2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

benim eşim yarın gündüze geçiyo bi hafta böyle normal insanlar gibi yaşıcaz oleyyycanım buzlukta bekletme işi hakkında hiç bi fikrim yok poğaçaları yapıp pişirip buzlukta saklıyoruz ama pizza olurmu bilmiyorum. pişirip öyle atabilirsin çıkarıncada fırında ısıtırsın yani tam bilemiyorum araştırmak gerek :))

merhaba kızlar ben maalesef çok sık katılamıyorum aranıza işten geç dönüyorum malum yemek bulaşık vs derken daha da geç oluyor,yığılıp kalıyorum yataklardan konuşmuşsunuz,biz de yatak bakarken yataşın fıve-z modeli ile işbir'in levander modeli arasında kaldık ve işbir'i aldık,iyiki de almışız o kadar memnunuz ki üstte 7cm lik visco var geri kalan kısmında pocket yay sistemi ve geçekten çooook rahat üstelik mis gibi lavanta kokuyor,hatta bütün oda kokuyor tavsiye ederim:)))

hadi bakalım hayırlı olsun canım güzel heyecanlar bunlar

çok saolun kızlar hazırlık diye bişey kalmadı bizde askerden gelmesini ve o günleri yaşamayı bekliyors ama gün yaklaşınca sanki hazır değilim gibi hissetmeye başladım:18::18:

günaydın bende burdayım, iyiyim çok şükür.

akşam ne yapacaksınz? ben bişey hazırlamadım düşünmedimde yaa.. patlıcan var 1 haftayı geçti alalı onla bişiler yapsam iyi olur aslında. ama ne yapsam?

günaydın kızlar lemlemcim benim de dün yemeklerim bitti sadece çorbam var ne yapsam acaba ayrıca kabak almıştım 1 haftayı geçti bozulmadan onları kızartmam lazım sen karar verince söyle belki ben de aynı yemeği yaparım canım...

Günaydın kızlar ve imdaaaat

Fırınınızı nasıl temizliyorsunuz? Evleneli neredeyse 3 ay olacak, evi temizlemekte eksik bi yanım olmadığımı düşündüm hep. Ama fırınımı ihmal etmişim :26: İçinde siyah yağ kalıntıları oluşmuş resmen. Dün gece evde ne kadar temizleyici varsa kullandım. Sirke de kullandım. Ovaladım da. Öncekinden iyi durumda ama yine de istediğim temizliğe ulaşamadım ya...

Günaydın arkadaşlar;
netten kolay ve değişik bi tarif buldum belkide bileniniz vardır
tavuk sufle diye yazmışlar ama biraz farklı şekilde yapmışlar elinizde ki kalmış tavuk ve yufkalarınızı kullanabilirsiniz.
ben daha denemedim hafta sonu kocacım gelince deniycem bende.size tarfi yazayım belki beğenirsiniz sizde..

Malzemeler:

2 adet tavuk budu (haşlanmış)

2 adet yufka

1 adet küçük kutu konserve mantar(veya haşlanmış doğranmış mantar)

1 tatlı kaşığı karabiber

Tuz.

Harç için:

2 su bardağı süt

2 adet yumurta

1 su bardağından 2 parmak az sıvıyağı

Üzeri için:

200 gr kaşar peyniri

Yapılışı:

Haşlanmış tavuklar kemiklerinden ayrılıp didiklenir.

Yufka elle didiklenerek ufak parçalara ayrılır.

Mantarlar haşlanır ve kuşbaşı doğranır.

Tuz ve karabiberi atılır.

Hepsi birlikte geniş bir karıştırma kabında karıştırılır.

Orta büyüklükteki bir fırın kabına, karışım yerleştirilir.

Diğer taraftan süt, yumurta ve sıvıyağ hepsi birlikte karıştırılır.

Tepsiye yerleştirdiğiniz karışıma eklenerek 180 derecede üzeri kızarana kadar pişirilir.

Fırından çıkarmadan 5 dk önce üzerine kaşar perniri serpilir, kaşar peyniri eriyene kadar fırında pişirilir.

günaydın hanımlar..
ben bugün ıspanak yemeği yoğuyapıcam sabah kalkınca ayıklayıp sirkeli suya koydum bekliyo şimdi. nasıl çamurluyduu anlatamam bi an ben bunları temizleyemem atıyım diye aklımdan geçirmedim değil. yanına mercimek çorbası istedi eşim onu yaparım dünden de domatesli bulgur pilavı var. yoğurt felan yeter zaten eşim 8-8 buçuğa doğru eve gelecek çok geç yemek yemek için

vay değişik bişeye benziyo. resmi felan varmı. denenebilir bence lezzetli olur. deneyince sonuçlarından bizi haberdar edersin değil mi canım ?:)

Ben cif ve marc'ın mutfak temizleyicisiyle temizliyorum çıktığı kadar ne kadar temizlesende fırın kullandıkça aynı sorun yaşanacaktır çok üstüne düşme derim kırıntı olmasın yağ kir olmasın yeter, bence
temzilik demişken banyo duşa kabinini nasıl temizliyosunuz dün yine bu siteden birinden duydum mutfak deterjanıyla iyi çıkıyormuş ama yok sabun lekeleri hala var

benim de hafta sonu yaptığım mercimek çorbam var, kapuskam var biraz, bir de pırasa havuçlu limonlu oluyo ya onu denicem bugün,
biz eşimle etten tavuktan pek haz almıyoruz anca ızgara olursa ay da yılda bir ama balık severiz onu da anneme gideriz yeriz,

oh ne güzel benimki sebze pek sevmez tek yediği şey ıspanak ve karnabahar. bende özledim zeytinyağlı pırasa yemeğini böyle dediğin gibi bol limonluu ama adam yemiyoo bende kendime göre diye yapıyorum ölçüm yok ya koca tencere doluyo sonrada atılıyo üzülüyorum

biz de tam tersi et obur olduğumuz için etsiz bşy pişirmem tavuğu da çok severim bu tarifi mutlaka denerim basit ve güzel duruyo

mr muscle banyo temizleyicis var onunla temizliyorum hoşuma gitti güzel temizliyo çok su gibi kıvamı ama güzel

Patlıcan oturma yaptım dün, fasulye kavurmam ve makarnamda var..Eşimin iş yemeği var akşam, yemeğe yalnızım.. Kahvaltı yapmayı severim, taze ekmekte alıcam benin menüm kahvaltı olacak akşam..2 gün yemek konusunda rahatım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…