dün sen yapmıştın dimi canım. senden esinlendim zaten aklıma geldi. benim babam çok severdi. barbunya ilede oluyo fasülyeylede.
DEMETcim ewet leman bugün hiç gelmedi. Ahseninde ewinde internet yok annesine gittikçe girebiliyo.
Ya kızlar bi konu açıp sohbet edelim çok sıkılıyorum yaaa
evet yaw cumaları zaman çok zor geçiyor..
DEMETcim ewet leman bugün hiç gelmedi. Ahseninde ewinde internet yok annesine gittikçe girebiliyo.
Ya kızlar bi konu açıp sohbet edelim çok sıkılıyorum yaaa
benim cumarteside mesaim var o hiç geçmek bilmiyo kızlar kimsecikler kalmıyo..
YIlbaşı için şimdiden plan yapan mı var mı arkadaşlar? Benim eşim beki çalışcak ogün ya
Kızlar ya canım kakaolu kek istiyor,yaptınız mı hiç?
Elif bu arada kafeyi kaçta kapatıyonuz?Orda satmak için ikram falan yaptın mı?
YIlbaşı için şimdiden plan yapan mı var mı arkadaşlar? Benim eşim beki çalışcak ogün ya
kızlar ben bu ziyaretçi olayına iyice taktım. Acaba içimizden birinin eşi filanmı okuyo burayı??? sürekli aşağıda 2 ziyaretçi var.
kakaolu kek yaptım. bimdeki kakao paketlerinin arkasında bi tarif var çok güzel kabarıyo. o kakaolu hamuru ayrı hazırlıyo ama ben direk hamurun içine kakaoyu atıp karıştırıyorum. damla çikolata filanda koyuyorum. çok güzel oluyo.
cafenin 12ye kadar izni var canım. ama müşterinin yoğunluğuna göre değişicek galiba. mesela dün yoğundu akşam. 23:15 de çıktık. eşim sabah erken açıyo. ortakda bizden sonra kapatıyo. öyle anlaştılar iyi oldu. daha ikram yapmadım ya. fırsatım yokki. bugün vaktim olursa çikolaa topları yapayım diyorum iyi olur dimi
Bende cumartesi çalışıyorum canım, iş yoksa öğlen gibi çıkıyorum ama..
keşke bizde de öyle olma ama nerde... neyse az daha dayanıyım çıkmayı düşünüyorum .. oturup ders çalışıcam kpss için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?