2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

sofistikecim ellerine sağlık kuzum poğaçalar harika görünüyor canım çekti tarifi not alıp bi ara ben de yapsam diyorum

ellerine sağlık sofistik güzel görünüyo bende yapmıştım geçen benm tarife benzio ıspanaklı börek yapıorum bende

saolun hanımlar. böyle denediğimiz şeyleri paylaşalım diyorum bazen netten bakıp yapıyorum ölçüsü tutmuyo istediğim gibi olmuyo
sniperelit canım senin börek nasıl tepsi böreğimi yapıcaksın?

Poğaçan çok güzel olmuş benimde canım çekti ama kızlar ya ben çok kilo alıyorum yaa 2ayda 2kilo aldım.

Poğaçan çok güzel olmuş benimde canım çekti ama kızlar ya ben çok kilo alıyorum yaa 2ayda 2kilo aldım.

İki kilomu aldın ben tam 4.5kg almışım saolsun eşimin waffle sevgisi yüzünden iki güne bir waffle yiyoruz evde çikolata sosu stoğumuz var resmen,artık yemiyelim diyorum abur cubur falanda ay olurmu olmaz ona göre evlenmeden önce çok zayıfmışım 50kg idim buda onun eseri tabi ben hep 48'de koruyodum kilomu şimdi maaşallah oldum ben tam oldum

Elif canım tahmin etmiştim kafeyle meşgul olabilceğini, bunlar tatlı yorgunluklar ne güzel eşinin yanında olman, o mutlu sen mutlu Allah bozmasın bol kazançlar versin Allah, çok takılma evin temizliğine 2 işte çalışıyosun artık, hem eve gitsen sıkılırsın tek başına eşinin yanında olman daha iyidir iyi

jelocum waffle kendinmi yapıosun yoksa. Eğer kendin yapıosan tarif isteremmm

demetcim şimdilik ilk günler yanında olmak istiyorum tatlım. Eli alışana kadar yardım edeyim. Ewe kimse gelip gitmedikçe no problem

bende 2 kilo almışım kızlar ewlendikten sonra yaa

ben de düğüne yakın stresten 2-3 kilo almıştım ama düğünden sonra almadım 55 kilodayım şimdi 53 olmam lazım tekrar şişman değilim kilom normal ama o 2 kilo göbeğime etki etti eritmem lazım boyum da 1,70 bu arada

Ben sürekli sayfada görünsemde değilim aslında açık bırakıyorum 2 dk fırsat bulunca okuyorum kızlar, bi işe odaklandım sağolsunlar sürekli değiştiriyolar

Benimde kilo 55 oldu 53 olmam lazım ben evlnmeden önce yemekten sonra hiç bişi yemezdim akşamları şimdi saolsunlar tatlıydı çerezdi meyveydi durmuyolar hem kocam hem kayınvaldemler onlara gidince hele 5 dk.da bir bişi çıkartıyo yemek için bi de çayı çok seviyolar çay içtikçe de yanında bişi yiyolar off off benm bünye alışkın değilki birden alıveriyo kiloyu

Bende de tam tersi düğün arifesinde verdiğim kiloyu alamıyorum, öğlen hiç açıkmıyorum.. Kendimi zorlamasam, 2 öğün yeticek bana

Bende bu kilodayım tekrar 48 veya 49lara inmem lazım ama saolsun eşim izin vermiyor,kilo veremezmişim efenim ne güzel etlenmişim önceden kemiklerine sarılıyodum diyobende evlenmeden önce yemekten sonra bişey yemezdim annem pasta tatlı yaptığında sadece tadına bakardım hepsi bu,şimdi çerez,cips tatlı bunların hepsi var,ben sadece meyve yesek diyorum

Bende de tam tersi düğün arifesinde verdiğim kiloyu alamıyorum, öğlen hiç açıkmıyorum.. Kendimi zorlamasam, 2 öğün yeticek bana

Yemedende olmaz ama,öğünleri geçirme sağlıklı beslenemezsin yoksa azda olsa bişeyler yemek gerekir,yemek konusunda bende az yerim çok aramam sadece yemekten sonra yenen şeyler kilo aldırıyor sana tavsiyem waffle yap ye çerez ye ve bol süt iç alırsın

off bende kilo aldım iş yerinde çok hareketsizim ya, akşamda işleri bitirip dinlenme derdindeyim, ee çayı çok seviyoruz bizde yanında muhakkak bişiler yeniyo, vermem lazım ama yok sürekli canım bişiler istiyo,

kızlarrrr ne güzel olmuşsunuz düğünlerinizde maşallah ikinize de çok bayıldım ..o günler aklıma geldi..kınada falan doğru resim çekinmemişiz gelenlerden çekenler olmuş onlardan alıcam merak ediyorum...iyikide evlenmişiz demi:)
kıskançlık konuşulmuş benim eşim de kıskanç ama aşırı değil bazen etek boyuma falan karışır ama giyincede pek bişey demiyo..hoş bende pek kısa giyinmiyorum ama ben çok kıskancım nereye gittin kim vardı kimle gideceksiniz falan diye.. bazen kızıyo ama napıyım duramıyorum ya...akrep burcuyum ..burcumdan geliyo galiba:)

TAMAM jelocum öğrenince yazıwer sen tam tarifini. Bende yapmak istiyorum.

Tatlı işleri eşime ait kek ve bunun gibi şeyleri kendi yapıcak illa,öğrenir söylerim ama bir kez yaptınmı hep yapıyosun çünkü tadı olsun şekli olsun çok güzel hele o çikolata sosu döküp üstüne meyveleri dizince görüntüsü of of

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…