halılarınız ne çabuk kirlendi kızlar daha kirlenmemiştir o kadar yaw
merhaba hanımlar,
benm bugün kocam iş seyahatinde akşama rahatım. yemek derdim yok ne bulursam yerim artık :) cumartesi misafir gelicek benm de bu akşamdan çamaşır yıkamam lazım haftasonuna kalmasın... dün bi makine yıkadım ama asmadan uyumuşum kocacım asmış sağolsun :) bugün de bi makine yaptım mı tamamdır... ütü pzar günü hallolur. yarın da bi süğpürge toz lavabo wc temizliği yaptım mı hazırım demektir. cumadan da yapılıcak hazırlıkları yaparım inşallah anlımın akıyla çıkarım misafir ağırlama merasimimden :)
kızlar benm hala açmadığım nevresim takımlarım falan var ya açıp yıkamam lazım onları dönüp dönüp aynı nevresimleri kullanmaktan sıkıldım ama yıkayıp ütülemeye zaman yok ki hiç(((
bu arada halı ve özellikle mutfak dolapları bu kadar çabuk nasıl kirlendi yaaa... mutfak dolaplarını boşaltıpğ temizlemek çok zor olmaz mı sık sık ... ben walla hiç girmiyorum daha o işe...
bi de cumartesi ilk misafirlerim gelicek ama benm evimde hala bi srü eksiğim var... mesela hiç dekor eşyam yok çok azcık yani.. duvarlarım bomboşama napalım artık biraz daha böyle olmak zorunda walla borçlarımız hafifleyen kadar alamayız pek bişey... gelenler de onun lafını edcek insanlar değil ama gene de canım sıkılıyor...
şimdi halıyı neyle silerim diye araştırma yapıyodum. ben kosla halı ile silerim diye düşünmüştüm ama millet çamaşır suyuyla siliyomuş ve harika parlıyomuşbi de loc diye bi deterjan var bilirsiniz belki...annem kullanırdı nerden bulabilirim acaba? ellere alerji yapmıyodu hiç ki benim ellerimde hemen alerji oluyo bulursam hemen alıcam:44:
shaggy halıları arap sabunuyla siliolarmış çok da güzel oluomuş
merhaba hanımlar,
benm bugün kocam iş seyahatinde akşama rahatım. yemek derdim yok ne bulursam yerim artık :) cumartesi misafir gelicek benm de bu akşamdan çamaşır yıkamam lazım haftasonuna kalmasın... dün bi makine yıkadım ama asmadan uyumuşum kocacım asmış sağolsun :) bugün de bi makine yaptım mı tamamdır... ütü pzar günü hallolur. yarın da bi süğpürge toz lavabo wc temizliği yaptım mı hazırım demektir. cumadan da yapılıcak hazırlıkları yaparım inşallah anlımın akıyla çıkarım misafir ağırlama merasimimden :)
kızlar benm hala açmadığım nevresim takımlarım falan var ya açıp yıkamam lazım onları dönüp dönüp aynı nevresimleri kullanmaktan sıkıldım ama yıkayıp ütülemeye zaman yok ki hiç(((
bu arada halı ve özellikle mutfak dolapları bu kadar çabuk nasıl kirlendi yaaa... mutfak dolaplarını boşaltıpğ temizlemek çok zor olmaz mı sık sık ... ben walla hiç girmiyorum daha o işe...
bi de cumartesi ilk misafirlerim gelicek ama benm evimde hala bi srü eksiğim var... mesela hiç dekor eşyam yok çok azcık yani.. duvarlarım bomboşama napalım artık biraz daha böyle olmak zorunda walla borçlarımız hafifleyen kadar alamayız pek bişey... gelenler de onun lafını edcek insanlar değil ama gene de canım sıkılıyor...
aaa evet kızlar bende bayram öncesi mutfak halımı ve oturma odamızdaki halının bazı kısımlarını silmiştim. sıvı arap sabunuyla sildim. plastik süngerle sildim, çok güzel leke çıkartıyor. benim mutfak halımda çok çabuk kirleniyor, tekrar silmem gerekiyor. tezgah ve ocağın hemen önünden başladığı için, yemek yaparken sürekli bişiler damlatıyorum. bide açık renk her damla kabak gibi ortada.. aslında genel bir temizlik yapmam lazım...bu hafta içi her akşam bişiler yaparak haftasonuna bişey kalmasın istiyorum. ne zamandır her akşam dizi izlemekten iş güç yapamadım.
grupanyada dekoratif aynalardan var, 20tl miş. ben kuğuları beğendim ama alsammı karar veremedim. koridora eşiğin üstüne sıralasam güzel olur mu acaba.. duvarın ortasına değilde yerde gibi istiyorum. çift taraflı bantlıymış ama acaba duvara bir zarar verir mi, kiracı olduumuzdan biyerleri delmek yapıştırmak falan istemiyorum pek.
plastik süngermi ilk defa duydum bulaşık süngeriyle silsem olurmu acaba ya da mikrofiber bezle felan. kosla ile sileyim istediğim gibi olmazsa başka şeyler denicem artık sıvı arap sabunu harika çıkarır hakikaten niye aklıma gelmediki bu
ben banyo temizliğini cif in fısfıslı leke çıkarıcıları var banyo ve mutfak için aldım ayrı ayrı.duş kabinine onu sıkıp fırçalıyorum fırınımıda henüz temizlemedim
plastik sünger heheheheeee... ya halı açık renk olunca bezle silmek istemedim rengi bulaşır falan diye.. mikrofiber beyaz bi bezim vardı onlada denedim olmadı.. plastik sünger dediğim şeyde şu, mutfak deterjanlığı aldığımda yanında hediye olan uyduruk yeşil şey varya, (intden resmini bile buldum) işte onla sildim ben... Eki Görüntüle 293808
Lemlem benim fikrim boyaya zarar verir kaldırır gibi,hem o kadarda güzel durmuyolar birde ayna olduklarından onlarda kirlenir başına iş çıkarma boşu boşuna derim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?