Artık daha dikkat edicem fırımcığıma..
Ben mutfak için de, banyo duşakabini için de, lavabolar için de cifin çamaşır suyu etkili olanını kullanıyorum. süper oluyor. duşakabinleri silerken elma sirkesi de kullanırsan kireçten eser kalmaz
benim mutfak tezgahım siyah granit ve tezgagımı sadece elma sirkesi ile siliyorum. sonuç mükemmel. evdeki bir çok lekeyi (ki geçen gün eşim stor perdeye nar sıçratmıştı) sirke ile çıkarıyorum. bulaşık makinesinin parlatıcı kısmına da sirke koyuyorum
valla nar her yere sıçrıo eşimde bi seferinde kalorifer peteğine sıçratmıştı
Eşi kıskanç olan var mı arkadaşlar ya? Napıyonuz öle durumlarda?
3,5 Sene oldu kıskançmı değil mi bilmiyorum kıskanılcak bi durum hiç olmadı şimdiye kadar, gezmeme giyinmeme karışmaz, gerçi onsuz gezmiyorum hiç,
buanbuan cım benim eşim de çok kıskançtır 7 yıllık geçmişimiz var hiç değişmedi evlenince azalır falan diyoduk bakalım bekliyoruz
vafi bence sende çok güzelsindir,ben resimlerini hiç görmedim.Koysan olur mu:26:
Bende sonunda albüm yaptım kendime
selamlarrr
topicte benim gibi atanamayan öğretmenler varmış ya bilmiyodum. hepimizin öğretmenler günü kutlu olsun Allah umarım bizede öğrencilerimizle kutlamayı nasip eder. kutlayan arkadaşlarada teşekkür ederim. sabah eşim işe giderken kutladı gitti şimdi annemler aradılar ve bi kaç eski öğrencim çok mutlu oldum ve çokda üzüldüm işini yapamamak çok sinir bozucu
Amin
selamlarrr
topicte benim gibi atanamayan öğretmenler varmış ya bilmiyodum. hepimizin öğretmenler günü kutlu olsun Allah umarım bizede öğrencilerimizle kutlamayı nasip eder. kutlayan arkadaşlarada teşekkür ederim. sabah eşim işe giderken kutladı gitti şimdi annemler aradılar ve bi kaç eski öğrencim çok mutlu oldum ve çokda üzüldüm işini yapamamak çok sinir bozucu
Amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?