2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Biz bu akşam eşimin halasının kına gecesine gidicez onun için evde yiyemicez büyük ihtimal ya kayınvaldem de yeriz ya dışarda.
buara evlencek olan halası 50 kusur yaşında kadına kısmet bu yaşnda gülmüş ama görseniz öyle hevesli öyle heyecanlı ki çok şeker çok tatlı

az patlıcan musakka var ancak eşime yeter. az önce körili mantar koydum ocağa pişiyo. bide pilav tamamdır:26:

hiç birşeyim yok bugün yemeğe, patates kızartır, kahvaltılık çıkartırım yada hazır bişeyler alırım.. Yemek yapınca 2 günlük yapıyorum, bitmiyor, ya canımız başka şey istiyor, ya da bizimkilere gidiyoruz.. Bugün tembellik yapıyorum

bizde düşünüyoruz cnm ben bi hemen istiyorum bi erteliyorum ama eşim ocakta çalışmalara başlarız diyo:) uzamasın istiyo belli bi yaştan sonra sorunlar çıkabiliyormuş korkuyo galiba..

bizde düşünüyoruz cnm ben bi hemen istiyorum bi erteliyorum ama eşim ocakta çalışmalara başlarız diyo:) uzamasın istiyo belli bi yaştan sonra sorunlar çıkabiliyormuş korkuyo galiba..

Bende bi istiyorum bi istemiyorum diye düşünüyodum,eşimde aynı şekilde özgürlüğümüze düşkünüz gezmemiz tozmamız ne olucak diye yok yapmayalım dedi,bende dedim minigimiz ayaklanınca hep beraber gezerizgerçi annem şimdiden planlarını yapmış ben bakıcam sen çalışıcaksın biz yazın tatillere gidicez sizinle göndermem diyor bencede uzamaması lazım yaş ilerledikçe sorunlar oluyormuş gerçekten aman olmasın ocakta başlayın çalışmalara

Ben 10 gündür yemek yapmıyorum ıvız zıvır yiyoruz .migrenim tuttu dün çok fenaydım işten izin alıp eve gidip yattım.ağır geliyo yine bu aralar bana iş güç ev...:26:

Ben 10 gündür yemek yapmıyorum ıvız zıvır yiyoruz .migrenim tuttu dün çok fenaydım işten izin alıp eve gidip yattım.ağır geliyo yine bu aralar bana iş güç ev...:26:

Geçmiş olsun canım,nasıl sevimsiz bir durum olduğunu biliyorum..Bugün bende öyleyim, arada benimde baş ağrım tutuyor sadece karanlıkta yatmak istiyorum o zaman..

Hoşgeldin Aydasu en son sen evlendin Ekim geliniydin diğmi canım,
ailenin işinin dışında geri de bıraktıklarına üzülme, hayalini kurduğun evliliğin tadını çıkar kolay gelmedik bu günlere

Evet canım sanırım topıkte en son ben evlendım
Aynen semerta, hıc kolay gelmedık hem de...
Rabbım evımızde huzurumuzu daım etsın ınsallah hepımızın...

Ben de bu aksam fırında kabak mucverı yaptım, cok hafıf oluyor...
Esımın yogun ıstegı uzerıne pılav yaptım...
Bır de cıg kofte yogurdum...

Bıldıgınız ev kadını modundayım bı saatte yaptım gıttı vallaha hepsını

selamlaaarrrrrrr
ahsen geldiiii :)))
kızlar ananem geldi köyden, pamuk pamuk oturuyo
biz de annemlere geldiik, oturuyoruz dayımlar falan
ayy inanın hep aklımdasınız en kısa zamanda sahalara dönücem
beni unutmayın
geçmişi azcık okudum, lemlemtoşun verdiği yemek programını indirdim süpermiş teşekkür ederim ciciş
elif cafenizi çok merak ediyorum umarm herşey yoluna girer

biz de yavaş yavaş bebiş düşünmeye başladık
hatta bebiş kıyafetlerine bakıyoruz hep

Ahsencııııııııııım

Senı gordugume cok sevındım canım, ozletme kendını

Demek sen de bebıs dusunmeye basladın
Allah aratmadan versın arkadasım

Kızlar...
Hadı gelın ya benım mesaı erken basladı esımı kursa gonderdım ıs de yok yapacak oturdum haber ızleyıp kk da takılıyorum...

Günaydınlarr,
Aydasu canım yat uyu ya ne işin var sabah sabah, ahh ahh evde olsam öğlene kadar uyurum,

dün yemek yok napcam napcam derken sofrayı donattım gene ya ufff tam piştim misafirim bile vardı, çay yapim diye mutfağa gittim az bi mozaik pastam vardı 2 dk milföyin arasına nutella sürdüm üzerine şeker serptim attım fırına çırpılmış krem şantim de vardı sürdüm üstüne ufff, kocacım da ben biliyorum ya 2 dk da boş durmaz yaratır bişiler diyo,
sonrada arkadaşa gittik erkekler ok oynarken ben bebişlerle oynadım ayy ne güzel bişi 2 taneydiler bide annelerinin peşinde paytak paytak yürüyolar

Günaydınnnlarrr..

Ahsencimm sendemi bebiş düşünüyosun maşllah kuzucum.. Sorunları atlatıpda bunları düşünmene çok çok sewindim. Rabbim işallah hayırlı zamanda verir bebişini. tontiş bi çocuğun olur =) (eskiden çok kullanırdınya bu kelimeyi )

Demetcim; hamarat kızımız maşallah=) elimiz daha bi alıştı herşeye dimi. o milföyden bende yapıyorum. eşim çok sewiyo. hazır satılan katkat lar gibi oluyo.

ben dün yemek yapmadım. çorbam vardı onu ısıttım. bide kavurma makarna yaptım. kocacıkta çok aç değilmiş. Atıştırdık öyle.

günaydın hanımlaaar, maşallah dün ne kalabalıkmışsınız bi ben yoktum. benimde işim olmaz olmaz olacağı tuttu.. dün akşam benim yayla çorbam vardı, yanına da mücver yaptım birde salata.

similla çok geçmiş olsun canım yaa, inşallah bugün geçmiştir.

ooo çiğköftemi yaptııııın. nasıl yaptın ya etli çiğköftemi? ya benimde canım çok istiyor hazırlardan alıp yiyorum ama yıllardır gerçek etli evde yoğrulmuş bi çiğ köfte yemedim.. aslında nişanlıyken eşimin bi sözü vardı yapacaktı, evlendik hala yapacak hala yapacak.. bigün şu altı tırtıklı çiğköfte yoğurma tepsileri var ya ondan alıp gidecem eve, hadi ben aldım artık yapabilrisin dicem..

öyle ya farkına varmadan hamaratlanmışım el alışkanlığı oldu, aynen katkat gibi oluyo bu tarifi de sen yazmıştın zaten
makarna kavurması yaa ne zamandır yapmadım bu akşam yapayım bari, kavurunca üzerine sos yapıyomusun ya da yoğurt falan ben boş boş seviyorum ketçapla birazda ama benim ki yermi bilemem

günaydın canm ben geldim ama sen çıkmışsın

Buralardayım canım, haberlerı ızlıyordum...

Uyku tutmuyor canım, esımı ıse yolladım, aksam yapacagım yemegın tarıfının detaylarına bakıyorum

Masallah arkadasıma emınım o mılfoyler harıka olmustur sıcak sıcak ohh mıs

Çok ısterdım etlı yogurmayı lemancım ama ben de henuz o kadar becerıklı degılım
Bım de satılan yuzde yuz dogal urunlerle kurutulmus etsız patateslı cıgkofte var ondan alıyorum kendım yoğuruyorum. Harcını dokup yag ve salcayla kıvama gelene kadar yoguruyorum resmını koyayım canım, dısardan alacagıma evde ben yapıyorum

hadi ya ben hiç görmedim bimde öyle bir ürün mü varmış?ellerine sağlık çok güzel görünüyor.. ama işte etsiz yaa o zaman gerçek çiğköfte gibide olmaz kiiiii... neyse ama tadını merak ettim patetesli köfte niyetine yapayım :) benimki sevmez kesin, salçalı baharatlı acı şeyleri sevmiyor, çiğköfte aldığımda da yemiyor zaten. bi misafirim gelirse yapayım, tek başınada yenmiyor çünkü.

ben aslında domates soslu sewiyorum. makarnayı kavuruyorum domatesleri ayrı yerde kavuruyorum. sonra birleştirip biraz daha çewirip suyunu döküyorum. içine birazda tavuk bulyon koyuyorum. Ama benim kocacık domatesli sewmiyo. MAlesef koyamıyorum nun yüzünden. yoğurtlu yiyoruz. sosislide çok güzel oluyo. Haşlamadan daha lezzetli dimi.

Kesinlikle daha lezzetli yapışma süzme derdi de yok tüm vitamini içinde kalıyo tane tane, benim ki kesin yoğurlar üstüne de ketçap dökerek yer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…