- 18 Ekim 2009
- 1.678
- 13
- 158
ben çekinmiştim kötü bişey ama hafif bayılttılar beni sonunu hatırlıyorum sadece üstüme biri çullanmıştı resmen nefes al diye bagırıyordu...ama benden önekiler rahat çıkmıştı benimkinde sorun olmuş galiba..
günaydın herkese..
sabah sabah ceza yedik biz.. tarfik kontrolu vardı her gün olur bizde biliyoruz zaten ama eşimin dalgınlığına geldi ceza yedik kemer takmamış ki eşim her zaman takar kemerini...neyse artık olacagı varmış dedik...birazda benden oldu eşim iş yerlerinden başka şubedeki kızla bir ay kadar çıkmış ve ayrılmış...bunların şehir dışında toplantıları olacak ve bu kızda gidiyo benim de canım sıılıyo surat yapmıştım sabah ondan unuttu galiba ben mi kıskancım kızlar...siz yerimde olsanız ne yapardınız...
iyi akşamlar kızlar bende bugün çok keyifsizim.. o keyifsizlikle bi yere giderke nbide üstüne radara girdim ceza yedim, iyice tadım kaçtı.. oooffffff daha toparlanamamıştık bide ceza ödicem.. ah o trafik polisleri aahhhhh..
sizede geçmiş olsun servet. kemerden daha önce hiç yemedim ben, bi kere yanlış park, iki kerede radardan yedim maalesef. hepside bu sene oldu zaten.
geçmiş olsun canım bugün gelmeyince merak ettim seni peki cezadan önceki keyifsizlik nedir canım bi problem mi var
işle ilgili geldiler bana yine heyheyler.. ayrılacam galiba.
bizim ihtiyacımız olmasa 1 dk.bile durmam çıkarım işten ama mecburum kredilerimiz var
iyi akşamlar kızlar bende bugün çok keyifsizim.. o keyifsizlikle bi yere giderke nbide üstüne radara girdim ceza yedim, iyice tadım kaçtı.. oooffffff daha toparlanamamıştık bide ceza ödicem.. ah o trafik polisleri aahhhhh..
sizede geçmiş olsun servet. kemerden daha önce hiç yemedim ben, bi kere yanlış park, iki kerede radardan yedim maalesef. hepside bu sene oldu zaten.
Biizmde borcumuz var canım,Allah yardımcımız olsun...
İnşallah tatil yaparlar canım...
Cumarteside çalışmasam aslında çalışmayı seviyorum.. Sadece Pazar yetmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?