2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

günaydın hanımlar kıskanmana gerek yok canm bence sen artık evlenmişsin o kızla da çıkmışsa çıkmış boşver o kız kıskansın bence

ya öyle biliyorum da gene içim içimi yiyo...kızın davranışlerı rahatlığı çok rahatsız etmiş ..hemen bitirmiş işte.. ama o gelene kadar rahat edemiycem ben galiba...

semerta benim de kız kardeşim benden marifetli ben pek anlamam o maşallah her yemeği pastayı süper yapar...

keşke gidebilsem ama gidemiyorum .. çok kalabalık olacaklar antalyada toplantı...2 grup var umarım farklı gruplarda olurlar da ben de biraz rahat ederim...

Canım eşime bu konuda bende huysuzluk yapardım ama konuyu uzatacak bir sorun yok bence, için rahat olsun.. eşin seni sevmiş ki, evlendiniz, ufak şeyleri düşünüpte canını boşuna sıkma

keşke gidebilsem ama gidemiyorum .. çok kalabalık olacaklar antalyada toplantı...2 grup var umarım farklı gruplarda olurlar da ben de biraz rahat ederim...

canım bide, içindeki huzursuzlugu eşine yansıtmayaya çalış.Eşin için geçmiş geçmişte kaldığından,senin bu triplerine anlam veremeyebilir.Yok yere huzursuzluk yapıyosun diye algılabilir.

Eşinin de şuan için elinden başka bir şey gelmediği için, hiç ona yansıtma içindekileri. Oraya gittiğinde zırt pırt arayıp eşini kontrol etme bence. (Dayanması zor olsada). Eşin ona güvenmediğini düşünmesin derim ben

katılıyorum....

Canım eşime bu konuda bende huysuzluk yapardım ama konuyu uzatacak bir sorun yok bence, için rahat olsun.. eşin seni sevmiş ki, evlendiniz, ufak şeyleri düşünüpte canını boşuna sıkma

iyi ki varsınız kızlar ya .. kimseye o kızdan bahsemediğim halde oo antalyaya gdilir mi gönderilir mi diyip deli ediyolar

toplantı olduğu için zaten aramam da güveniyorum zaten yapmaz kötü bişey aşkım..az önce de konuştuk şakasına diyorum kafanı bi kıza çevir yamulursun ona göre aşkım diye gülüyo..abdestli namazlı azına içki sigara bile hayatta koymamıştır..siz haklısınız beni çok sevdi evlendik içim rahat olsun..sağollun canlarım benim:)

iyi ki varsınız kızlar ya .. kimseye o kızdan bahsemediğim halde oo antalyaya gdilir mi gönderilir mi diyip deli ediyolar

Böle şeylere deli oluyorum bende,Millet herkesi kendi eşi gibi zannediyor canım boşver sen.
İnsanların işi zaten bu...
Sen eşine güven,boşver gerisini... Böyle insanlar yüzünden insan eşine güvensede içinde hep bir acabalar oluyor.
Duymamazlıktan gel sen onları.

TATLIm huzursuz olmakta çook hakklısın. Ama aklına kötü şeyler getirme eşin seni sewiyo seni seçmiş. Milletin dediğinide takma. işi için bu toplantıya gitmeye mecbur. gönderilirmi diyenlere ben eşime güveniyorum gereksiz kıskançlıklarım yok. eğer benim gitmem gerekseydi de o gönderirdi. Çalışan insanlarız. Durum ne gerektiriyosa onu yapmalıyız de tıka çenelerini. Eşine de trip yapıp onunda sinirini bozma bence. güvenmediğini düşünür ve üzülür.

Ben de böyle konuşan insanları anlamıyorum ya ne demek nasıl gönderiyosun napıcak yani evlendi diye işinin gereklerini yapmıcak mı ? benim de eşim iki haftada bir 3günlüğüne şehir dışına gitmek zorunda kalıyo ama şuana kadar hiç kıskançlık yapmadım ben ona güveniyorum evlenmeden önce de gidiyodu ben onu öyle tanıdım öyle kabullendim evlenince ne değişcekki kötü anlamda aksine iyi anlamda değişiklik olur çevresi bile ikna etmeye çalışsa kötü şeyler yaptırmaya olmaz ben artık evliğim düşüncesi ona engel olur.
çok şükür şuana kadar benden uzaktayken ne de yanımdayken kıskandırcak bişi yaşatmadı oyüzden ona güvenirim bence sende eşine güven ve içini rahat tut canım.

neyse bu konuyu kapatalım çok meşkul ettim sizi de... ee ne var ne yok kızlar ..akşama ne pişireceksiniz..

canım bence kafaya takmaya değmez ben çok kıskanç bi insan değilim kocamı hep rahat bıraktım bugüne kadar hattabazı arkadaşlarım ve özellikle eltim bana şaşırıo rahat olmamdan dolayı ama bu davranışımla hep ben kazandım kendime güvenim tamdı hep bunu aşkıma hissettirdim şöyle düşün o seni tercih etti seninle evlendi o kız kıskansın sen gururlan kocana sakın kıskandığını belli etme bırak gitsin hem kendine hem kocana olan güvenini göster

dün elmalı turta yaptım çok güzeldi eşimde çok beğendi beni çok şaşırtıyosn dio her seferinde

yok anca kapattı valla yuvarlak borcamda yaptım bide tarife eksik yazılmış 4 kaşık şeker hamura 4 kaşıkta elmalara koydum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…