2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Maşallah canım döktürmüşsün gene.Fasulye kavurma, taze fasulyeyi tavada mı kavuruyon? Yumurtalı falan oluyo ondan mı?

İlk önce fasulyeyi haşlıyorum canım, başka yerde bol soğan zeytinyağında pempeleşince, fasulyeyi koyuyorum, fasulye kendi suyunu çekene kadar kavuruyorum,pişmesine yakın 1-2 diş sarmısak koyuyorum.. Basit ama değişik bir tat oluyor, ilk defa yapmama rağmen eşim beğendi.. tabi tarifler annemden

bayılırım fasülye kavurmasınaaaa. yarın bende yapıyım iyi fikir oldu

Kızlar çıkıyorum been, hepinize şimdiden afiyet olsun eşlerinizle mutlu, mesut bir akşam yemeği dilerim

ben yarın da çalışıorum maalesef kocam da bu hafta pazar kullanıo iznini genelde hafta içi kullanıo da pek görüşemiyoruz...

Günaydınlarr,
Nihayet haftanın son günü akşam annemlere geçerim babam şehir dışına çıkıyo, ablalarımın ikiside izinli bu gün geç saate kadar annemde olurum:)
dün akşamda tepsi de börek yaptık kardeşimle gerçi o yaptı ben sadece soğanı karıştırdım:) benim ufaklık benden becerikli valla o geldiğinde çok rahatım ev sahibi o misafir ben gibi rahat takılıyorum, ve şükrediyorum ailemle aynı şehirde olduğum için,
bu hafta kendimi çok yorgun halsiz hissediyorum keyifsizim neden bilmiyorum

günaydın herkese..
sabah sabah ceza yedik biz.. tarfik kontrolu vardı her gün olur bizde biliyoruz zaten ama eşimin dalgınlığına geldi ceza yedik kemer takmamış ki eşim her zaman takar kemerini...neyse artık olacagı varmış dedik...birazda benden oldu eşim iş yerlerinden başka şubedeki kızla bir ay kadar çıkmış ve ayrılmış...bunların şehir dışında toplantıları olacak ve bu kızda gidiyo benim de canım sıılıyo surat yapmıştım sabah ondan unuttu galiba ben mi kıskancım kızlar...siz yerimde olsanız ne yapardınız...

günaydın hanımlar kıskanmana gerek yok canm bence sen artık evlenmişsin o kızla da çıkmışsa çıkmış boşver o kız kıskansın bence

Yani şimdi senin yerinde olsam bende kıskanırdım surat asardım canım ama, eşinin şuan yapacagı bişi var mı? Yani her şekilde gitmek zorunda ise o ne yapabilir ki bu saatten sonra.Keske sende gidebilsen.

sniperelit tin de dediği gibi aslında, eşin seni sevmiş, senle evlenmiş...Kız kıskansın canım bencee boşver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…