- 18 Ekim 2009
- 1.678
- 13
- 158
kızlar bu milföyün üzerine şeker koymadan yumurta sürüyo muyuz
yok canım sürmüyorum ben. arasına çokokrem üstüne şeker serpip yağlı tepsiye koyup fırına veriyorum hemen.
kızlar bu milföyün üzerine şeker koymadan yumurta sürüyo muyuz
yok canım sürmüyorum ben. arasına çokokrem üstüne şeker serpip yağlı tepsiye koyup fırına veriyorum hemen.
ya bişi sorcam valla anlamadım ben.. şimdi arasına diyosunuz ya, hani börek gibi üçgen köşesine sürüp katlıyormusunuz? bide şekeri çukulatanın üstüne mi doküyosunuz yoksa katladıktan sonra hamurun üstüne mi? resim falan var mı :26:
hadi ya ben hiç görmedim bimde öyle bir ürün mü varmış?ellerine sağlık çok güzel görünüyor.. ama işte etsiz yaa o zaman gerçek çiğköfte gibide olmaz kiiiii... neyse ama tadını merak ettim patetesli köfte niyetine yapayım :) benimki sevmez kesin, salçalı baharatlı acı şeyleri sevmiyor, çiğköfte aldığımda da yemiyor zaten. bi misafirim gelirse yapayım, tek başınada yenmiyor çünkü.
ben bi kareye nutellayı sadece ortasına sürüyorum kenarlarına sürmüyorum bulaşıp taşmasın diye ama bolca sürüyorum ortaya,ya bişi sorcam valla anlamadım ben.. şimdi arasına diyosunuz ya, hani börek gibi üçgen köşesine sürüp katlıyormusunuz? bide şekeri çukulatanın üstüne mi doküyosunuz yoksa katladıktan sonra hamurun üstüne mi? resim falan var mı :26:
bide toz şeker mi pudra şekeri mi? bideeeee nutella yerine fındık ezmesi sürsem nasıl olur? bidee son bi soru, fırında çukulata iyice eriyip tepsiye yayılmıyor mu? sıcak mı yemek gerekiyor? yerken akıyor mu? bu kadar bittiiiii..
lemancım evet börek gibi arasına sürüp katlıyoruz. İstersen milföyleri kesip küçük parçalarda yapabilirsin. Biz büyük sewiyoruz ama. fındık ezmesiyle denemedim ama çikolatalısı harika. birazcık akıyo bazen tepsiye ama olsun sorun değil. arasına bol çikolata koy üçgen katla sonra üzerine toz şeker serpip fırına ver. demet kaç derecede yapıyoduk ya 180 di galiba dimi?
lemancım evet börek gibi arasına sürüp katlıyoruz. İstersen milföyleri kesip küçük parçalarda yapabilirsin. Biz büyük sewiyoruz ama. fındık ezmesiyle denemedim ama çikolatalısı harika. birazcık akıyo bazen tepsiye ama olsun sorun değil. arasına bol çikolata koy üçgen katla sonra üzerine toz şeker serpip fırına ver. demet kaç derecede yapıyoduk ya 180 di galiba dimi?
ben bi kareye nutellayı sadece ortasına sürüyorum kenarlarına sürmüyorum bulaşıp taşmasın diye ama bolca sürüyorum ortaya,
sonra üzerine diğer bi kareyi koyuyorum çok bastırmadan kenarlarını birleştiriyorum, üstüne de bıçakla kesik atoyorum
toz şeker kullanıyorum canım, oo fındık ezmesi de olur tabi bolca sür ama milföy tatsız olduğundan, tepsiye yayılmıyo dediğim şekilde yaparsan ılık ılık yedim ben dayanamdım böyle çikolatası aka aka bi tane kalmıştı eve gidince yiiim barii
teşekkürler kızlaranladım bu sefer.. bende yapayım bir ara.
aydasu bende bilmiyodum bimde öle çiğ köfte oldugunu, bende bakıyım,yapıyım bari :)
yarın kayinvalimdeler çaya gelcek kızlar ya,
sizler neler yapıyonuz böle zamanlarda,kaç çeşit yapıyonuz ikram?
Dedıgım gıbı benım cıg kofte ıstegımı bastıyor en azından canım, evlenmeden once de bı yere yemege falan davetlıysek ya da caya gıdeceksek bır paket yapar ole gıderdım koca bır borcam cıkıyor, ev sahıbıne de hosluk oluyordu
Banucum benım hıc ole derdım yok bu gıdısle senelerce de olmucak galıba
Ben bı esımı doyuruyorum, ısterdım aılelerımızı de agırlamayı ah neler doktururdum ama belkı yıllar sonra...
Bu mılfoy muhtesem bısı olur emınım, bugun sabahtan pudıng yaptım, yapmamıs olsaydım denıcektım bugun, baska bı zamana artık...
Kızlar aksama guvecte islim kebabı yapıcam ama sole bı sorunum var, benım fırınım hedıye geldı, cok cok eskı model, yıne de varken yenısını almak ıstemedım bu yuzden onu kullanıyorum, tek bır dugmem var sadece o da fırını calıstırmak ıcınne sure dugmem var ne derece, tek ayarda hersey
Daha kek falan hıc denemedım ama yanacak korkum yuksek...
Guveclerın uzerını yanmasın dıye alımunyum folyo ıle kaplasam yemegın yanmasını engellemıs olurmuyum acep bılemedım :26:
Olur canım mutlaka yanmasına engel olur hatta daha güzel olur önce içi pişer hemde çabuk sonra açıp üstünün kızarmasını sağlarsın.
buarada ben hiç bimde görmemiştim bu çiğ köfteyi ne güzel bişimiş bende alıp denicem teş.bilgilendirdiğin için
Geçmiş olsun canım,nasıl sevimsiz bir durum olduğunu biliyorum..Bugün bende öyleyim, arada benimde baş ağrım tutuyor sadece karanlıkta yatmak istiyorum o zaman..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?