2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

bunucum korkma bişey olmaz mide ağrısı gerçekten çok kötü ben geceleri sancıdan hep acillik oluyordum..iğne olmazsam geçmiyordu.. endeskopi yapıldı ülser başlangıcıymışım meger bi ilaç verdi 15 günlük allaha şükür şimdi çok rahatım...o sancı o kadar beterdiki endeskopi onun yanında halt işlemiş..girene kadar korkuluyo ama girdikten sonra bişey hissetmezsin azına bi damla veriyolar bide iğne yapıyolar sen uyurken onlar işini bitiriyo.. bu kadar korkma umarım kötü bişey yoktur hemen iyileşirsin cnm..

Hım anladım canım, endoskopi için gün aldım şimdi bende.2 Arallığa.Evet bayıltıyolarmış.Umarım sorun olmaz bende ya.

Aklıma ameliyat oldugum gün geldi. Yumurtalığımda kistim vardı.
Doktor ameliyat olmam lazım dedi.
Ben korkuyom yok dedim olmucam. Eşimle, daha o zamanar sevgiliydik tabi ama babamlarla tanışıyodu.
İşte bana diller döküyor,hayatım acımıyormus valla ben doktorla konuştum öle böle falan. 3-4 saat dil döktükten sonra tamam dedim.Neyse ben ameliyat olup,yoğun bakımdan çıktıktan sonra,
ilk söyledim şey, Hani acımıcaktı.Kandırdın sen beni. Bitti ayrıldık demişim :) ve narkoz etkisiyle direk uyumuş kalmısım. Annem,babam,kardeşim ve eşim şokta tabi :) Ben tabi hiç birini hatırlamıyom.Arada bir anlatıp gülerler :)

Endoskopiyi ondan soruyom, ağrı olmaz diyen varsa, ağrı çekersem ondan hesap sorcam :)

kızlar arkadaşım 2 aylık eve ilk defa gidicem aklınıza gelen güzel bi ev hediyesi var mı pazara kadar almam lazım güzel bi albüm gördüm beyaz tam gelin albümü düğün fotoları için uygun kendime de alıcam onada alayım diyorum hatıra olur ama bşşy daha almak istiyorum önerisi olan?

iyi akşamlar kızlar bende bugün çok keyifsizim.. o keyifsizlikle bi yere giderke nbide üstüne radara girdim ceza yedim, iyice tadım kaçtı.. oooffffff daha toparlanamamıştık bide ceza ödicem.. ah o trafik polisleri aahhhhh..

sizede geçmiş olsun servet. kemerden daha önce hiç yemedim ben, bi kere yanlış park, iki kerede radardan yedim maalesef. hepside bu sene oldu zaten.

geçmiş olsun canım bugün gelmeyince merak ettim seni peki cezadan önceki keyifsizlik nedir canım bi problem mi var

ben geçmişide okumadım, şöyle biraz göz gezdirdim. buanbuan acil şifalar diliyorum. bide sen yumurtalıklrındaki kistler için ameliyat mı oldun? benimde olmam grekiyor galiba ama çok korkuyorum bide nasıl alıyolar? nerden kesiyolar falan?

işle ilgili geldiler bana yine heyheyler.. ayrılacam galiba.

canım sıkma canını. daha önce okumuştum işle ilgili sıkıntını, düşündüklerini ama yazmamıştım sana. çok zorlama kendini eğer rahat hissetmiyosan, işinde çok da mutlu değilsen başka iş bakarsın kendine. deneyiminde var, işsiz kalacağını sanmıyorum. tabi çalışmak isteyip istemediğinide bilmiyorum... işinde çalışırken kendini nasıl hissettiğin çok önemli....

işle ilgili geldiler bana yine heyheyler.. ayrılacam galiba.

canım çalışmaya ihtiyacın varsa bi taraftan iş aramaya başla bulunca bırakırsın ama borcunuz fazla yoksa eşin yetişebiliyosa çok ihtiyacınız yoksa çık evde hem dinlenir evliliğin tadını çıkarısın bi taraftan da iş bakarsın

bizim ihtiyacımız olmasa 1 dk.bile durmam çıkarım işten ama mecburum kredilerimiz var

bizimde bu ikinci cnm ilkini parktan yemişti eşim:) napalım olacağı varmış normalde hep takar kısa yol bile olsa polisin oldugunu da biliyorduk her gün ordalar zaten..o paranın çıkacağı varmış işte napalım:) işe gelene kadar 3 yerde çeviri oluyo sabahları akşamları desen sayı daha da artıyo ki ev ve iş arası zaten 15 dk düşün her yerde çeviri var artık..

ben çıkıyorum kızlar yarın yine burdayım maalesef gelirseniz görüşürükkkk öptüm...

Cumarteside çalışmasam aslında çalışmayı seviyorum.. Sadece Pazar yetmiyor

off yaramı deşme bigün tatil bana da yetmiyo yoksa alıştım çalışmaya.. en iyisi memurluk ocak gibi yada şubat gibi bırakıp kpss çalışıcam inşallah atanırım .. borçlar var ama eger ben şimdi ertelersem bunu çoçuk falan olur daha da zorlanırım ders çalışamam bu iş yerindede uzun süreli zaten çalışamam ...o yüzden biraz sıkıntı çeksekte en doğrusu bu şimdilik eşim de ben de öyle düşündük bakalım hakkımızda hayırlısı olsun ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…