2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

K.valide ile küs olduğumuzdan ki bundan dolayı o kadar mutluyumki bana bişey almamasıda hiç zoruma gitmiyor kendim alırım ben oh oh

bizde elimiz kolumuz dolu gittik bayramda herkese bişeler aldık ama bana kimsecikler bişey almadı hakikaten bak şimdi düşününce farkettim

Yemek tarifleri bakarken schnitzel gördüm.Canım schnitzel çekti, giderken tavuk ve pane harcı alıp yapıyım bari Bu aralar ne yemek görsem ister durumdayım, allah hayırlara çıkarsın...

K.valide ile küs olduğumuzdan ki bundan dolayı o kadar mutluyumki bana bişey almamasıda hiç zoruma gitmiyor kendim alırım ben oh oh

Ana Jelo hiç anlatmadın kayınvaliden ile sorun oldugunu, aman kendimiz kazanıyoz nasıl olsa, boşverin be biz alırız kendimiz... Hem lafı küfü olmaz en azından...

Ana Jelo hiç anlatmadın kayınvaliden ile sorun oldugunu, aman kendimiz kazanıyoz nasıl olsa, boşverin be biz alırız kendimiz... Hem lafı küfü olmaz en azından...

Sorun olduğu için ilk başlarda üzüldüm ama sonraları sevindim beni istememesini benim için iyilik yaptığını anladımevime kimseyi getiremez kendide dahil buna eşiğimden giremez ki oda bunu biliyor evi yarı yarıya döşedik eşimle,nikah gününden birgün önce biz yatak odasının örtüsünü falan seriyoruz eşimle görümcem aradı eşimi işte annem ağlıyor çok pişman olmuş ama sana söyleyememiş jeloo ya yaptığı herşeyden ötürü çok üzgünmüş sen dersen anne sende gel nikaha gelir diye,eşimdeki tepki neyin peşinde bu sefer ben onun timsah gözyaşlarına inanmıyorum şimdimi aklı başına gelmiş ben yarın evleniyorum onun derdi bu eve giremiyecek bize karışamıycak diye kusura bakmasın deyip işlerim var abla kapatıyorum dedi,evlendiğimizden beri annesi ile ilgili evimizde tek kelime konuşulmaz annesi ararsa no ya basar müsait durumda ise gidip mutfakta konuşur benim yanımda konuşmaz çok şükür eşim çok iyi bu konuda annesine ezdirmedi beni ou çok seviyorum

eşinin seni anlamasına ve sana destek çıkmasına cok sevindim canım :) Allah sonuna kadar böle götürsün. Yapılan davranışlar affedilemeyecek kadar büyük anlaşılan ki eşin, sana teklif bile etmemiş. Allah sonuna kadar ağzınızın tadını bozmasın.

Evet canım başından beri hep destekti çünkü annesinin huyunu biliyor o yüzden hep uzak tutmaya çalıştı,saolsunlar benim ailemde damat olarak değil kendi oğulları gibi gördüler,Affedilicek bişey olsa büyüktür derdim ama maalesef affedemem eşimde affetmemi istemiyor kendi annesi olduğu halde sen haletmedin diyor uzak durmak en iyisiymiş.Amin canım ağzımızın tadı hiç bozulmasın inşallah hepimizin.

Artık daha dikkat edicem fırımcığıma..

Ben mutfak için de, banyo duşakabini için de, lavabolar için de cifin çamaşır suyu etkili olanını kullanıyorum. süper oluyor. duşakabinleri silerken elma sirkesi de kullanırsan kireçten eser kalmaz

benim mutfak tezgahım siyah granit ve tezgagımı sadece elma sirkesi ile siliyorum. sonuç mükemmel. evdeki bir çok lekeyi (ki geçen gün eşim stor perdeye nar sıçratmıştı) sirke ile çıkarıyorum. bulaşık makinesinin parlatıcı kısmına da sirke koyuyorum

Son düzenleme:
Günaydın kızlar bugün öğretmenler günü her ne kadar atanananış olsam da öğretmenler günümüz kutlu olsun...

günaydıııın... kızlar aramızda öğretmen olanlar vardı yaa nerde onlar? neşe vardı sanırım başka kim vardı? bütün öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun.

bende artık bizim fotocunun fotolarımızı vereceği ümidini kestim, albümümüzden fotolarımı taratıp bilgisayara atıyorum. cep albümümü getirdim yanımda ondan taratıyorum. bitince albüme atarım bikaç tane.

günaydın kızlar....öğretmenlerimizi ve öğretmen adaylarımızın öğretmenler günü kutlu olsun:)....

gece rüya gördüm kızlar cumhurbaşkanının geliniymişim:)...eşimle oturuyoruz baban dese hemen atarlardı beni diyorum :)
atamalar artık rüyalarımıza girmeye beşladı...bugun hepimiz güzel bir gün geçiririz inşallah:)

ekledim ama küçük albümden tarattığım için kötü çıktı. bide tarayıcımız kaliteli bişi değil karanlık görünüyor.

Lemlem fotolara bakıyorum da dayanamadım yazim dedim ne güzel şemşiyen falan çimlere uzanmışsınız çok güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…