- 18 Ekim 2009
- 1.678
- 13
- 158
bende geçenlerde nette buldum tarifi, pizza hamurunu yaptım,hiç güzel olmadı. Yapınca tam ölçü yazar mısın canım?
Benım lahalanarda benı cok uzdu
Epey ufak bıse almıstım ıkı kısıyız dıye o da pek kucuk oldu neresını sarcagımı bılemedım doladım gıttıyarın pısırcem bakalım...
Aynen ben de uyuyamıyorum, net kıtap tv derken 4 u buluyor uyumam, 3 saat sonra da zaten mecruben kalkıyorum esım gelıyor, napacam bole bılmıyorum kuzum ya... Sen de ben gıbıymıssın, netcez bacım alısılır mı dersın :26:
Tarıf cok guzel canım buzluktakı pızza bıter bıtmez yapıcam senın tarıfını, acaba bu pızzayı yapsam malzemelerını de dızıp buzlukta dondursam acıl durumlar ıcın olur mu kı, bı deneyım bı kısmını bakalım yapınca...
Tarıf ıcın tekrar tesekkurler canım...
merhaba kızlar ben maalesef çok sık katılamıyorum aranıza işten geç dönüyorum malum yemek bulaşık vs derken daha da geç oluyor,yığılıp kalıyorum yataklardan konuşmuşsunuz,biz de yatak bakarken yataşın fıve-z modeli ile işbir'in levander modeli arasında kaldık ve işbir'i aldık,iyiki de almışız o kadar memnunuz ki üstte 7cm lik visco var geri kalan kısmında pocket yay sistemi ve geçekten çooook rahat üstelik mis gibi lavanta kokuyor,hatta bütün oda kokuyor tavsiye ederim:)))günaydınlarr ama kimsecikler yokkyine niye böyle oldu topiğimiz çalışanlar girerlerdi şimdi kimse uyramaz oldu
canım şimdi baktım evet indirimde 650 den 525 e düşmüş fiyatı çok uygun sizde memnunmuşsunuz visko feln değil sanırım. eşimde uyansın bunuda göstereceğim bellonanın yatakları güzel benim bekarken yatağım bellonaydı şimdi evdeki misafir odasındaki baza yatakda bellona eşim evde olmayınca orda uyuyorum oh vücudum bi yatak gördü diyorumviskolar kafamızı karıştırdı açıkçası:44:
hemde nasıl önemli ya ben evlenmeden önce hiç böyle ağrı çekmemiştim eşimde çekmemiş alırkende ortopedik diye çokda dikkat etmemiş sonra hiç memnun kalmadık. verdiğin yatak markasını hiç duymamıştım netten baktım şimdi sizde netten mi aldınız? a adet yastık hediyesi hala devam ediyor hemde visko
saolun arkadaşlar memnun olduklarınızdan bi tanesini seçeriz galiba tez zamanda. zaten yatak konusunda değişme oluyormuş memnun kalmadığımızda götürüp %15 kılıf parası ödeyip değişiliyomuş alıp da memnun olmama durumunda çoğu firmada var bakalım. bugün çıkıp bakacaktık ama eşim hala uyuyo garibim gece çok yorulmuş kıyamadım uyandırmaya
bu arada dün pizza yaptımçok güzel oldu ama biraz fazla pişirmişim kenarları hafif kurudu sonradan da keşke fırcayla hafiften yağ sürseydim böyle omazdı diye de düşündüm tarifini veririm. bugünde mayalı poğaça yapıcam eşim bayılıyor kaynanam ve görümcelerim çok güzel yapıyolar bense daha denemedim umarım olur onların ki gibi puf puf... ay ne çok yazdım
Hayırlısı olsun canım,anlaşılan siz erken başlamışsınız hazırlıklara... Bencede en iyisini yapıyosunuz. Daha geçen sene bu zamanlarda eşim askerdi benim.Ne aileler tanışmıştı,ne nişan nede düğün vardı. Allah şükür hepsi içime sinerek oldu ama çok koşturmaca oluyo bide insan sürekli bişiler düşünmekten yoruluyor. İnşallah istediğin gibi nişan ve düğünün olur,şimdiden mutluklar...
hadi bakalım hayırlı olsun canım güzel heyecanlar bunlar
Günaydın Hatunlar ne alemdesiniz iyimisiniz?
Günaydın arkadaşlar;
netten kolay ve değişik bi tarif buldum belkide bileniniz vardır
tavuk sufle diye yazmışlar ama biraz farklı şekilde yapmışlar elinizde ki kalmış tavuk ve yufkalarınızı kullanabilirsiniz.
ben daha denemedim hafta sonu kocacım gelince deniycem bende.size tarfi yazayım belki beğenirsiniz sizde..
Malzemeler:
2 adet tavuk budu (haşlanmış)
2 adet yufka
1 adet küçük kutu konserve mantar(veya haşlanmış doğranmış mantar)
1 tatlı kaşığı karabiber
Tuz.
Harç için:
2 su bardağı süt
2 adet yumurta
1 su bardağından 2 parmak az sıvıyağı
Üzeri için:
200 gr kaşar peyniri
Yapılışı:
Haşlanmış tavuklar kemiklerinden ayrılıp didiklenir.
Yufka elle didiklenerek ufak parçalara ayrılır.
Mantarlar haşlanır ve kuşbaşı doğranır.
Tuz ve karabiberi atılır.
Hepsi birlikte geniş bir karıştırma kabında karıştırılır.
Orta büyüklükteki bir fırın kabına, karışım yerleştirilir.
Diğer taraftan süt, yumurta ve sıvıyağ hepsi birlikte karıştırılır.
Tepsiye yerleştirdiğiniz karışıma eklenerek 180 derecede üzeri kızarana kadar pişirilir.
Fırından çıkarmadan 5 dk önce üzerine kaşar perniri serpilir, kaşar peyniri eriyene kadar fırında pişirilir.
Günaydın kızlar ve imdaaaat
Fırınınızı nasıl temizliyorsunuz? Evleneli neredeyse 3 ay olacak, evi temizlemekte eksik bi yanım olmadığımı düşündüm hep. Ama fırınımı ihmal etmişim :26: İçinde siyah yağ kalıntıları oluşmuş resmen. Dün gece evde ne kadar temizleyici varsa kullandım. Sirke de kullandım. Ovaladım da. Öncekinden iyi durumda ama yine de istediğim temizliğe ulaşamadım ya...
benim de hafta sonu yaptığım mercimek çorbam var, kapuskam var biraz, bir de pırasa havuçlu limonlu oluyo ya onu denicem bugün,
biz eşimle etten tavuktan pek haz almıyoruz anca ızgara olursa ay da yılda bir ama balık severiz onu da anneme gideriz yeriz,
Ben cif ve marc'ın mutfak temizleyicisiyle temizliyorum çıktığı kadar ne kadar temizlesende fırın kullandıkça aynı sorun yaşanacaktır çok üstüne düşme derim kırıntı olmasın yağ kir olmasın yeter, bence
temzilik demişken banyo duşa kabinini nasıl temizliyosunuz dün yine bu siteden birinden duydum mutfak deterjanıyla iyi çıkıyormuş ama yok sabun lekeleri hala var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?