2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

inşallah çoook uzun zaman sonra bile aynı kişilerle şu muhabbetleri yapıyorda oluruz:
"kızlaaaaaaar çocuğu okula bıraktım az önce, öğretmenini çok seviyormuş çok çabuk alıştı okuluna"

Lemlem ne yaptın sen yarın doğurtursunda benidur dur ay senin hamile kaldığını hiç düşünemiyorum herşeyi planlarsın artıkeşimde terazi burcu çok sakin inşallah babasına çeker benim gibi olmaz

evet planlarım.. eğer planlı olursa tabiii. kaza kurşununa kurban gitmekten çok korkuyorum :18::18:

Kararına sevindim canım, mutlu haberi bekliyoruz ilk bebek haberini yakında duyacağız yani..

inşallah çoook uzun zaman sonra bile aynı kişilerle şu muhabbetleri yapıyorda oluruz:
"kızlaaaaaaar çocuğu okula bıraktım az önce, öğretmenini çok seviyormuş çok çabuk alıştı okuluna"

Yaaa şuan ne kadar hayal gibi geliyor, 3-4 aya önce kendi evimiz bile hayal geliyordu.. Zaman ne kadar hızlı ilerliyor.. İnşallah o günlerlerdede birlikte oluruz..

Hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiin

evet planlarım.. eğer planlı olursa tabiii. kaza kurşununa kurban gitmekten çok korkuyorum :18::18:

Kaza kurşunu yok yok olmasın böyle sen planlarsın eminim planlı hamilelik daha güzel kaza kurşunu şok bir etki yaratır insanda,benim arkadaşın başına kaza kurşunu geldi,ama ne kurşun aramış beni ağlıyor ben hamileyim ne yapıcam hayatım alt üst olur ben istemedim,ayrıca 2 tane çocuğu var kaza kurşunu 3.cü oluyor.Sakinleştirmeye çalıştım ama aldırıcam dedi başka bişey demedi iki gün sonrada ramazandı biraz baskı yaptık ramazan çok günaha girersin diye dinledi ve doğurdu çok güzel bir kızı oldu maşallah,dedim artık önlem alın sıkı tutun işinizi

bu kadar korkuyorum korktuğum başıma gelcek diye de daha çok korkuyorum. aman aman.. önlemi alıyoruz tabi ama önlemlerden de korkuyorum..

Kararına sevindim canım, mutlu haberi bekliyoruz ilk bebek haberini yakında duyacağız yani..

Canım teşekkür ederim inşallah kısa zamanda bu mutlu haberi veririm,yanlız kızlar bana diyosunuz ilk bebek haberi diye sizde hiç bu bebk düşüncesi yokmu tabi durum biraz toparlandığı zaman borçlar hafiflediği zaman bu ayrı,ama borç bitsin diye beklersek bitmez çünkü istekler bitmiyor devamlı bişeyler çıkıyor çocukta rızkıyla gelir derler çok şükür halimize bir bebeğe bakabilicek durumdayız.Sizden düşünen yokmu bebek hayali kuran falan.

Son düzenleme:

Cesaret edemiyorum ben, biraz daha evliliğe alışmak, eşimle daha çok vakit geçirmek istiyorum.. Karar vermek çok zor..

selamlar herkesee
ooo bebiş isteyenler var öylemii. Allah hayırlısını versin herkese.
ben çok korkuyorum ve şimdilik istemiyoruz tabi olursada üzülmeyiz geçen eşimle konuştuk ama azcık borcumuz var ve benim kalıcı bi işim olsun sonra istiyorum... hele bi yeğenim var ölüyorum onun için resmen kendimin olsa o kadar severim ancak herhalde diyorum ama herkes hele bi çocuğun olsun gözün görmez yeğen felan diyolar

bu kadar korkuyorum korktuğum başıma gelcek diye de daha çok korkuyorum. aman aman.. önlemi alıyoruz tabi ama önlemlerden de korkuyorum..

Ne kadar önlemini alırsan al kısmette varsa oluyor,örnek verdiğim gibi ve eşi korunuyordu o şey ucu delinmiş nasıl olduysa farketmişler ama bişey olmaz demişler demişler ama başlarına gelmiş bir kere,sonra bi tanıdığımızında sprali kaymış hamile kalmıştı,yani insanın başına gelebiliyor bu tarz şeyler,tabi istem dışı olunca bazı insanlar üzülüyor aldırmayı düşünüyor Allah göstermesin istememeyi sonuçta çocuk yapmak için yıllarca uğraşan çiftler var,ailemde ve eşimin ailesinde kadın doğumcular var geldiklerinde bu muhabbet olmuştu işte çiftler başta istemiyorlar çovuk yapmayı ama yaş ilerledikçe doğurganlıklar azalıyor yumurta sayısı falan düşüyor yada kaliteli yumurta olmuyor ve bunun gibi sebeplerden hamile kalınamıyor bunlarıda göz önünde bulundurun hadi bugün çocuk yapalım demeyle ilk denemeyle kalınması çok zor 1 yıl uğraşanlar bile olabiliyor diyip dikkate alın dediler,

bu arada bugün bizim çıkma yıldönümümüz dün arkadaşım bizdeydi eşiyle,oturup bişeyler yiyoduk, sohbet ediyoduk ben mutfağa gittim bi ara meyve getirmek için döndüğümde hadi gidiyoruz dediler canları sıkılmış beylerin bi hava alalım dediler öyle çıktık biyerlere gidip oturduk geceyi ettik saat 12 yi geçince aşkım kutladı beni sarıldı öptü pasta istetmiş o geldi masamıza çok sevindim halbuki önceden düşünmüş herşeyi, arkadaşımı aramış davet etmiş onları gideceğimiz yeri düşünmüş ah canım benimm bende hiç bişey düşünmediğim için oldukça utandımama iki gün önce doğumgünüydü ona güzel hazırlık yapmıştım onunla kapattım işi. hediye olarak parfüm almış kocacıkımm

çok sevindim sofistike, nice nice mutlu mesut yıllara inşallah...

Semertaaaa, kaderdasım nasılsın?

Hoşgeldin Aydasu en son sen evlendin Ekim geliniydin diğmi canım,
ailenin işinin dışında geri de bıraktıklarına üzülme, hayalini kurduğun evliliğin tadını çıkar kolay gelmedik bu günlere

Senin içinde değişiklik olmuştur, ne güzel düşünceli ince bi eşin var, benim ki bu tarz şeyleri akıl edemezz, hani düşünüp plan yapıp gerçekleştirememiş olması bile beni nasıl mutlu eder tahmin bile edemiyorum

Ben istiyorumama bence bütün forum istiyor hepimiz korkuyoruz canım sorumluluk hamilelik süreci ama yapıcak bişey yok o tatlı şeyler için katlanılır bazı şeylere hayırlısı olsun borcunuz ve isteklerinizi gerçekleştirinc olur inşallah bencede kendi çocuğun olunca gözün kimseyi görmez.

çok sevindim sofistike, nice nice mutlu mesut yıllara inşallah...
çok teşekkürler canım:)
saolsun sevgiliyken ilk başlarda yani üniwdeyken sürekli bişeyler yapardı sonra tabi bayağı ayrı düştük hep ayrı şehirlerdeydik o zaman pek bişey yapmadı... hatta takardım kafama niye çokmu zor bi mektup yazsa bile yeter diye düşünüyodum.. bu sefer pek beklentim yoktu açıkçası ama ben çok sıkılıyorum burda bunun farkında çok iyi geldi bana gerçekten. aslında isteseler ne de güzel düşünüp plan yapıp uygularlar varyaaa ama bu erkekler çok üşengeç. onlara göre ne gereği var aşkım bak evlendik, yanyanayız bundan daha güzel hediyemi olur:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…