sofistikecim ellerine sağlık kuzum poğaçalar harika görünüyor canım çekti tarifi not alıp bi ara ben de yapsam diyorum
ellerine sağlık sofistik güzel görünüyo bende yapmıştım geçen benm tarife benzio ıspanaklı börek yapıorum bende
Poğaçan çok güzel olmuş benimde canım çekti ama kızlar ya ben çok kilo alıyorum yaa 2ayda 2kilo aldım.
KIZLAR MERHABA. Maşallah dün ne çok muhabbet olmuş uzun zamandır ilk defa bu kadr dolmuş sayfalar.
Ben dün izinliydim. Cafemzi açtık işallah hayırlı olur bizim için. Herkes çok beğeniyo. Dün çok fena yorulmuşum hala bacağım ağrıyo kızlar. Bugnde işten sonra yine cafeye gidicem yardıma. Müşteri yoğun olmaz ama yinede eşimin yanında olayım ilk günler.
Dün bana defalarca teşekkür etti kuzum çok sağol desteğin için yardımın için diye. Ewim leş oldu ama hiç ilgilenemiyorum kaç gündür açılışa hazırlanmaktan.
jelocum waffle kendinmi yapıosun yoksa. Eğer kendin yapıosan tarif isteremmm
Eşim kendi yapıyor canım,ama tam malzemeleri bilmiyorum un,yumurta,kabartma tozu,şeker ama ne kadar koyuyor bilgim yok,öğrenir söylerim sana,tam iki kişilik yapıyor arada yemek iyide çok yenirse kilo yapıyor
Benimde kilo 55 oldu 53 olmam lazımben evlnmeden önce yemekten sonra hiç bişi yemezdim akşamları şimdi saolsunlar tatlıydı çerezdi meyveydi durmuyolar hem kocam hem kayınvaldemler onlara gidince hele 5 dk.da bir bişi çıkartıyo yemek için bi de çayı çok seviyolar çay içtikçe de yanında bişi yiyolar off off benm bünye alışkın değilki birden alıveriyo kiloyu
Bende de tam tersi düğün arifesinde verdiğim kiloyu alamıyorum, öğlen hiç açıkmıyorum.. Kendimi zorlamasam, 2 öğün yeticek bana
TAMAM jelocum öğrenince yazıwer sen tam tarifini. Bende yapmak istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?