2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

slm kızlar bu aralar iş yogun ben yorgun gidip geliyorum... evime hasret kaldım nerdeyse geç saatte git sabahın köründe çık...ama şükürler olsun işimiz var rahatız :) memur olmak istiyorum ama daha çalışmaya başlamadım hadi bu ayda neyse de önümüzdeki aydan itibaren çalışmaya başlamam lazım...

jelocum hakkında hayırlısını versin rabbim inşallah bende evi düzene oturtabilsem istedim ama ben daha beceremiyorm maşallah kızlar sizlere okudukça hayran kalıyorum .. bende bi temizlik yapıyorum ara arada yemek falan...zamanla işi düzene koyarım inşallah.. aydasuuu hayırlı olsun ...evde olmanın tadını çıkar kocacına güzel yemekler yap dinlen ne güzel....herşey gönlünce olur inşallahh...

Hoşgeldin aydasu, nereye gelin geldin,gezilcek yerleri ve tandıgın br kaç kişi vardır umarım.
Evde insan tek başına kendini kötü hissediyor.Geçen hafta sonu eşim çalıştı.
2 gün evde tek başıma olunca,kendimi yanlız hissettim.

Iyıyım lemancım, evıme, evlılıgıme alısıyorum...
Demek ole belkı karsılasmısızdır bıle Hava cok guzeldı sansımıza...
Dedım lemlem burlarda dolasmısmıdır acaba

Ben de katılırım valla seve seve yemek tarıflerı ıslerıne...
Evlenmeden once mutfaga gırmıslıgım yok cunku...
Bı arsıv yapmıstım kendıme yıllardır bırıktırdıgım, onu kullanıyorum sıkısınca da annemı arıyorum

Sabah esıme pankek yaptım, aynı otelde yedıgımız gıbı oldu, hem cok mutlu oldu hem de cok begendı
Tarıfını yazayım yapmak ısteyen olursa hıc tereddut etmesın, benden garantılı

Pankek

Malzemeler

1 yumurta
1 su bardagı süt
1 su bardagı un
1 corba kasıgı sıvıyağ
1 corba kasıgı seker
Yarım paket kabartma tozu
2 cay kasıgı vanılya
1 çimdık tuz

Yapılısı

Yumurta ve seker mıkserle cırpılır.
Sonra dıger tum malzemeler eklenıp cırpmaya devam edılır.
Orta ısıda onlu arkalı pısırılır.

Kızlar bu tarıften 6 tane cıkıyor, mıs gıbı kokusu ınsanı mest edıyor, ustune en cok cıkolata ezmesını yakıstırıyorum ben, yaptıgımın resmını cekemedım ama netten bulayım hemen goruntulu olsun

canım yazdıklarını okurken kendimi gördüm bende ailemden 12 saat uzaktayım zor geçio biraz ama alışıyorum artık

Gurbet zor canım...
Calısıyor musun?
Ben evlenmeden once calısıyordum fakat artık calısmıyorum. Evcımen bır yapım var, sımdılık sıkıcı olmuyor esım de ısı geregı gunduzlerı de yanımda oldugu oluyor...
Sız nasıl gecıyorsunuz vaktınızı?

Bazı tarifler yanlış oluyor internette bu hataya bende düştüm neyse deneye yanıla yapıcaz bazı şeyleri,sağlık olsun tabiki..
Ay canım benim çok saol hamile olduğum haberini alınca hep beraber sevinirizEvet teyze olucaksınız,bende çok düşündüm aslında çocukları severim ama kendi çocuğum olucağını hiç benimseyemedim düşünmedimde açıkcası.Arkadaşlarım birincileri büyütüp ikincileri doğurdular,hep bana derlerdi evlen çocuk yap bende ben sizin gibi olamam bir kariyerim var evlenip çoluk çocuğa karışamam derdim,gel zaman git zaman aşık oldum sevdim ve eşim çok uğraştı evlenelim diye tam 2 sene geçtikten sonra evet dedim öbür ay 3.senemize giriyoruz çok şükür,şimdide aslında bir bebeğe çok hazır hissetmiyorum kendimi ama olursa eminimki bu düşüncelerim değişicek,annem hep der ana rahmine düşmeden anlıyamazsın o duygu bambaşka,şimdi yaşım 30 sanırım en büyüğünüz benim sizler için bebek çok erken evliliğinizin tadını çıkarın gezin tozun tamamen hazır olduğunuzda bebek fikrine o zaman yaparsınız Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin

Hemserımm nasılsın?
Cok uzaklara gelın geldım bacım, tanıdıgım hıc kımse yok, esım tayıncı...
Netım yenı baglandı ıste, daha evıme gelelı bı hafta oldu bugun...
Anca duzen oturtuyorum, yemek yapıyorum derken esım gelıyor...
Beraber gecırecek vaktımız cok oluyor kımı zaman gunduz evde cunku...

Bakalım bı sekılde alısıyoruz...
Sen nasılsın, neler yapıyorsun?

çalışmıyorum canım memur olmak için çırpınıp duruyorum tekrardan başlıycam çalışmaya eşim 8-5 çalışıyo evde bütün gün yalnızım tadığım kimse de yok buralarda

Jelocumm kararınıza çok sewindim. İlk annemiz sen mi olucaksın, işallah rabbim istediğinizde anda versin bebişi size. Bizde senin tecrübelerinden faydalanırız ne kadar güzel =) Kış geçsin, işallah cafemizde tutarsa haziran temmuz gibi çalışmalara başlarız diye düşünüyoruz.

Aydasu en taze gelinimiz hoşgeldin canım. Ew hanımı oldun demek ne güzel. Kış ayında benim hayalim gün boyu ewde oturmak, geç kalkmak, mayışmak. Ama çalışmak zorundayım (tamamen duygusal ) EE anlat bakalım tatlım nasıldı düğünün?? Fotolarını göster bize..

çalışmıyorum canım memur olmak için çırpınıp duruyorum tekrardan başlıycam çalışmaya eşim 8-5 çalışıyo evde bütün gün yalnızım tadığım kimse de yok buralarda

Hakkında hayırlısı olsun, Rabbım gonlune gore versın ınsallah...
Gırısken bırıysen komsu edınırsın belkı...
Ben o konularda cok kotuyum, sevmem gırıp cıkayım gırılsın cıkılsın falan...
Azcık kafama gore yalnız takılmayı daha cok severım mesela...

Lemlem ne yaptın sen yarın doğurtursunda benidur dur ay senin hamile kaldığını hiç düşünemiyorum herşeyi planlarsın artıkeşimde terazi burcu çok sakin inşallah babasına çeker benim gibi olmaz

Ana, izmirli misin :) Ben iyiyim canım ya, işim değişmedi,annemler burada,kayınvalidemler burada,arkadaşlarım burada ama , işte bazen,ev de ses olmayınca yanlız hissediyom kendimi.

Biz 3 kardeşiz,annemlerin evinde evde her daim birileri olurdu. Ondan galiba garipsiyorum.
Netin bağlanmasına sevindim. Arada konusuruz böle :)

biz senle komşu olsaydık keşke bende öle diodum az kafamı dinlerim falan die ama bi zaman sonra sıkmaya başladı beni sen sıkılmazsın umarım komşu falanda edinemiyorum çünkü herkes asansörle inip çıkıo zaten asansörde birisi varsa insanlar kapısını bile açmıo bi garip yani

Amin canım teşekkür ederim,evet ara sıra insanın aklına geliyo olsa acaba nasıl olur falan diye sanırım güzel olurHayırlısını versin Rabbim darısı senin başına hiç belli olmuyor bu işler belki yaza kalmazsınız

Elıf merhaba canım...
Sen de bendensın desene, ev kusu modunda
Allah gonlune gore versın canım, maddı ferahlık versın...

Degısıktı ya, cok sukur guzeldı hersey...
Ben mesela cok aglarım falan dıye dusunuyordum ama heyecandan aglamayı bıle unuttum
Sonrasında da balayı bayram derken fırtına gıbı gectı

Kızlar bu arada ahsen buralarda mı?

Evet iş yoğunluğu hepimizi etkiliyor ama sağlık olsun bir işimiz var dediğin gibi çalışıyoruz.Ara ara vakit ayır bir saat bile ayırsan çok rahat çalışırsın.
Saol tatlım kısa zamanda düzene oturtursun inşallah,sende zamanla pratikleşiceksin yemek konusunda aslında hiçte zor değil yemek yapmak biraz sabır gerekiyor sadece sonra kendiliğinde oluyor canım.

Banu yaaa nıye unuttun kız sen benı...
Kemeraltı sohbetlerı yaptık ya kız senle, gelınlıkcı falan sordum
Saka yapıyorum kuzum...

Bak ne guzel sevdıklerın yanındaymıs, bunun bır sans oldugunu unutma canım...
En azından calısıyormussun, bıldıgın yer, ne mutlu...

Aynen canım konusuruz tabı...

En buyuk hayalımdı, evleneyım kızlarla lak lak yapalım dıye
Cok yogun bı ıs hayatından cıktım cunku, hıc katılamıyordum sohbetınıze evlenmeden once tam cevap vereyım dıyordum hasta gelıyordu bı bakıyordum konu degısmıs

Teşekkür ederim canım benim,bakalım kısmet ilk anne benmi olucam yoksa başka birinden sürpriz bi habermi gelicekamin canım evet artık yemek ve ev tecrübelerimizi bir kenara bırakıp hamilelik ve bebek muhabbetlerimiz olur ne güzel,cafeniz inşallah size şans getirir bolluk bereket getirir,ve bebiş getirir

aydasu, ahsen arada geliyo. Ewlerinde internet olmadığı için annesine gittiğinde katılabiliyo aramıza. Özletiyo kendini

bi süre öncesi gelinlik,düğün, eşya,,, şimdi ew işleri yemek filan,, yakında hamilelik,bebek bakımı Gündem sürekli değişiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…