jeloo kız çabuk bana waffle yolla ordan. Ayy nasıl canım istedii
Yemedende olmaz ama,öğünleri geçirme sağlıklı beslenemezsin yoksa azda olsa bişeyler yemek gerekir,yemek konusunda bende az yerim çok aramam sadece yemekten sonra yenen şeyler kilo aldırıyor sana tavsiyem waffle yap ye çerez ye ve bol süt iç alırsın
Bende midem iyice küçülmesin diye azda olsa yiyorum bişeyler, akşam yemeğinden sonra çayın yanına tatlı bişeylerde yiyorum.. Eşim aldı kilo, bahanesi de, eşi iyi bakıyor desinlermişş
oooh afiyet olsun. bende bi sandwich yaptırırım cafeye gidince :) yanlız ben bu gidişle kilolara kilo eklicem. sık sık sandwich filan beni şişiricek.
ya kızlar benim dikkatimi çekiyo bizim topiğimizde sürekli ziyaretçi oluyo. acaba kimdir bunlar
Eki Görüntüle 294688
MUZLU ÇİKOLATALI WAFFLE
MALZEMELER:
2 tane yumurta
1 çay bardağı süt
1/2 çay bardağı sıvıyağ
1 çay bardağı tozşeker
1/2 paket kabartma tozu
1 paket vanilya
Alırı kadar un
2 tane muz
Çikolata kaplı fıstık
Frambuaz sos
Çikolata sos
File fındık
YAPILIŞI:Yumurtayı şekerle çırpıp içine süt,yağ,vanilya ,kabartma tozu ve unu ekleyip kek hamuru kıvamında bir hamur hazırlıyalım.Waffle makinamızı yağlayalıp ısıtalım.Isınınca 1 kepçe hamurdan koyup pişirelim.Pişen waffelın arasına muz dilimleri koyup üstüne çikolata ve frambuaz sos döküp fındık fıstıkla süsleyelim.
NOT:Bu hamur malzemesiyle 4 tane waffle çıkıyor..
Dimi çok güzel görüntüsü birde tadı of of
Yaw görüntüyü yakalayamam ama benim waffle makinam yok, teflon tavada yapsam olmaz mı??:26:
Hımm teflon tavadada olabilir aslında sonuçta kek gibi kıvamı oluyor küçük teflon tavada olabilir gibi,ama vafi waffle makinesi almanı tavsiye ederim ben tchibo'dan almıştım 50Tl idi başka markalarda var fiyatları gayet uygun,eşim makinada panckek'de yapıyor şekilli olsun diye
Konuyla alakası yok ama, yanda ajda taş gibi durmuyomu?
kızlar ben çıkmaya hazırlanıyorum iyi akşamlar öptüm sizi şapşup
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?