2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Günaydın kızlar haftasonundan beri hastayım grip hala geçmedi tabiki işe gelip yinede çalışıyorum,herkes yemeklerden bahsetmiş dün mercimek çorbam vardı hasta olduğum için bişey yapamadım kocacımda pizza söyledi çorba ve pizza yaptık,bugün ise mercimek çorbam kalanı var içeriz sıcak sıcak iyi gelir,ama yanına ne yapıyım bilmiyorum patlıcan var,kabak var,taze fasulye var bir haftadır dolaptalar bozulmadan bişeyler yapmam lazım ama artık ne yapıcağımı bilmiyorum,ha birde dünden önce pırasa yapmıştım çok güzel olmuştu limonlayıp yedik zeytinyağlı olduğu için dolapta bugünde yenebilir,

bana da pırasa pişirmekten fenalık geldi eşim et pek sevmiyo bizde sürekli sebze yiyoruz bugün ne pişirceğimi hiç bilmiyorum geçen haftadan kalan kabak ve patlıcan bende de var hatta lahana bile var ayıklayıp dolmamı yapsam acaba pişirilmemiş dolmam da dondurucu da var off bilemedim bi türlü

geçmiş olsun canm

Pırasa bende çok severim bence bu malzemelerle türlü yapabilirsin,dolmayı cumadan haftasonu için yapabilirsin

benimde eşim etsiz yemek sevmeyenlerden,bende eti çok sevmezdim ama mecbur alışıyorum yapmaya ve yemeğe allahtan kuzu eti sevmiyo da yoksa yanmıştım hayatta yiyemzdim.

ben en iisi patlıcanlı patatesli ve bezelyeli yemek yapiim eşim onu çok seviyo kabak da yarına kalsın bakarız olmadı mücver yaparım haftasonuna

lahanayla kaPuska yemeği yapabilrsin gerçi et sevmiyomuşunuz ama etsizde yapabilirsin ben çok severim bol limonlu off valla canım çekti...

Geçmiş olsun canım, patlıcan, kabak kızartması yapabilirsin yoğurtla güzel olur, hemde pratik..

benimde eşim etsiz yemek sevmeyenlerden,bende eti çok sevmezdim ama mecbur alışıyorum yapmaya ve yemeğe allahtan kuzu eti sevmiyo da yoksa yanmıştım hayatta yiyemzdim.

Benim eşimde etsiz yemek yemezdi sebze yemeğinde bile et olucak illa,bende et yemem yarı vejeteryanım sadece köfte ve döner yiyebiliyorum,evlendiğim ilk hafta birgün sebze birgün tavuk falan yaptım (tavukları yapışımı görseydiniz tam bir komedi)yani birgün senin birgün benim günüm diye diye alıştırdm etsiz sebze yemeklerine en azından eti ayrı yemeye başladı

kabak ve patlıcanı olan hanımlar yanına patates ve biberde doğrayıp küp küp zeytinyağında pişirin türlü gibi bişey oluyo ama salçalı zeytinyağlı. evde patlıcan kabak oluınca hep kızartma yapardım e bizde iyice şişmanladık artık dediğim gibi yapıyorum çok da lezzetli oluyo. bu arada ben kabak tatlısı yapmak istiyorum dün soyulmuş, doğranmış aldım ama hiç yapmamıştım annemi arayıp bi sormam gerek.
bugünde temizlik yapmam lazımm mutfak dolaplarını silmiştim hafta sonu bugünde salon ve mutfak halımı silmeyi düşünüyorum mutfak halım bayağı kirlenmiş eğer üşenmezsem bugün silecem bakalım hiç de halim yokk pofff çok uyuşuğum yaaa benn

Sofistike kabak tatlısı deme ne olursun hasta olduğum için canım çekiyor iki gündür yada yaparsan lütfen bana kargo yap

Ahh ahhh bana da temizlik demeyin benimde mutfak dolaplarım kapılarım camlarım ve de mutfak halım kirlendi hangi ara temizlicem ben bunları

ah canım geçmiş olsun. nasıl yapıldığını öğrendiğim an yapacam güzel olursa sanada yolllarım ne demek

Saol canım benim,kabak tatlısı çok güzel oluyor sevdiğim için annem hep yapardı,aslında çok kolay olduğunu düşünüyorum önemli olan şerbetini ayarlamak,eminim güzel yapıcağına bir ara defterle anneme gidip sevdiğim şeyleri nasıl yaptığını yazmam lazım temizlik içinde çok yorma kendini halılar büyük sorun salon halımda ufak lekeler var benimde silmem lazım bu aralar hiç halim yok,birde mutfağa kilim tarzı renkli bişiy almıştım rengine vurulmuştum hiç kullanışlı değil temizlemesi zor halı almam lazım en azından silerim

halılarınız ne çabuk kirlendi kızlar daha kirlenmemiştir o kadar yaw

mutfak halımın ocak tarafına takmış durumdayım rengi değişti gibime geliyor salon halımda kir açısından değilde çok fazla tüy çıkıyo bi bakıyorum zaman zaman toplanmış tüy yumağı oluyo silersem belki geçer diye düşünüyorum:97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…