2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

benim halıların tüy çıkarması azaldı gibi biraz süpürdükçe azalıo galiba ilk zamanlar çok fenaydı

anladım canm burada tanıdığım kimse olmayınca misafirde gelmio böylece halıda kirlenmio :)

merhaba hanımlar,

benm bugün kocam iş seyahatinde akşama rahatım. yemek derdim yok ne bulursam yerim artık :) cumartesi misafir gelicek benm de bu akşamdan çamaşır yıkamam lazım haftasonuna kalmasın... dün bi makine yıkadım ama asmadan uyumuşum kocacım asmış sağolsun :) bugün de bi makine yaptım mı tamamdır... ütü pzar günü hallolur. yarın da bi süğpürge toz lavabo wc temizliği yaptım mı hazırım demektir. cumadan da yapılıcak hazırlıkları yaparım inşallah anlımın akıyla çıkarım misafir ağırlama merasimimden :)
kızlar benm hala açmadığım nevresim takımlarım falan var ya açıp yıkamam lazım onları dönüp dönüp aynı nevresimleri kullanmaktan sıkıldım ama yıkayıp ütülemeye zaman yok ki hiç (((

bu arada halı ve özellikle mutfak dolapları bu kadar çabuk nasıl kirlendi yaaa... mutfak dolaplarını boşaltıpğ temizlemek çok zor olmaz mı sık sık ... ben walla hiç girmiyorum daha o işe...

bi de cumartesi ilk misafirlerim gelicek ama benm evimde hala bi srü eksiğim var... mesela hiç dekor eşyam yok çok azcık yani.. duvarlarım bomboş ama napalım artık biraz daha böyle olmak zorunda walla borçlarımız hafifleyen kadar alamayız pek bişey... gelenler de onun lafını edcek insanlar değil ama gene de canım sıkılıyor...

bizimde eksiklerimiz çok dekor eşyası diil salonda yemek masamız da yok allahtan akrabalardan uzaktayız yemeğe kimse gelmiyo şimdilik borçlar biraz hafiflesin ilk onu alcaz 1-2 kişi geldiğinde de yemeğe mutfakta ağırlıyorum napim

şimdi halıyı neyle silerim diye araştırma yapıyodum. ben kosla halı ile silerim diye düşünmüştüm ama millet çamaşır suyuyla siliyomuş ve harika parlıyomuş bi de loc diye bi deterjan var bilirsiniz belki...annem kullanırdı nerden bulabilirim acaba? ellere alerji yapmıyodu hiç ki benim ellerimde hemen alerji oluyo bulursam hemen alıcam:44:

jeloo geçmiş olsun, iyileşirin inşallah biran önce..

demet, kabakları mücver yapabilirsin, ben bitirdim kabaklarımı, mücver yapmıştım.
patlıcanıda akşam kızartıp yoğurtlayayım, ben çok severim inşallah eşimde sever. gerçi o pek bişey sevmiyor, artık takmıyorum, hıhhh

artena, ben genellikle fırını her kullandığımda içini ve camını cifle siliyorum. üst üste lekeler uzun süre kalmadan silersen hemen çıkıyor. ama cifin yağ çözücü özellikte olanları var onla silersende çıkar sanırım..

benim henüz banyo duşakabinimde hiç kireç olmadı. içinide bazen domestosla bazen porçözle temizliyorum.. ama annemgildeyken, porçözü fısfıslı camsil kabına boşaltıp baştan aşağı duşakabine sıkıyordum, sonrada elimi pek değdirmemeye çalışarak saplı bir fırçaya bez dolayıp onla siliyordum, tertemiz oluyor..

shaggy halıları arap sabunuyla siliolarmış çok da güzel oluomuş

aaa evet kızlar bende bayram öncesi mutfak halımı ve oturma odamızdaki halının bazı kısımlarını silmiştim. sıvı arap sabunuyla sildim. plastik süngerle sildim, çok güzel leke çıkartıyor. benim mutfak halımda çok çabuk kirleniyor, tekrar silmem gerekiyor. tezgah ve ocağın hemen önünden başladığı için, yemek yaparken sürekli bişiler damlatıyorum. bide açık renk her damla kabak gibi ortada.. aslında genel bir temizlik yapmam lazım...bu hafta içi her akşam bişiler yaparak haftasonuna bişey kalmasın istiyorum. ne zamandır her akşam dizi izlemekten iş güç yapamadım.

Allah kolaylık versin misafir ağırlamada,ama çok yorma kendini evini derleyip topladınmı süpür sil toz al kolay oluyor,şu çamaşır olayını çözemedim iki kişiyiz ama bir dolu çamaşır yıkıyorum ha birde ütü problem,nevresimlerini aç aç kuıllan canım,ben dün akşam en son nevresimimi yıkanmıştı ütüledim hemencik serdim,nevresim ütülerken çok uğraşma ikiye katla ütüle çok daha pratik oluyor,pazar günü altı adet nevresim ütülemişim farkında olmadan dekor içinde canını sıkma benim evimdede yok sadece mutfağımda tablodan aşçı saatim var bir iki resim çerçevesi salonumda hepsi bu,almadım daha doğrusu karar vermek zor hemde beğendiklerin baya pahalı oluyor acele etme zamanla alırsın çok şart şeyier değil eminim evine gelenlerde bunu önemsemeyip ne kadar sade evi olmuş derler

ben dekor için bievden almıştım bişeyler ama çerçeve konusunda eksiğim gerçi hala düğün fotolarımız elimize ulaşmadı onları bekliyorum çerçeve almak için. bizimde hala bi kaç eksiğimiz var mesela hala zigon sehpahamız yok yatak odasına abajur almak istiyorum bide puf ha bi de salon için saat bi de salonuma konsolun üzerine tablo almıştım netten gelince pek beğenmedim onu astık ama çok sırıttı şimdi onu çıkarıp ayna alıp asmak istiyorum bakalım.. bayağı istiyomuşum bende yaa borçlar hafiflesin hele daha yatak alamadık of şu borçlar belimizi büküyo

grupanyada dekoratif aynalardan var, 20tl miş. ben kuğuları beğendim ama alsammı karar veremedim. koridora eşiğin üstüne sıralasam güzel olur mu acaba.. duvarın ortasına değilde yerde gibi istiyorum. çift taraflı bantlıymış ama acaba duvara bir zarar verir mi, kiracı olduumuzdan biyerleri delmek yapıştırmak falan istemiyorum pek.

Teşekkür ederim lemlem inşallah iyileşirim,Sıvı arap sabunu çıkarıyor demekki lekeleri bir denemem lazım ufak tefek lekeler var gördükçe canım sıkılıyor henüz silme girişiminde bulunmadım bişey olur diye,off bende haftasonuna bişey kalmasını istemiyorum yoksa dinlenemiyorum,aslında ben dizi izlemiyorum eşim izliyor bende mutfaktı banyoydu buraları temizliyorum yada kitap okurum

Lemlem benim fikrim boyaya zarar verir kaldırır gibi,hem o kadarda güzel durmuyolar birde ayna olduklarından onlarda kirlenir başına iş çıkarma boşu boşuna derim ben

plastik süngermi ilk defa duydum bulaşık süngeriyle silsem olurmu acaba ya da mikrofiber bezle felan. kosla ile sileyim istediğim gibi olmazsa başka şeyler denicem artık sıvı arap sabunu harika çıkarır hakikaten niye aklıma gelmediki bu
ben banyo temizliğini cif in fısfıslı leke çıkarıcıları var banyo ve mutfak için aldım ayrı ayrı.duş kabinine onu sıkıp fırçalıyorum fırınımıda henüz temizlemedim

plastik sünger heheheheeee... ya halı açık renk olunca bezle silmek istemedim rengi bulaşır falan diye.. mikrofiber beyaz bi bezim vardı onlada denedim olmadı.. plastik sünger dediğim şeyde şu, mutfak deterjanlığı aldığımda yanında hediye olan uyduruk yeşil şey varya, (intden resmini bile buldum) işte onla sildim ben...

aaa saol canım yaa şimdi anladım plastik sünger neymiş

lemlemcim çift taraflı bantlar sadece boyaya zarar veriyo zaten sizden sonra oturan olunca mutlaka boyanacak ev problem olmaz ben de aşk aynası yaptırmıştım konsolun aynası yerine onu astım her bir harf bantlanıyo çıkınca duvarda baya iz kalacak saatim de peri kızı ve kelebekleri olan aynalı saatlerden yine bantlı ancak badana yapınca çıkarırım ama 5 yıldan önce de badana yapmayız heralde malesef saten boya evimiz

Lemlem benim fikrim boyaya zarar verir kaldırır gibi,hem o kadarda güzel durmuyolar birde ayna olduklarından onlarda kirlenir başına iş çıkarma boşu boşuna derim ben

ayy evet diimi, şimdi bide onlar en ufak lekeyi bile gösterir, işin yoksa uğraş dur.. artık her aldığımız eşyayı temizlik yönünden de düşünmek gerekir.. yıllar önce bizimkilerle fırınlı ocak alırken çok güzel özellikleri olan bitane vardı babamla çok beğenmiştik de annem aman yok istemem ben onu bir sürü girintisi çıkıntısı var onu mu temizleyip duracam ben deyip istememişti, özelliklerine falan bakmayıp en sade en düz olanını seçmişti. hahahaaaa o geldi aklıma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…