2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

merhaba hanımlar,

yatak gerçekten çok önemli benm babamın evindeki yatağım ikea ydı yumuşacık bişidi özenerek almıştım ama sonradan bel ağrılarım beni mahvedince 1 yıl boyunca çektim o ağrıyı.... o nedenle kendi evime alırken hiç acımadan başka yerlerden kısarak aldık yatağımızı ama iyi ki de öyle yapmışız. ben uykuyu çok severim 7-8 saat bile uyusam az gelir. ama şimdi haftasonu bile en geç saat 9 da kalkıyorum dinç bi şekilde. çok memnunuz... sert bir yatak ama harika... visco love ın High modeli... diğer modelleri de eminim güzeldir ama biz bundan çok memnunuz... 700-800 verecekseniz 200 lira fazla verip bunu almaya değer eğer sert yatak seviyorsanız... artı yanında alezi ve 2 tane visco yastık hediye ediyorlardı biz aldığımızda...

günaydınlarr ama kimsecikler yokk yine niye böyle oldu topiğimiz çalışanlar girerlerdi şimdi kimse uyramaz oldu

canım şimdi baktım evet indirimde 650 den 525 e düşmüş fiyatı çok uygun sizde memnunmuşsunuz visko feln değil sanırım. eşimde uyansın bunuda göstereceğim bellonanın yatakları güzel benim bekarken yatağım bellonaydı şimdi evdeki misafir odasındaki baza yatakda bellona eşim evde olmayınca orda uyuyorum oh vücudum bi yatak gördü diyorum viskolar kafamızı karıştırdı açıkçası:44:
hemde nasıl önemli ya ben evlenmeden önce hiç böyle ağrı çekmemiştim eşimde çekmemiş alırkende ortopedik diye çokda dikkat etmemiş sonra hiç memnun kalmadık. verdiğin yatak markasını hiç duymamıştım netten baktım şimdi sizde netten mi aldınız? a adet yastık hediyesi hala devam ediyor hemde visko

saolun arkadaşlar memnun olduklarınızdan bi tanesini seçeriz galiba tez zamanda. zaten yatak konusunda değişme oluyormuş memnun kalmadığımızda götürüp %15 kılıf parası ödeyip değişiliyomuş alıp da memnun olmama durumunda çoğu firmada var bakalım. bugün çıkıp bakacaktık ama eşim hala uyuyo garibim gece çok yorulmuş kıyamadım uyandırmaya
bu arada dün pizza yaptım çok güzel oldu ama biraz fazla pişirmişim kenarları hafif kurudu sonradan da keşke fırcayla hafiften yağ sürseydim böyle omazdı diye de düşündüm tarifini veririm. bugünde mayalı poğaça yapıcam eşim bayılıyor kaynanam ve görümcelerim çok güzel yapıyolar bense daha denemedim umarım olur onların ki gibi puf puf... ay ne çok yazdım

ben özellikle visco almak istemedim. zamanla çökme yapabildiğini duydum, birde antalya gibi yerlerde pek tercih edilmiyor, sünger olduğu için çok sıcak tutuyormuş. bide çökmeler olunca artık visco yatakların arasınada yay koymaya başlamışlar, artık yeni modeller yaylı. ama ben yinede güvenemedim.

yaa bu arada gerçekten burası artık eskisi gibi hareketli değil, bir gün giremesem sayfalarca yazı okurdum.. şimdi kimsecikler gelmiyooor..

Selam kızlar yataklardan konuşmuşsunuz, ben başta alışamamıştım rahat gelmiyo du şimdi alıştım visco falan da değil yataşın normal bi yatağı hmmm bide ilk yatağı sererken üzerindeki paketini açmak için bıçağı üstündeki naylona değdirmemle yatağı da çizmiştim kocamın haberi yok hemen tersini çevirmiştim anneme amann boşver nazar nazar değip susturmuştum

Sofistikecimm canımmm poğoça yaparda güzel olursa tarifi verirsin dime ben de hiç yapmadım,

Evet topik çok sessiz,

Kızlar merhaba...

Evet sessızlestı topık demı, ben gelıyom bı bakıyom ama kımsecıkler yok

Bugun yıne cok erken kalktıgım gunlerden bırı, 6 da kalktım esımı gonderdım. Cok ısım var bugun yetıstırırım umarım

Sofıstıke canım, yatak olayını en kısa zamanda cozersınız ınsallah, bız mobılyaları alırken yatagımızı da alfemodan almıstık, memnunuz sukur, hos ben de sen gıbı esım gececı oldugunda yatakta yatmıyorum...
Sen ne alemdesın ben evde yalnız kalmaya alısamadım hala, esım geceye gıdınce epey uykusuz kalıyorum, uyuyamıyorum
Bu arada pızza yapmıssın canım hamur tarıfını ıstıyorum dunden berı nette soyle kolay yapabılecegım pızza hamuru arıyorum...

Bugun lahana sarması yapıcam yarına hazırlık, kactım ben kızlar...
Her yaptıgım yemek ılk oluyor, keyıflı bırsey ya ınsanın esıne ellerıyle yemekler yapması

Nesem yerınde, opuldunuz...

Ay bu arada kızlar yarın ben de poğaca yapıcam guzel olursa resımle paylasırım ınsallah...

valla aydasu, harikasın :) bu ne haramatlık ya.... evlendiğimizden bu yana daha hiç sarma sarmadım.Ne lahana ne yaprak. Ay valla canım çekti yaprak sarması :)

ben pizzayı fırından ekmek hamuru alıp onla yapıyorum. 1 ekmeklik hamur orta boy bir tepsiye fazla bile geliyor. hamuru tepsiye yay, üstüne salçalı sos yap, üstede istediğin malzemeleri koy.. afiyet olsuuun.. ama illada hamurunu da ben yapayım dersen, ben bilmiyom. mayalı olması lazım onu biliyom sadece :26:

valla aydasu, harikasın :) bu ne haramatlık ya.... evlendiğimizden bu yana daha hiç sarma sarmadım.Ne lahana ne yaprak. Ay valla canım çekti yaprak sarması :)

Tesekkur ederım Banucum
Napayım tatlım ya evdeyım nasıl olsa...
Esım 3 yıla yakın evden uzak yasadı, hep dısardan beslendı, bu yuzden uzak kaldıgı lezzetlere doyurmak ıstıyorum onu, Kayılnvaldem muthıs yemekler yapar, aratmamam lazım

Benım de hosuma gıdıyor hergun yenı bırseyler denemek, onu sasırtmak, hos yaptıgım en basıtınden corba bıle benım ıcın ılk
Dun mesela hayatımda ılk kez kuru fasulye yaptım, ayıptır solemesı yok bole lezzet, sevgımı kattım da

Derslerım baslayana kadar bu hızla gıderım sanırım

Sızler ne alemdesınız, ıyımısınız?

Ben ufaktan sıkılmaya basladım, esım yarın gezdırecek baktı ona saracam yoksa
Kıtaplarımı alsam da derslerıme baslasam daha rahat gececek vakıt ıns

Lemlemım evet aslında ole cok pratık olur, fakat esım pızzayı cok sevıyor. Esımle cay saatlerımız sımdıden meshur oldu evde oldugu gunler...
Bımde satılan hazır pızzalardan alıyoruz fırına hemen ıkı orta boy verıyorum lezzetlı oluyor fakat ben evde kendım yapayım ıstıyorum, elım hamur yoğurmaya epey yatkın cok yapmasam da annem sayesınde...

Salcalı sosu denemedım hıc, pızza olmadıgında ya evde kalmıs kepek ekmeklerının uzerıne ya da mılfoy hamurunun uzerıne ketcap dokuyorum ve malzemelerı koyuyorum super tutuyor ve cok pratık oluyor tavsıye ederım kuzum...

Bakalım sofıstıke kendı mı actı hamuru, yoksa arastırmalarım devam edecek

canım ben yapmadım henüz ama annem yoğuruyordu pizza hamuru basit bi gün bende denicem maya un su tuz çok katı olmıycak hamuru

biz netten almadık canım... Türkiye'ye ilk visco yatakları getiren firmaymış bu... biz bir bayii den aldık.... visco yataklar zamanla çökme yapıyor demiş lemlem ama ben hiç öyle bişey olacağını sanmıyorum o dansite denen olayla alakalı yüksek dansiteli viscolarda asla öyle bir sorun yaşanmaz normal sünger değil çünkü zaten denediğinde de görürsün elini üzerine bastırdığında elinin izi çıkıyor hemen sonra çekince bikaç saniye içinde düzeliyor yatak. ben artık visco dan asla vazgeçmem...

burda viscolove ın mağazası vardı ben orayada gidip bakmıştım. visco olanlar içinde en kalitelide onlarınki gibi duruyor zaten. yataştakilerden de daha güzeldi. ama işte ilk başta çok sert, bi süre yattıktan sonra yatak yavaş yavaş vücudunun şeklini alıyor ve içine gömülüyordun biraz.. alışabildiyseniz güzel. ben terletmesi olmasaydı bile yatamazdım.

işte canım zaten özelliği o vücudun şeklini alıyor ve omurganın şeklini kormasını sağlıyor... yanlış yatarsan mesela yatağa direk rahatsız oluyosun resmen vücudunun doğru şekli almasına yardımcı oluyor. tabiii biraz da tercih meselesi ama sıcaklık konusunda evet sıcak tuttuğu doğru... yine de aşırı terleme sorunun yoksa sorun yaratmaz çnkü hava kanalları var yatakta.... koku falan da yapmıyor. biz alıştık şimdi annemde falan kalıyorum bazen kocam iş için dışarı gittiğinde falan yatamıyorum yatağımı arıyorum ...

slm kızlar...

işten geldim yorgunum h.sonu da dinlenemedim zaten off..bacaklarım ağrıyor okulda doğalgaz sorunu var elektirikli soba ile idare ediyoruz ama kemiklerim buz gibi..

Dünden karnıyarığa niyetlenmiştim içini, ve kızartmasını yaptım az sonra fırına verceğim yanına da pilav ve salata..

evde zaman ne hızlı akıyo iş yerinde oysa dakika saat gibi..eve gel yemek düşün makine ye çamaşır at çamaşırlığı boşalt katla yerleştir.yemeği ayarla hazırla, sofra topla,çay koy, meyve ye. ve yaat

bnde güzel ve eğlenceli bi romantik komedi tavsiye istiyorum sizlerden

bugün tüm mağazalara baktık nerdeyse viskolar ççok güzel ama seninde dediğin gibi yazın gömüldüğümüzü düşünürsek sıcaktan buğar olabilirz bide benim eşim 95 kilo denedi yataş ta bayağı gömüldü içindeki visko denen maddenin yoğunluğıylada alakalı ama sadece viskolarda bizi pek sarmadı işte yataşta arada yay altta üstte 4 cm visko olan bi yatak var o daha mantıklı geldi satan adamda onu bayağı tavsiye edip açıkladı. bi tarafı pamuk bi tarafı yün yani yazlık ve kışlık olarak iki taraf kullanılıyor biz onu beğendik galiba onu alıcaz. şimdilik idareten yatağımızın üzerine yün battaniye serdik bi nebze iyi uyuduk
tamam tatlım yapıyım istediğim gibi olursa hemen paylaşacam burdan zaferimi
oh lahana sarmaları felan bayağı hamaratız bende ilk misafirimiz geldiğinde lahana sarması yapmıştım alt sıra çok iyi pişmişti üstü çiğ kalmıştı alttakileri yemiştik senin eşinde benimkisi gibiydi dimi ya poff çok sinir bozucu valla o olmadığı zaman uyuyamıyorum korkuyorum resmen ya kazık kadar oldum ama nafile uyku tutmuyo sabaha kadar tv, net, kitap felan okuyorum. umarım alışırız... canım pizzanın tarifini yazıyım hemen benim ki güzel oldu ama çok pişirdim kenarları sertleşti ona dikkat edersin canım
tarifi şöyle; 3 su bardağı unu eleyerek büyük bi kaba al ortasını havuz gibi aç ayrı bi yerde 1 su bardağı ılık suyun içine 1 tatlı kaşığı şeker ve instant mayayı karıştır erit bu karışımı unun orta yerine kat, tuz ve 1-2 kaşık sıvıyağ ekleyip iyice yoğur ağzını kapayıp40 dk felan mayalanmasını bekle hamuru bu şekilde yapılıyo canım. sos içinde; ben bim den acılı sos almıştım etler için hamuru tepsiye yaydıktan sonra o sosu sürdüm birazda kekik serpip malzemeleri koydum sosu ketçap ya da salça ilede yapabilirsin biraz pişirdikten sonra kaşar rendesini kattım yanıp sertleşmesin diye. umarım güzel olur canım

Son düzenleme:

Benım lahalanarda benı cok uzdu
Epey ufak bıse almıstım ıkı kısıyız dıye o da pek kucuk oldu neresını sarcagımı bılemedım doladım gıttı yarın pısırcem bakalım...

Aynen ben de uyuyamıyorum, net kıtap tv derken 4 u buluyor uyumam, 3 saat sonra da zaten mecruben kalkıyorum esım gelıyor, napacam bole bılmıyorum kuzum ya... Sen de ben gıbıymıssın, netcez bacım alısılır mı dersın :26:

Tarıf cok guzel canım buzluktakı pızza bıter bıtmez yapıcam senın tarıfını, acaba bu pızzayı yapsam malzemelerını de dızıp buzlukta dondursam acıl durumlar ıcın olur mu kı, bı deneyım bı kısmını bakalım yapınca...

Tarıf ıcın tekrar tesekkurler canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…