2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

kızlar bu milföyün üzerine şeker koymadan yumurta sürüyo muyuz

bende sürmüyorum yumurta kokusundan hoşlanmadığım için zaten üzerine serptiğimiz şeker hafif yanıyo rengi kızarıyo güzel görünüyo bide iki katın arasına sürüp kenarlarından kapatıp üzerine de çizikler attım görünüş şahane

yok canım sürmüyorum ben. arasına çokokrem üstüne şeker serpip yağlı tepsiye koyup fırına veriyorum hemen.

ya bişi sorcam valla anlamadım ben.. şimdi arasına diyosunuz ya, hani börek gibi üçgen köşesine sürüp katlıyormusunuz? bide şekeri çukulatanın üstüne mi doküyosunuz yoksa katladıktan sonra hamurun üstüne mi? resim falan var mı :26:

bide toz şeker mi pudra şekeri mi? bideeeee nutella yerine fındık ezmesi sürsem nasıl olur? bidee son bi soru, fırında çukulata iyice eriyip tepsiye yayılmıyor mu? sıcak mı yemek gerekiyor? yerken akıyor mu? bu kadar bittiiiii..

Evet canım etlının tadını vermıyor ama dısardan aldıgımda da etsız aldıgım ıcın hıc olmazsa yagını falan kendım ayarlıyorum,atıstırmalık olarak fena sayılmaz...
Benım esım de pek begenmıyorum dıyor ama dun altı tane huplettı buna da sukur

lemancım evet börek gibi arasına sürüp katlıyoruz. İstersen milföyleri kesip küçük parçalarda yapabilirsin. Biz büyük sewiyoruz ama. fındık ezmesiyle denemedim ama çikolatalısı harika. birazcık akıyo bazen tepsiye ama olsun sorun değil. arasına bol çikolata koy üçgen katla sonra üzerine toz şeker serpip fırına ver. demet kaç derecede yapıyoduk ya 180 di galiba dimi?

ben bi kareye nutellayı sadece ortasına sürüyorum kenarlarına sürmüyorum bulaşıp taşmasın diye ama bolca sürüyorum ortaya,
sonra üzerine diğer bi kareyi koyuyorum çok bastırmadan kenarlarını birleştiriyorum, üstüne de bıçakla kesik atoyorum

toz şeker kullanıyorum canım, oo fındık ezmesi de olur tabi bolca sür ama milföy tatsız olduğundan, tepsiye yayılmıyo dediğim şekilde yaparsan ılık ılık yedim ben dayanamdım böyle çikolatası aka aka bi tane kalmıştı eve gidince yiiim barii

şu derece işini hiç anlamam kafama göre fırını ısıtır atarım, bende 1 den 8 kadar rakamlar var 7 de tutuyorum genellikle bu da 170 derece yapıyo sanırım,

teşekkürler kızlar anladım bu sefer.. bende yapayım bir ara.

aydasu bende bilmiyodum bimde öle çiğ köfte oldugunu, bende bakıyım,yapıyım bari :)

yarın kayinvalimdeler çaya gelcek kızlar ya,

sizler neler yapıyonuz böle zamanlarda,kaç çeşit yapıyonuz ikram?

Dedıgım gıbı benım cıg kofte ıstegımı bastıyor en azından canım, evlenmeden once de bı yere yemege falan davetlıysek ya da caya gıdeceksek bır paket yapar ole gıderdım koca bır borcam cıkıyor, ev sahıbıne de hosluk oluyordu

Banucum benım hıc ole derdım yok bu gıdısle senelerce de olmucak galıba
Ben bı esımı doyuruyorum, ısterdım aılelerımızı de agırlamayı ah neler doktururdum ama belkı yıllar sonra...

Bu mılfoy muhtesem bısı olur emınım, bugun sabahtan pudıng yaptım, yapmamıs olsaydım denıcektım bugun, baska bı zamana artık...

Kızlar aksama guvecte islim kebabı yapıcam ama sole bı sorunum var, benım fırınım hedıye geldı, cok cok eskı model, yıne de varken yenısını almak ıstemedım bu yuzden onu kullanıyorum, tek bır dugmem var sadece o da fırını calıstırmak ıcın ne sure dugmem var ne derece, tek ayarda hersey
Daha kek falan hıc denemedım ama yanacak korkum yuksek...
Guveclerın uzerını yanmasın dıye alımunyum folyo ıle kaplasam yemegın yanmasını engellemıs olurmuyum acep bılemedım :26:

Olur canım mutlaka yanmasına engel olur hatta daha güzel olur önce içi pişer hemde çabuk sonra açıp üstünün kızarmasını sağlarsın.
buarada ben hiç bimde görmemiştim bu çiğ köfteyi ne güzel bişimiş bende alıp denicem teş.bilgilendirdiğin için

Son düzenleme:

Cevabın ıcın tesekkur ederım arkadasım
Guzel olursa resım de koyarım belkı
Cok sevıyorum yemek yapmasını da fotograflamasını da
Esım kılo almıs Yedırmeee dıyor ya hadı hayırlısı bakalım

Valla bu güzel tarifleriniz fotoğraflı görürsek çok daha güzel olur daha bi iştahlı yapmaya çalışırız bizde.
Elifin kremsantili kurabiyesini denicem hala bi vakit bulamadım hatta ben onları şekilli yapmayı düşünüyorum piştikten sonra da şekillerin uçlarını erimiş çikolataya bandırıp arkasından ya şan fıstığına yada hindistan cevizine bulamayı düşünüyorm.daha önce un kurabiyelerini hep bu şekilde yapıodum görüntü çok güzel oluyordu aynı pastahanedekiler gibi

KIZLAR kusura bakmayın kendi işim için rahatsız edicem sizi ama cafenin reklamı için olan broşür hazırladık sizde bi bakın bakalım nasıl olmuş ??? albümümüe ekliyorum..

Güzel olmuş canım menülerin isimlerine bittim yanlız hem futbolcu isimleri içerikleri de güzel olmuş.
çok eğlenceli bi cafe olcağa benziyor oyunlarla falan Allah bol bol hayırlı kazançlar nasip etsin inş.emeğinizin karşılığını kat ve kat alırsınız umarım.

Geçmiş olsun canım,nasıl sevimsiz bir durum olduğunu biliyorum..Bugün bende öyleyim, arada benimde baş ağrım tutuyor sadece karanlıkta yatmak istiyorum o zaman..

cnm teşekkür ederim lemancım sanada,yatınca geçti.

elifcim broşürünüz güzel olmuş,cafeniz hayırlı uğurlu olur inş,ben olsam gelirdim bayılırım oyunlara,allah bol kazanç versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…