yok anca kapattı valla yuvarlak borcamda yaptım bide tarife eksik yazılmış 4 kaşık şeker hamura 4 kaşıkta elmalara koydum
Harika canım,bir ömür boyu mutluluklar...
Bugün yemek yapmıycam, eşim beni yemeğe çıkaracak, evleneli 2 ay oldu da
elmaları önce tavada biraz öldürdün mü canım yoksa direk çiğ mi koydun? Bide hamuru rendelemede sorun yaşadın mı?
ellerine sağlık canım.. Bende görmüştüm bu tarifi ama nasıl olur diye tereddüt ediyodum. güzel olduysa bende deniycem o zaman. eşim elmalı kurabiyeyi ço ksewer bunuda sever umarım. içine fındıkta koyabiliriz dimi tat verir.
ellerine sağlık canım.. Bende görmüştüm bu tarifi ama nasıl olur diye tereddüt ediyodum. güzel olduysa bende deniycem o zaman. eşim elmalı kurabiyeyi ço ksewer bunuda sever umarım. içine fındıkta koyabiliriz dimi tat verir.
koyulur tabi canm güzel olur acaba piştikten sonra pudra şekeriyle üzerine serpiştirilse belki daha güzel olabilir
oo ne güzel allahım bi ömür boyu böyle mutlu ve birlikte olmanızı nasip etsin inşallah:)
ben 3 gündür ewde yemek yapmıyorum. bacağım çok ağrıdığı için bugün cafeye gidemicem. annem gidicek yardıma bende yemek yapayım etrafı toparlıyayım biraz. Allaha şükür akşam müşteri iyiydi ya. 3 kişi anca yetiştik. patates yemeği ve mercimek çorba yapmayı düşünüyorum bende kızlar.
günaydın hanımlar
of yaa boğazım çok kötüü şişmişş.. soğuk bişeyde yiyip içmedim niye olduki
geceden kuru fasülye ıslattım şimdi haşlıyorum. fasülye kavurması yapıcam dünden aklıma koydum
yine mercimek çorbası yaparım çünkü eşim hergün mercimek çorbası istiyoo
tereyağında soğanı kavuruyosun, bi kaç diş sarımsak ekliyip az daha kavurup haşlanmış fasülyeleri ekliyosun oluyo bitiyo:)
hımmm taze fasulyeyle aynı mantık yani, merak ettim tadını bende deniycem :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?