Yemek tarifleri bakarken schnitzel gördüm.Canım schnitzel çekti, giderken tavuk ve pane harcı alıp yapıyım bariBu aralar ne yemek görsem ister durumdayım, allah hayırlara çıkarsın...
K.valide ile küs olduğumuzdan ki bundan dolayı o kadar mutluyumkibana bişey almamasıda hiç zoruma gitmiyor kendim alırım ben oh oh
ay bebişmi yoksaahadi bakalım hayır olsun canım
Ana Jelo hiç anlatmadın kayınvaliden ile sorun oldugunu, aman kendimiz kazanıyoz nasıl olsa, boşverin be biz alırız kendimiz... Hem lafı küfü olmaz en azından...
Yemek tarifleri bakarken schnitzel gördüm.Canım schnitzel çekti, giderken tavuk ve pane harcı alıp yapıyım bariBu aralar ne yemek görsem ister durumdayım, allah hayırlara çıkarsın...
Sorun olduğu için ilk başlarda üzüldüm ama sonraları sevindim beni istememesini benim için iyilik yaptığını anladımevime kimseyi getiremez kendide dahil buna eşiğimden giremez ki oda bunu biliyor evi yarı yarıya döşedik eşimle,nikah gününden birgün önce biz yatak odasının örtüsünü falan seriyoruz eşimle görümcem aradı eşimi işte annem ağlıyor çok pişman olmuş ama sana söyleyememiş jeloo ya yaptığı herşeyden ötürü çok üzgünmüş sen dersen anne sende gel nikaha gelir diye,eşimdeki tepki neyin peşinde bu sefer ben onun timsah gözyaşlarına inanmıyorum şimdimi aklı başına gelmiş ben yarın evleniyorum onun derdi bu eve giremiyecek bize karışamıycak diye kusura bakmasın deyip işlerim var abla kapatıyorum dedi,evlendiğimizden beri annesi ile ilgili evimizde tek kelime konuşulmaz annesi ararsa no ya basar müsait durumda ise gidip mutfakta konuşur benim yanımda konuşmaz çok şükür eşim çok iyi bu konuda annesine ezdirmedi beni ou çok seviyorum
Aha bebiş olabilirmi
eşinin seni anlamasına ve sana destek çıkmasına cok sevindim canım :) Allah sonuna kadar böle götürsün. Yapılan davranışlar affedilemeyecek kadar büyük anlaşılan ki eşin, sana teklif bile etmemiş. Allah sonuna kadar ağzınızın tadını bozmasın.
Ben cif ve marc'ın mutfak temizleyicisiyle temizliyorum çıktığı kadar ne kadar temizlesende fırın kullandıkça aynı sorun yaşanacaktır çok üstüne düşme derim kırıntı olmasın yağ kir olmasın yeter, bence
temzilik demişken banyo duşa kabinini nasıl temizliyosunuz dün yine bu siteden birinden duydum mutfak deterjanıyla iyi çıkıyormuş ama yok sabun lekeleri hala var
Günaydın kızlar bugün öğretmenler günü her ne kadar atanananış olsam da öğretmenler günümüz kutlu olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?