günaydın hanımlar
bizim çok büyük bi sorunumuz var yatağımızo kadar kötüki yataktan zor kalkıyoruz güvya tam ortapedik... evlendiğimizden beri çok memnun değildik ama şu son bi haftadır çok rahatsız eder oldu bizi ki eşim zaten geceden kalma geliyo 4-5 saat uyuyo yawrucum ondada verimli bi uyku uyuyamıyo yorgun kalkıyo... bu forumdan bilgiliyim gerçi yatak konusu çok kez konuşulmuştu bizde dün bayağı gezdik sanırım viskolar en iyisi bide ortası yaylı viskolar var. bunlardan birisni kullanana varmı? yataş ve yatsan a aklımız yattı bilgisi olan varmı ona göre bizde karar verip yenilicez yatağımızı...
bende eşimin olmadığı akşamlar uyuyamadığım için film izliyorum geçen gün tavsiye üzerine '' her yerde aşk '' filmini izledim ama sevmedim. ''Amelie'' yi izleyebilirsin.[/QUOTE
bu yatak konusu gerçekten bizide baya dolaştırmıştı,yataşta fln en ucuz yatak 600 dü,viskolar zaten inanılmaz fiyatlar,biz istikbalden aldık,bizimkide vizkoymuş,700 e mi ne aldık,inanımaz memnunuz,hiçbiyerimiz ağrımadan uykumuzu alıyoruz,tavsiye ederim
film olarakta 'turist' filmi güzel angelina jolie'nin..
bugün kimsecilikler yok ?
merhaba hanımlar, ben de bi kaç gündür sadece yazılanları okuyup geçtim.... bu haftasonu nasıl geçti ben de anlamadım... iki gün de erken kalktım. cumartesi günü dip bucak temizlik yaptım hala etlerim ağrıyor yorgunluktan.... ben daha evimde hiç yemekli kalabalık misafir ağırlamadım... ya kardeşim ya kuznelerim falan geldi 1-2 kez... şimdi önümüzdeki cumartesi teyzeler halalar falan gündüz oturmasına gelicekler. çok heyecanlıyım neler yapsam bana azcık fikir verin... yaptığım ikramları salonda yemek masama servis tabakları ile koyayım self servis herkes istediğinden istediği kadar kendi tabağına servis alsın diyorum sizce de olmazmı ? neler yapabilirim sizce?
merhaba hanımlar, ben de bi kaç gündür sadece yazılanları okuyup geçtim.... bu haftasonu nasıl geçti ben de anlamadım... iki gün de erken kalktım. cumartesi günü dip bucak temizlik yaptım hala etlerim ağrıyor yorgunluktan.... ben daha evimde hiç yemekli kalabalık misafir ağırlamadım... ya kardeşim ya kuznelerim falan geldi 1-2 kez... şimdi önümüzdeki cumartesi teyzeler halalar falan gündüz oturmasına gelicekler. çok heyecanlıyım neler yapsam bana azcık fikir verin... yaptığım ikramları salonda yemek masama servis tabakları ile koyayım self servis herkes istediğinden istediği kadar kendi tabağına servis alsın diyorum sizce de olmazmı ? neler yapabilirim sizce?
sağolun cevaplar için kızlar... benim bi sade kakoulu kekim var zaten az şekerli yaptığım onu çok seviyor hepsi, ondan yaparım, kısır yaparım, milföy ile bişiler yapabilirimmm azcık araştırma yapayım ama daha önce yapmadığım bişeyi de ilk kez denemek istemiyorum... ayyy onlar yabancı değil ama malum kayınvalidem de üst katımda oturuyor o da gelir kesin.... o çok dikkat eder böyle şeylere... hatta ben de börek yapayım falan dedi ben istemedim... herşeyi kendim yapcam...
Meraba Hera, geçen aydasu bim de satılan çiğ köfteden bahsetti. Hafta sonu bende alıp yattım.Çok güzel oldu.15 dkka hazırlıyosun. Karışımı 10 dk sıcak suda bekletip salçayla yuguruyosun. Bence değişik ve güzel olabilir canım.
Bu arada aydasuya tşk ederim :)
bu yatak konusu gerçekten bizide baya dolaştırmıştı,yataşta fln en ucuz yatak 600 dü,viskolar zaten inanılmaz fiyatlar,biz istikbalden aldık,bizimkide vizkoymuş,700 e mi ne aldık,inanımaz memnunuz,hiçbiyerimiz ağrımadan uykumuzu alıyoruz,tavsiye ederim
kızlaaaaar 7nisan 2012 nişanım 8 eylül 2012 düğünüm için salonum tutulduuuu çok heyecanlıyımmm
kızlaaaaar 7nisan 2012 nişanım 8 eylül 2012 düğünüm için salonum tutulduuuu çok heyecanlıyımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?