2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

o çimlere uzanmak benim için ölüm gibiydi. gelinliğin üst kısmı üstüme oturduğu için çok zorlandım. çimlerde daha çok fotomuz var ama işte vermiyooooooooooorrrr :84: :84: :84:

adam o gün birsürü fotomuzu çekti 700 kare falan vardı. biz içlerinden bunları seçebildik zorla. diğerlerini vermiyor işte. istersek tanesini 15tlden satarmış menfaatçi çıkarcı hayvan herif.

hımmm bu elma sirkesini öğrendiğim iyi oldu. camlarıda parlatır sirke diiimi.. salonumun balkona bakan camını kaç kere sildim önce tertemiz oluyor ama sonra hep iz iz duruyor. deli oluyorum. onu sirkeyle silmeyi deneyeyim birde.

bu arada eşini de tebrik ediyorum perdeye kadar narı sıçratmayı nasıl başarmış, bravo ona

lemlemcim fotoların harika bayıldım biz daha hala alamadık fotoları eşimin iş saatleri düzenli değil h.sonu genelde çalışıo h.içi geç gelio 2-3 kere gittik o zamanda bizim fotoğrafçı yerinde yoktu bu akşam inş.gideriz

Kız Elifff nerlerdesin sen yoksun kaç gündür,
Cafemi yoruyor sizi güzelim, ne alemde cafeniz anlat bakalım

buanbuan cım benim eşim de çok kıskançtır 7 yıllık geçmişimiz var hiç değişmedi evlenince azalır falan diyoduk bakalım bekliyoruz

buanbuan cım benim eşim de çok kıskançtır 7 yıllık geçmişimiz var hiç değişmedi evlenince azalır falan diyoduk bakalım bekliyoruz

Peki,Saçma yere kıskançlık yaptıgının farkında mı canım?
Eşim sonradan saçma yere kıskançlık yaptıgın farkına varıyor,özür diliyor ama işte
Özür dilediğinde hemen affediyom,acaba daha fazla mı tepki vermem lazım.
Ne bilim bilemeedim ben :44:

selamlarrr
topicte benim gibi atanamayan öğretmenler varmış ya bilmiyodum. hepimizin öğretmenler günü kutlu olsun Allah umarım bizede öğrencilerimizle kutlamayı nasip eder. kutlayan arkadaşlarada teşekkür ederim. sabah eşim işe giderken kutladı gitti şimdi annemler aradılar ve bi kaç eski öğrencim çok mutlu oldum ve çokda üzüldüm işini yapamamak çok sinir bozucu

kıskançlıktan konuşulmuş benim eşimde sevgiliyken çok kıskançtı özellikle ayrı yerlerdeyken felan sürekli ne giydin felan muhabbetleri olurdu okurken hatta seni böyle gezdirmem diyip mağazadan kıyafet aldığıda olmuştur ama ben kademeli olarak bu durumu azalttım o inat ettikçe bende ettim ben böyleyim böyle giyiyorum değişemem diyerek hatta diyodu ah bi evlenelim ben sana sorcam unut o elbiseleri şortları diye gel gör ki evlendik ve şuana kadar pek bişeyime karışmadı ne giyiyosam aynen giyiyorum ama mahallede bi yere giderken eski durumlar nüksediyo. başka kıskançlıklar da yapar zaman zaman ama aşırı değil evlendikten sonra oldukça azaldı diyebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…