2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

elmaları önce tavada biraz öldürdün mü canım yoksa direk çiğ mi koydun? Bide hamuru rendelemede sorun yaşadın mı?

çiğ kaydum canm tarçın elma şekeri karıştırdım hamuru rendelerken sorun yaşadım biraz evet baş parmağımın üzerini de rendelemişim az

ben 3 gündür ewde yemek yapmıyorum. bacağım çok ağrıdığı için bugün cafeye gidemicem. annem gidicek yardıma bende yemek yapayım etrafı toparlıyayım biraz. Allaha şükür akşam müşteri iyiydi ya. 3 kişi anca yetiştik. patates yemeği ve mercimek çorba yapmayı düşünüyorum bende kızlar.

bende bu tarifi deneyim.. evde bi sürü elma yemiyoruz işe yarasın.. bide puaça yapıcam inşallah dün tarifini almıştım:)

işin çok zor canım ya allah yardımcın olsun.. bol bol kuvvet sana.. hem iş hem ev bide cafe zorlar iyiyce ben ikisyle yeni yeni baş edebilmeye başladım...

günaydın hanımlar
of yaa boğazım çok kötüü şişmişş.. soğuk bişeyde yiyip içmedim niye olduki
geceden kuru fasülye ıslattım şimdi haşlıyorum. fasülye kavurması yapıcam dünden aklıma koydum
yine mercimek çorbası yaparım çünkü eşim hergün mercimek çorbası istiyoo

kuru fasulyeyi mi kavuruyosun canım ilk defa duydum

evet canım. dün topicte konuşulduydu aklıma geldi benimde. bizim oralarda çok yapılıp yenilir. soğan ve sarımsakla yapılıyo çok basit ama güzel ben yoğurtla yemeyi çok severim

tüh ya dünde tam kuru fasulye yemeği yapmıştım dün olsaydı bende denerdim nasıl yapıldığını bende çok merak ettim

tereyağında soğanı kavuruyosun, bi kaç diş sarımsak ekliyip az daha kavurup haşlanmış fasülyeleri ekliyosun oluyo bitiyo:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…