2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

KIZLAR MERHABA. Maşallah dün ne çok muhabbet olmuş uzun zamandır ilk defa bu kadr dolmuş sayfalar.
Ben dün izinliydim. Cafemzi açtık işallah hayırlı olur bizim için. Herkes çok beğeniyo. Dün çok fena yorulmuşum hala bacağım ağrıyo kızlar. Bugnde işten sonra yine cafeye gidicem yardıma. Müşteri yoğun olmaz ama yinede eşimin yanında olayım ilk günler.
Dün bana defalarca teşekkür etti kuzum çok sağol desteğin için yardımın için diye. Ewim leş oldu ama hiç ilgilenemiyorum kaç gündür açılışa hazırlanmaktan.

hayırlı olsun Elifcim bol kazançlar inş

Hayırlı olsun canım, gönlünüze göre hayırlı bol kazançlı işler diliyorum..

hayırlı uğurlu olsun canım benim. Allah bol kazançlar nasip etsin inşallahh

Hayırlısı olsun elif,allah bol bol kazanç versin inşallah. Bence de bırakma eşini. İnşallah müşteriyle taşar dolar kafeniz.

ben dün akşam yatmadan poğaça yaptım sonunda istediğim gibi oldu pofuduk topicten yaparsan güzel olursa yaz demişlerdi gururla tarifi verecem şimdi sabah eşim işe giderken poğaça al öyle git demiştim kahvaltı yapmadan çıkıyoda evden bi uyandım eve 5 tane bırakmış hepsini almış sabahda arıyo aşkım tam istediğim gibi olmuş yiyoz şimdi ellerine sağlıkk

hayırlı işler bol kazançlar elif im bi ara foto eklersin bakarız merak ettim ben de

Elifcim hayırlı uğurlu olsun Allah bol kazançlar nasip etsin inş.

Son düzenleme:
poğaça; 1 su b. ılık su, 1 su b. ılık süt, yarım su b. sıvıyağ,maya, tuz, çok az şeker, aldığı kadar un
süt,su,şeker ve mayayı karıştırıyoruz sonra un hariç diğer malzemleri ekliyoruz en son unu azar azar ekleyerek yoğuruyoruz. hamur hafif ele yapışır halde olması gerek sonra sıcak yerde mayalanmasını bekliyoruz. mayalandıktan sonra iç malzemesini koymak için hamuru elimizle açarken sıvı yağa bandırıyoruz elimizi yumurta sarısı sürüp 180 derecede pişriyoruz
bu da resmii

Eklentiler

• $DSCF1005.webp
    49,8 KB · Görüntüleme: 27
off nasıl canım istedi fırından yeni çıkmış sıcacık poğaça.. ellerine sağlık canım. benimde p.tesi misafirim gelicek. yapsammı acaba bu tarifi.

sofistikecim ellerine sağlık kuzum poğaçalar harika görünüyor canım çekti tarifi not alıp bi ara ben de yapsam diyorum

ellerine sağlık sofistik güzel görünüyo bende yapmıştım geçen benm tarife benzio ıspanaklı börek yapıorum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…