2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

oooh afiyet olsun. bende bi sandwich yaptırırım cafeye gidince :) yanlız ben bu gidişle kilolara kilo eklicem. sık sık sandwich filan beni şişiricek.

ya kızlar benim dikkatimi çekiyo bizim topiğimizde sürekli ziyaretçi oluyo. acaba kimdir bunlar

Bende midem iyice küçülmesin diye azda olsa yiyorum bişeyler, akşam yemeğinden sonra çayın yanına tatlı bişeylerde yiyorum.. Eşim aldı kilo, bahanesi de, eşi iyi bakıyor desinlermişş

MUZLU ÇİKOLATALI WAFFLE
MALZEMELER:
•2 tane yumurta
•1 çay bardağı süt
•1/2 çay bardağı sıvıyağ
•1 çay bardağı tozşeker
•1/2 paket kabartma tozu
•1 paket vanilya
•Alırı kadar un
•2 tane muz
•Çikolata kaplı fıstık
•Frambuaz sos
•Çikolata sos
•File fındık
YAPILIŞI:Yumurtayı şekerle çırpıp içine süt,yağ,vanilya ,kabartma tozu ve unu ekleyip kek hamuru kıvamında bir hamur hazırlıyalım.Waffle makinamızı yağlayalıp ısıtalım.Isınınca 1 kepçe hamurdan koyup pişirelim.Pişen waffelın arasına muz dilimleri koyup üstüne çikolata ve frambuaz sos döküp fındık fıstıkla süsleyelim.

NOT:Bu hamur malzemesiyle 4 tane waffle çıkıyor..

Bende midem iyice küçülmesin diye azda olsa yiyorum bişeyler, akşam yemeğinden sonra çayın yanına tatlı bişeylerde yiyorum.. Eşim aldı kilo, bahanesi de, eşi iyi bakıyor desinlermişş

Benim eşimde aldı canım,herkes kilo aldın diyince karıcım iyi bakıyor bana diyor sende öğünlerini atlama akşam yemeğini güzelce yemeye bak güçten düşersin dikkat et kendine canım,

Çok fazla sandwich yeme kilo yapar,aslında sırf ekmek yiyorsun çorba falan içsen arada iyi olur

oyyy oyyy ne güzel görüntü böyle

ziyaretçilerimizi ben de merak ediyorum
topiğimiz size uyduysa ortaya çıksanız sohbete katılsanız diyorum

Yaw görüntüyü yakalayamam ama benim waffle makinam yok, teflon tavada yapsam olmaz mı??:26:

Hımm teflon tavadada olabilir aslında sonuçta kek gibi kıvamı oluyor küçük teflon tavada olabilir gibi,ama vafi waffle makinesi almanı tavsiye ederim ben tchibo'dan almıştım 50Tl idi başka markalarda var fiyatları gayet uygun,eşim makinada panckek'de yapıyor şekilli olsun diye

evet çok bişey değilmiş alınacaklar listesine ekliyim bende..

kızlar ben çıkmaya hazırlanıyorum iyi akşamlar öptüm sizi şapşup

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…