2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

kızlar migrosta ağız bakım ürünlerinde 1 alana 1 bedava. Ben öğlen arasında gidip aldım.
İhtiyacı olan kaçırmasın...

meraba kızlar şimdi ben de geldim siz de burdasınız ne güzel...
uzun zamandır giremiyodum...
neler yapıyosunuz bakalım.....

merhaba hanımlar, ben de bi kaç gündür sadece yazılanları okuyup geçtim.... bu haftasonu nasıl geçti ben de anlamadım... iki gün de erken kalktım. cumartesi günü dip bucak temizlik yaptım hala etlerim ağrıyor yorgunluktan.... ben daha evimde hiç yemekli kalabalık misafir ağırlamadım... ya kardeşim ya kuznelerim falan geldi 1-2 kez... şimdi önümüzdeki cumartesi teyzeler halalar falan gündüz oturmasına gelicekler. çok heyecanlıyım neler yapsam bana azcık fikir verin... yaptığım ikramları salonda yemek masama servis tabakları ile koyayım self servis herkes istediğinden istediği kadar kendi tabağına servis alsın diyorum sizce de olmazmı ? neler yapabilirim sizce?

hoşgeldin canım ben de pek giremiyorum son zamanlarda anladığım kadarıyla börek çörek yapmayı düşünüyosun o zaman kısır ,patates salatası,amerikan salatası,börek,poğaça,kurabiye,kek,tatlı.....gibi şeyler yaparsın sana en kolay olanları seç tatlı tuzlu 4 çeşit olsa yeter

Meraba Hera, geçen aydasu bim de satılan çiğ köfteden bahsetti. Hafta sonu bende alıp yattım.Çok güzel oldu.15 dkka hazırlıyosun. Karışımı 10 dk sıcak suda bekletip salçayla yuguruyosun. Bence değişik ve güzel olabilir canım.

Bu arada aydasuya tşk ederim :)

sağolun cevaplar için kızlar... benim bi sade kakoulu kekim var zaten az şekerli yaptığım onu çok seviyor hepsi, ondan yaparım, kısır yaparım, milföy ile bişiler yapabilirimmm azcık araştırma yapayım ama daha önce yapmadığım bişeyi de ilk kez denemek istemiyorum... ayyy onlar yabancı değil ama malum kayınvalidem de üst katımda oturuyor o da gelir kesin.... o çok dikkat eder böyle şeylere... hatta ben de börek yapayım falan dedi ben istemedim... herşeyi kendim yapcam...

istersen milföy yerine yufkadan gül böreği yap daha iyi olur bence

Benimde kayınvalidemler,eltimler falan geldi cumartesi akşam bende baya özenip,panikledim canım. Kesin ve kesinlikle çiğ köfte yapmanı öneriyorum canım.Değişik oluyor... Milföyden bişiler yapcaksan elif bi siteden önermişti. Aşağıdaki gibi şekil verebilirsin canım.

Ne demek banucum, memnun oldum begenmene, arada sırada ıyı oluyor degısıklık

kızlaaaaar 7nisan 2012 nişanım 8 eylül 2012 düğünüm için salonum tutulduuuu çok heyecanlıyımmm

saol canım tavsiyen için. yataş hakikaten bayağı pahalı ama işte yatak diyincede insanın aklına yataş geliyor. bizim beğendiğimiz yatak 1500 den 1100 e düşmüş kampanya varmış o da zorlıyacak açıkçası bizi hiç istikbale bakmamıştık. bi de oraya bakalım çünkü kullanan birilerinin tavsiyesi biizm için önemli gerçekten.

Günaydın kızlar.. Nasılsınız bakalım...

günaydın hanımlar, bugün güzel bir gün. neden bilmiyorum ama mutlu uyandım, (erken yatmıştım biraz uykumu aldım) hava çok soğuk ta değil. güzel güzel..

sofistike canım bizim yatağımız bellonadan nova dream. bakmanı tavsiye ederim. çok rahatız çok memnunuz. iyiki bu yatağı almışız dediğimiz çok oldu. fiyatıda çok yüksek değil, ayrıca bu sıralar indirimde sanırım. üstünde koruyucu pedi var, fermuarlı çıkarılıp yıkanabiliyor.

kızlaaaaar 7nisan 2012 nişanım 8 eylül 2012 düğünüm için salonum tutulduuuu çok heyecanlıyımmm

Hayırlısı olsun canım,anlaşılan siz erken başlamışsınız hazırlıklara... Bencede en iyisini yapıyosunuz. Daha geçen sene bu zamanlarda eşim askerdi benim.Ne aileler tanışmıştı,ne nişan nede düğün vardı. Allah şükür hepsi içime sinerek oldu ama çok koşturmaca oluyo bide insan sürekli bişiler düşünmekten yoruluyor. İnşallah istediğin gibi nişan ve düğünün olur,şimdiden mutluklar...

şekilli milföylerden nette görüp ben de yapmıştım güzel görünüyo

biz de yatağımızı istikbalden aldık galiba lemlemlerin yatağının istikbal versiyonu zaten aynı fabrikadan çıkıyo bellona ve istikbal aynı kalite çift taraflı bi tarafı sert diğer tarafı yumuşak ve fermuarlı kılıfı var istediğin tarafına takabiliyosun yıkayabiliyosun çok rahatız 700 liraydı galiba

ne kadar sakin burası düğünden önce böyle miydi bu topic sayfaları takip edemiyoduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…