oh ne güzel benimki sebze pek sevmez tek yediği şey ıspanak ve karnabahar. bende özledim zeytinyağlı pırasa yemeğini böyle dediğin gibi bol limonluu ama adam yemiyoo bende kendime göre diye yapıyorum ölçüm yok ya koca tencere doluyo sonrada atılıyo üzülüyorum
Günaydın kızlar haftasonundan beri hastayım grip hala geçmeditabiki işe gelip yinede çalışıyorum,herkes yemeklerden bahsetmiş dün mercimek çorbam vardı hasta olduğum için bişey yapamadım kocacımda pizza söyledi çorba ve pizza yaptık,bugün ise mercimek çorbam kalanı var içeriz sıcak sıcak iyi gelir,ama yanına ne yapıyım bilmiyorum patlıcan var,kabak var,taze fasulye var bir haftadır dolaptalar bozulmadan bişeyler yapmam lazım ama artık ne yapıcağımı bilmiyorum,ha birde dünden önce pırasa yapmıştım çok güzel olmuştu limonlayıp yedik zeytinyağlı olduğu için dolapta bugünde yenebilir,
bana da pırasa pişirmekten fenalık geldi eşim et pek sevmiyo bizde sürekli sebze yiyoruz bugün ne pişirceğimi hiç bilmiyorum geçen haftadan kalan kabak ve patlıcan bende de var hatta lahana bile var ayıklayıp dolmamı yapsam acaba pişirilmemiş dolmam da dondurucu da var off bilemedim bi türlü
geçmiş olsun canm
bana da pırasa pişirmekten fenalık geldi eşim et pek sevmiyo bizde sürekli sebze yiyoruz bugün ne pişirceğimi hiç bilmiyorum geçen haftadan kalan kabak ve patlıcan bende de var hatta lahana bile var ayıklayıp dolmamı yapsam acaba pişirilmemiş dolmam da dondurucu da var off bilemedim bi türlü
Günaydın kızlar haftasonundan beri hastayım grip hala geçmeditabiki işe gelip yinede çalışıyorum,herkes yemeklerden bahsetmiş dün mercimek çorbam vardı hasta olduğum için bişey yapamadım kocacımda pizza söyledi çorba ve pizza yaptık,bugün ise mercimek çorbam kalanı var içeriz sıcak sıcak iyi gelir,ama yanına ne yapıyım bilmiyorum patlıcan var,kabak var,taze fasulye var bir haftadır dolaptalar bozulmadan bişeyler yapmam lazım ama artık ne yapıcağımı bilmiyorum,ha birde dünden önce pırasa yapmıştım çok güzel olmuştu limonlayıp yedik zeytinyağlı olduğu için dolapta bugünde yenebilir,
benimde eşim etsiz yemek sevmeyenlerden,bende eti çok sevmezdim ama mecbur alışıyorum yapmaya ve yemeğe allahtan kuzu eti sevmiyo da yoksa yanmıştım hayatta yiyemzdim.
Geçmiş olsun canım, patlıcan, kabak kızartması yapabilirsin yoğurtla güzel olur, hemde pratik..
Evet iyi fikir verdin hem pratik hem uğraştırmaz hastayım zaten bugün çok uğraşamam yemekle saol fikrin için
kabak ve patlıcanı olan hanımlar yanına patates ve biberde doğrayıp küp küp zeytinyağında pişirin türlü gibi bişey oluyo ama salçalı zeytinyağlı. evde patlıcan kabak oluınca hep kızartma yapardım e bizde iyice şişmanladıkartık dediğim gibi yapıyorum çok da lezzetli oluyo. bu arada ben kabak tatlısı yapmak istiyorum dün soyulmuş, doğranmış aldım ama hiç yapmamıştım annemi arayıp bi sormam gerek.
bugünde temizlik yapmam lazımm mutfak dolaplarını silmiştim hafta sonu bugünde salon ve mutfak halımı silmeyi düşünüyorum mutfak halım bayağı kirlenmiş eğer üşenmezsem bugün silecem bakalım hiç de halim yokk pofff çok uyuşuğum yaaa benn
Sofistike kabak tatlısı deme ne olursun hasta olduğum için canım çekiyor iki gündür yada yaparsan lütfen bana kargo yap
ah canım geçmiş olsun. nasıl yapıldığını öğrendiğim an yapacam güzel olursa sanada yolllarım ne demek
halılarınız ne çabuk kirlendi kızlar daha kirlenmemiştir o kadar yaw
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?