorm maşallah kızlar sizlere okudukça hayran kalıyorum .. bende bi temizlik yapıyorum ara arada yemek falan...zamanla işi düzene koyarım inşallah.. aydasuuu hayırlı olsun ...evde olmanın tadını çıkar kocacına güzel yemekler yap dinlen ne güzel....herşey gönlünce olur inşallahh...
Ana, izmirli misin :) Ben iyiyim canım ya, işim değişmedi,annemler burada,kayınvalidemler burada,arkadaşlarım burada ama , işte bazen,ev de ses olmayınca yanlız hissediyom kendimi.
Biz 3 kardeşiz,annemlerin evinde evde her daim birileri olurdu. Ondan galiba garipsiyorum.
Netin bağlanmasına sevindim. Arada konusuruz böle :)
Jelocumm kararınıza çok sewindim. İlk annemiz sen mi olucaksın, işallah rabbim istediğinizde anda versin bebişi size. Bizde senin tecrübelerinden faydalanırız ne kadar güzel =) Kış geçsin, işallah cafemizde tutarsa haziran temmuz gibi çalışmalara başlarız diye düşünüyoruz.
Aydasu en taze gelinimiz hoşgeldin canım. Ew hanımı oldun demek ne güzel. Kış ayında benim hayalim gün boyu ewde oturmak, geç kalkmak, mayışmak. Ama çalışmak zorundayım (tamamen duygusal) EE anlat bakalım tatlım nasıldı düğünün?? Fotolarını göster bize..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?