2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Günaydın kızlar bugun kimsecikler yok anlaşılan..

vafi bugun bi ben bide sen çalışıyorsun galiba...bugun son gunu haftanın bana göre ama nedense her gün yorgundum bugun kendimi çok iyi hissediyorum ....dün aşırı yorulmuştum banyo yapıp yattım .. ondan mıdır nedir yada namaz kıldım sabah o mu rahatlattı acaba bilmiyorum.. ama iyiyim ve mutluyum şükürler olsun:)

Kızlar benim gece migrenim bir tuttu,gece her yattıgımda midem bulanarak uyandım solugu lavaboda aldım ve gece 8 kere istifra ettim,midem dibine kadar boşaldı,sabah kalktım işe geldim bide,bu konu hakkında bilginiz varmı,bi tanıdıgınız fln..gecem çok kötüydü,bidaha tekrarlar diye çok korkuyorumm

ah migren ağrısı bende zaman zaman çekiyorum ama istifra boyutuna kadar ilerlemedi henüz. canım benim öğretmen bi arkadaşım vardı onunda migreni vardı ve istifra ederdi ondan biliyorum migrenin sonucu mide bulantısı ve istifra oluyor, ablamdada o boyutta maalesef öyleki bazen 2 gün boyunca çeker en sonunda acile gidip ağrı kesici iğne vurulur... ilk önce bi doktora git tabi ama kesin migrense melisa çayı ve melisa yağı iyi geliyomuş haberin olsun

geçmiş olsun. bende biraz önce bir toplantıdan çıktım migrenle ilgili konu geçti. kırmızı reiki mantar var biliyormusun (bende bugün öğrendim) , bir arkadaşımın ısrarıyla gittim toplantıya.. amway gibi bişey networking sistemi o onu üye yapıyor o onu falan... kırmızı mantarın çayını kahvesini tabletlerini falan yapmışlar, ürünlerinden bir taneside özellikle migrene çok iyi geliyormuş. benimde kardeşimde olduğu için ilgilendim. istersen bir araştır, ganoexell firmanın adı. fiyatlarını çok iyi bilmiyorum, kullanıcılar vardı onlar konuştu falan geçmiş onlarınki. kahve şeklinde yaptıkları için işyerinde falan kolaylıkla kullanabiliyorsun. eğer düşünürsen daha detaylı bilgi alabilirim.

slm kızlar hepinizi çok özledim.arasıra girip okuyup çıkıyorum.tembellik yapıyorum yazmıyorum:)))güzel fikirlerinizden yararlanıyorum.

ahhhhhh simillacım o dert bende de var.haftada en az 3 gün migrenim tutar ağrı kesici geçirmez migren ilacı geçirmez.2gün ağrır.bıktım usandım.arasıra da şiddetli istifralı migren tutar ki hiç beklemem hemen doktora iğneye giderim,çünkü ağrıyı çekince vücudumda derman kalmıyor,doktora iğneye giderken yolda çıkarıyorum,iğneyle yarım saatte oh kendime geliyorum.mide bulantısı ile ağrı kesici karışımı bi iğne vuruyor doktor.nane yağını burnumuza çekecekmişiz onu denicem bi de.inş işe yarar.

kimlerden bebek haberi gelecek bakalım merakla bekliyorum.

kızlaaar kısmetse bende 1veya 7 eylül 2012 gelinliğine adaylığımı koydum
ooof ne streslimiş yaaa:26::26::26:

misafirlerle geçen hafta sonuuuu ama ben bişi anlamadım kiiiiiii....yrn iş ooff

günaydın kızlar.. Broşürlere yaptığınz yorumlar için çok teşekkür ederim.

similiacım canım çok geçmiş olsun. benmde kuzenimde var,ağrısı gelince ışık filan rahatsız eder kapatır kendini karanlığa. iğne atılmadan geçmez. salatanın içide,elde filan yediği soğan dokunuyo ona.

nasıl geçti h.sonu kızlar???

günayyyydıııııınn bol kazançlı sağlıklı mutlu bir hafta diliyorum herkese..

elifcim ben atlamışım broşürünü yeni gördüm, çok güzel olmuş, ilk sayfayı dağıtacaksınız diimi? açılış ne zaman? ayyy gelebilseydik ne kadar güzel olurdu. inşallah birgün yolumuz düşer.

kızlaaar kısmetse bende 1veya 7 eylül 2012 gelinliğine adaylığımı koydum
ooof ne streslimiş yaaa:26::26::26:

hadi hayırlısı olsun.. çeyiz telaşı başlamıştır ufaktan. bende 1 eylül 2011'de evlendim. burdaki kızlarla beraber hazırladık çeyizlerimizi :)

Son düzenleme:
Günaydın kızlar,
elifçim borşürünüz gayet güzel tatlım hayrını görün inş.
bubabur hoşgeldin, ohhh biz sıramızı sağdık stres heyacanlar senin olsun:))) benim geçen yıl bu zamnalar evlilik fikri kafamda bile yoktu ooo daha var diyodum, 6 ayda söz nişan çeyiz düğün ev hepsi hazır oldu valla çok ta güzel oldu, tadını çıkara çıkara geçirmen dileğiyle,

hafta sonu malumunuz cumartesi öğleye kadar uyku yatak keyfi ufff hiç uyumamış gibiyim, sonrası akşama kadar temizlik bol bol yemek vs. cuma akşamı annemlere gitmiştim makinaya çamaşır bile atamamış olmaktan ötürü epey bi işim vardı
pazar sabahı kardeşim ve eşini kahvaltıya davet ettim, kahvaltı keyfini epey bi uzattık sonra sahil boyu yürüdük,

bir de kızlar bana son zamanlarda izlediğiniz güzel bi film tavsiye edebilir misin? ben size "zamana karşı" ya yı tavsiye edebilirim gerçekten çok güzel bi film alt yazılı sevenler için,

Son düzenleme:

bende haftasonu hastaydım, sürekli üşüdüm ısıtııcının başından ayrılamadım yattım, kasıklarım çok kötü ağrıdı, sanırım benim kistler hortladı yine.... ne temizlik yapabildim ne evi toplayabildim. dün akşama doğru biraz düzeldim, eşimin arkadaşı ve eşi daha önce bizi davet etmişti oraya gittik bjk-gs maçını izledik veeeeee çiğköfte yaptılaaaaar.. süperdi. daha iki üç gün önce burda aydasuya yazmıştım yıllardır etli ev yapımı bi çiğköfte yemedim diye, demek Allahtan başka şey istesem olacakmış.

semertacım çok güzel yabancı diziler var, eşinle izlemeniz için onları tavsiye ederim.. biz dexter izliyoruz, bayılıyoruz. artık filmler güzel gelmiyor

Lemancım Demetcim çok teşekkür ederim.

Ben c.tesi günü ewimi biraz toparladım. çamaşırlarımı attım makineye. Annem köye gitmişti dedim şimdi akşama yemek yapamaz yemeğe alayım. babam dayım annem yemeğe geldiler akşam onlara hazırlık yaptım. menümüde yazayım taze fasulye,pilav,fırında kıymalı patates-mercimek çorbası. çokda güzel olmuş geç vakte kadar oturduk. dünde cafeyi temizlik için yardıma gittim. Bugün sevgili oluşumuzun 6. yılını doldurduk. dün kocam cafeden gelmeden pasta yaptım hemen. sakladım görmesin diye. Bugünü hatırlıyomu hiç bilmiyorum. Yoğunluktan unutmuş olabilir.

Rica ederim, bende hafta sonu ilk defa mercimek çorbası yaptım gerçi cuma günü annem yapıyodu, bak kızım şöyle böyle derken öğrendim
annemle eşim tutturdu soba kuralım diye hay Allahım ya, gerçi mutfağım büyük kuzinesi var annemin çok güzel içinde börekler ekmekler yapardım baca olsaydı mutfağa kurardım köy mutfakları gibi olurdu ama malesef, nerden bu konuya geldim, annem evim soğuk diye gelmiyo anca ağustosa gelirim kızım diyo bide yaa, yağtığım yemekleri tattıramıyorum aferim alamıyorum ama olsun bahara kadar iyice hamaratlaşırım şaşırılar,
Maşallah 6 yıl daha nice nice aşklı yıllara,

henüz izlemedim ama ilk fırsatta izlemeyi düşünüyorum 'beni unutma' çok güzelmiş

ben çeyizlerimi bitirdim beyaz eşyalarım tamam ev boyanıyo yatak odası marangoza yaptırılıyo bellonadan yatak baza ve başlık alınıyo snra yemek odası yapılıyoooo ooof derken içim şişti
nisan ayı için nişan salonu bakıyoruz ama fiiyatlar uçmuş resmen:18:

günaydın hanımlar
bizim çok büyük bi sorunumuz var yatağımız o kadar kötüki yataktan zor kalkıyoruz güvya tam ortapedik... evlendiğimizden beri çok memnun değildik ama şu son bi haftadır çok rahatsız eder oldu bizi ki eşim zaten geceden kalma geliyo 4-5 saat uyuyo yawrucum ondada verimli bi uyku uyuyamıyo yorgun kalkıyo... bu forumdan bilgiliyim gerçi yatak konusu çok kez konuşulmuştu bizde dün bayağı gezdik sanırım viskolar en iyisi bide ortası yaylı viskolar var. bunlardan birisni kullanana varmı? yataş ve yatsan a aklımız yattı bilgisi olan varmı ona göre bizde karar verip yenilicez yatağımızı...
bende eşimin olmadığı akşamlar uyuyamadığım için film izliyorum geçen gün tavsiye üzerine '' her yerde aşk '' filmini izledim ama sevmedim. ''Amelie'' yi izleyebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…