günaydın hanımlar kıskanmana gerek yok canm bence sen artık evlenmişsin o kızla da çıkmışsa çıkmış boşver o kız kıskansın bence
Yani şimdi senin yerinde olsam bende kıskanırdım surat asardım canım ama, eşinin şuan yapacagı bişi var mı? Yani her şekilde gitmek zorunda ise o ne yapabilir ki bu saatten sonra.Keske sende gidebilsen.
sniperelit tin de dediği gibi aslında, eşin seni sevmiş, senle evlenmiş...Kız kıskansın canım bencee boşver
günaydın herkese..
sabah sabah ceza yedik biz.. tarfik kontrolu vardı her gün olur bizde biliyoruz zaten ama eşimin dalgınlığına geldi ceza yedik kemer takmamış ki eşim her zaman takar kemerini...neyse artık olacagı varmış dedik...birazda benden oldu eşim iş yerlerinden başka şubedeki kızla bir ay kadar çıkmış ve ayrılmış...bunların şehir dışında toplantıları olacak ve bu kızda gidiyo benim de canım sıılıyo surat yapmıştım sabah ondan unuttu galiba ben mi kıskancım kızlar...siz yerimde olsanız ne yapardınız...
keşke gidebilsem ama gidemiyorum .. çok kalabalık olacaklar antalyada toplantı...2 grup var umarım farklı gruplarda olurlar da ben de biraz rahat ederim...
canım bide, içindeki huzursuzlugu eşine yansıtmayaya çalış.Eşin için geçmiş geçmişte kaldığından,senin bu triplerine anlam veremeyebilir.Yok yere huzursuzluk yapıyosun diye algılabilir.
Eşinin de şuan için elinden başka bir şey gelmediği için, hiç ona yansıtma içindekileri. Oraya gittiğinde zırt pırt arayıp eşini kontrol etme bence. (Dayanması zor olsada). Eşin ona güvenmediğini düşünmesin derim ben
Canım eşime bu konuda bende huysuzluk yapardım ama konuyu uzatacak bir sorun yok bence, için rahat olsun.. eşin seni sevmiş ki, evlendiniz, ufak şeyleri düşünüpte canını boşuna sıkma
canım bide, içindeki huzursuzlugu eşine yansıtmayaya çalış.Eşin için geçmiş geçmişte kaldığından,senin bu triplerine anlam veremeyebilir.Yok yere huzursuzluk yapıyosun diye algılabilir.
Eşinin de şuan için elinden başka bir şey gelmediği için, hiç ona yansıtma içindekileri. Oraya gittiğinde zırt pırt arayıp eşini kontrol etme bence. (Dayanması zor olsada). Eşin ona güvenmediğini düşünmesin derim ben
iyi ki varsınız kızlar ya .. kimseye o kızdan bahsemediğim halde oo antalyaya gdilir mi gönderilir mi diyip deli ediyolar
iyi ki varsınız kızlar ya .. kimseye o kızdan bahsemediğim halde oo antalyaya gdilir mi gönderilir mi diyip deli ediyolar
dün elmalı turta yaptım çok güzeldi eşimde çok beğendi beni çok şaşırtıyosn dio her seferinde
neyse bu konuyu kapatalım çok meşkul ettim sizi de... ee ne var ne yok kızlar ..akşama ne pişireceksiniz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?