Kızlar benim gece migrenim bir tuttu,gece her yattıgımda midem bulanarak uyandım solugu lavaboda aldım ve gece 8 kere istifra ettim,midem dibine kadar boşaldı,sabah kalktım işe geldim bide,bu konu hakkında bilginiz varmı,bi tanıdıgınız fln..gecem çok kötüydü,bidaha tekrarlar diye çok korkuyorumm
Kızlar benim gece migrenim bir tuttu,gece her yattıgımda midem bulanarak uyandım solugu lavaboda aldım ve gece 8 kere istifra ettim,midem dibine kadar boşaldı,sabah kalktım işe geldim bide,bu konu hakkında bilginiz varmı,bi tanıdıgınız fln..gecem çok kötüydü,bidaha tekrarlar diye çok korkuyorumm
kızlaaar kısmetse bende 1veya 7 eylül 2012 gelinliğine adaylığımı koydum
ooof ne streslimiş yaaa:26::26::26:
Günaydın kızlar,
elifçim borşürünüz gayet güzel tatlım hayrını görün inş.
bubabur hoşgeldin, ohhh biz sıramızı sağdık stres heyacanlar senin olsun:))) benim geçen yıl bu zamnalar evlilik fikri kafamda bile yoktu ooo daha var diyodum, 6 ayda söz nişan çeyiz düğün ev hepsi hazır oldu valla çok ta güzel oldu, tadını çıkara çıkara geçirmen dileğiyle,
hafta sonu malumunuz cumartesi öğleye kadar uyku yatak keyfi ufff hiç uyumamış gibiyim, sonrası akşama kadar temizlik bol bol yemek vs. cuma akşamı annemlere gitmiştim makinaya çamaşır bile atamamış olmaktan ötürü epey bi işim vardı
pazar sabahı kardeşim ve eşini kahvaltıya davet ettim, kahvaltı keyfini epey bi uzattık sonra sahil boyu yürüdük,
bir de kızlar bana son zamanlarda izlediğiniz güzel bi film tavsiye edebilir misin? ben size "zamana karşı" ya yı tavsiye edebilirim gerçekten çok güzel bi film alt yazılı sevenler için,
Lemancım Demetcim çok teşekkür ederim.
Ben c.tesi günü ewimi biraz toparladım. çamaşırlarımı attım makineye. Annem köye gitmişti dedim şimdi akşama yemek yapamaz yemeğe alayım. babam dayım annem yemeğe geldiler akşam onlara hazırlık yaptım. menümüde yazayımtaze fasulye,pilav,fırında kıymalı patates-mercimek çorbası. çokda güzel olmuş geç vakte kadar oturduk. dünde cafeyi temizlik için yardıma gittim. Bugün sevgili oluşumuzun 6. yılını doldurduk. dün kocam cafeden gelmeden pasta yaptım hemen. sakladım görmesin diye. Bugünü hatırlıyomu hiç bilmiyorum. Yoğunluktan unutmuş olabilir.
Günaydın kızlar,
bubabur hoşgeldin, ohhh biz sıramızı sağdık stres heyacanlar senin olsun:))) benim geçen yıl bu zamnalar evlilik fikri kafamda bile yoktu ooo daha var diyodum, 6 ayda söz nişan çeyiz düğün ev hepsi hazır oldu valla çok ta güzel oldu, tadını çıkara çıkara geçirmen dileğiyle,
hafta sonu malumunuz cumartesi öğleye kadar uyku yatak keyfi ufff hiç uyumamış gibiyim, sonrası akşama kadar temizlik bol bol yemek vs. cuma akşamı annemlere gitmiştim makinaya çamaşır bile atamamış olmaktan ötürü epey bi işim vardı
pazar sabahı kardeşim ve eşini kahvaltıya davet ettim, kahvaltı keyfini epey bi uzattık sonra sahil boyu yürüdük,
bir de kızlar bana son zamanlarda izlediğiniz güzel bi film tavsiye edebilir misin? ben size "zamana karşı" ya yı tavsiye edebilirim gerçekten çok güzel bi film alt yazılı sevenler için,
günayyyydıııııınn bol kazançlı sağlıklı mutlu bir hafta diliyorum herkese..
elifcim ben atlamışım broşürünü yeni gördüm, çok güzel olmuş, ilk sayfayı dağıtacaksınız diimi? açılış ne zaman? ayyy gelebilseydik ne kadar güzel olurdu. inşallah birgün yolumuz düşer.
hadi hayırlısı olsun.. çeyiz telaşı başlamıştır ufaktan. bende 1 eylül 2011'de evlendim. burdaki kızlarla beraber hazırladık çeyizlerimizi :)
Günaydın kızlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?