2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Miden kötü canım ya,yanıyor resmen, doktor ilaç vermişti nexium ve gaviscon,bi faydası olmadı. Geçmezse endoskopi yapalım demiştide, video falan izledim tırstım azcık.

Anladım canım, geçmiş olsun.. Benim eşimde de mide sorunu var, sabahları lansor alıyordu ama geçmedi, lansora 3 hafta ara verdikten sonra tekrar muayne olacak..o zamana kadar gaviscon verdi doktor, lansora ara verdiğinden beri sabahları kalkınca çiğ havuç yiyor, midesine bayağı iyi gelmiş.. Sende dene istersen..

YIlbaşı için şimdiden plan yapan mı var mı arkadaşlar? Benim eşim beki çalışcak ogün ya

yılbaşı gecesi eşim nöbette maalesef yılbaşına yalnız girecem ya da burdan bi arkadaşım var eşiyle seni yalnız bırakmayız diyolar belki onlarla olurum. gönül isterdi ki kocacıkla başbaşa olayım ama maalesef

Saol canım, sizede geçmiş olsun. Umarım en kısa zamanda sağlıgımıza kavuşuruz. Sinir,stresten oluyor büyük ihtimalle. Bakalım bende havuç deneyim. İnşallah banada iyi gelir.

milliyette bir haber var; Aşkla ilgili 25 büyüleyici gerçek diye.

Şu madde çok güze

Sabahları karılarını öpen erkekler, öpmeyenlerden 5 yıl daha fazla yaşıyor.

Saol canım, sizede geçmiş olsun. Umarım en kısa zamanda sağlıgımıza kavuşuruz. Sinir,stresten oluyor büyük ihtimalle. Bakalım bende havuç deneyim. İnşallah banada iyi gelir.

Sağol canım, iyleşin hemencik..stres direk mideye vuruyormuş zaten, düğün koşuşturmacasında oldu sanırım..

buanbuan geçmiş olsun canım mideye dikkat etmek gerek bendede ara sıra ağrı oluyor başlamadan önlemini almak lazım.

Sağol canım, iyleşin hemencik..stres direk mideye vuruyormuş zaten, düğün koşuşturmacasında oldu sanırım..

aynen öle canım. DÜğün sırasında ailelerin yaşattıgı stresten oldu. Umarım kısa zamanda atlatırım canım.İlgin için tşk edeirm.

kızlar endoskopi çekildiniz mi hiç?

ben çekinmiştim kötü bişey ama hafif bayılttılar beni sonunu hatırlıyorum sadece üstüme biri çullanmıştı resmen nefes al diye bagırıyordu...ama benden önekiler rahat çıkmıştı benimkinde sorun olmuş galiba..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…